Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 12.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 3 minute, Goksim said:

Jučer su očekivano i Rijeka i Osijek slavili i danas je veliki pritisak na Lokomotivi i Hajduku. 

Slavenu ova utakmica ne znači ništa dok Lokomotiva vodi borbu sa Osijekom za drugo mjesto koje će se vjerojatno odlučivati u međusobnom susretu u zadnjem kolu, međutim nije svejedno tko će tada moći čuvati X a tko će morati pobjediti... Lokomotiviti danas treba pobjeda, sljedeće kolo imaju laganog protivnika dok Osijeku neće biti lagano... Mislim da Lokomotiva danas slavi prvenstveno zbog motivacije ali i činjenice da su u odličnoj formi i igraju lijep nogomet.

Hajduk pak igra užasno i koliko im god trebali bodovi bio bi iznenađen da izvuku išta osim poraza danas. Dinamo je promijenio trenera što će sigurno biti pozitivni šok. Hajduk je uvijek motivacija modrima koji su nekoliko puta kvalitetnija i ozbiljnija momčad od Hajduka kojeg je nekad tužno gledati koliko je loš. U zadnjih 6 utakmica imaju četiri poraza a htjeli su se boriti za drugo mjesto... Rijeka im je pobjegla na četiri boda i ako danas izgube ni pobjeda na Poljudu u sljedećem kolu neće im osigurati preskakanje Rijeke i četvrtu poziciju. Bodovi im trebaju ali igra im je užasna. 

Izgubili su od Osijeka, Gorice, Lokomotive, Varaždina... ne vidim zašto ne bi i od Dinama i koeficijent 1,60-1,70 na Dinamo mi se čini veliki valuebet. Mislim da bi realnije bilo 1,30-1,40...

I da, podsjetnik svima da se logiraju na bet365 račun jer su mnogim igračima davali besplatne kredite za klađenje za utakmicu Dinamo - Hajduk.

Ja sam tako dobio besplatnu live okaldu od 50€ sa bonus kreditima ako uplatim 50€ prije utakmice.

2020-07-12-12_57_31-bet365---Online-Spor

Ovo je personalizirana promocija koja ne vrijedi za sve bet365 igrače, već one koje kladionica odabere međutim ako aktivno igrate kod bet365 dobre su šanse da ćete dobivati ovakve promocije na barem tjednoj bazi, nekad i češće. 

Ako imate bet365 račun logirajte se i možda vas iznenadi poruka o ovoj promociji, ako nemate otvorite bet365 račun jer si tako otvarate mogućnost da učestvujete u ovakvim promocijama. Uz to, daju i besplatne bonus kredite dobrodošlice...

Ja sam igra točan rezultat na poluvremenu 2:0 za Dinamo jer mi se koeficijent čini primamljiv a očekujem uvjerljivo vodstvo Dinama i mislim da nije toliko nemoguće da bude 2:0 na poluvremenu koliko to koeficijent sugerira...

BET365

prije 14 minute, Goksim said:

Ovo mi se danas čini odličan tip. Genoa prva ispod crte, bodovi su im prijeko potrebni da bi se spasili od ispadanja. Lecce i Sampdoria su mogući kandidati za ispadanje, Lecce sa svega bodom prednosti. Spal zadnji sa sramotnih 19 bodova i nedohvatljivim zaostatkom od 9 bodova u odnosu na 17-to plasirani Lecce.

Genoi je ovo "must win" utakmica te kolo u kojem vjerojatno preskaču Lecce koji ima teškog protivnika. 

Igram Genoa o1.5 cini mi se bolja opcija zato sto odbrana je katastrofa a i ako vec pobjede samo 1-0 nije dobitan, a ovako ko Spal i nema tako slabi napad samo odigrao to.

Interesantno da bet365 je postavio kartone za turske utakmice, ne za svake ali gledam Fenerbahce - Sivas i sudija je odlican za kartone.

https://int.soccerway.com/referees/abdulkadir-bitigen/153417/

prije 47 minute, Goksim said:

Jučer su očekivano i Rijeka i Osijek slavili i danas je veliki pritisak na Lokomotivi i Hajduku. 

Slavenu ova utakmica ne znači ništa dok Lokomotiva vodi borbu sa Osijekom za drugo mjesto koje će se vjerojatno odlučivati u međusobnom susretu u zadnjem kolu, međutim nije svejedno tko će tada moći čuvati X a tko će morati pobjediti... Lokomotiviti danas treba pobjeda, sljedeće kolo imaju laganog protivnika dok Osijeku neće biti lagano... Mislim da Lokomotiva danas slavi prvenstveno zbog motivacije ali i činjenice da su u odličnoj formi i igraju lijep nogomet.

Hajduk pak igra užasno i koliko im god trebali bodovi bio bi iznenađen da izvuku išta osim poraza danas. Dinamo je promijenio trenera što će sigurno biti pozitivni šok. Hajduk je uvijek motivacija modrima koji su nekoliko puta kvalitetnija i ozbiljnija momčad od Hajduka kojeg je nekad tužno gledati koliko je loš. U zadnjih 6 utakmica imaju četiri poraza a htjeli su se boriti za drugo mjesto... Rijeka im je pobjegla na četiri boda i ako danas izgube ni pobjeda na Poljudu u sljedećem kolu neće im osigurati preskakanje Rijeke i četvrtu poziciju. Bodovi im trebaju ali igra im je užasna. 

Izgubili su od Osijeka, Gorice, Lokomotive, Varaždina... ne vidim zašto ne bi i od Dinama i koeficijent 1,60-1,70 na Dinamo mi se čini veliki valuebet. Mislim da bi realnije bilo 1,30-1,40...

Pošto su u finalu kupa Rijeka i Lokomotiva a Gorica je izgubila prekjučer od Varaždina, Hajduk ima sigurnu Europu(5. mjesto) tako da ova utakmica rezultatski nije pretjerano bitna, naravno da je derbi uvijek derbi i da tu nekakva dodatna motivacija nije potrebna.

Ankaragucu-Galatasaray ODG 3+ DA 1,80 Supersport

Mislim da bi ovdje mogla proći ova oklada.Ankaragucu u skroz nezavidnoj poziciji na tablici bori se za goli život,samo pobjeda im igra a Galati trebaju bodovi da ne izgubi i Europa ligu.Galata bi to trebao dobiti ali oni u zadnje vrijeme pružaju kriminalne partije primajući pacerske golove tako da radije ovo igram.

prije 4 sati, Goksim said:

I da, podsjetnik svima da se logiraju na bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun jer su mnogim igračima davali besplatne kredite za klađenje za utakmicu Dinamo - Hajduk.

Ja sam tako dobio besplatnu live okaldu od 50€ sa bonus kreditima ako uplatim 50€ prije utakmice.

2020-07-12-12_57_31-bet365---Online-Spor

Ovo je personalizirana promocija koja ne vrijedi za sve bet365 online kladionica" rel="">bet365 igrače, već one koje kladionica odabere međutim ako aktivno igrate kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 dobre su šanse da ćete dobivati ovakve promocije na barem tjednoj bazi, nekad i češće. 

Ako imate bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun logirajte se i možda vas iznenadi poruka o ovoj promociji, ako nemate otvorite bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun jer si tako otvarate mogućnost da učestvujete u ovakvim promocijama. Uz to, daju i besplatne bonus kredite dobrodošlice...

Ja sam igra točan rezultat na poluvremenu 2:0 za Dinamo jer mi se koeficijent čini primamljiv a očekujem uvjerljivo vodstvo Dinama i mislim da nije toliko nemoguće da bude 2:0 na poluvremenu koliko to koeficijent sugerira...

BET365

prije 15 sati, bjorn said:

Lewis Hamilton, vozač Mercedesa osvojio je pole position za nedeljnu utrku za VN Štajerske na stazi RedBull Ring u austrijskom Spielbergu. Odlično je odvezao subotnje kvalifikacije po kiši, a u sve tri kvalifikacijske runde je imao najbolje vrijeme. Drugi je Verstappen, treći Saniz, a četvrti Bottas.

Styrian Grand Prix, To Win Outright - Lewis Hamilton @1.57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Hamilton za postolje na RB Ringu ne zna od 2016. godine kada je pobijedio, a ako danas bude vozio kao na kvalifikacijama vrlo lako toj seriji dolazi kraj. Također, pokazao zašto je najbolji vozač današnjice, u ovakvim uslovima gdje je vidljivost minimalna, voda na sve strane, on ostavi vozača iza sebe za sekundi i po. Utrka starta u 15:10, kiše ne bi trebalo biti, ali temperature će biti niže nego prošlu sedmicu. Tečaj i nije neki, ali mislim da danas Hamilton dolazi do prve ovosezonske pobjede. Hamilton i Verstappen bi trebali krenuti na mekim gumama. Također mislim da bi ovdje Bottas mogao uveliko pomoći svom timskom kolegi da dođe do pobjede, ako brzo riječi Saniza trebao bi ući u borbu sa Verstappenom, što bi ovom otežalo eventualnu borbu sa Britancem za prvo mjesto.

Qmbmqov.png

Lagano Lewis sa pola snage. :)

On 10. 07. 2020. at 13:12, unibetash said:

AGF Aarhus - Midtyjlland, Danska 1. liga.

Midtyjlland je jucer i matematicki osvojio naslov prvaka i ulaze u nedjeljnu utakmicu bez ikakvog motiva tako da mozemo ocekivati proprilicno opusten vikend za igrace.

AGF se nakon dugo vremena bori za medalju (u Danskoj prva tri kluba dobivaju medalju na kraju prvenstva) i dobro igraju nakon korona pauze.

Na ruku im ide, osim cinjenice da protivnik ulazi bez ikakvog motiva, i cinjenica da su ostvarili 2 pobjede (u zadnje 2 utakmice) te im zabili 7 golova. Doduse i primili su 4 ali mislim da je motiv Midtyjllanda bio malo drugaciji u tim susretima.

Zanimljivo je da su u zadnja 4 međusobna susreta uvijek slavili gosti, ali nikad nije bila ovakva situacija sto se motiva tice tako da ocekujem ipak malo drugaciji rasplet događaja na ovom susretu.

I jos jedna informacija koja ide u korist domacem timu. Nakon sto su gledateljima dopusteni dolasci na tribine, u Danskoj to funkcionira na nacin da su na cijelom stadionu samo domaci navijaci (uz propisanu mjeru udaljenosti).

Ocekujem da ce koeficijent do nedjelje padati pa zato pisem ovako rano. Trenutno je na Unibetu 2.14, ne znam za ostale.

Sretno ako odlucite odigrati ovo.

Zavrsilo 3-0 ??

Danas  od ostalih prijedloga 5/8 Kopenhagen odigrao sramotnu losu utakmicu,Valencia promasuje pnal i ne moze zabit nijedan gol sa igracem vise...I Arsenalova obrana je danas podsjetila na najbolje dane iz ove sezone i pokazala zasto ih se smatra klaunovima...takodjer su pala 3 glavna prijedloga tako da sveukupno 5/11 s cim nisam nimalo zadovoljan,jedino Dinamo Minsk je izvukao dan jer je pogoden tocan rezultat kvote 8

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use