Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Četvrtak2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Četvrtak3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 6.7. u 17:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Lugano - St. Gallen 2 (2.10) bet365

Radi se o utakmici u švicarskoj Super ligi, gdje prvoplasirani St. Gallen igra u gostima protiv sedmoplasiranog Lugana. U ovom susretu je koeficijent počeo padati i zbog toga pišem ranije. Trenutno je visokih 2.10, tako da još uvijek ima vrijednost. Mislim da će još pasti do početka utakmice, a iako ne padne ima vrijednost definitivno.

Lugano je ekipa koja ima devet bodova više od zone ispadanja i siguran sam da će oni osigurati opstanak u ligi sa osam kola preostalih do kraja. Sion i Xamax redovno gube utakmice na dnu tabele, tako da se Luganov opstanak ne dovodi u pitanje. Iako je Lugano igrao prilično dobro na domaćem terenu u posljednje vrijeme, gdje ne znaju za poraz u posljednjih sedam utakmica, vjerujem da St. Gallen može do sva tri boda.

Screenshot_38.jpg

Izvor: bet365

Glavni razlog je njihova gostujuća forma koja je zaista nevjerojatna ove sezone. St. Gallen je u ovom trenutku u dosta boljoj formi u gostima nego na domaćem terenu. Oni imaju četiri pobjede u posljednjih pet gostujućih susreta. Primili su 17 golova u 13 susreta, ali sve to njihov napad nadoknadi sa 28 golova postignutih u tom periodu. Ubjedljivo su ekipa sa naboljim gostujućim rekordom u ligi. Drugi je Basel sa čak osam bodova manje. Prethodni međusobni susret ove dvije ekipe St. Gallen je dobio na domaćem terenu sa 3-1. Prije toga u gostima prošle godine u listopadu sa istim rezultatom.

Očekujem još jednu rutinsku pobjedu St. Gallena kojem su bodovi prijeko potrebni, s obzirom da im je Young Boys dva boda ispod. Gosti imaju tri pobjede u nizu, a četiri u posljednjih pet utakmica, tako da su u odličnom raspoloženju pred ovaj susret. Koeficijent mi se čini zaista dobar i bilo bi šteta ne odigrati. Ja ću pokušati ranije pa vidjet ćemo koliko će koeficijent pasti! Sretno!

Screenshot_37.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 7.7. u 00:20 CET) 

Olimpija - Rudar | EH -2 (1.83) bet365

Situacija vrlo jasna. Olimpija prvoplasirani tim imaju bod više od drugoplasiranog Celjea i trenutno su u nizu od tri pobjede. Samo četiri boda manje ima Maribor koji je na trećoj poziciji. Bit će to velika borba u preostale četiri-pet utakmica do kraja prvenstva, s obzirom da su neke ekipe, npr. Celje odigrao utakmicu više nego Olmpijai Maribor. 

Screenshot_55.jpg

Na drugoj strani kao gostujuća ekipa stiže Rudar, koji je već ispao iz lige i najgora su ekipa sa samo 10 osvojenih bodova do sada. Imaju 21 poraz u 31 utakmici, dok nisu ostvarili niti jednu pobjedu ove sezone. Katastrofalna sezona Rudara u prvoj slovenskoj ligi, te ovdje očekujem dupli hendikep i veliku pobjedu domaćina. U prošlom susretu je Olimpija deklasirala  Triglava sa 3-7 u gostima. Očekujem golijadu i ovdje, teško da će Rudar napraviti bilo kakav problem liderima tabele. Sretno!

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 8.7. u 17:48 CET) 

Tondela - Porto 2 (1.30) bet365

Najveća briga Tondele će biti da ne padne u crvenu zonu do kraja ove sezone. Oni imaju tri boda više od Portimonensea, kao i Setubal, tako da su još uvijek ugroženi na dnu tabele. Međutim, nemaju mnogo sreće sa rasporedom, s obzirom da sada igraju protiv Porta, koji želi povećati svoju prednost na vrhu tabele nad Benficom. Tako da ovdje očekujem da će se crni niz domaćina nastaviti u ovom susretu.

Tondela je bez pobjede u posljednje četiri utakmice, sa tri poraza u tom periodu. U prethodnom susretu su izgubili na domaćem terenu gdje ih je Famalicao porazio sa 0-1. Samo jednu pobjedu su ostvarili u deset domaćih mečeva, dok su poraženi osam od 15 puta kao domaćini. Tondela zaista ima mnogo problema na svom tanjuru u ovom trenutku. 

Porto u ovaj susretu dolazi u dobrom raspoloženju nakon velike pobjede od 5-0 protiv Belenensesa na domaćem terenu u prethodnoj utakmici. Zmajevi su neporaženi u posljednjih 14 domaćih utakmica ove sezone. Nakon što su izgubili samo dvije od posljednjih 15 u gostima, mislim da će i ovdje nastaviti svoj pozitivan niz. Za Tondelu neće biti ni Murilla, Ramosa i Valentea. Porto je bez Marcanoa, dok su Nakajima i Ze Luis pod znakom sumnje. Koeficijent je bio 1.40 i u padu je, tako da mislim da će još pasti do sutra. Uzimajte dok još ima. Sretno!

Screenshot_56.jpg

(Koeficijenti 8.7. u 17:57 CET) 

Leeds - Stoke 1 (1.45) bet365

Još jedan odličan susret za klađenje u četvrtak. Leeds će igrati protiv Stokea. Leeds trenutno ima 78 bodova, isto kao i WBA, uz to da WBA u srijedu ima utakmicu protiv Derbyja koja je skoro počela. Mimo tog rezultata, od Leedsa se svakako očekuje pobjeda, jer se bore za prvu poziciju i do kraja sezone moraju ostvarivati pobjede, inače bi mogli da je izgube. Tu je također i Brentford koji vreba sa treće pozicije, što je dodatni motiv Leedsu. Nakon teške prošle sezone, sada se od Leedsa očekuje direktna promocija u Premier ligu. Međutim, ove sezone sa siguran da neće uzimati zdravo za gotovo i u ovakvim utakmicama moraju ostvarivati maksimalne bodove.

Screenshot_58.jpg

S obzirom da igraju protiv Stokea koji se nalazi na dnu tabele i protiv kojeg imaju odličan međusobni omjer, očekivanja su definitivno na strani Leedsa. Dodatni plus za domaćina je također što se Stoke u posljednje vrijeme muči u gostima. Ekipa Marcela Bielse je favorit i to sa pravom u ovoj utakmici. Mislim da oni neće ispustiti taj san o kojem sanjaju već 16 godina te zbog toga očekujem pobjedu na domaćem terenu. Koeficijent će sigurno još padati, dok je već pao sa 1.57 na 1.45. Što se tiče izostanaka, najveći peh za domaćina je što nema prvog vratara Casille, ali mislim da to Illan može pokriti, dok je i Forshaw ozlijeđen. Za Stoke neće nastupiti Allen i Verlinden. Ako se kladite na bet365 imate prednost, jer ako Leeds povede sa 2-0 naša oklada će biti dobitna. Sretno!

Screenshot_57.jpg

(Koeficijenti 8.7. u 18:10 CET) 

Antepost kladjenje, Inter na kraju prvenstva ispred ekipe Lazio po kvoti od 3,00 kod bet365

( Pobednik takmicenja bez Juventusa – Inter ) VAZNO: odigrati u toku dana pre pocetka utakmice, verovatno ce kvote nakon utakmice biti znatno izmenjene.

Postoje barem tri stvari koje su bolje od dobrog sexa. Prva stvar bolja od sexa je, razume se, kladjenje. Cak i prosecan kladionicar ce vam reci da dobro kladjenje ne moze da se poredi sa dobrim sexom. Naravno u korist ovog prvog. Ne moze da se poredi po intezitetu uzbudjenja, ne moze da se poredi po trajanju uzbudjenja, ne moze da se poredi po nicemu. To je jasno svima i uopste nemam nameru da gubim vreme na tome. Druga bolja stvar od sexa je zabranjeni, ili bolje da napisem drustveno neprihvatljiv sex. Rec zabranjeni sex je malo gruba, jer nijedan sex nije zabranjen. Mislim na drustveno neprihvatljiv u smislu da okolina ne prihvata takav sex. To je sex sa mnogo starijim pertnerom ili mnogo mladjim, sex sa zeninom/devojkinom sestrom, sex sa koleginicom sa posla, sex sa seficom na poslu, sex sa zenom/devojkom koja zivi na spratu iznad vas, sex sa daljom rodjakom.... naravno u svakom od ovih slucajeva se podrazumeva da su oba partnera u vezi, sto znaci da istovremeno varaju svoje partnere. Treca bolja stvar od sexa je iscekivanje sexa. To je onaj slucaj kada ce veceras verovatno biti sexa, ili bolje receno postoji sex u najavi, ali nije sigurno, pa vam presdstoji izlazak, vecera, a verovatno i testerisanje u vasem ili njenom domu. To iscekivanje je jednako ili cak i bolje od samog testerisanja. U svakom slucaju, podrazumeva se da vam se potencijalni partner toliko svidja da ne mozete da spavate zbog nje, nemate apetit zbog nje, jednostavno sve vas boli zbog nje. Da se vratim na ovu drugu najbolju stvar, bolju od sexa, a to je drustveno neprihvatljivi sex. Takva vrsta sexa nosi uzbudjenje koje se dozivi jednom u zivotu. Uzbudjenje koje se ne moze sa nicim porediti, a pogotovo kontrolisati. Sa jedne strane uzbudjenje nikad dozivljeno, sa druge strane cena toga, osuda okoline, prijatelja, rodbine, porodice. Ucesnici drustveno neprihvatljivog sexa najcesce ostaju sami, ili uz tek nekoliko najvernijih prijatelja, ali nikada, bas nikada ne bi nista promenili u svojim odlukama. Ja imam prijateljicu koja je rasturila svoj i sestrin brak i udala se za supruga svoje rodjene sestre. Oboje su imale decu sa prethodnim partnerima, a imaju i zajednicko dete. Odmah da napomenem, pre nego sto pocnete da osudjujete, da su oboje visoki intelektualci, neki naucnici, i da to sto su uradili nema veze sa inteligencijom. Pa ipak, “best of” je svakako francuski predsednik Emmanuel Macron. Macron jos nije bio ni punoletan kada je u skoli poceo tajno da se vidja sa svojom profesorkom, 24 godine starijom zenom. Paradoks je da je profesorka Brigitte Trogneux bila i majka Macronove koleginice iz razreda Laurence. Macron i Brigitte su se u pocetku vidjali tajno, a kasnije se Brigitte razvela i tako rasturila svoj brak u kojem je imala tri deteta, skoro pa svi stariji od svog novog ljubavnika. Brigitte potice iz ugledne porodice, a i prvi suprug joj je bio ugledni bankar, ali je sve to ostavila da bi se testerisala sa mladim Macronom. Kao sto to uglavnom i biva, mladi ljubavnici su ostali sami na svetu. Osuda okoline, osuda porodice, osuda najblizih prijatelja. Sve ostalo je istorija. Danas ona ima 67 godina, i prva je dama Francuske. a on 43 i naravno, on je predsednik te zemlje. Preziveli su, siguran sam, nezamislivo dobar sex, ali i zivot prepun osuda, predrasuda, podsmeha i zavisti. Zao mi je sto nikada nisam bio u prilici da zavirim u njihovu spavacu sobu, ali mogu samo zamisliti sta je ona njemu sve radila. Ono u sta sam siguran jeste da je njihov sex bio toliko dobar, skoro pa ravan najboljim dobitnim tiketima svih nas na forumu, a ima nas oho-hooooo.

Ono sto je drustveno neprihvatljivi sex za “obican” sex, to je Antepost, ili dugorocno kladjenje u odnosu na obicno kladjenje. Samo je jedna stvar bolja od kladjenja, a to je Antepost kladjenje. Kome se ne svidja dugorocno kladjenje taj bi morao da poseti dobrog lekara i da se detaljno pregleda. Ako prosecan orgazam traje sedam sekundi, uzbudjenje koje nosi Antepost kladjenje traje mesecima, da ne kazem cele sezone. Osim toga imate osecaj kao da igrate prvenstvo zajedno sa svojim timom, a to nema cenu, i to ne moze da vam pruzi nijedan sex. Naravno, ima i razocarenja, ali toga ima i u svakom sexu. Prednost Antepost kladjenja jeste i u tome sto mozete da uplacujete tokom cele sezone. Mozete da povecavate svoje uloge, ako sve ide kako treba, ili da menjate odluke (uplate) ako nesto krene po qurcu. Antepost kladjenje vam omogucava da igrate na pobednika takmicenja, na ekipu koja ce biti medju prve dve, tri, cetiri, osam … u prvenstvu. Meni licno, “drustveno neprihvatljivi sex” kada je u pitanju Antepost kladjenje jeste igra u kome se prognozira koja ekipa ce biti bolje plasirana na kraju sezone, najcesce izmedju dve ekipe. Ta igra nosi sve ono sto nosi zabranjeni sex. Uzbudjenje, strah, adrenalin, lepotu, neznost, strast, divljacki sex, nezni i grubi sex, odlucnost … ili jednostavno receno …. “ boli me qurac sta ce da kaze okolina, vazno je da je meni lepoooooooooo.”

Ona dva majmuna na klupi Juventusa i Bayerna, na pocetku takmicarske sezone, Sarri i Kovac su mi oduzeli mogucnost da se kladim na ova dva najbolja kluba na svetu da ce osvojiti svoja nacionalna prvenstva. Zbog te dve budale nisam ulozio ni centa na ova dva kluba, i to posle duuuuuuugo godina. Ali zato mogu vama, kolegama sa foruma da ponudim mnogo toga. Zelite li uzbudjenje? Zelite li adrenalin, dobru zabavu, uzbudjenje, strah, neznost, strast, nezni i divljacki/grubi sex? Zelite li sve to? Zelite li sex kojeg cete se secati celoga zivota? Zelite li dobru zaradu? Ako je vas odgovor na sve ovo “da, zelim sve to i to odmah” onda sam ja prava osoba za vas. Jednostavno, imate srece sto postojim na forumu.

Ne samo sto vam predlazem sex vaseg zivota, iskoristicu priliku i da vas ubedjujem, nagovaram, sto se kosi sa pravilima foruma. Ne slusajte sta vam govore nasi administratori, ne slusajte svoj razum, ne verujte svojim ocima, ne gledajte kvote, ne slusajte svoje emocije... verujte samo meni, moooooolim vas, odigrajte ono sto vam predlazem. Uvek imajte na umu sta su sve preziveli, dokle su stigli, i pogotovo kakav sex su imali Macron i Brigitte. Ja vam nudim i vise od toga, nudim vam Antepost da ce Inter biti ispred ekipe Lazio na kraju sezone, i to po kvoti od cak 3,00

Antepost, dugorocna opklada, Inter na kraju sezone ce biti ispred ekipe Lazio, kvota 3,00 ( pobednik takmicenja bez Juventusa ) ( najverovatnije po ovoj kvoti samo danas )

Sve sto sam imao da napisem o ekipi Intera, napisao sam jos na pocetku sezone, u dnevnim tipovima od 17.09.2019. Mesecima nakon toga nemam nista da dodam. Posle Juventusa, druga najbolja ekipa u Italiji. Ne racunajuci Juventus, najbolji roster, najbolji trener, najbolja uprava, najbolje odluke tokom sezone, najbolje kupovine, najbolja organizacija kluba...Onoliko koliko je Juve ispred Intera po ovim parametrima, toliko je Inter ispred ostalih. Inter ce tek biti sve bolji i bolji, narocito u sledecim sezonama, i gotovo sam siguran da ce od sledece sezone, svi u klubu dan pocinjati molitvama da Sarri ostane celoga zivota na klupi Juventusa. Siguran sam da ce ovi u Interu molitvama pozivati Boga da Juve i dalje igra napadacki kako onaj majmun na klupi misli da je pametno. Naravno, tabela prvenstva pokazuje da je Inter tek treci klub u Italiji, cak cetiri boda manje od Lazija, dva manje od Atalante, ali i sa utakmicom manje. Pred pocetak sezone, bet365 je kvotirao Juve kao pobednika takmicenja sa cak 1,80 Intera sa 1,90 sto se nije desilo barem deset godina. Naravno kvote su varirale, ali cak negde i pre Bozica, kvota na Juventus je bila cak 1,70 sto se takodje nije desilo godinama. Tokom sezone, kvota na Inter je uvek rasla, pre svega sto je Lazio igrao kao dopingovan, Juve se kasnije digao, a i Atalanta je imala istorijsku sezonu. Sada vise ne moze da se igra na pobednika takmicenja, ali to niko ni ne predlaze. Ja predlazem, zapravo moooooolim vas da odigrate da ce Inter biti bolje plasiran od Lazia. Moja kladionica to dozvoljava, a ukoliko vasa kladionica to ne cini, bet365 nudi opkladu Pobednik takmicenja bez Juventusa i to po LUDACKOJ kvoti od 3,00. Osim sto vam predlazem ovu opkladu, ja vas i mooooolim, a ucinicu i napor da vas nagovorim da rasprodate sve sto imate, automobil, kucu, imanje, vinograd, zenu (ako mozete nesto da izvucete za nju) i sve ulozite na ovaj Antepost.

Kladionice su pred pocetak sezone visoko kvotirale Inter, znajuci kakav kvalitet imaju, a pogotovo kakvog trenera imaju na klupi. Trener Intera je najskuplji trener u Italiji, jedan od naskupljih u Evropi, ali najvecu potvrdu njegovog kvaliteta su dali jos letos igraci Real Madrida. Tokom leta Conte je bio zelja predsednika Real Madrida, ali su se igraci pobunili i to kolektivno. Kada igraci, najgluplji ljudi na planeti, ta nepismena stoka nekoga ne zeli na klupi, i to kolektivno, i to pred pocetak sezone, budite sigurni da za to postoje motivi, i da se sigurno radi o jednom od najboljih evropskih trenera. Na tabeli su treci (uz utakmicu manje) jer su izgubili dva puta od Juventusa, jednom od Napolija i jednom od Lazia. Ove sezone imaju sedam poraza, ali sve od jakih klubova. Dva puta od Barcelone, dva puta od Juventusa, jednom od Lazia i jednom od Napolija. Poraz od Bologne kod kuce pre nekoliko dana je posebna prica i sada me mrzi da i o tome pisem. I najvaznije, jedan od najvecih razloga zastro su trenutno treci jeste potpuno nova ekipa, novi trener, nesto tanja klupa, veliki broj povredjenih sto i ne cudi ako imate u vidu kaakv je Conte mesar.

Da napisem nesto i o Laziu. Razlika izmedju Lazia i Intera je kao kada bi poredili Volvo i Golf. Nije Golf toliko los auto, koliko je Volvo neka druga dimenzija. Lazio ima veoma dobru hemiju untar svlacionice, igraju rastereceno i bez pritiska, igraju opusteno i napadacki, a svi znamo gde vodi napadacka igra. Za razliku od Intera nisu gubili od jakih, kod kuce su dobili Juve, Napoli, Inter...

Rezon da se kladim da ce Inter na kraju sezone biti ispred Lazia; Pred pocetak sezone sam igrao Antepost da ce Inter biti medju cetiri po smesnoj kvoti, da ce biti medju tri po malo manje smesnoj, da ce biti bolje plasiran od Napolija po kvoti od 1,40 ali je to najmanji rezon koji zelim da napisem. Mislim da Lazio ima zaista sjajnu sezonu, ali dugorocno gledano nemaju nista bolje od Intera. Nemaju bolji roster, nemaju ni blizu kvalitetnog trenera poput Interovog, nisu ni organizaciono jaci od Intera. Ono gde su bili bolji od Intera jeste manjak pritiska ka ekipi. Najveci rezon za kladjenje protiv Lazia jeste “paljevina” unutar kluba da su mogli do titule. Tokom cele sezone su bili ispred ili tek iza Juventusa, cak su i igrali znatno bolje od crno-belih i gotovo da nije bilo nikog u klubu koji nije verovao da mogu do titule. Najludji medju njima je bio predsednik Lotito, koji je jedan klovn i koji je tokom perioda Covid-a vrsio pritisak da se prvenstvo igra po svaku cenu, verujuci da mogu da skinu veliki Juve. Problem u Laziu jeste sto nikome u klubu nije palo na pamet da mene pitaju za misljenje. Ja bih im rekao da to sto su ispred ili tek iza Juventusa nije njihov realan kvalitet, vec je zasluga one budale na klupi crno-belih. U periodu post Covid Lazio ne igra dobro. Izgubili su od Atalante, Milana i Lecce-a, a uz porodjajne muke dobili Fiorentinu i Torino. Sada kada su snovi o tituli otisli u qurac ocekujem pad i to gadan pad. Cak im i raspored nije jednostavan, idu Udineseu, Juventusu, Veroni i Napoliju, a docekuju odlicni Sassuolo, Cagliari i Bresciu. Sa druge strane Inter ima raspored kao da je sam sebi pravio. Kod kuce igraju sa Torinom, Fiorentinom, i Napolijem, dok u gostima igraju sa Veronom, Spalom, Romom, Genovom i Atalantom. I na kraju, Conte je takav tip coveka koji kada igra makar i karte sa cerkom ili zenom kod kuce mora da pobedi ili se igra prekida. O njemu bih mogao da napisem barem jos jedan ovakav tekst, ali, na zalost, mora i da se spava. Kvote koje se menjaju iz dana u dan su posebna prica. Kvota da ce Lazio biti ispred Intera je uvek bila u korist rimljana 1,50/1,70 – 3,50/3,70/3,20. a onda sok. Lazio izgubi kod kuce od Milana, a Inter kod kuce od Bologne. Nakon tog dana, kvota na Lazio je pala na sramnih 1,45 dok je na Inter skocila cak na 4,50. To je trajalo samo dva dana, da bi nakon jos jednog poraza rimljana od Lecce-a kvota na Lazio skocila na 1,90 a na Inter pala na 3,00. Kladionice su poludele, ni oni vise ne znaju kako da procene ova dva tima, a ne odbacujem mogucnost, da u toku dana ova vrsta kladjenja bude izbacena, barem uz ovakvu ludacku kvotu na Inter.

I da zakljucim, da zavrsavam. Molim vas, preklinjem vas, preporucujem vam, predlazem vam,,savetujem vam … budite uz mene, verujte meni a ne sebi, rasprodajte cak i vitalne zivotne organe, o kuci, imanju, vinogradu, automobilu, zeni da i ne govorim i sve na Inter ispred Lazia, odnosno pobednik takmicenja bez Juventusa – Inter po kvoti od 3,00

Kad sam se vec ovoliko raspisao, normalno je da preporucujem i igru na Inter do kraja sezone, pocev vec od danas protiv Verone. “Dvojka” uz malu ogradu na X

I ne zaboravite, Macron je imao sex sa zenom 24 godine starijom, kakav vi nikada necete imati u svom zivotu, a danas je cak i predsednik jedne velike zemlje. Od vas se trazi samo da rasprodate sve i ulozite na Inter, i nista vise. Mozda necete biti predsednik Francuske, ali cete sigurno znati kada tiket prodje kako je ovima bilo u spavacoj sobi.

prije 15 sati, IzudinB said:

Olimpija - Rudar | EH -2 (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Situacija vrlo jasna. Olimpija prvoplasirani tim imaju bod više od drugoplasiranog Celjea i trenutno su u nizu od tri pobjede. Samo četiri boda manje ima Maribor koji je na trećoj poziciji. Bit će to velika borba u preostale četiri-pet utakmica do kraja prvenstva, s obzirom da su neke ekipe, npr. Celje odigrao utakmicu više nego Olmpijai Maribor. 

Screenshot_55.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Na drugoj strani kao gostujuća ekipa stiže Rudar, koji je već ispao iz lige i najgora su ekipa sa samo 10 osvojenih bodova do sada. Imaju 21 poraz u 31 utakmici, dok nisu ostvarili niti jednu pobjedu ove sezone. Katastrofalna sezona Rudara u prvoj slovenskoj ligi, te ovdje očekujem dupli hendikep i veliku pobjedu domaćina. U prošlom susretu je Olimpija deklasirala  Triglava sa 3-7 u gostima. Očekujem golijadu i ovdje, teško da će Rudar napraviti bilo kakav problem liderima tabele. Sretno!

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 8.7. u 17:48 CET) 

Pozdrav svima

evo malo moje mislenje sve sto si rekoh gore istina... rudar out olimpija igra za prvaka... ali igrat hendi na -2 za kvotu 1.83  i kad je u pitanju olimpija nebi... ne kazem da nece proc ali oprezno... moze olimpija zabit 3 komada... ali moze i napravit buranju prije 3 kola u 20 min gubila kod kuce od brava 0 4...ako bude los dan mozda zabije onaj 1 i dovolno... olimpija mora pobjedit ali bas 3 0  41 to je vec pitanje... rudar je olimpiju ove godine 2 put sjebo izbacio iz kupa i poslednju u prvenstvu odigrao x znaci kad ne izgube oni sjebe olimpiju:)... samo kazem oprez zivim u ljubljani i stanje u klubu je sasvim suprotno stanju na tabeli:)....sretno ti bilo...ako vec odigras pricekaj kako ce zavrsit maribor da ne bude neke mucke...

prije 11 minute, jansavc said:

Pozdrav svima

evo malo moje mislenje sve sto si rekoh gore istina... rudar out olimpija igra za prvaka... ali igrat hendi na -2 za kvotu 1.83  i kad je u pitanju olimpija nebi... ne kazem da nece proc ali oprezno... moze olimpija zabit 3 komada... ali moze i napravit buranju prije 3 kola u 20 min gubila kod kuce od brava 0 4...ako bude los dan mozda zabije onaj 1 i dovolno... olimpija mora pobjedit ali bas 3 0  41 to je vec pitanje... rudar je olimpiju ove godine 2 put sjebo izbacio iz kupa i poslednju u prvenstvu odigrao x znaci kad ne izgube oni sjebe olimpiju:)... samo kazem oprez zivim u ljubljani i stanje u klubu je sasvim suprotno stanju na tabeli:)....sretno ti bilo...ako vec odigras pricekaj kako ce zavrsit maribor da ne bude neke mucke...

Olimpija ce sigurno kombinirati zato sto dve utakmice nedeljo imaju..ceka ji dve teske gostovanja do kraj prvenstva Celje i Mura tako da moze i sa kombiniran tim da pobjedi Rudat sigurno ali nebi neke velike hendikepe igrao jas.

prije 1 sat, jansavc said:

Pozdrav svima

prije sat vremena, whimp said:

Olimpija ce sigurno kombinirati zato sto dve utakmice nedeljo imaju..ceka ji dve teske gostovanja do kraj prvenstva Celje i Mura tako da moze i sa kombiniran tim da pobjedi Rudat sigurno ali nebi neke velike hendikepe igrao jas.

Odlično momci, baš mi je drago što ste se javili i pisali, jer nisam jučer stigao odigrati kada sam pisao o tipu, tako da ću sačekati Maribor pa da vidimo. Koeficijent će vjerojatno i porasti do početka utakmice. S obzirom da je Olimpija dobila prošlo kolo sa 3-7, vjerujem da i sada čak i sa drugom ekipom mogu dobiti ovog Rudara sa 2-3 gola razlike, međutim, s obzirom da kolega @jansavc boravi tamo i ima bolje znanje o toj ligi poslušat ću ga i sačekati Maribor, koji će vjerujem i pobijediti. Zbog ovakvih stvari sam i rekao da je bolje što nas više piše na forumu, nadam se da će nam se i ostali pridružiti i pridonijeti i hvala vam na info. Idemo jako i danas momci. Idemo uzeti novce :D

Aston Villa - Manchester United 2 (1.30) bet365

Aston Villa je tim koji igra najgori nogomet u ligi i oni su na putu ka Championshipu, barem ako nastave sa ovakvom igrom. Aston Villa jednsotavno ne može povezati dvije dobre utakmice, dok su uspjeli uzeti samo dva boda od mogućih 15 . Sada igraju protiv Manchester Uniteda kojem također jako trebaju bodovi u borbi za prve četiri pozicije, te mislim da domaćini ovdje nemaju što tražiti. United igra sve bolje i bolje, u velikom su naletu. Kako im je došao Bruno Fernandes, zaista su nevjerojatni. United ima četiri boda manje od Leicestera koji se nalazi na toj četvtoj poziciji i sada je odlična šansa za United da se približe na svega jedan bod, pa možda u sljedećem kolu i prestignu Lisice koje su u posljednje vrijeme podložne kiksevima. U ovom susretu će Aston Villa biti bez Engelsa, Heatona, Targetta, Wesleya i vjerojatno Kalinića. Na drugoj strani nema Jonesa, Rojoa i Tuanzebea, dok je Lindelof pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 12:19 CET) 

Bournemouth - Tottenham | Oba tima daju gol (1.75) bet365

U ovom trenutku stvari ne izgledaju baš tako dobro za Bournemouth nakon što su poraženi u posljednjih pet uzastopnih susreta. Izgleda da je njima suđen Championship, s obzirom da imaju četiri boda manje u odnosu na Watford koji se nalazi u sigurnoj zoni. Proveli su pet godina u Premier ligi i sada će kako stvari stoje završiti svoju priču u najbolje engleskom natjecanju, pogotovo jer su osvojili samo jedan bod u posljednjih osam utakmica. U posljednjem susretu su putovali u Manchester gdje su izgubili sa 5-2. Ne možemo im u toj utakmici uzimati mnogo za zlo, s obzirom da su igrali protiv Uniteda na Old Traffordu, te da Crveni đavoli igraju dosta bolje u posljednje vrijeme. Zanimljivo je to što su pored poraza uspjeli postići dva gola.

Tottenham je ostvario pobjedu protiv Evertona u prošlom kolu u ligi, gdje je bilo 1-0. Oni su favoriti i u ovom susretu, jer još uvijek imaju šansu da se plasiraju na neka od mjesta koja vode na europska natjecanja. Tottenhamova kvaliteta je mnogo bolja od Bournemoutha i očekuje se pobjeda, međutim, kada su u pitanju gostujuće utakmice ove ekipe, oni ne mogu sačuvati mrežu već duže vremena. U posljednjih šest uzastopnih susreta u gostima, Tottenham je primio jedan ili više golova. Oni su u posljednjih 14 gostujućih susreta samo jednu utakmicu odigrali bez primljenog gola i to protiv Watforda gdje je bilo 0-0. Zbog toga vjerujem da će u ovoj utakmici biti golovi na obje strane. Bournemouth se i dalje bori u zoni ispadanja imaju šansu da se izvuku i to će biti dovoljna motivacija.

Za Bournemouth ima dosta igrača pod znakom sumnje, kao i izostanaka, gdje će Stacey, Daniels i Francis biti van terena, dok su Mepham, Surman i Cook pod znakom sumnje. Vraća im se i Callum Wilson sa suspenzije što je dobra vijest. Za Tottenham jedini novi izostanak je Dele Alli koji bi možda i mogao nastupiti, ali opet nisam siguran da li će Mourinho riskirati. Dok su Dier, Foyth i Tanganga van terena. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 13:31 CET) 

Athletic Bilbao - Sevilla manje od 2.5 gola (1.57) bet365

Bitna utakmica za oba tima, domaćima za Ligu Europe, gostima za Ligu prvaka. Bilbao tradicionalno neugodan na svom terenu, malo ko se uspije naigrati na San Mamesu. Gol-razlika im je 20:10 u 17 utakmica na domaćem terenu, što je prosjek od tek 1.8 po utakmici (14/17 under 2.5). Iako je Sevilla nakon Reala tim sa drugim najboljim učinkom u gostima u La Ligi, ovdje će morati i te kako da se namuče da dođu do bodova. Real je prije nekoliko dana teškom mukom ovdje stigao do minimalne pobjede, golom Ramosa iz penala u 73. minutu, a sudije su propustile dosuditi čist penal za Athletic nakon toga. Sva četiri posljednja međusobna susreta išla su under 2.5, kao i 4/5 prethodnih utakmica Athletica, s druge strane, na utakmicama Seville viđeno je nešto više golova, ali ovdje očekujem jednu tvrdu i neizvjesnu utakmicu.

Everton - Southampton X2 (1.66) bet365

Duel dva tima iz sredine tabele, koje dijeli samo jedan bod. Nakon dvije vezane pobjede nad Norwichom i Leicesterom, Everton je poražen od Spursa, dok je kod Southamptona obrnut slučaj - nakon poraza od Arsenala, slavili su protiv Watforda u gostima, a u posljednjem kolu ostvarili su veliku pobjedu protiv Manchester Cityja, što je svakako značajna injekcija samopouzdanja u završnici sezone. Objektivno, mjesta koja vode u Europu su daleko, ali i jedni i drugi do kraja mogu da poprave plasman i generalni utisak.

Zanimljivo je da su Saintsi ekipa sa petim najboljim gostujućim učinkom u ligi (8 2 6), samo dva boda manje od Cityja (koji ima i utakmicu više u gostima), slavili su na oba gostovanja u nastavku sezone (Norwich i Watford), a sva tri boda su odnijeli i sa Stamford Bridgea i iz Leicestera, dok su na Emiratesu remizirali (2:2), i to nakon primljenog pogotka u šestom minutu nadoknade. Istina, Everton je u 2020. neporažen na Goodisonu, ali treba imati u vidu da u ovakvim uslovima domaći teren ne donosi naročitu prevagu. Koeficijent na dvoznak je ovdje sasvim solidan, i vjerujem da će se Saintsi vratiti iz Liverpoola neporaženi, pogotovo nakon podviga protiv Cityja.

Mallorca - Levante 1 (1.95) bet365

Posljednja šansa za Mallorcu da održi svoje snove za opstanak u ligi. Realno gledajući šanse su im vrlo male, međutim, Alaves je u katastrofalnoj formi iznad njih i sada imaju utakmice protiv Reala i Barcelone što će vjerojatno izgubiti. Zbog toga će Mallorca definitivno imati šansu da u naredna dva kola preokrenu stvari. Prvo moraju ostvariti pobjedu protiv Levenatea, što očekujem ovdje. Mallorca je većinu svojih bodova, pa skoro sve bodove osvojila na svom terenu. Naime, osvojili su 24 boda, a ukupno imaju 29, što dovoljno govori o tome kako igraju na svom terenu. U posljednjih par utakmica su imali nešto teži raspored, te su uspjeli pobijediti Celtu Vigo sa 5-1 na svom terenu.

Levante ovdje nema motivacije, tako da im poraz definitivno ništa ne bi značio. Osigurali su opstanak i vjerojatno završnicu na sredini tabele do kraja sezone. Posljednji voz za Mallorcu, da kažem MUST WIN utakmica, inače idu u Segundu. Mallorci nedostaju Agbenyenu i Pedraza. Na drugoj strani nema Lopeza, dok su Martinez i Postigo pod znakom sumnje. Ako Mallorca povede sa 2-0 oklada u bet365 kladonici će biti dobitna. Sretno!

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 9.7. u 14:10 CET) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use