Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.7.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Nedelja2.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 23.7. u 13:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Tottenham 2 (1.55) bet365

Tottenham je trenutno na sedmoj pozicij ina tabeli i imaju samo jedan bod manje od šestoplasiranog Wolvesa. Ukoliko žele da se bore za Europsku ligu, oni moraju završiti u top šest timova, jer ako Arsenal osvoji FA kup, sedmo mjesto se neće računati kao mjesto koje vodi u Europsku ligu. Jose Mourinho će se nadati da će njegov tim u posljednjoj utakmici ove sezoneu uspjeti osigurati šestu poziciju, jer Wolves igra protiv Chelseaja u gostima. Chelseaju u toj utakmici bodovi prijeko potrebni i očekuje se poraz Wolvesa, tako da je ovo MUST WIN utakmica za Tottenham.

Na drugoj strani Crytal Palace je bio najgori tim u cijelom natjecanju zajedno sa Norwichom u posljednjih par tjedana. Možda su izbjegli ispadanje, ali su ostali u ligi zbog nastupa u prvom dijelu sezone. S obzirom na formu oba tima u posljednje vrijeme i superiornost Tottenhama u međusobnim omjerima, očekujem pobjedu. Mislim da će koeficijent pasti do nedelje, tako da ovo pišem ranije. Crystal Palace će biti bez Bentekea, Cahilla, Sakhoa, Tomkinsa i van Aanholda, dok je Milivojević pod znakom sumnje. Za Tottenham neće nastupiti samo Ndombele, dok je Alli pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_66.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 24.7. u 18:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Arsenal - Watford (17:00) bet365
Sudac: Mike Dean (4.23)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.03    
Vw3Ztrj.png

Burnley - Brighton (17:00) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.57
aFrbwmC.png

Chelsea - Wolves (17:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.20)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.51
YjYhI0t.png

Crystal Palace - Tottenham (17:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.35)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 2.19
BAirBS1.png

Everton - Bournemouth (17:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.03
novLnqj.png

Leicester - Manchester Utd (17:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.81)
Prosjek ekipe 1: 1.11
Prosjek ekipe 2: 1.84
RcXWmUM.png

Manchester City - Norwich (17:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.81
aVV4IEw.png

Newcastle - Liverpool (17:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.94) 
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.03
puVOoHV.png

Southampton - Sheffield Utd (17:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.46
Prosjek ekipe 2: 1.65    
pQEqyep.png

West Ham - Aston Villa (17:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.84
DgpKlxV.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

Bologna - Lecce (17:15) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.69)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.57


AS Roma - Lecce (19:30) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.57


Cagliari - Udinese (19:30) bet365
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 2.03


SPAL - Torino (19:30) bet365
Sudac: Rosario Abisso (5.65)
Prosjek ekipe 1: 2.66
Prosjek ekipe 2: 2.43


Verona - Lazio (19:30) bet365
Sudac: Manuel Volpi (2.00)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.63


Juventus - Sampdoria (21:45) bet365
Sudac: Francesco Fourneau (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.74

(Koeficijenti 25.7. u 11:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 
Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Wolves | Oba tima daju gol + više od 2 gola + po jedan žuti karton za obje ekipe (3.00) bet365

Chelsea će ugostiti Wolvesa na Stamford Bridgeu u posljednjem kolu Premier lige, sa europskom sudbinom u vlastitim rukama. Plavci posjeduju posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok su Wolvesi na šestoj poziciji, što bi bilo dovoljno za još jednu sezonu u Europskoj ligi.

Da li je sezona 2019/20 za Franka Lamparda kao menadžera Chelseaja bila uspješna za Plavce? To je pitanje na koje nije moguće odgovoriti još tjedan dana. Nakon što je došao u klub pod ograničenjem transfera i sa odlaskom Eden Hazarda, završetak u top četiri momčadi, te trofej u FA kupu bi nesumnjivo učinili ovu prvu sezonu Lamparda impresivnom.

Chelsea bi prvi od ovih ciljeva mogao ostvariti u nedelju sa pobjedom protiv Wolvesa, što bi im donijelo 66 bodova ove sezone - šest manje nego što su to uspjeli u jedinoj sezoni Maurizija Sarrija na čelu. Tek tada se mogu usredotočiti na FA kup sljedećeg vikenda protiv Arsenala, dje su Plavci svoje mjesto u finalu rezervirali sa pobjedom od 3-1 nad Manchester Unitedom prošlog tjedna.

Plavci bi zapravo mogli izgubiti u nedelju, te uprkos tome završiti u top četiri mjesta, jer Leicester City igra protiv Manchester Uniteda, koji su direktni rivali u borbi za te pozicije koje vode u Ligu prvka. Manchester United je iznad Chelseaja sa istim brojem bodova, ali boljom gol razlikom, dok je Leicester jedan bod ispod, ali imaju daleko bolju gol razliku. Ako Chelsea remizira protiv Wolvesa, oni će se nadati pobjedi Manchester Uniteda kako ih Lisice ne bi prestigle na četvrtoj poziciji.

Lampardu će imperativ biti pobjeda na domaćem terenu kako bi se osigurao nogomet u Ligi prvaka, ali im u korist ne ide to što su izgubili dvije od posljednje tri utakmice. Dok su tri poraza doživjeli u posljednjih 11 utakmica, pri čemu je obrana bila katastrofalna u porazima od Liverpoola (5-3) i Sheffielda (3-0).

N'Golo Kante je propustio posljednjih pet susreta i ostaje pod znakom sumnje u finalnoj utakmici ove sezone, dok su Fikayo Tomori i Billy Gilmour definitivno van terena. Očekuje se da Lampard napravi izmjene u svojoj obrani nakon tog poraza od Liverpoola, gdje će vjerojatno Cesar Azpilicueta preći na lijevu stranu, dok bi Reece James mogao započeti na desnoj. Jorginho se vratio u ekipu prošlog tjedna i trebao bi zadržati svoje mjesto u početnoj postavi, baš kao i Christian Pulišić koji je protiv Liverpoola ušao sa klupe i igrao fenomenalno.

Chelsea: Kepa; James, Rudiger, Zouma, Azpilicueta; Kovacic, Jorginho, Mount; Willian, Giroud, Pulisic

Wolvesi će biti posljednja ekipa koja će pokušati iskoristiti slabu obranu Chelseaja, dok u ovaj susret ulaze u nešto boljem raspoloženju nakon što su ostvarili pobjedu u prošlom kolu protiv Crystal Palacea na domaćem terenu. Porazi od Arsenala i Sheffielda su učinkovito ubili nade Wolvesa za top četiri ove sezone, ali su od tada pobijedili Evertona i Crystal Palacea, dok su remizirali sa Burnleyom.

Kao i njihovi protivnici, Wolvesi će tražiti pobjedu u ovom susretu, jer se bore za tu šestu poziciju, koja vodi u Europsku ligu sa Tottenhamom - koji ima samo jedan bod manje od njih na sedmoj. Ne samo da će ta pozicija osigurati mjesto u Europskoj ligi, nego i priliku da se tim Nuna Espirita Santoa bori za Ligu prvaka, ako osvoje to natjecanje. Wolvesi su igrali 1-1 sa Olympiacosom u prvoj utakmici, dok će se uzvrati igrati ranije sljedećeg mjeseca, te se nadaju da će u ovom susretu ostvariti dodatni zamah. Ekipa Wolvesa nema problema sa ozljedama u ovom susretu.

Wolves: Patricio; Boly, Coady, Saiss; Doherty, Neves, Moutinho, Jonny; Podence, Jimenez, Jota

Oba tima će juriti pobjede u nedelju ako žele spriječiti ostale timove da ih prestignu na tabeli, jer u ovom trenutku su oba tima na pozicijama na kojima i žele završiti ovu sezonu. Chelsea je neporažen u svih pet utakmica na domaćem terenu protiv Wolvesa, a posljednji poraz protiv ove ekipe na Stamford Bridgeu su doživjeli u ožujku 1979. godine.

S obzirom da da objema ekipama bodovi prijeko trebaju, očekujemo golijadu sa barem tri gola na utakmici, te da će oba tima postići gol. Obrana Chelsea je katastrofalna i to je nešto što će Lampard morati da mijenja ukoliko želi da se natječe za titulu sljedeće sezone. Posljedni susret između ove dvije momčadi završio je sa rezultatom od 5-2 u korist Chelseaja.

Važnost utakmice je zaista ogromna za obje ekipe te zbog te činjenice očekujemo nervozu na terenu, pogotovo ako rezultat ne bude išao u korist domaćina. U svakom slučaju Stuart Atwell koji sudi ovaj susret u prosjeku po utakmici pokaže 4.2 kartona, što je sasvim dovoljno da nam ova kombinacija u kojoj vjerujem da će oba tima dobiti barem po jedan žuti, bude primamljiva. Ovo je sasvim realna oklada! Sretno!

Screenshot_4.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 25.7. u 17:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leicester - Manchester United | Oba tima daju gol (1.70) bet365

Još jedno virtualno finale u posljednjem kolu Premier lige. Oba tima se bore za pozicije koje vode u Ligu prvkaa i potrebna im je pobjeda u ovom susretu. Samo jedan od ova dva tima će moći učestvovati u velikom europskom natjecanju sljedeće sezone - dok se računa da će Chelsea ostvariti barem remi protiv Wolvesa i tako osigurati svoje mjesto u top četiri.

Obje momčadi imaju zaista nevjerojatno talentirane napade na raspolaganju, te s obzirom na pritisak pod kojim se nalaze i mjestom u Ligi prvaka, očekujem golove na obje strane. 

Ekipa Brendana Rodgersa je izgubila sa 3-0 u gostima u posljednjoj utakmici protiv Tottenhama. U međuvremenu su Crveni đavoli remizirali sa 1-1 protiv West Hama na domaćem terenu. Kako stvari stoje, izgleda da Solskjaer trenutno ima bolju momčad. Izgubili su samo jednu od posljednjoj 21 utakmici, i taj poraz je stigao protiv Chelseaja u FA kupu. Oni su također u nizu od četiri pobjede u gostima, dok imaju 12 utakmica bez poraza na gostujućim terenima.

Međutim, ovo je MUST-WIN utakmica za ekipu Leicestera također i igra se na njihovom stadionu. Nema šanse da će oni samo stajati i gledati kako United prolazi dalje. Vardy je prvi strijelac lige i bit će sigurno motiviran da svom timu pomogne u pohodu na Ligu prvaka. Za Leicester neće iti Amarteya, Chilwella, Fuchsa, Maddisona, Pereire i Soyuncua, dok je Albrighton pod znakom sumnje. Na drugoj strani za Đavole nema Jonesa i Tuanzebea. Bailly i Shaw su pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 25.7. u 17:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

West Ham - Aston Villa | Pobjeda Aston Vile u bilo kojem poluvremenu (1.75) bet365

Čekićari su praktički osigurali svoj opstanak i konačno mogu igrati jednu utakmicu potpuno rasterećeni. Forma Michail Antonija nije mogla doći u bolje vrijeme za ovaj tim, nakon što su to znali iskoristiti u posljednja tri kola.

U međuvremenu se Aston Villa trudi izvući i opstati u Premier ligi u posljednjih nekoliko tjedana. Bili su duboko u zoni ispadanja i napokon su se uspjeli izvući, te sada imaju isti broj bodova kao i Watford ispod njih ali bolju gol razliku za jedan gol. Sada će se sve odlučivati u posljednjem kolu ove sezone.

Da bi Aston Villa ostala na sigurnoj poziciji, oni moraju igrati istim rezultatom kao i Watford protiv Arsenala. Ako Aston Villa ostvari bolji rezultat od Watforda, oni definitivno ostaju u Premier ligi još jednu sezonu. Ako oba tima pobijede u svojim utakmicama, Aston Villa će izboriti sigurnu poziciju zbog bolje gol razlike. Ako Watford pobijedi Arsenala, a Aston Villa izgubi ovdje, onda će Watford proći dalje, ali s obzirom da Watford igra protiv Arsenala, Aston Villa ima velike šanse za opstanak. Zbog toga ovdje očekujem da Aston Villa potegne i pobijedi u bilo kojem poluvremenu. Za domaćine su Bowen, Cresswell, Fredericks i Snodrgrass pod znakom sumnje. Gosti su bez Elmohamadyja, Engelsa, Heatona i Wesleya, dok je Taylor pod znakom sumnje. Sretno svima!

Screenshot_6.jpg

(Koeficijenti 25.7. u 17:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Jedan double na kartone zato sto su dva megjusobna, zadnje kolo je i mislim da ce ici svi na puno zato sto je velik ulog za CL.

Antwell i nije tako los za kartone za razliku od Atkinsona ali isto mislim da kako slabo igraju Leicester i United zadnje utakmice bice izednaceno do kraja i zato ocekujem dosta prekrsaja i kartona u zadnjem kolu.

20200726_093551.jpg

Link to comment
Share on other sites

SPAL - Torino 2 (1.61) bet365

SPAL je doživio još jedan poraz u prošlom kolu Serije A kada su kada im je Roma postigla čak 6 golova na domaćem terenu. SPAL je bio katastrofalan tijekom cijele sezone. Uspjeli su osvojiti samo 19 bodova do sada i nije iznenađenje što će ispasti u Seriju B. U ovoj utakmici će SPAL biti bez ozlijeđenog Barishe, dok su van terena branič Zukanović, veznjak Castro, Valoti i napadač Floccari. Branič Bonifazi je suspendiran.

Što se tiče Torina, oni u ovaj susret ulaze nakon remija protiv Verone na domaćem terneu. Torino se nalazi na 16-oj poziciji, još uvijek imaju neke brige oko opstanka, s obzirom da imaju šest bodova više od Leccea koji se nalazi u toj zoni ispadanja. Gostima će nedostajati De Silvestri i veznjak Baselli. Branič Izzo je pod znakom sumnje. Kao što sam već i rekao, Torino još uvijek nije siguran i svjesni su svoje situacije, tako da mislim da ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja. Torino je velikifavorit i trebali bi ostvariti ubjedljivu pobjedu. Možda SPAL zna biti opasan u kontrama, ali mislim da će ovdje presuditi razlika u kvaliteti i motivaciji. Sretno!

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 25.7. u 12:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Norwich | 1/1 + Pobjeda City u drugom poluvremenu (1.44) bet365

Manchester City će ugostiti posljednjeplasiranog tima i tima koji je već ispao iz lige. Ova utakmica nema nikakav značaj, City će svakako završiti na drugoj poziciji, a Norwich se već davno pozdravio sa Premier ligom. Nakon još jednog poraza protiv Southamptona, City je pobijedio četiri utakmice zaredom. Njihova posljednja žrtva bio je Watford koji ih je pobijedio sa četiri gola razlike.

City je protiv Bournemoutha imao najgori nastup do sada ove sezone, ali pored toga oni postižu mnogo golova kod kuće. Norwich je već ispao kao što sam i rekao, dok gube sve utakmice od ponovnog nastavka lige. Upravo dolaze nakon poraza od 0-2 protiv Burnleya. Ovaj tim igra samo zato što moraju do kraja ovesezone, tako da ne vjerujem da će predstavljati neku prijetnju za City, pa čak i ako Guardiola bude rotirao momčad. Očekujem golove i ubjedljivu pobjedu Cityyja, tako da mi se 1/1 čini dobrom okladom ovdje. Ali uz to kombiniram i pobjedu Cityja u drugom poluvremenu, što mi povećava koeficijent na bet365 kladionici. Ovo možete igrati preko betbuildera. Prilično realna oklada. Sretno svima!

Screenshot_14.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 26.7. u 13:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use