Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 13.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 13.7. u 08:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Manchester United - Southampton 1 + više od 1 gola (1.47) bet365

Odlična utakmica za prognoziranje danas. Manchester United igra protiv Southamptona. United bi sa pobjedom u ovom susretu prešao čak na treću poziciju i preskočio Chelseaja i Leicestera. Crveni đavoli poslije zaista mnogo vremena igraju jedan dobar nogomet. Mislim da će oni uspjeti da izguraju ovu sezonu u top četiri, Solskjaer je posložio ekipu i sada imaju veliku šansu. Ovo je MUST WIN utakmica za Solskjaera. Očekujem pobjedu protiv Southamptona koji nema zašto igrati u preostale četiri utakmice. Nalaze se na sredini tabele gdje će vjerojatno i završiti. Manchester United je trenutno u nizu od četiri uzastopne pobjede, imaju drugu najbolju obranu u ligi i mislim da će ovdje rutinski ostvariti pobjedu. Motivacija je na vrhuncu, ulozi su veliki, bilo bi veliko iznenađenje ako ne iskoriste ovu priliku. Očekujem više od 1 gola na utakmici, što nam povećava kvotu na bet365 kladionici. Solidan ukupni koeficijent i vrlo realna oklada, s obzirom da je na pobjedu United tek 1.28. Neće im biti Jonesa i Rojoa, kao i Tuanzebea. Na drugoj strani nema Boufala, Djenepoa, Telle i Valeryja. Vestergaard je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_28.jpg

(Koeficijenti 13.7. u 09:38 CET) 

Kasimpasa - Rizespor | Oba tima daju gol (1.57) bet365

Igra se 32. kolo u turskoj ligi, gdje će Kasimpasa ugostiti Rizespora. Oba ova tima se bore za opstanak, te stoga vjerujem da ćemo ovdje vidjeti golove na obje strane terena. Domaćin je dosta boljoj situaciji od gostiju, međutim i Rizesporu su prijeko potrebni bodovi u ovom susretu i mislim da oni mogu doći do njih ili će barem pokušati. Ostalo je tri kola do kraja prvenstva, a domaćini se nalaze na 11-oj poziciji sa 5 bodova više od zone ispadnja.

Screenshot_30.jpg

Izvor: bet365

Tu je i Rizespor koji je samo jedan bod iznad crvene zone. Goste je spasila pojeda protiv Kaserispora u prethodnom kolu gdje je bilo 3-2. Kasimpasa je prošli susret izgubila u gostima protiv Besiktasa, dok su prije toga imali tri uzastopne pobjede. U prošlom međusobnom susretu koji se igrao u prosincu 2019. godine Rizespor je izgubio sa 0-3 na domaćem terenu, dok je susret prije toga prošle godine u siječnju Rizespor pobijedio sa 0-1 u gostima. Prije toga su tri susreta imala četiri ili više golova između ove dvije ekipe. Sada zbog važnosti ovog susreta za obje strane, mislim da ćemo gledati nešto efikasniju utakmicu u kojoj očekujem golove na obje strane. Sretno svima!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 13.7. u 12:33 CET) 

prije 6 sati, IzudinB said:

Manchester United - Southampton 1 + više od 1 gola (1.47) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Odlična utakmica za prognoziranje danas. Manchester United igra protiv Southamptona. United bi sa pobjedom u ovom susretu prešao čak na treću poziciju i preskočio Chelseaja i Leicestera. Crveni đavoli poslije zaista mnogo vremena igraju jedan dobar nogomet. Mislim da će oni uspjeti da izguraju ovu sezonu u top četiri, Solskjaer je posložio ekipu i sada imaju veliku šansu. Ovo je MUST WIN utakmica za Solskjaera. Očekujem pobjedu protiv Southamptona koji nema zašto igrati u preostale četiri utakmice. Nalaze se na sredini tabele gdje će vjerojatno i završiti. Manchester United je trenutno u nizu od četiri uzastopne pobjede, imaju drugu najbolju obranu u ligi i mislim da će ovdje rutinski ostvariti pobjedu. Motivacija je na vrhuncu, ulozi su veliki, bilo bi veliko iznenađenje ako ne iskoriste ovu priliku. Očekujem više od 1 gola na utakmici, što nam povećava kvotu na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Solidan ukupni koeficijent i vrlo realna oklada, s obzirom da je na pobjedu United tek 1.28. Neće im biti Jonesa i Rojoa, kao i Tuanzebea. Na drugoj strani nema Boufala, Djenepoa, Telle i Valeryja. Vestergaard je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_28.jpg

(Koeficijenti 13.7. u 09:38 CET) 

Ovdje bih dodao možda timski na UTD 1+ šta bi dalo veći koef ...... Mislim da će UTD sam zagurat barem 2-3 gola

Granada - Real Madrid 2 (1.44) bet365

Real Madrid dolazi u posjetu Granadi. Lideri lige imaju prednost od jednog boda nad Barcelonom i sa utakmicom manje sada imaju šansu da pobjegnu ponovno na četiri boda. Granada želi mjesta koja vode u na europska natjecanja i imaju šansu da sa pobjedom odu na šesto mjesto. Međutim, Real Madrid je u izvanrednoj formi, najbolji su tim u Španjolskoj u ovom trenutku, nogo ljudi krivi VAR zbog njihovih penala, ali oni ostvaruju pobjede 8 od 8. Imaju pet utakmica bez primljenog gola zaredom. Najbolja su gostujuća ekipa sa 34 boda osvojena do sada. Postigli su čak 29 golova u 17 gostujućih utakmica.

Granada je također u dobrom nizu sa dvije pobjede i remijem. Pobijedili su Alavesa, remizirali sa Valencijom i imali su sreće u pobjedi protiv Sociedada. Očekujem pobjedu Reala u ovoj utakmici. Ramos i Carvajal se vraćaju nakon suspenzije i ovo bi trebala biti nova tri boda za goste. Možda i Granada zabije jedan pogodak, s obzirom da su u dobrom raspoloženju pred ovaj susret, ali očekujem svakako pobjedu Real Madrida. Sretno!

Screenshot_31.jpg

(Koeficijenti 13.7. u 18:20 CET) 

prije 13 sati, Croatian said:

Sad sam to simulirao na mecu milan parma.

Smanji se kvota a razlog je ..bet builder odabirom milan daje vise od 1 gola izbacuje opcinu oba tima daju vise od 1 gola.

Ali nije bilo u pitanju oba tima daju više od jedan već oba tima kombinirano daju više od jedan....... U ovom tvom slučaju treba 2:2,a u ovom drugom 1:1,2:0,0:2 ......

Barem sam si ja tako protumačio tipove........ Tvoj i od izudinB-a nisu isti

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use