Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Petak1.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

Petak2.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 23.7. u 13:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

PSG - Saint-Etienne | Pobjeda PSG-a i više od 2.5 gola (1.40) bet365

Evo i PSG-a u jednoj zvaničnoj utakmici. Iako je ligaška sezona u Francuskoj prekinuta, Parižani su i dalje u dobrom raspoloženju. Igrali su dosta prijateljskih utakmica, pripremali se za ovaj kup i Ligu prvaka, tako da će vjerojatno juriti još jednu titulu ovdje. Prošli put je Rennes pobrkao računa PSG-u, ali ovog puta su odlučni uzeti 13-u titulu u ovom natjecanju.

Gosti su imali tešku sezonu. Sa francuskom ligom koja se završila imali su 30 bodova na 17-oj poziciji. Sa samo sedam bodova razlike između njih i zone ispadanja, imali su sreće što je sezona prekinuta. U poređenju sa PSG-om oni su imali jednostavniji put do finala ovog kupa. Očekujem jednu nemilosrdnu partiju PSG-a. Oni su se suočili sa Lyonom u polufinalu. Izgledalo je to prelako za njih, jer je Mbappe u toj utakmici postigao hat-trick. PSG je postigao pet golova u pobijedio sa 1-5 u tom susretu. Postigli su tri ili više golova u tri utakmice u kupu do sada, tako da i ovdje očekujem više golova te pobjedu PSG-a. Odigrao sam ovu kombinaciju preko bet buildera u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_60.jpg

(Koeficijenti 23.7. u 15:49 CET) 

Dinamo-Varazdin
koef na Dinamo pocetkom tjedna je bio 1.25 a hendi je bio 1.8, danas je obicna pobjeda 1.75. 

Na Dinamo tako veliki koef protiv kluba iz donjeg dijela tablice nije vidjen jakooo dugo al realno to je i posten koef.

Po danasnjim koefima ono sto se meni jedino svidja odigrat je Dinamo ne daje gol u 1. pol @2. Varazdin igra odlicno u ovoj sezoni (napomena: sezona prije korone me uopce ne zanima niti je gledam za potrebe kladjenja), s druge strane Dinamo je kriminalan, mislim da nema potrebe ulaziti u detalje.

Varazdin je u zadnjih 7 utakmica primio 3 gola, od toga samo 1 u prvih 45 min (od Lokomotive u 45+).

Toplak i svi igraci su dodatno nabrijani da pokazu u Maksimiru da ovo sve s njihove strane nije slucajno, a Toplak je cak i iskazao kandidaturu da bi htio biti novi trener Dinama. S druge strane Dinamo jedva ceka da ovo sve zavrsi i da odu tjedan dana na godisnji.

GL

Sretni petak samo danas na 1xbet i 22bet kladionicama! Ako ste njihov postojeći korisnik ili se tek trebate registrirati nije bitno, bonus možete uzeti svakog petka pri registraciji ili kao postojeći korisnik. Iskoristi pogodnosti, ja već jesam! Promocije traju do 23:59! RADI skrill OPCIJA!

>>> https://www.svijetkladjenja.com/sretni-petak-uzmi-bonus-samo-petkom/ <<<

SRETNI PETAK.jpg

prije 39 minute, zeko1088 said:

Dinamo-Varazdin
koef na Dinamo pocetkom tjedna je bio 1.25 a hendi je bio 1.8, danas je obicna pobjeda 1.75. 

Na Dinamo tako veliki koef protiv kluba iz donjeg dijela tablice nije vidjen jakooo dugo al realno to je i posten koef.

Po danasnjim koefima ono sto se meni jedino svidja odigrat je Dinamo ne daje gol u 1. pol @2. Varazdin igra odlicno u ovoj sezoni (napomena: sezona prije korone me uopce ne zanima niti je gledam za potrebe kladjenja), s druge strane Dinamo je kriminalan, mislim da nema potrebe ulaziti u detalje.

Varazdin je u zadnjih 7 utakmica primio 3 gola, od toga samo 1 u prvih 45 min (od Lokomotive u 45+).

Toplak i svi igraci su dodatno nabrijani da pokazu u Maksimiru da ovo sve s njihove strane nije slucajno, a Toplak je cak i iskazao kandidaturu da bi htio biti novi trener Dinama. S druge strane Dinamo jedva ceka da ovo sve zavrsi i da odu tjedan dana na godisnji.

GL

Odigrao sam na pobjedu Varazdina dok je koeficijent bio 4.75... sad je pao na 3.40 a mozda ce jos padati. Kao sto i sam kazes, Varazdin igra odlicno u nastavku sezone a Dinamo je katastrofa. Onak nizak koeficijent je vjerojatno bio zbog stare slave i zbunjenosti bookija.

Central Coast Mariners vs Newcastle Jets (Aussie A-liga) AH -0.75 za Newcastle Jets, kvota 1.725

PSG vs Etienne - bet builder: vise od 3 gola, BTTS, PSG pobjeda...kvota 3

Dinamo vs NK Varazdin - pobjeda Varazdina, kvota 4.75

Milan - Atalanta   više od 2.5 gola    1.44   bet365

Milan u zadnje vrijeme igra jako dobro, u zadnjih 6 utakmica dali su barem po 2 gola a prezentaciju dobre forme očekujem i danas. U Ligu prvaka ne mogu, ali zato hvataju mjesto koje vodi u Europa liga. Napoli je tri boda iza njih. Na Atalantu ne triba trošit mnogo riječi, ekipa koja uvijek igra za gol više. Sa 95 zabijenih golova su daleko najbolji napad lige. Igraju bez Iličića, ali to nebi trebao biti veliki problem. Ligu prvaka bez kvalifikacija nisu osigurali (Inter i Lazio na -1 i -2) pa imaju motiva. Zadnja 3 susreta je bilo 4+ golova.

image.thumb.png.6db7003c550f33e76f21e7febca77b60.png

Edit: Atalanta promašila penal i imala stativu 

AC Milan - Atalanta | Više od 3.5 (2.10) bet365

Sve se slažem sa kolegom iznad, ali ja mislim da će ovdje biti i više od 3.5 gola čak. Ako pobledamo posljednjih deset utakmica između ove dvije ekipe koje su zaista u najboljoj formi, vidjet ćemo zašto je najbolje očekivati golijadu. Obje ekipe se imaju zašto boriti, a više Milan, jer se bore za odlazak na europska natjecanja, dok Atalanta želi rekord. Još tri kola do kraja a Atalanta želi postići preko 100 golova, jer to nitko nije uspio u Seriji A, dok ih ne očekuju baš lahki mečevi. Nakon ovoga slijedi utakmica sa Paromom i Interom.

Atalanti je iskreno samo napad u glavi, obrana ih ne interesuje i siguran sam da će igrati otvoren nogomet. Sa tavkom igrom će protivnicma dati mnogo prostora, gdje bi Milan također mogao krenuti napadački s obzirom da su u dobroj formi i ušli su u dobar ritam sa takvim pristupom. Zbog toga su kladionice i smanjile koeficijente na over 2.5, tako da ću ja pokušati sa više od 3.5.

Posljednja tri susreta ova dva tima: 5-0, 1-3, 2-2.

Screenshot_62.jpg

(Koeficijenti 24.7. u 14:02 CET) 

prije 4 sati, Kiks77 said:

Da li netko zna zašto u ponudi nema Livorno - Crotone? Livorno je uvjerljivo zadnji, Crotone bi pobjedom vjerojatno osigurao ulazak u Serie A + imaju Simy-a koji sa 18 golova dijeli prvo mjesto najboljeg strijelca lige.

Livorno je bankrotirao tako da se ne isplati stavljati ocigledno u ponudu,jer ko god da igra sa njima uzece 3 boda.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use