Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

Petak2.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 15.7. u 18:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Slaven Belupo - Inter 1/1 (1.80) bet365

Koeficijent je bio odličan na Slaven, ali nisam ranije stigao pisati. Još uvijek se može igrati i kombinirati sa još nekim parovima na listiću, ako želite neku siguricu, onda je to definitivno po mom mišljenju ova utakmica. Slaven Belupo sedmoplasirana momčad, obezbjedili su opstanak i mogu igrati rasterećeno u ovom susretu. Inter najgora momčad i ligi ubjedljivo, imaju samo 17 bodova i izgubili su sve utakmice od ponovnog početka lige. Pored toga imaju problema, gdje im je pomoćni trener prvi u HNLu zaražen koronavirusom. I bez toga su daleko najgora momčad, tako da ovdje očekujem laganu pobjedu. Inter je već ispao što ne moram ni spominjati, stanje na tabeli sve govori. Probat ću sa okladom 1/1, gdje nam bet365 kladionica daje odličan koeficijent od 1.80.

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:34 CET) 

Huddersfield - WBA 2 (1.72) bet365

Kao što sam i očekivao koeficijent je počeo padati! Bilićev WBA se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa jednim bodom više od Brentforda. Trećeplasirani Brentford je u prošlom kolu ostvario pobjedu kao što sam i očekivao i približio se WBA-u na jedan bod i sada WBA mora ostvariti pobjede u preostale dvije utakmice kako ne bi izgubili to drugo mjesto koje direktno vodi u Premier ligu. Ovo je MUST-WIN utakmica za WBA i Bilića i mislim da koeficijent na njihovu pobjedu ima vrijednost u ovom susretu.

Igraju protiv Huddersfielda koji još uvijek nije obezbjedio opstanak, ali imaju tri boda više od crvene zone. Pozitivna stvar je i ta što je WBA pobijedio ovog protivnika u prvom dijelu sezone i to sa 4-2. WBA je pobijedio tri od posljednjih pet gostovanja na ovom stadionu. Također su bez poraza u posljednjih pet utakmica u nizu, dok su neporaženi u 22 od posljednjih 25 gostujućih susreta. WBA je ove sezone najbolja gostujuća ekipa u ligi, tako da ovdje očekujem pobjedu gostiju. Siguran sam da će koeficijent pasti do sutra. Domaćini će vjerujem spas tražiti u posljednjem kolu ove sezone. Bilo bi iznenađenje da ih uzmu ovdje protiv WBA. Sretno!

Screenshot_22.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:49 CET) 

prije 48 minute, IzudinB said:

Nadam se da je netko ispratio 3/4 jučer. Idemo jako i danas, te preko vikenda. Pridružite nam se u pisanju. Ajmo uzeti novce u posljednjim kolima. Pišite svoje prijedloge i mišljenja! :D

Pozdrav svim forumašima. Čitam neko vrijeme vaše postove i zaista cijenim trud kolega koji daju zanimljive i iscrpne analize.Po prirodi sam malo zatvoren i radije čitam nego pišem ali iz poštovanja prema kolegama koji se trude budem dao jedan svoj prijedlog za danas.Pratim dosta prvu hnl jer su podaci i informacije lako dostupne i može se naći zanimljivih info.Danas je tekma Slaven-inter.Kolega IznudinB je sve lijepo napisao gore u analizi a to je da je tekma potpuno nevažna sa rezultatske strane.Ono što je meni zanimljivo da Lutrija nudi da Krstanović daje gol 1,90 a dva 5,5 koeficijent.Čovjek igra za Slaven ima već dosta godina a trenutno je sa nekih 99 golova na 5. mjestu najboljih strijelaca ikad.Jasno mi je da Lutrija skida i man. troškove i porez tak da je koefc. realno puno manji ali nije loše probati s obzirom da tekma nema značaja a možda mu baš kolege iz obje momčadi :) pomognu da realizira zgoditak ili dva jer su svi oni ipak prijatelji i kolege a kao što sam rekao,utakmica značaja nema nikakvog.

Naravno,budući nemaju novaca moguć je i za neki sitni ulog i klasični iz 2 u 1 ili 1 u 2 :) jer financijski je situacija jako teška poglavito za Inter te je predsjednik Branko Laljak čak najavljivao da budući nemaju strateškog partnera ne budu igrali 2.hnl ligu nego prelaze u potpuni amaterizam što se nadam se ipak ne bude dogodilo.Lijep pozdrav svima i sretno u klađenju :)

SVI ZA KRLETA!

U prvoj utakmici predposljednjeg kola 1.HNL svoje snage će odmjeriti Slaven Belupo i Inter Zaprešić. Obje momčadi se u ovom trenutnu ne natječu za ništa te im je rezultat nebitan ali motivacije ne bi smijelo nedostajati. Iz tabora Koprivničana najavljuju da se žele pobjedom oprostiti od svojih navijača dok se trener Ivković nada da će dovoljna motivacija biti prekid crnog niza.

Slaven Belupo je ovu godinu (2020) na svome terenu odigrao odlićno, potpis Tomislava Stipića vidio se već od ranog početka a potpora igrača nije izostajala te se rezultati jasno vide. Poraženi su samo od Dinama a redom su padali Hajduk, Inter, Rijeka i Istra.. bodove kući nisu nosili ni Osijek, Lokomotiva, Varaždin i Gorica. Danas će Slaven Belupo igrati za dvije stvari, prva je naravno tri boda a druga je želja cijele momćadi da Krstanoviž zabje svoj 100ti pogodak u 1.HNL, trenutno je na 99 a ostalo je još samo dva kola, s obzirom da je ovo posljednja utakmica na doaćem terenu čini se da je i optimalno vrijeme za ulazak u klub 100.

Inter je pak najbolji pokazatelj da nevolja nikada ne dolazi sama, osim što iaju 13 ligaših poraza za redom u prošlom kolu su i potvrdili ono što se znalo duže vrijeme a to je da napuštaju prvoligaško društo. No da u svemu ne budu posljednji pobrinula se popularna korona koja je od svih prvoligaša prvo „ušla“ u Inter te je zbog toga pomoćni trener i dio stručnog stožera u karanteni. Ono što također mući Inter su i stalini i brojni izostanci koji ih prate nakon prekida, osim Serderova koji ih je izigrao te se nije vratio u Hrvatsku nedostaje još i ozljeđeni Tsonev te Soldo koji ima virozu a Mlinar je za ovaj susret suspendiran, taođer veliki su upitnici i nad nastupima Postonjskog i Vege.

Danas pak očekujem jednu otvorenu utakmicu, utakmicu koja se igra za navijače i za gledatelje. Obje momčadi siguran sam žele samo pobjedu te bi zgob toga trebali biti spuštenija garda, posebice Slaven Belupo koji će sigurno tražiti način kako da pomogne legendi prve hrvatske lige Ivanu Krstanoviću da upiše svoj stoti pogodak. Prognoza i očekivanja su više od 2.5 golova po tečaju od 1.75.

Girona - Cadiz 1 (1.55) bet365

Odmah u startu da napomenem da je koeficijent na ovu utakmicu pao sa 1.85 na 1.55 i padat će sve do večeras siguran sam. Naime, radi se o utakmici u Segundi, drugoj španjolskoj ligi, gdje će Girona ugostiti Cadiza. Cadiz je u ovom trenutku na prvoj poziciji i već su obezbjedili direktni plasman u La Ligu, tako da oni nemaju zašto igrati u pretposljednjem kolu do kraja prvenstva. Znači igra se ova i još jedna utakmica, te zbog toga mislim da je ovo posljednja šansa da se Girona plasira na jedno od preostalih pet mjesta.

Screenshot_26.jpg

Izvor: bet365

Iako Girona u ovom trenutku ima dovoljan broj bodova za petu poziciju, Elche i Fuenlabrada su po dva i tri boda ispod tako da je njihova pozicija još uvijek u opasnosti. Igraju dobro u posljednje vrijeme, gdje u četiri uzastopne utakmice nemaju poraza. Girona je drugi najbolji tim ove sezone u ligi na svom terenu, gdje nemaju poraza od prosinca prošle godine. Većinu svojih bodova su osvojili na domaćem terenu, gdje imaju najbolju obranu u ligi koja je primila samo 12 golova do sada. Zaista fenomenalna igra ovog tima kao domaćina i mislim da bi ovdje trebali ostvariti pobjedu. Bodovi su im prijeko potrebni, a ako im se poklope i ostali rezultati, možda bi se mogli boriti i za drugu poziciju, ali otom potom, jedna po jedna utakmica pa ćemo vidjeti. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 12:46 CET) 

Huesca - Numancia 1 (1.57) bet365

Huesca se nalazi na drugoj poziciji, imaju bod više od Almerije, te dva više od Zaragoze, dok tu vreba i Girona o kojoj sam maloprije pisao. Uglavnom Huseca je trenutno najbolji tim kada igra na domaćem terenu i pobjeda im je prijeko potrebna u ovoj utakmici. Vjerujem da je mogu ostvariti, s obzirom da igraju protiv 18-plasirane Numancije.

Screenshot_26.jpg

Izvor: bet365

Iako se Numancija bori za opstanak u ovom trenutku, mislim da ovdje ne mogu do pobjede, jer su najgora gostujuća momčad u ligi. Igraju naizmjenično u posljednjih pet utakmica, gdje su ostvarili tri pobjede i to kod kuće protiv timova koji se nalaze na dnu tabele ili ispod donjeg dijela. Uglavnom, u gostima konstantno gube utakmice, a tako su izgubili i posljednjih devet uzastopnih gostujućih susreta. Očekujem da se njihov crni niz nastavi i u ovom susretu protiv jednog od najboljih timova u ligi. Ovo je must win utakmica za Huescu inače bi mogli izgubiti direktnu promociju u La Ligu.

Screenshot_27.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 12:46 CET) 

prije sat vremena, PatrikAntonius said:

Slaven - Inter 

zzk 5.5 manje 1.85 psk

ostale klade ni nemaju u ponudi, revijalna utakmica, ne vidim razlog za neku kartonijadu.

edit: 

west ham - watford zzk 3.5 vise

psk daje 2.20, bet365 online kladionica" rel="">bet365 1.90

sudi atkinson koji je los sudac za kartone, ali zna imati i svoje dobre trenutke. ova utakmica je od ogromnog znacaja za obe ekipe, a Atkinson je dijelio dosta kartona bas na utakmicama na kojima je sudjelovao wh ili watford. nesigurno, ali vrijedno rizika po meni. 

over 22.5 prekršaja na Unibetu @1.85, šta misliš? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use