Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.7.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Subota2.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

subota3.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

 

(Koeficijenti 15.7. u 18:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Varaždin - Osijek 2 (1.30) bet365

Ovo sam mislio pisati i ranije, ali nisam znao da će koeficijent baš ovoliko pasti na pobjedu Osijeka. Sve je jasno samo ako pogledate na tabelu. Osijek se nalazi na drugoj poziciji sa 62 osvojena boda do sada, imaju bod više od Lokomotive i čak četiri više od Rijeke. Ovo je pretposljednje kolo u ligi ove sezone i Osijek mora ostvarivati pobjede sve do kraja kako bi ostali na toj poziciji koja će im donijeti nogomet u Ligi prvaka. Bilo bi zaista fantastično, a što se tiče forme mislim da bi oni to mogli izvesti.

1. HNL.jpg

Sada idu u goste Varaždinu koji se izvukao ove sezone. Uspjeli su obezbjediti opstanak i to im je bio glavni cilj. Sada se mogu opustiti i pripremati se lagano za narednu sezonu. Mislim da će Osijek ovdje ostvariti pobjedu, igraju odlično ove sezone, imaju najbolju obranu u ligi, naravno nakon Dinama, ali je za svaku pohvalu jer su primili samo šest golova više. Svi ostali timovi u ligi su primili čak 10-15 golova više od ova dva kluba. Pobijedili su Hajduka i Rijeku, te remizirali protiv Dinama u posljednjih par utakmica. Imaju isti broj poraza (6) ove sezone kao i Dinamo. Motivacija je na njihovoj strani, raspoloženje u momčadi je pozitivno, žele u Ligu prvaka i očekujem pobjedu. Najbolji strijelac lige je upravo Osijekov Marić koji je do sada postigao 19 golova. Sretno!

Screenshot_23.jpg

(Koeficijenti 16.7. u 18:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - Bologna 1 (1.50) bet365

Milan je u izvanrednoj formi u posljednje vrijeme. Imaju tri pobjede u posljednje četiri utakmice. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji sa istim brojem bodove (53) kao i Napoli na toj šestoj, dok imaju četiri boda manje od petoplasirane Rome. Pet kola je do kraja sezone i imaju i više nego dovoljno vremena da se pokušaju izboriti za jednu od ove dvije pozicije (petu ili šestu). Uglavnom, ovdje očekujem pobjedu Milana s obzirom da su im bodovi prijeko potrebni u borbi za Europsku ligu. U ovoj utakmici će biti bez igrača koji su već duže van terena Castilleja, Duartea, Musacchija i Paquete.

Što se tiče Bologne, njima bodovi nisu potrebni, imaju čak 14 bodova više od zone ispadanja, te im treba samo bod u preostalih pet kola kako bi osigurali opstanak, ali mislim da to neće biti problem, s obzirom da Lecce, Brescia i SPAL igraju katastrofalno. Ugalvnom Bologni bodovi nisu prijeko potrebni i zbog toga vjerjem da će motivacija i forma Milana biti presudna. Na domaćem terenu Milan u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede. Za goste neće biti Banija i Schoutena. Milan je pobijedio (2-3) i prvi susret između ove dvije ekipe koja se igrala u Bologni. Prije toga, prošle sezone na domaćem terenu Milan je slavio sa 2-1. Posljednji put Bologna je protiv Milana slavila na ovom terenu sa 0-1 na početku 2016. godine. Sretno!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 17.7. u 18:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Stoke - Brentford 2 (1.66) bet365

Brentford se trenutno nalazi na trećoj poziciji imaju samo jedan bod manje od WBA koji u ovom trenutk u gubi od Huddersfielda. Ne znam kako će se završiti ta utakmica za WBA, ali mislim da će Brentford ovdje ganjati pobjedu protiv Stokea. Brentford je u ovom trenutku najbolja momčad u ligi u najboljoj su formi imaju pet pobjede u posljednjih pet utakmica, kao i osam uzastopnih od tog remija protiv Cardiffa u gostima u veljači. Bretnford je zaista sjajno iznenađenje ove sezone i oni sada imaju šansu da se bore za direktnu promociju u Premier ligu.

Screenshot_31.jpg

Izvor: bet365

Stoke je tim koji se nalazi na 17-oj poziciji i trenutno imaju pet bodova više od Hulla koji se nalazi u zoni ispadanja. Njima je potreban bod da bi ostvarili opstanak, ali mislim da im to neće biti problem s obzirom da Hull ima četiri uzastopna poraza i igraju katastrofalno. Brentford u gostima ima tri uzastopne pobjede i mislim da će nastaviti sa pozitivnim rezultatima, s obzirom da im bodovi trebaju, još ako WBA izgubi bit će zanimljivo, mogli bi preći na tu drugu poziciju. OVo je must win za Brentford. Sretno!

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 17.7. u 18:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

NK Junak-Marsonia 1 1,55 Supersport

Revanš utakmica kvalifikacija za drugu HNL.U prvoj Junak je slavio rezultatom 2-0 i po meni pokazao da je dosta jača momčad.Imaju odličnog golmana Runju kojeg da Hajduk ima iole dobru skautsku službu bi odmah zakapario.Sinj je vruć teren,biće jaki vjetar u ledja s tribina od "Maligana" i nema šanse da će Junak čuvati rezultat.Očekujem 2-0 opet za Junak.

Link to comment
Share on other sites

Verona - Atalanta | Više od 2.5 gola (1.44) bet365

Verona će na svom terenu dočekati Atalantu. U ovom trenutk use Verona nalazi na devetoj poziciji sa 44 boda osvojena do sada, dok je Atalanta na trećem mjestu sa 70 bodova. Inače je ova Verona uvijek u borbi za opstanak, ali su ovu sezonu odigrali prilično dobro . Igraju dobro i na svom terenu gdje su napravili probleme nekim velikim ekipama koje se nalaze na vrhu tabele. Verona je na svom terenu postigla dva gola Juvetu, dva Interu i jedan Romi. U svakom slučaju, obezbjedili su opstanak, dok nemaju šanse za europska natjecanja. Ostatak sezone mogu igrati rasterećeno.

Na drugoj strani imamo Atalantu koja je postigla čak 93 gola do sada, dok su primili 43. Imaju odličan napad, najbolji u ligi, igraju prilično brzo i efikasni su. U posljednjoj utakmici su postigli šest golova protiv Brescije. Atalanta se u ovom trenutku bori za tu drugu poziciju sa Inter, s obzirom da će biti teško skinuti Juvenutsa sa trona, mislim da je to već gotova priča sa još samo pet kola preostalih do kraja prvenstva. U prvoj utakmici između ove dvije momčadi bio je rezultat od 3-2, dok su prošle godine na ovom stadionu ostvairli pobjedu od 0-5. Ovdje očekujem jedan efikasan meč sa dosta golova, barem ta tri koja su nam potrebna. Sretno!

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 18.7. u 12:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Manchester City | Oba tima daju gol + po jedan žuti za obje ekipe (2.30) bet365

Arsenal je u srijedu navečer zabilježio pobjedu nad Liverpoolom (2-1) u Premier ligi, no oni ostaju deveti na tabeli i morat će se osloniti na rezultate drugih timova ako žele osigurati mjesto u Europskoj ligi za sljedeću sezonu.

Topnicima bi bilo zagarantirano mjesto u grupnim fazama europskog natjecanja ukoliko ipak osvoje FA kup, a činjenica da je glavni trener Mikel Arteta izmiješao svoj sastav protiv Liverpoola upućuje na to da mu je ovo natjecanje prioritet. 

Uzevši samo bod iz svoje dvije utakmice protiv Leicestera i Tottenhama 7. i 12. srpnja, bilo je vitalno da londonski klub postigne pozitivan rezultat protiv prvaka.

Nema sumnje da treba raditi još ovog ljeta, ali bio bi poseban završetak sezone ako klub uspije podići FA kup, posebno imajući u vidu da će morati pobijediti Manchester Cityja u polufinalu, a zatim Chelseaja ili Manchester Uniteda u finalu.

Arsenal je u ovosezonskom FA kupu pobijedio Leedsa, Bournemoutha, Portsmoutha i Sheffield Uniteda, a ako ovdje prođu po  koeficijentu 5.50 u bet365 kladionici , to bi im bilo 21. finale čuvenog kupa u Engleskoj.

Kao što je već spomenuto, Topnici su bili prvaci 13 puta, od kojih su posljednji osvojili 2017. godine, kada su pobijedili Chelseaja sa golovima Alexisa Sancheza i Aarona Ramseya. U posljednje dvije sezone su izgubili od Nottingham Foresta i Manchester Uniteda, ali su korak dalje od još jednog finala.

Koeficijenti od 8.50 nisu baš sjajni za Artetinu ekipu, jer su izgubili svaku od posljednjih sedam utakmica protiv Cityja u svim natjecanjima, uključujući poraz od 3-0 u obje utakmice u Premier ligi tijekom sezone 2019/20. Londonski klub je ipak pobijedio u posljednjem okršaju u FA kupu između ove dvije ekipe. Zabilježili su pobjedu od 2-1 u polufinalu ovog natjecanja 2016/17 prije nego što su u finalu pobijedili Chelseaja, a sada će se nadati reprizi.

Arsenal će ponovo biti bez usluga Bernda Lenoa, Gabriela Martinellija, Pabla Maria i Calum Chambersa zbog ozljede, dok će Eddie Nketiah odslužiti posljednju utakmicu suspenzije od tri koje je dobio. Mesut Ozil bi se mogao uključiti u momčad nakon problema sa leđima, iako bi bilo iznenađenje vidjeti Nijemca u početnih 11, jer se čini da za njega nema mjesta u Artetinoj 3-4-3 formaciji.

Pierre-Emerick Aubameyang i Dani Ceballos su započeli na klupi protiv Liverpoola, ali sada se vraćaju u početni sastav, dok bi Hector Bellerin i Shkodran Mustafi također trebali da se nađu u prvoj postavi. Kieran Tierney bi mogao dobiti prednost u odnosu na Seada Kolašinca kao obrane od tri igrača, dopuštajći Bukayou Saki da počne kao krilo-bek, sa Nicolasom Pepeom koji se pridružuje Alexandreu Lacazetteu i Aubameyangu u napadu.

Arsenal: Martinez; Mustafi, Luiz, Tierney; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka; Pepe, Lacazette, Aubameyang

Manchester City, međutim, neće biti raspoložen za odricanje od trofeja baš tako lahko, jer su ove sezone zbog nevjerojatne sezone Liverpoola već propustili trofej Premier lige. Pep Guardiola je već osvojio EFL kup i ovaj put je stigao do četvrtfinala Lige prvaka, upisavši pobjedu od 2-1 protiv Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala na Santiago Bernabeu.

Osvajanje EFL kupa, FA kupa i Lige prvaka zasigurno bi se moglo smatrati izuzetno uspješnom sezonom za klub, čak i uzimajući u obzir razočarenje u Premier ligi. Koeficijent da će Građani osvojiti FA kup ove sezone iznosi 1.61, što ih čini glavnim favoritima.

City će u ovaj vikend ući nakon pobjede od 2-1 protiv Bournemoutha u Premier ligi, dok su pobijedili posljednja tri susreta od tog iznenadnog poraza u gostima kod Southamptona 5. srpnja. Guardiolin tim pobijedio je Port Valea, Fulhama, Sheffield Wednesdaya i Newcastlea u FA kupu ove sezone kako bi došao do ove faze. Da dođu u svoje sedmo finale FA kupa u povijesti, bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.14.

Još jedan FA kup bi ih doveo do razine sa Liverpoolom i Aston Villom u smislu osvojenih trofeja, a ispred njih su samo Tottenham, Chelsea, Manchester United i Arsenal. Činjenica da će u finalu čekati Chelsea ili Manchester United čini ovo polufinale još posebnijim i jednostavno nema umanjivanja važnosti meča za obje ekipe, koje su se mučile za dosljednost tijekom svoje sezone u Premier ligi.

U Cityju će sigurno vladati dobro raspoloženje u momčadi, s obzirom da su u ponedjeljak saznali da im je skinuta zabrana igranja u Ligi prvaka. Što se tiče Cityja, Sergio Aguero ostaje van terena nakon operacije koljena, ali Guardiolina ekipa nema drugih problema sa ozljedama. Kevin De Bruyne i Aymeric Laporte nisu igrali protiv Bournemoutha, ali će se vratiti u početni sastav u ovom polufinalu, dok će i Raheem Sterling igrati.

Očekivalo se da će Claudio Bravo dobiti priliku da brani, budući da je ove sezone bio prvi Cityjev vratar u FA kupu, ali Čileanac je van terena zbog problema sa mišićima. Phil Foden i Riyad Mahrez se bore za svoje mjesto u postavi, mada se čini da će Bernardo Silva dobiti prednost u odnosu na njih, zajedno sa Sterlingom i Jesusom u napadu.

Man City: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy; Rodri, Gundogan, De Bruyne; Sterling, Jesus, Bernardo

Arsenal je počeo igrati nešto bolje, uspjeli su pobijediti Liverpoola i u dobrom su raspoloženju pred ovaj susret. Ovo natjecanje im je posljednja nada da se direktno plasiraju u grupnu fazu Europske lige. Manchester City prednjači u međusobnim omjerima, nakon što su pobijedili posljednjih sedam protiv Arsenala, te su zbog toga ogromni favoriti. Građani imaju dosta propusta u svojoj igri od ponovnog početka lige i mislim da im Arsenal sa Lacazetteom, Pepeom i Aubameyangom u napadu može postići barem jedan gol. Zbog toga očekujem golove na obje strane terena.

Također sam ubijeđen da oba tima mogu dobiti barem po jedan žuti karton u ovako važnom susretu. Ako kombinirate ove dvije oklade u betbuilderu dobijate ukupni koeficijent od 2.30 na to da će oba tima postići gol, te dobiti barem po jedan žuti karton. Utakmica koju je najbolje igrati na golove kada su ova dva tima u pitanju.

Screenshot_34.jpg

(Koeficijenti 18.7. u 13:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Famalicao - Boavista 1 (1.50) bet365

Još jedna zanimljiva utakmica u kojoj domaćinima prijeko treba pobjeda. Famalicao se nalazi na petoj poziciji, posljednjoj koja vodi na europska natjecanja, točnije kvalifiacije za Europsku ligu. Uglavnom imaju samo bod više od Rio Avea i ovo je must win utakmica za njih, s obzirom da bi mogli izgubiti svoju petu poziciju.

Screenshot_36.jpg

Izvor: bet365

Ostalo je još dva kola do kraja uključujući i ovaj susret, tako da treba pratiti Famalicao i sljedeće kolo u kojem igraju protiv Maritimoa. Uglavnom, korak po korak utakmica po utakmicu, sada igrjau protiv dosta slabije Boaviste, koja je katastrofalna u posljednje vrijeme. Imaju tri uzastopna poraza, te četiri u posljednjih pet susreta. Boavista je obezbjedila opstanak tako da neće imati neku posebnu motivaciju u ovom susretu. Također imaju tri uzastopna poraza u gostima, dok su u 16 gostujućih susreta uspjeli postići samo 11 golova, te primili čak 19. Famalicao nije baš sjajan u posljednje tri utakmice na domaćem terenu, ali ako žele igrati Europsku ligu sljedeće sezone, moraju se potruditi i ostvariti pobjedu u ovom susretu. Koeficijent je u padu. Sretno!

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 18.7. u 13:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use