Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.7.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Četvrtak2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Četvrtak3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

 

(Koeficijenti 13.7. u 08:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Valencia - Espanyol 1 (1.53) bet365

Koeficijent u padu i iskreno čini mi se malo visok s obzirom da je Espanyol već ispao iz lige, dok su Valenciji bodovi prijeko potrebni u borbi za Europsku ligu. Valencia se u ovom trenutku nalazi na devetoj poziciji sa 50 bodova osvojenih do sada. Imaju samo bod manje od Ath. Bilbaoa iznad njih, dok Real Sociedad na sedmoj poziciji ima tri boda više, baš kao i Getafe na šestoj. Do kraja prvenstva je ostalo još dva kola, tako da je ovo MUST-WIN utakmica za Valenciju. Motivacija je na njihovoj strani, dok se Espanyol sada može pripremati za Segundu. Espanyol je ubjedljivo najgori tim u ligi, što vam vjerojatno ne moram ni govoriti, s obzirom da pogledom na tabelu sve možete sami prokužiti. Izgubili su posljednjih sedam uzastopnih susreta i čisto sumnjam da mogu napraviti nešto iz ove utakmice. Valenciji će nedostojati Piccini i Rodrigo, dok su Gaya i Vallejo pod znakom sumnje. Na drugoj strani su pod znakom sumnje Avila Gordon i Calero. Očekujem pobjedu Valencije. Sretno svima!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leeds - Barnsley 1 (1.28) bet365

I u ovoj utakmici je sve jasno kao dan. Leeds definitivno ide po pobjedu, ogromni su favoriti, a to dokazuje i koeficijent koji je u padu i sigurno će još pasti do početka utakmice. Leeds se trenutno nalazi na prvoj poziciji, imaju dva boda više od WBA i utakmicu manje, tako da je ovo savršena prilika da ostvare prednost od šest bodova nad WBA-om. U odličnoj su formi, imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, te i ovdje očekujem da ostvare lagana tri boda.

Screenshot_18.jpg

Izvor: bet365

Iako se Barnsley bori za opstanak, mislim da nisu ni blizu nivoa na kojem se nalazi Leeds. Barnsley je na posljednjoj poziciji sa dva boda manje od Hulla i Lutona iznad, te tri boda manje od Charltona koji se nalazi na posljednjoj sigurnoj poziciji. Iako je situacija takva da gostima trebaju bodovi, mislim da će ih morati tražiti u jednoj od preostale dvije utakmice nakon Leedsa. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Villareal 1 (1.40) bet365

Pretposljednje kolo La Lige, Real ima priliku da pobjedom obezbijedi naslov prvaka, nakon tri godine. U nastavku sezone imaju zaista impresivan učinak, ostvarili su svih devet pobjeda, i to uz samo tri primljena gola, dok su u pet utakmica na domaćem terenu primili samo jedan. Zbog renoviranja Santiago Bernabeua igraju na stadionu Alfredo di Stéfano, koji inače koristi B tim, ali to im nije ni najmanje smetalo, štaviše, sasvim naprotiv. Zidaneovim izabranicima očigledno je prijala pauza, jer su se sa iste vratili kao potpuno drugi tim, i sada su nadomak trofeja.

Villareal je također jako dobro ušao u nastavak sezone, u šest utakmica ostvarili su pet pobjeda i remi, ali potom su uslijedila dva poraza, od Barcelone (1:4) i u prethodnom kolu protiv Sociedada (1:2), a u međuvremenu su slavili na gostovanju Getafeu. Za ovaj duel ne mogu računati na Alcacera i Baccu, a upitan je Iborra, jedan od najstandardnijih ove sezone. Trenutno su na petom mjestu i bore se za mjesto koje direktno vodi u Ligu Europe, ali ne vjerujem da mogu parirati silno motivisanim Los Blancosima, koji vjerujem neće prepustiti ništa slučaju, te će sutra riješiti sve dileme oko titule.

Link to comment
Share on other sites

Spal vs Inter Serie A        dvojka kao vrata

 

Zamolio bih administratore da mi dozvole da napisem predlog za kladjenje bez analize. Ako pravila to ne dozvoljavaju, objavite mi post, a analizu cu napisati veceras kasno kada moj predlog prodje. Molim vas da me razumete. Danas posle podne imam svoj prvi skok padobranom. Nece to biti bas samostalan skok, jer ce me drzati u narucju devojka - instruktor. Znam, i mene je sramota, ali takva su pravila, skacem kao teski amater. Znam i da bi bilo bolje da ja drzim devojku, ali ne u narucju, vec na nekom drugom mestu, ali pravila su pravila. Vec tri dana ne spavam, a i ono malo sto sam sklopio oci, sanjao sam da se padobran nije otvorio. Nisam u stanju da napisem analizu, a imao bih da pisem dva dana i dve noci. Sve u svemu, ovo je dvojka kao vrata, igrajte ako mozete i sa tudjim novcem, igrajte singlove, doublove, narodne i seljacke tikete, ne propustite da podignete novac sa zemlje koje su kladionice ispustile. Spal je jedna od najgorih ekipa u Evropi, jedna od najgorih post Covid ekipa, odavno su ispali iz lige, tesko da ce izbeci i poslednje mesto. Inter je odlicna ekipa, ove sezone su prosuli cak dvadeset bodova nakon sto su imali gol prednosti u toku utakmice. Mozete samo misliti gde bi sada bili da su uspeli da sascuvaju prednost u toku utakmice. Kladionice najradije ne bi ni dozvolile ovaj par za kladjenje, da im pravila ili ugled to dozvoljavaju.

Ja vam predlazem dvojku uz rasprodaju svega sto imate, pocev od bubrega, ali mozete odigrati i mnoge druge igre;

  • dvojka iz dvojke ( dvojka iz X )

  • Inter prvi daje gol

  • Inter poslednji daje gol

  • Inter daje vise od gola

  • Inter pobedjuje u oba poluvremena

  • Inter daje gol u oba poluvremena

  • itd itd itd

Trazio sam od instruktora koji ce me nositi u narucju da ponesemo svako po cetrdeset padobrana u slucaju da se neki ne otvori. Ako se moj padobran danas ne otvori, neka ovo budu moje poslednje reci:

 

Kladjenje (kockanje) je najlepsa, najuzbudljivija, najzdravija, najhumanija stvar na svetu.

Cuvajte ovaj forum. Ja sam ga jaaaaaaaaako voleo, iako se vama mozda nije tako cinilo. Ako se moj padobran danas ne otvori, i ako postoji zivot posle zivota, mi se svakako opet vidimo na forumu.

Liverpool nije prvak Engleske, jer prvenstvo nije regularno.

Crvena Zvezda je najgori klub na svetu.

 

 

Utakmica pocinje u 21.45, a ja sam post napisao u 13.30 tako da imate sasvim dovoljno vremena da rasprodate sve sto imate i ulozite na pobedu Intera.

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Osasuna | Pobjeda domaćina na poluvremenu (1.50) bet365

Barcelona je neporažena u posljednjih deset utakmica sa tri remija u tom procesu. Trenutno su u nizu od tri uzastopne pobjede, nakon pobjede od 0-1 u gostima protiv Valladolida u prethodnom kolu. Barcelona ima samo jedan remi i devet pobjeda u posljednjih deset utakmica na domaćem terenu. Čak i ako su njihove šanse za titulu ove sezone vrlo male, jer ako Real pobijedi večeras, za Barcelonu je sve gotovo. Međutim i pored toga očekujem da Barcelona pruži jedna dobar nastup večeras i ostvari ubjedljivu pobjedu, jer ako se desi da Real kiksa, posljednji susret bi mogao odlučiti titulu.

Pored toga, Osasuna ima samo jednu pobjedu u posljednje tri ligaške utakmice. U ovaj susret ulaze nakon pobjede na domaćem terenu od 2-1 protiv Celte Vigo. Gosti imaju samo dvije pobjede u posljednjih šest gostujućih utakmica. Pored toga nisu uspjeli uzeti bodove na ovom stadionu od 2009. godine. Sa svojom katastrofalnom formom u gostima i Barceloninom željom da ovu sezonu završi sa pozitivnim rezultatima, Osasuna vjerujem neće uspjeti napraviti neke velike probleme domaćinima. Očekujem par golova Barcelone već u prvom poluvremenu ili barem taj jedan koji će našu okladu učiniti dobitnom. Osasuna nema neku motivaciju u ovom susretu, s obzirom da se više ne mogu boriti za mjesta koja vode na europska natjecanja. Real Sociedad im na toj sedmoj poziciji bježi šest bodova sa dvije utakmice preostale do kraja prvenstva uključujući i ovu.

Dembelea, Griezmanna i Umtitija nema u ovom susretu. Cardona i Chimy Avilla su van terena za goste. 

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Manchester United 2 (1.33) bet365

Domaća momčad je već obezbjedila opstanak, a do europskih natjecanja ne mogu, tako da je ovo za njih totalno nebitan meč. S druge strane se United bori za plasman u Ligu prvaka, tako da je ovo vrlo bitna utakmica za njih u kojoj će vjerujem ići na sva tri boda. Dolaskom Fernandesa je Uniteda zaista fantastičan i proed tih nekih kikseva koji su se dogodili, pogotovo onaj protiv Southampton u prošlom kolu gdje nisu uspjeli uzeti sva tri boda na svom terenu. Međutim, stigli su Leicestera i imaju isti broj bodova i sada moraju do pobjede ako žele završiti na trećoj ili četvrtoj poziciji. Chelsea im bježi četiri boda, ali ima i utakmicu više, tako da je ovo MUST WIN za United večeras.

Domaćin igra prilično loše, s obzirom da cijelu svoju igru grade oko Zahe i Ayewa, dok obrana nije ni blizu tako dobra kao što je to bio slučaj ranije. Izgubili su posljednjih pet uzastopnih susreta i mislim da će sada ponovo izgubiti na domaćem terenu. Nemaju motivacije što je dodatni plus za ovu okladu. Za Crystal Palace nema Bentekea ,Cahilla i Tomkinsa, dok je Schlupp pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Jonesa i Tuanzebea. Greenwood, Shaw i Wiliams su pod znakom sumnje.

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 16.7. u 15:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use