Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 5.7.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Udinese-Genoa 1 2,20 Supersport

Genoa oćito leži Udinezeu jer je od zadnjih 6 utakmica pet ih dobio.Udinese igra više nego solidno što je osjetila i Atalanta i Roma.Moral im je poslije pobjede u Rimu visok i vjerujem da će i danas uzeti 3 boda.

Genoa u teškoj situaciji vjerojatno putuje u seriju B ove godine.

Link to comment
Share on other sites

Jedan triple

Liverpool - Villa 1 

Nakon sramote u proslom kolu sad ce se sigurno htjet iskupiti i pobjediti Aston Villu, tako da mislim da za ovu utakmicu nece imati problem s motivacijom Liverpool.

Hajduk - Osijek 1× 

Osijek je poprilicno los gost, tako da ovdje ocekujem da Osijek ne pobjedi bez obzira sto igraju s losim suparnikom. Za Osijek nece nastupiti kapetan Skoric.

Villarreal - Barcelona 2

Danasnjom pobjedom reala oni su prakticki prvaci ali s obzirom da jos uvijek postoji sansa za barcu i da vecaras jednostavno moraju pobjediti zele li zadrzati bilo kakve izglede u borbi za naslov, ocekujem pobjedu barce.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, bjorn said:

F1 SE VRATILA! Danas je na rasporedu VN Austrije. Valteri Bottas (1:02:939), vozač Mercedesa jučer je bio najbolji u kvalifikacijama i danas ima pole position, timski kolega Hamilton je drugi, a treći je vozač Red Bull Racinga Max Verstappen. Ferrari razočarao, Vettel na 11. poziciji.

Austrian Grand Prix - To Win Outright - Valteri Bottas @3.25 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Moj tip je da Bottas danas pobjeđuje. Njemu Red Bull Ring itekako odgovara, a ovo mu je treći pole position u Austriji. Sa druge strane, njegovom timskom kolegi Lewisu Hamiltonu ovo nije baš najomiljenija staza, ovdje je slavio tek jednom od šest puta. Dalje, Bottas će ove sezone imati daleko više 'slobode' u Mercedesu, mislim da će dopustiti ravnopravnu borbu između Bottasa i Hamiltona. Britanac traži strašan ugovor za narednu sezonu (55 miliona eura, a njemački konstruktor mu neće tako lako dati taj ugovor). Bottas je jučer nakon kvalifikacija također rekao da je prezadovoljan svojim bolidom. Tako da, ne vidim razlog da Finac danas ne slavi u Austriji, tečaj je odličan. Moj drugi favorit je Max Verstappen, i mislim da koef. @4.50 na njega ima lijep value s obzirom da je utrku početi sa drugačijim gumama nego ostali s obzirom na nešto veću temperaturu. Također mislim da Max može odvesti dobro, ali eto moj prvi pick danas je Bottas. 

f5nPgDt.png

Hvala i doviđenja :)

Link to comment
Share on other sites

Cagliari - Atalanta / pobjeda Atalante i oba tima daju gol - Bet Builder (2.37) bet365

Obećavajuća kombinaciju sa poprilično solidnim koeficijentom, fin value po meni. Atalanta u fantastičnoj formi, vjerovatno hit liga petice u ovom trenutku, ostvarili su sve četiri pobjede u nastavku sezone, te su u nizu od sedam uzastopnih pobjeda u Serie A, a ono što je već postao trademark tima iz Bergama je beskompromisni napadački fudbal. Sa 82 postignuta gola u 29 kola ubjedljivo su najbolji napadački tim u ligi, Juve ima čak 19 golova manje. Naravno, posljedica takvog stila igre je i veći broj primljenih golova (39) nego ostatak timova iz vrha.

Cagliari ima više nego solidan napadački učinak za tim iz sredine tabele, postigli su 48 golova, uz 45 primljenih, a prosjek kod kuće im je 3.9, dok je na Atalantinim gostujućim 4.1. Cagliari beu naročitih ambicija jer Evropa im je objektivno nedostižna, dok je Atalanta ispunila glavni cilj, a to je plasman u Ligu prvaka, a sada već mogu razmišljati o napadu na trećeplasirani Inter. S obzirom na sve, očekujem opušteniji i ofanzivan pristup sa obe strane, što obećava golove, te vjerujem da će plavo-crni nastaviti ovaj fantastični niz.

Link to comment
Share on other sites

Villareal - Barcelona / over 2.5 & Both Teams to Score (1.80) bet365

Današnjom pobjedom Reala na neugodnom gostovanju u Bilbau, Barca se vjerovatno oprostila od šansi za osvajanje titule u La Ligi, pošto sada imaju sedam bodova manje (uz utakmicu manje). Uz neubjedljivu formu Blaugrane i relativno lak raspored Reala do kraja, teško da se mogu nečemu nadati. Ako bismo tražili uzrok Barcinog neuspjeha, ponajviše leži u jako lošim izdanjima na gostujućim utakmicama, pošto su na njih 16 osvojili samo 23 boda (6 5 5), a na posljednja četiri su trijumfovali samo jednom. Na Camp Nou su dominantni (15 2 0), ali u gostima kao da nisu ista ekipa, te osim ubjedljive pobjede nad Mallorcom (0:4), imali su velikih problema gotovo na svim utakmicama. Čini se kao da je atmosfera u ekipi daleko od idealne, pošto Lionel Messi navodno ne želi da produži ugovor, frustriran time što je dežurni krivac, te lošim odnosima sa ostatkom ekipe i stručnim štabom.

Villareal je odlično ušao u nastavak sezone, u šest utakmica ostvarili su pet pobjeda i jedan remi, a primili su samo dva gola, i to u remiju protiv Seville, sa kojom se bore za četvrto mjesto i Ligu prvaka (trenutno imaju tri boda manje). Što se tiče golova, Villareal je u vrhu lige po ukupnom prosjeku (2.8), a po tom parametru su treći u ligi na domaćim utakmicama (3.1). Na posljednja četiri gostovanja protiv Villareala Barca je slavila samo jednom, a posljedni duel bio je spektakularan - 4:4. Sve u svemu, mislim da je ovo susret koji obećava golove, te da će se Barca morati poprilično namučiti kako bi odnijela sva tri boda, što im i dalje neće naročito značiti u trci sa Realom.

Link to comment
Share on other sites

Rijeka-Dinamo ODG DA 1,80 Supersport

Jedna ljetna večernja utakmica gdje mislim da bi moglo biti dosta golova.

Dinamu ne treba ali jak je još rivalitet izmedju ova dva kluba tako da mislim da se plavi neće samo šetat kao protiv Osijeka i Lokomotive.Rijeka iza serije loših rezultata će dobro zapeti večeras..nisu baš efikasni ali gol mislim da će dati.Tečaj je pristojan za ovu vrstu oklade.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use