Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

Subota4.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 1.7. u 17:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Njemacka treca liga je dosla do zadnjeg kola, osim na golove sto svi vole odigrat zadnje kolo, ima nekoliko poslastica gdje jednom treba, a drugom ne, a koefi su jos uvijek jako lijepi.

Predlazem neke kombinacije a ne sva 4 para na listic al realno sve utakmice su gdje jedna momcad ima ogroman motiv, a drugoj je sezona gotova.

K'lautern-Bayern Münch.II 2 2,6

Bayern nemoze u drugu ligu, ali im je stalo da budu prvaci, s druge strane Klautern i oni su gotovi s sezonom

SV Meppen-E.Braunschweig 2 2,15

Bayern nemoze u ligu vise pa samim tim 2.,3. i 4. mjesto je ono bitno, gosti pobjedom osiguravaju drugu ligu, Meppen je osmi...

WurzburKick-Hallescher FC 1 1,65 ista prica kao gore

MSV Duisburg-Unterhaching 

Duisburg jedini od ova 4 ne ovisi samo o sebi, al Hansa gostuje kod Chemnitzera kojem gori pa sam izabrao radije ovaj par

GL

Premier liga

Norwich - Brighton (13:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.29)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.56
ftmF4lL.png

Leicester - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.13
Prosjek ekipe 2: 1.59
za5porK.png

Manchester Utd - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Mike Dean (4.46)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 2.06
PHJ6zy2.png

Wolves - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.04)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.03
ifW6ROz.png

Chelsea - Watford (21:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.23)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 2.00
FuGGgwo.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Celta Vigo - Betis (17:00) bet365
Sudac: Pablo Gonzalez Fuertes (5.88)
Prosjek ekipe 1: 2.64
Prosjek ekipe 2: 2.76
2bJ4jvt.png

Valladolid - Alaves (19:30) bet365
Sudac: Jaime Latre Santiago (4.86)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.94
cFWGk2A.png

Granada - Valencia (22:00) bet365
Sudac: Adrian Cordero Vega (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.88
Prosjek ekipe 2: 2.09    
aYZpb7z.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

Juventus - Torino (17:15) bet365
Sudac: Fabio Maresca (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.45

Sassuolo - Lecce (19:30) bet365
Sudac: Davide Massa (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.62
Prosjek ekipe 2: 2.55

Lazio - AC Milan (21:45) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (5.31)
Prosjek ekipe 1: 2.66
Prosjek ekipe 2: 2.62

(Koeficijenti 3.7. u 13:01 CET) 

Lokomotiva - Inter | Pobjeda Lokomotive u oba poluvremena (2.25) bet365

Ovdje je sve jasno. Nema se što mnogo pametovati. Lokomotiva drugoplasirana momčad koja se bori za to drugo mjesto i učešće u Ligi prvaka. Trenutno imaju samo bod više od Osijeka, dok su pobjegli Hajduku i Rijeci na tri i pet bodova. Ostalo je još četiri kola do kraja sezone i mislim da su ovo utakmice koje Lokomotiva mora dobiti ukoliko žele ostati na drugoj poziciji. Inter je posljednjeplasirana momčad već dugi niz utakmica nemaju pobjede, dok imaju čak 21 poraz do sada ove sezone. Ovo je po meni zicer, što nam i same kvote pokazuju, ali mislim da bi ovdje Lokomotiva trebala dobiti u oba poluvremena, gdje mi je koeficijent na bet365 kladionici zaista ogroman. Vrijedi probati. Sretno!

Screenshot_15.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.7. u 15:57 CET) 

Benfica - Boavista 1 (1.28) bet365

Benfica je samoj sebi napravila problem u vrhu tabele. Imali su tu prvu poziciju i prednost nad Portom, ali su je izgubili i sada kaskaju šest bodova. To se dogodilo u posljednje dvije utakmice u kojima su doživjeli poraze, po mom mišljenju iznenađujuće poraze koje nitko nije očekivao. Sada su vjerojatno izgubili titulu, ali ima još dosta da se igra do kraja, točnije još 5 utakmica, tako da je u igri još 15 bodova. Matematički bi mogli stići Porta i mislim da će pokušati da se vrate na pobjedničke staze, te da ostvare pobjede sve do kraja i eventualno čekaju kiks Porta i tako ih probaju iznenaditi na vrhu. Iako mislim da će biti vrlo teško sustići Porta, pa skoro možda i nemoguće, Benfica će juriti pobjedu na svom terenu na kojem su treća najbolja ekipa u ligi ove sezone. S obzirom na činjenicu da Benfica od ovog protivnika na svom stadionu nije izgubila niti jednu utakmicu u posljednjih 19 godina, očekujem pobjedu domaćina. U ovom susretu će Benfica biti bez Grimalda, Pereire i Taarabta. Sretno!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 3.7. u 16:10 CET) 

Chelsea - Watford 1 (1.40) bet365

Ovo bi po meni trebao biti zicer dana. Mislim da je jasno i zašto je to tako. Watford ima samo jedan bod više od zone ispadanja i katastrofalno igraju u posljednje vrijeme. Nisu ostvarili pobjedu u posljednje četiri utakmice i mučit će se na Stamford Bridgeu. S obzirom da su i njihovi direktni rivali za opstanak Aston Villa i Bournemouth ostvarili uzastopne poraze te katastrofalno igraju, Watford je ostao na toj sigurnoj zoni i izgleda da će ostati i sljedeće kolo, s obzirom da spomenuta dva tima igraju protiv Liverpoola i Manchester Uniteda.

Chelsea se na drugoj strani bori za prve četiri pozicije. Manchester United i Wolvesi su im za petama, samo dva boda zaostatka i zbog toga mislim da je ovo must win utakmica za domaćine. Leicester također ima jedan bod više od Chelseaja, tako da je to samo dodatna motivacija za igrače Frank Lamparda. Neće biti lako, ostalo je još šest utakmica do kraja prvenstva i sve je moguće. Međutim, ako ovakve utakmice Chelsea ne može dobiti, mislim onda stvarno da ne zaslužuju mjesto u top četiri najbolja tima u Engleskoj. Nisu igrali dobro protiv West Hama, ali mislim da će sada Frank Lampard napraviti neke izmjene u obrani gdje će uvesti Palmierija i Zoumu. Chelsea je također ostvario četiri pobjede u posljednjih pet međusobnih susreta protiv Watforda, tako da i ovdje očekujem pobjedu, ne laganu, ali pobjedu! Sretno!

I naravno, što uvijek volim naglasiti je da bet365 kladionica računa okladu kao dobitnom ako Chelsea povede sa 2-0, što je po meni odlično u ovoj utakmici, jer znamo da je Chelsea i prije znao povesti pa izgubi taj rezultat u toku utakmice. Uglavnom idemo keca! Sretno svima!

PS: Watford će u ovom susretu biti bez Deulofeua, Janmaata i Successa. Tri prilično važna igrača za ovu ekipu. Uglavnom Chelsea bez nekih značajnijih izostanaka. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 3.7. u 16:21 CET) 

Braga - Aves | Braga EH -1 (1.61) bet365

Četvrtoplasirana Braga će igrati protiv najgoreg tima u ligi i tima koji se već pozdravio sa Primeira ligom. Naime, Braga ima 50 bodova osvojenih do sada, što je pet manje u odnosu na Sporting, te tri više u odnosu na Rio Ave, tako da je sve još uvijek moguće za Bragu do kraja prvenstva. Oni mogu izgubiti poziciju, a mogu je i poboljšati. Uglavnom, mislim  da ovdje ne bi trebalo biti problema protiv najgoreg tima u ligi i tima koji je već ispao te nemaju zašto igrati. Bragi su bodovi potrebni, a Aves igra očajno, tako da ne treba matematika da povežemo lončiće u ovoj utakmici. Uglavnom Bragi nedostaju Rolando i Tormena, dok na drugoj strani nema Šimuneca. Koeficijenti su u padu, a za mene bi ovdje najbolje bilo odigrati europskih hendikep -1 sa vrlo dobrim koeficijentom s obzirom da ne bi trebalo imati problema. Braga je dobila četiri od posljednjih pet susreta protiv ovog tima. Prošli susret su izgubili u gostima, ali je Aves imao dosta sreće. Jedini šut u okvir gola završio je u golu. Očekujem laganu pobjedu sa hendikepom. Sretno!

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.7. u 16:30 CET) 

Leverkusen - Bayern / betbuilder bet365 Bet365 Hrvatska - 3,00

Vjerovatno Leverkusen ima namjeru da se koliko toliko opere kod navijača zbog katastrofalnog finiša zbog kojeg su izgubili plasman u LP ali vjerovatno imaju na umu da igraju protiv možda najbolje ekipe na svijetu u ovom trenutku po svim segmentima, od igra, poslovanja, transfera, atmosfere.. Bavarci se spremaju za finale LP na Alianz Areni 2023 godine koje zasigurno žele da osvoje a mogli bi mnogo ranije od očekivanog da se dokopaju još kojeg trofeja u LP. Sve se nekako poklopilo i jedini spas za Leverkusen u ovom meču može biti Havrtz, odnosno dogovor između dva kluba da se Leverkuisenu pusti torfej u kupu a da im pri tome oni prodaju Havertza.

Nisam sklon tim teorijama, ali ako ništa vjerujem da onakav Levekusen može zabiti jedan gol ali i da je to sve što mogu da učine. Bavarci ako prime jedan zabit će tri i to bi nam trebalo biti dovoljno za prolazak ovog para.

image.thumb.png.66b85987bdc9db84694269ac95d7955e.png

United - Bournemouth / Pobjeda Uniteda bez primljenog gola bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Teško je povjerovati u to, ali United je u strašnoj formi. Ta forma se gradila i prije izbijanja pandemije što potvrđuje podatak da je United zadnji puta poražen još 22. januara a nakon nastavka prvenstva bodove im je uzeo samo Mourinho sa svojim Tottenhamom.

Previše se toga promijenilo od njihovog zadnjeg okršaja u novembru ( Bournemouth je slavio sa 1:0) da bismo mogli predvidjeti još jedan dobar meč Bournemoutha. Od dolaska Bruna Fernandesa, United izgleda sve opasnije u napadu i samoj kreativnosrti u drugoj polovini terena i više se ne oslanjaju samo na protunapad kao nekada.

S druge strane, Bournemouth izgleda zaista katastrofalno i nakon poraza od Crystal Palacea i Wolverhamptona, uslijedio je debakl na domaćem trenu protiv Newcastle koji govori dovoljno u kakvoj formi se nalazi ekipa Eddie Howiea.

Pobjeda Uniteda bez primljenog gola, po kvoti od 1,66 je odlična opcija za ovaj meč.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je junajted-1.png

Lazio - Milan / Oba daju gol bet365 Bet365 Hrvatska - 1,75

Lazio se još uvijek bori za titulu ali sada imaju vrlo težak zadatak jez igraju protiv standardno neugodnog protivnika na kojeg još idu i bez najboljeg napadača Imobilea koji ej postia čak 29 golova. Meč će propustiti još i Caicedo i Lulić.. Mnogo izostanaka muči Inzaghia i svjestan je da je pred njegovom ekipom vrlo težak zadatak. 

Milan igra dobro nakon nastavka prvenstva, u tir meča zabili su čak 8 golova, ali su standardno njima razočarali u meču protiv SPAL-a gdje su u 93 minuti uspjeli osigurati bod, da su slavili u tom meču sada bi već vodili borbu za EL koja bi im u narednoj sezoni trebala biti od velike važnosti za razliku od prošle godine kada su napustili takmičenje.

Ibrahimović se vraća, Castilejo je povrijeđen... MIslim da bi mogli vidjeti golove sa obje strane.

image.thumb.png.4a47fec5ad3ec000e92a8d044a510b82.png

Wolvesi - Arsenal / Over 3,5 golova bet635 Bet365 Hrvatska - 4,00

Sjajan meč nas očekuje u 18:30 u okviru engleske Premier lige između Wolverhamtona i Arsenala. U ovome susretu ocekujem otvoren meč sa obje strane što bi moglo rezultirati pogodcima pa se nadam da ce na ovome susretu biti 3 ili vise pogodaka.

Još jednu odličnu sezonu igraju momci Nuna Espirita Santa, trenutno se nalaze na šestom mjestu s jednakim brojem bodova kao i petoplasirani United te samo dva boda zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseajem.

U današnjem su duelu favoriti, ali i Topnici su konačno krenuli pokazivati znakove života. Nakon uvodna dva poraza, upisali su dvije pobjede bez primljenog gola, stoga bismo danas mogli vidjeti jako atraktivan susret. Prvi duel ove sezone između ova dva suparnika završio je podjelom bodova 1:1 na Emiratesu, a ne bi nas čudilo da se to i danas ponovi, ali sumljam jer obje ekipe zele 3 boda i borbu za Evropu. Sretno.

Kvota na Wolvese je smiješna, 2,20 na Arsenal je po meni visoka kvota. Realan omjer kvota je nekako 2,70-2,80 ali mi se zato sviđaju golovi. Kvota od 4,00 na over 3,5 golova je nešto što nesmijem propustiti. 

image.thumb.png.b912a8d57a8dc3e842fc3ddb27482bc2.png

Leicester - Crystal Palace 1 (1.61) bet365

Kao što sam već i spominjao u ranijoj analizi, domaćini se nalaze na trećoj poziciji i bore se za mjesto u Ligi prvaka sa 55 bodova, jedan više od Chelseaja i tri više od Manchester Uniteda i Wolvesa. Tako da Lisice ovdje nemaju prava na grešku ako ne žele zakomplikovati ostatak sezone. Gosti se nalaze na 12-oj poziciji, nemaju zašto igrati. Leicester je također četvrta najbolja ekipa na domaćem terenu, odmah nakon Liverpoola, Man Cityja i Uniteda. Leicester još uvijek nije ostvario pobjede nakon ponovnog nastavka lige. Oni su odigrali dva remija i jedan poraz, koji je stigao u prošloj utakmici protiv Evertona u gostima. Ovo je savršena šansa da ostvare prvu pobjedu na svom terenu od ponovnog nastavka i mislim da to mogu uraditi bez nekih većih problema. Crystal Palace je izgubio posljednje dvije utakmice i nemaju neku motivaciju. Žele privesti ligu kraju, a obezbjedili su i opstanak, tako da očekujem pobjedu domaćina. Leicester City će u ovom susretu bizi bez Amarteya, Pereire, te vjerojatno i Maddisona koji je ozlijedio kuk. Na drugoj strani Schlupp i Tomkins neće nastupiti, dok vjerojatno nema ni Kellyja. Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 11:43 CET) 

Rudar - Aluminiji / Gost daje gol u oba poluvrmeena bet365 Bet365 Hrvatska - 2,62

Rudar je najslabija ekipa u ligi, osvojili su 10 bodova i već odavno su ispali. Nemaju motiva ni želje da se takmiče više što potvrđuju i rezultati u zadnjeh nekoliko kola odnosno nakon koron a pauze gdje primaju po 2-3 gola po meču, redovno. I Aluminijiu nije dobro došla pauza, nakon koronapauze igraju katastrofalno, ne liče na ekipu koja se borila za Evropu tamo negdje do marta-aprila. Igrali su poluifnale kupa i tu su ispali, samo jedna pobjeda nakon nastavka prvenstva.

Šteta za ovu ekipu, mogli su mnogo bolje ali eto, izgleda da su se previše opustili i potonuli nakon nastavka takmičenja. Na momente igraju dobro, gledao sam ih protiv Maribora, uopšte nisu bili naigrani, tako da mi se ovdje sviđa kvota da mogu zabiti barem po golu u svakom poluvrmenu i to protiv najslabije ekipe u ligi.

image.thumb.png.373b2616a5326c392d3c7680050f4ebf.png

Juventus - Torino | Juve EH -1 (1.83) bet365

Juventus je na prvoj poziciji sa četiri boda prednosti u odnosu na Lazio i osam bodova u odnosu na Inter. Gosti u ovaj susret ulaze na 15-oj poziciji i oni imaju samo šest bodova više od Leccea koji se nalazi u toj zoni ispadnaja. Juventus je u dobrom nizu i do sada su ostvarili pobjede u svim utakmicama od nastavka lige. Postigli su devet i primili samo jedan gol u tri utakmice protiv Bologne, Leccea i Genoe. Juventus je također u zavidnoj formi na domaćem terenu gdje nemaju poraza, sa 13 pobjeda i jendim remijem u 14 odigranih utakmica. Primili su samo 10 golova na svom stadionu, što je zaista za svaku pohvalu. 

Torino na drugoj strani ima dva uzastopna poraza protiv Cagliarija i Lazija, dok su od početka nastavka lige uspjeli ostvariti samo minimalnu pobjedu protiv Udinesea na svom terenu. Juventus također zna da Lazio ima jednu tešku utakmicu protiv Milana i shodno tome će staviti Torina pod još veći pritisak. Iako je ovo gradski derbi, mislim da Torino ovdje nema što tražiti. Juventus je dominirao međusobnim omjerima sa Torinom, dok nisu izgubili na svom terenu protiv ovog tima od 1995 godine. Mislim da ćemo ovdje vidjeti pobjedu od dva ili više golova razlike.

Juventusu nedostaju Sandro, Chiellini, De Sciglio, Demiral i Khedira, a to su igrači koji nisu igrali ni od početka. Na drugoj strani nema Basellija i vjerojatno Boyea. Sretno!

Screenshot_20.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.7. u 12:46 CET) 

On 02. 07. 2020. at 10:13, zeko1088 said:

Njemacka treca liga je dosla do zadnjeg kola, osim na golove sto svi vole odigrat zadnje kolo, ima nekoliko poslastica gdje jednom treba, a drugom ne, a koefi su jos uvijek jako lijepi.

Predlazem neke kombinacije a ne sva 4 para na listic al realno sve utakmice su gdje jedna momcad ima ogroman motiv, a drugoj je sezona gotova.

K'lautern-Bayern Münch.II 2 2,6

Bayern nemoze u drugu ligu, ali im je stalo da budu prvaci, s druge strane Klautern i oni su gotovi s sezonom

SV Meppen-E.Braunschweig 2 2,15

Bayern nemoze u ligu vise pa samim tim 2.,3. i 4. mjesto je ono bitno, gosti pobjedom osiguravaju drugu ligu, Meppen je osmi...

WurzburKick-Hallescher FC 1 1,65 ista prica kao gore

MSV Duisburg-Unterhaching 

Duisburg jedini od ova 4 ne ovisi samo o sebi, al Hansa gostuje kod Chemnitzera kojem gori pa sam izabrao radije ovaj par

GL

Oprosti,ne vidim šta to treba Duisburgu?

Koliko vidim stanje na tablici nemogu u doigravanje za viši rang...

Lazio-Milan azijski over 10 kornera (kvota 1.9 na bet365)

Obe dvije ekipe odlična korneraša, puno kornera dobivaju in puno daju, igrajo dosta na krila sa ubačajima koje blokiraju i igraju napadački nogomet sa puno prilika i obrana golmana koje možejo završit u korneru, isto obrane dosta puta rade greške i panično izbijaju lopte u kornere itd...U over je išlo skoro svaki međusobni susret u prošlosti i skoro svaka utakmica ovih ekipa.

Sretno!!!

Zadnje kolo najluđe lige. Bayern pirovi prvak, bitka šest klubova za viši rang

19
df517771-46b6-401d-a1e1-0ba4cda5c0f2.jpg
Foto: Gulliver / Getty Images

NAJLUĐA liga u Europi došla je do posljednjeg kola, koje se igra od 14 sati. Najneizvjesnije natjecanje na kontinentu, koje se cijele sezone dodatno kompliciralo iz kola u kolo, sada će se u tom stilu i okončati.

Treća njemačka liga na samom kraju nudi nevjerojatnu dramu. Čak šest klubova u igri je za neko od prva dva mjesta, koja vode u drugu Bundesligu, te treću poziciju, koja jamči kvalifikacije za viši razred protiv 16. drugoligaša. 

Situacija se dodatno komplicira ako pogledate tko je na prvom mjestu. Međutim, rezervnoj momčadi Bayerna ništa neće značiti ako ga i zadrži nakon današnjeg gostovanja kod Kaiserslauterna, palog velikana njemačkog nogometa.

Zato što pravila njemačkog nogometa ne dopuštaju rezervnim momčadima klubova prelazak u viši rang. Nema, dakle, filijala čak ni u drugoj ligi. 

To znači da se crta pomiče za jedno mjesto pa bi po aktualnoj tablici prvo mjesto koje donosi promociju u viši rang zauzeo Eintracht Braunschweig, a drugo Würzburger Kickers, dok bi u kvalifikacije išao Ingolstadt. Međutim, osim njih šanse za penjanje u drugu ligu imaju još Duisburg, Hansa Rostock i München 1860. 

Dakle, čeka nas totalna ludnica od 14 sati, koju dodatno začinjava to što Zehcigeri i Ingolstadt igraju dvoboj za viši rang.

Izvor: Index.hr

Duisburg - Unterhaching

Kako je @zeko1088 i sugerirao mislim da je oklada na Duisburg dobar izbor danas. Gostima utakmica ništa ne znači a Duisburg treba pobjedu i kiks Ingolstadta kako bi išao u Bundesligu II. Ingolstadt ima teško gostovanje i Duisburg ima realne šanse dokopati se višeg ranga. Preduvjet je naravno pobjeda. Zabrivanjavajuća je jedino forma Duisburga koji nije slavio zadnjih 5 utakmica. Nadam se da neće stopama HSV-a...

Sassuolo - Lecce | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (2.05) bet365

Sassuolo će dočekati Leccea koji se bori za opstanak u ligi. Lecceu su ulozi mnogo veći nego domaćinima u ovom susretu, međutim, uprkos tome vjerujem da će Sassuolo danas odigrati dobru utakmicu i ostvariti pobjedu. Mislim da će Sassuolo voditi već u prvom poluvremenu. Domaćini igraju fantastičan nogomet otkako su se vratili na nogometne terene nakon pandemije i do sada su na četiri utakmice postigli čak deset golova. Vrlo su efikasni, gdje su u posljednje tri utakmice postigli po tri gola. Tu su dva puta igrali sa 3-3 protiv Inter i Verone. Vjerujem da će oni i danas biti vrlo efikasni i da neće gledati kome trebaju bodovi a kome ne do kraja sezone. Lecce će bodove morati tražiti u nekoj od drugih preostalih utakmica do kraja sezone. Nedostajat će im  Dell'Orco, Di Francesco, Magnani i Rogerio, dok u gostiju nema Majera. Koeficijent na domaćina je u padu već neko vrijeme. Sretno!

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 16:23 CET) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use