Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.7.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

Subota4.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

 

(Koeficijenti 8.7. u 18:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Osijek - Istra 1 (1.25) bet365

Već sa pisao o Gorici i Varaždinu i što mislim o toj utakmici koja se igra u petak. Ovdje iskreno Istra nema što tražiti, iako se i dalje bore za opstanak, vjerujem da su oni protraćili svaku šansu. Sada imaju težak raspored. Prvo igraju protiv Osijeka u gostima, zatim Dinama i Rijeke. Neće im biti lako do kraja znajući da im Varaždin bježi šest bodova tri kola prije kraja prvenstva. Ipak ja mislim da će ova utakmica riješiti sve nedoumice, s obzirom da se Osijek bori za drugu poziciju i imaju bod manje od drugoplasirane Lokomotive. Ostvarili su četiri pobjede u posljednjih pet susreta i polažu velike nade u tu drugu poziciju, samo da ostanu blizu Lokomotive, s obzirom da igraju posljednji susret ove sezone protiv njih na svom terenu, a vjerujem da će se tu boriti za drugu poziciju.

Ovo je po meni zicer dana, koeficijent je pao i sigurno će padati do subote još, tako da pišem ranije i uzimajte što prije. Istra je također najgori tim u gostima ove sezone u ligi, gdje su osvojili samo pet bodova dok imaju čak 13 poraza u 16 gostujućih susreta. Očekujem laganu pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 17:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

BATE - Slavia Mozyr 1 (1.36) bet365

Soligorsk - Gorodeja 1 (1.28) bet365

Koeficijent je u padu i mislim da će još padati do sutra. BATE se u ovom trenutku nalazi na vrhu tabele sa 30 bodova osvojenih do sada. Tu prvu poziciju dijele sa Soligorskom koji ima isti broj bodova, sa nešto boljom gol razlikom.

Screenshot_12.jpg

Izvor: bet365

U svakom slučaju je ovo MUST WIN utakmica za BATE, baš kao i za Soligorsk, s obzirom da im se Neman i Energetik također nalaze bod ispod, te je njihova pozicija u opasnosti. Izgubili su posljednja dva susreta i sada se moraju vratiti na pobjedničke staze ukoliko žele držati korak za Soligorskom, koji također igra na domaćem terenu gdje se očekuje pobjeda protiv Gorodeje. Slavia Mozyr i Gorodeja su u lošoj formi u gostima. U posljdnje četiri utakmice u gostima Slalvia i Gorodeja su doživjele po tri poraza. Sada igraju protiv dva najbolja tima u ligi i ovdje očekujem lagane pobjede domaćina.

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 10.7. u 14:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Norwich - West Ham (13:30) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.17)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.76
dj93tge.png

Watford - Newcastle (13:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.68
QExka9V.png

Liverpool - Burnley (16:00) bet365
Sudac: David Coote (3.07)
Prosjek ekipe 1: 1.03
Prosjek ekipe 2: 1.82
2Uwa2Gf.png

Sheffield Utd - Chelsea (18:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.55)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.65
NUUXEBR.png

Brighton - Manchester City (21:00) bet365
Sudac: Graham Scott (3.18)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.74
bpplBbR.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Osasuna - Celta Vigo (17:00) bet365
Sudac: Valentin Pizarro Gomez (3.63)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.74


Valladolid - Barcelona (19:30) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (5.61)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.31


Atl. Madrid - Betis (22:00) bet365
Sudac: Jose Gonzalez Gonzalez (4.44)
Prosjek ekipe 1: 2.49
Prosjek ekipe 2: 2.74


Serie A 

Lazio - Sassuolo (17:15) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.68    


Brescia - AS Roma (19:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.87


Juventus - Atalanta (21:45) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.13


(Koeficijenti 10.7. u 14:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Betis 1 (1.50) bet365

Trećeplasirani Atletico Madrid će ugostiti 13-plasiranog Betisa u 36. kolu španjolske Primere.  Atletico Madrid u ovom trenutku ima 63 boda osvojena isti broj bodova kao i četvrtoplasirana Sevilla. Nakon što su remizirali u prošlom kolu protiv Celte Vigo, Atletico sada u posljednja dva kola ove sezone može izgubiti treću poziciju. Mislim da to Simeone neće dopustiti, barem ne na domaćem terenu, gdje su također treća najbolja ekipa ove sezone, odmah iza Barce i Reala. Primili su samo 10 golova u 17 domaćih utakmica, dok su poraženi samo jednom na Wanda Metropolitanu ove sezone.

Atletico Madrid je neporažen u posljednjih 13 utakmica u ligi. Jedini poraz koji su doživjeli na domaćem terenu je bio protiv Barcelone prošle godine u prosincu. Dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu Atletico Madrid je pobijedio bez primljenog gola.

Dodatan plus ovoj okladi je i to što je Betis ove sezone ostvario samo jednu pobjedu u gostima i jedan su od tri najgora tima na gostujućim terenima ove sezone. Izgubili su četiri od posljednjih pet gostovanja. Betis je 16 uzastopnih utakmica bez pobjede u gostima i mislim da će se taj crni niz ovdje nastaviti. Atleticu očajnički trebaju bodovi kako bi održali svoju treću poziciju do kraja sezone. Betis nema problema sa ozljedama, dok će Atleticu faliti Vrsaljko. Gimenez, Hermoso i Joao Felix su pod znakom sumnje zbog ozljeda. Koeficijent na Atletico je porastao sa 1.36 na 1.50 na bet365 kladonici. Hvala im na tome, iako nisam siguran zašto se povećao, ali uprkos tome očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 10.7. u 14:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Brescia - Roma 2 (1.44) bet365

Roma nije uspjela igrati baš dobro nakon pandemije koronavirusa, dok je niz od tri poraza u tom procesu uveliko naštetio njihovim šansama da se kvalificiraju na mjesta koja vode u Ligu prvaka. Sada su čak u opasnosti da izgube i te pozicije koje vode u Europsku ligu. Milan i Napoli ispod njih vrebaju i u dobroj su formi, tako da nema opuštanja za Romu do kraja sezone. Pomaže činjenica da sada igraju protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja i koji nema mnogo iskustva. Na vrhu svega toga, Roma dominira međusobnih duelima, te zbog toga ovdje očekujem pobjedu gostiju.

Brescia je u posljednjem susretu izgubila sa 3-1 u gostima protiv Torina, dok je Roma u međuvremenu pobijedila 2-1 kod kuće protiv Parme.

Kako stvari stoje u ovom trenutku, Roma je veliki favorit za pobjedu i koeficijent je već počeo padati. Oni su jedan od najboljih timova u Seriji A i očajnički žele zadržati svoje mjesto među pozicijama koje vode u Europu. Činjenica da ih prate Napoli i Milan znači da oni nemaju mjesta za greške i kikseve do kraja sezone, zbog toga vjerujem da će oni ovdje ostvariti nova tri boda. Brescia ima matematičku šansu da ostvari opstanak, ali će to biti teško, pogotovo kada bacimo pogled na njihovu domaću formu, koja je druga najgora u Seriji A ove sezone. Brescia je ove sezone pobijedila samo dvije utakmice na domaćem terenu. Primili su čak 10 golova više nego što su postigli pred svojim navijačima.

No i pored toga, treba biti oprezan sa ulozima, s obzirom da Romi nedostaju Cristante, Jesus, Mkhitaryan i Smalling, dok je Santon pod znakom sumnje. Za Bresciju neće nastupiti Bisoli, dok je Cistana pod upitnikom. Sretno!

Screenshot_14.jpg

(Koeficijenti 10.7. u 14:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Inter - Rijeka 2 (1.30) bet365

Kada vidimo tabelu i kakva je situacija, odma će nam sve biti jasno u ovoj utakmici. Najgori tim igra protiv tima koji se bori za prve četiri pozicije. Ostalo je još tri kola do kraja prvenstva i ovo su utakmice koje Rijeka mora dobiti do kraja. Imali su crni niz od tri uzastopna poraza, ali su se vratili sa pobjedom protiv Dinama. Gdje ćete bolju motivaciju i bolji rezultat za dizanje samopouzdanja u ekipi. Sada idu u goste Interu, koji je već realno gledajući ispao iz lige.

Inter ove sezone ima samo tri pobjede, a posljednju su ostvarili 31. siječnja i to protiv Istre na domaćem terenu. Nakon toga su doživjeli 12 poraza u 13 utakmica u ligi. Inter je zaista bio katastrofalan ove sezone, te je ovo sada odlična prilika da Rijeka uzme nova tri boda. Rijeka ima 55 bodova na četvrtoj poziciji, četiri više ima Osijek, a samo jedan manje ima Hajduk, koji igra protiv Dinama u ovom kolu. Uprkos tome ja očekujem laganu pobjedu Rijeke u ovom susretu. Dosta su kvalitetniji tim i bilo bi iznenađenje ako ne uzmu sva tri boda u ovom susretu. Rijeka je slavila u posljednjih šest prvenstvenih utakmica na gostovanju u Zaprešiću.

- Inter je bitna utakmica u smislu potvrde sadržaja na terenu. Momčad iz Zaprešića sve je domaće utakmice u posljednje vrijeme odigrala dobro, čak je na gostovanju kod Lokomotive  u posljednjem kolu zaslužila više od poraza. Inter još ima šanse za ostanak u ligi i sigurno će biti na maksimumu, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi subotnje utakmice.

Pobjeda protiv Dinama donijela je prekid niza od tri prvenstvena poraza i važnu dozu samopouzdanja za riječke nogometaše.

- Pobjeda protiv Dinama donijela je na samopouzdanju jer protekle utakmice rezultatski nisu donijele ono što smo željeli. Sretan sam zbog igrača jer su dobro radili, ali rezultatski nismo bili nagrađeni. Ekipa je ostala pozitivna što je jako bitno,  ustvrdio je Simon Rožman.

Screenshot_15.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 10.7. u 14:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Blackburn - WBA 2 (1.75) bet365

Ovo su dva nekadašnja Premierligaša. Domaćini su napokon ostvarili pozitivan rezultat, nakon niza od tri uzastopna poraza. Poraz protiv Barnsleya koji se nalazi u zoni ispadanja je bio šok za ekipu, jer čak nisu uspjeli postići niti jedan gol u tom susretu. Međutim, uspjeli su ostvariti tešku pobjedu protiv Cardiffa. Blackburn je ekipa koja ima tendenciju da prima dosta golova u posljednje vrijeme. Obrana domaćina je primila čak 55 golova ove sezone.

Na drugoj strani imamo WBA koji se nalazi na drugoj poziciji i samo jedan bod iza Leedsa, te će ovdje tražiti sva tri boda. Oni moraju nastaviti sa pobjedama ako žele da završe na toj prvoj poziciji. Imaju tri uzastopne pobjede, a prošlu su ostvarili protiv Derbya na svom terenu. West Brom je izgubio samo šest utakmica u ligi do sada, što je najmanji broj poraza u ligi. Oni moraju pobijediti ovaj susret kako bi održali pritisak na Leeds, koji ima teško gostovanje kod Swanseaja. Ovo je definitivno šansa da preuzmu tu prvu poziciju sa četiri utakmice preostale do kraja. Za Blackburn nema Bella i Williamsa, dok na drugoj strani za WBA neće biti ozlijeđenog Lekoa. Sretno!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 11.7. u 12:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Sassuolo 1 (1.65) bet365

Lazio je sebi napravio problem sa nekim lošim nastupima nakon ponovnog nastavka lige. Oni su bili u utrci za titulu i mogli su se boriti sa Juventusom. Međutim, sada su se našli sedam bodova ispod Stare dame. U posljednjoj utakmici je ekipe Simone Inzaghija dobila poklon u obliku Leccea, koji je najgori tim u ligi ove sezone, dok je Juventus igrao protiv Milana. Nadali su se da će tu uspjeti da se ponovo približe Juvetu, međutim, i Lazio i Juve su izgubili u tom prošlom kolu.

Međutim, ekipa Sarrija ima još jednu tešku utakmicu protiv Atalante i ako u tom susretu kiksaju, a Lazio ovdje ostvari pobjedu, možda bi se naši današnji domaćini mogli i vratiti u tu utrku. Još uvijek ima vremena, sa sedam utakmcia preostalih do kraja uključujući i ovu. S obzirom na formu domaćina na ovom terenu, vjerujem da ćemo vidjeti superiornost protiv Sassuoloa, te nova tri boda. Lazio je uspio pobijediti 21 od 25 odigranih utakmica na domaćem terenu, dok su izgubili samo dvije utakmice na ovom stadionu od svibnja 2019. godine. Jedan od tih poraz aje stigao protiv Milana, dok je drugi bio u Europskoj ligi. Očekujem pobjedu Lazija. U ovom susretu će Lazio biti bez Correae, Lulića, Marušića i Patrica. Na drugoj strani nema Obianga. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 11.7. u 12:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, aron50 said:

Tko se kladio na Lacio taj je pare bacio..

Bolje da si napisao kakvu analizu da ispratimo šta. A Lazio bi ovdje trebao dobiti kada pogledamo sve činjenice. Kod kuće igraju najbolje ove sezone i mislim da mogu dobiti jednog Sassuoloa kojem bodovi i nisu potrebni, iako Sassuolo igra dobro u posljednje vrijeme. Treba biti oprezan sa ulozima svakako ali mislim da bi Lazio nakon dva poraza zaredom trebao sada ostvariti i tu prijeko potrebnu pobjedu. Atalanta im je odmah ispod na dva boda razlike i mislim da neće dopustiti da izgube tu drugu poziciju.

Link to comment
Share on other sites

Gryf-Garbarnia f+2 1,65 Supersport

Utakmica treće poljske lige izmedju Gryfa i Garbarnie iz Krakowa.Domaći tim je ispao iz lige dok

gost još nije osigurao opstanak.Većini igrača Gryfa su istekli ugovori 30.06 i nisu produženi jer je klub već bio matematički ispao.Tako da oni igraju večinom s juniorima praktički.Prošlu utakmicu su izgubili 5-2 od isto ispale ekipe Legionovie i vjerujem da će Krakowljani riješit ovo s par golova razlike takodjer.

Link to comment
Share on other sites

Sheffield - Chelsea BTTS (1.95) bet365

Pohvale za kolegu @aron50, poslušao me i ubacio par analiza. Nadam se da će nastaviti i narednih dana, a pozivam i ostale koji nas prate da se pridruže i napišu neko svoje mišljenje o utakmicama ili neku svoju analizu koju možemo svi ispratiti. Ima vas dosta koji pratite i hvala vam na tome. Pa da se vratim tipu. Ovdje je sve svima jasno. Chelsea trećeplasirani u ovom trenutku imaju bod više od Leicestera i dva boda više od Manchester Uniteda. Njihova treća pozicija je u opasnosti i siguran sam da će juriti pobjedu u ovom susretu. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica i ovdje svi očekujemo još jednu od njih, s obzirom da su ove sezone bili mnogo bolji u gostima nego na domaćem terenu. Inače su drugi najbolji tim na gostujućim terenima u ligi odmah nakon Liverpoola. U ovoj utakmici će im nedostajati Gilmour, Kante, Tomori i van Ginkel, bez ovih igrača su već neko vrijeme. 

Na drugoj strani imamo Sheffield United koji se također bori za pozicije koje vode na europska natjecanja. Oni se nalaze na toj posljednjoj sedmoj poziciji koja vodi u Europsku ligu i imaju samo jedan bod manje od Wolvesa, dok Arsenal ispod vreba sa jednim bodom manje. Tottenham i Burnley su također vrlo blizu, tako da je ovdje još uvijek sve otvoreno za Sheffield. S obzirom da Chelsea prima dosta golova ove sezone, čak 46 su primili u 34 utakmica, vjerujem da Sheffield može postići gol na svom terenu, gdje imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. U odličnoj formi je Sheffield u ovom trenutku na svom stadionu i zbog toga očekujem da će oba tima postići gol u ovom susretu. Za Sheffield nema Clarkea i Freemana. Fleck i McGoldrick su pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_18.jpg

(Koeficijenti 11.7. u 13:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Juventus-Atalanta x 3,80 Supersport

Mislim da će sudar dvije najjače ekipe u Italiji završiti remijem.Ne očekujem puno gova..1-1 najvjerojatnije.

Atalanta ima ne samo pakleni napad nego i odbranu.Zadnje 3 tekme nisu gola dobili.Mislim da ako tako završi neće ni jedni ni drugi biti previše razočarani.Očekujem opreznu igru s obje strane jer Juve još nije stoposto prvak a bod u Torinu je i za Atalantu lijep uspjeh.

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, IzudinB said:

BATE - Slavia Mozyr 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Soligorsk - Gorodeja 1 (1.28) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Koeficijent je u padu i mislim da će još padati do sutra. BATE se u ovom trenutku nalazi na vrhu tabele sa 30 bodova osvojenih do sada. Tu prvu poziciju dijele sa Soligorskom koji ima isti broj bodova, sa nešto boljom gol razlikom.

Screenshot_12.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

U svakom slučaju je ovo MUST WIN utakmica za BATE, baš kao i za Soligorsk, s obzirom da im se Neman i Energetik također nalaze bod ispod, te je njihova pozicija u opasnosti. Izgubili su posljednja dva susreta i sada se moraju vratiti na pobjedničke staze ukoliko žele držati korak za Soligorskom, koji također igra na domaćem terenu gdje se očekuje pobjeda protiv Gorodeje. Slavia Mozyr i Gorodeja su u lošoj formi u gostima. U posljdnje četiri utakmice u gostima Slalvia i Gorodeja su doživjele po tri poraza. Sada igraju protiv dva najbolja tima u ligi i ovdje očekujem lagane pobjede domaćina.

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 10.7. u 14:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Veliki padovi kvota i na ove dvije utakmice. Na Soligorsk je sada 1.16, dok je na BATE 1.22. 

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, IzudinB said:

Lazio - Sassuolo 1 (1.65) bet365 online kladionica">bet365

Lazio je sebi napravio problem sa nekim lošim nastupima nakon ponovnog nastavka lige. Oni su bili u utrci za titulu i mogli su se boriti sa Juventusom. Međutim, sada su se našli sedam bodova ispod Stare dame. U posljednjoj utakmici je ekipe Simone Inzaghija dobila poklon u obliku Leccea, koji je najgori tim u ligi ove sezone, dok je Juventus igrao protiv Milana. Nadali su se da će tu uspjeti da se ponovo približe Juvetu, međutim, i Lazio i Juve su izgubili u tom prošlom kolu.

Međutim, ekipa Sarrija ima još jednu tešku utakmicu protiv Atalante i ako u tom susretu kiksaju, a Lazio ovdje ostvari pobjedu, možda bi se naši današnji domaćini mogli i vratiti u tu utrku. Još uvijek ima vremena, sa sedam utakmcia preostalih do kraja uključujući i ovu. S obzirom na formu domaćina na ovom terenu, vjerujem da ćemo vidjeti superiornost protiv Sassuoloa, te nova tri boda. Lazio je uspio pobijediti 21 od 25 odigranih utakmica na domaćem terenu, dok su izgubili samo dvije utakmice na ovom stadionu od svibnja 2019. godine. Jedan od tih poraz aje stigao protiv Milana, dok je drugi bio u Europskoj ligi. Očekujem pobjedu Lazija. U ovom susretu će Lazio biti bez Correae, Lulića, Marušića i Patrica. Na drugoj strani nema Obianga. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 11.7. u 12:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Odigrao bi odg3+ ili pa 1&odg.

Lazio ne blijira zadnje kola i igra katastrofalno, 2:1 su izgubili i od Lecce prije od Milan 0:3. Nemaju igru, gledao sam zadnje utakmice i klupa nije ona koja moze kod njih da unese neku dodatnu kvalitetu kako kod ostale ekipe. Primaju golova dosta zadnje utakmice, danas nema i Patrika koji je uradio glupost zadnjo kolo i je kaznjen na 4 utakmica.

Sassuolo igra pa odlicno, napadacki su zaista dobri..Boga je top igrac, isto Caputo a Berrardi je malo pao ovu sezonu. Ima dosti predispozicija da vidimo danas velik broj golova.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use