Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.jpg

Ponedjeljak2.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Srijeda2.jpg

POnedjeljak4.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

Srijeda3.jpg

Ponedjeljak6.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 22.6. u 17:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Mallorca | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu + više od 6 kornera (1.83) bet365

Tijekom prisilne tromjesečne pauze, Zinedine Zidane je bio frustriran sa tim što je njegova momčad doživjela poraze u dvije od posljednje tri utakmice u La Ligi. Međutim, nakon ponovnog nastavka lige, njihova forma se poboljšala. Zahvaljujući remiju Barcelone u petak protiv Seville, ta loša forma odlazi u zaborav, s obzirom da Real Madrid sada vodi glavnu riječ na vrhu tabele.

Real Madrid nije bio osobito uvjerljiv tijekom pobjede od 2-1 protiv Real Sociedada u nedelju navečer, ali su uspjeli održati pozitivan niz od tri utakmice od nastavka sezone. Osam golova je postignuto u tri utakmice, a Zidane će, naravno sada očekivati više od svoje momčadi koja igra protiv jednog od najgorih timova u ligi.

Ipak, uoči utakmice u kojoj će vjerojatno napraviti brojne izmjene, Zidane mora osigurati da će svaki igrač kojeg uvede u tim biti sposoban napraviti ono što se traži od njega u ovom vrlo važnom razdoblju sezone. Nakon što je ostao neiskorištena zamjena protiv Real Sociedada, Eden Hazard se sada očekuje u prvoj postavi. On bi mogao igrati zajedno sa Karim Benzemom, Rodrygom i Vinicius Juniorom u napadu. Luka Modrić bi također trebao nastupiti s obzirom da je Casemiro suspendiran, dok je Sergio Ramos pod velikom sumnjom zbog problema sa koljenom. Za Real Madrid također neće nastupiti Isco, Jović, Lucas, Nacho i Reinier.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Marcelo; Kroos, Valverde, Modric; Rodrygo, Benzema, Hazard

Iz Mallorcine perspektive, utakmica sa Realom predstavlja njihov treći susret sa timom iz top sedam momčadi u razmaku od četiri utakmice. Sa gostovanjima kod Atletico Madrida i Seville koja dolaze sredinom srpnja, Vicente Moreno se suočava sa teškim zadatkom da osigura opstanak Mallorce u La Ligi do kraja ove sezone.

Propuštena prilika Leganesa da ostvari pobjedu u petak navečer dalo je šansu Mallorci da ostane na toj 18-oj poziciji. Sada imaju tri boda manje od 17-plasiranog Eibara, koji ima i bolju gol razliku. Takefusa Kubo, koji je na posudbi iz Reala, može nastupiti u ovoj utakmici na desnoj strani veznog reda. Xisco Campos će biti u momčadi kako bi zamijenio Dani Rodrigueza, dok se očekuje da će prvi strijelac ekipe Ante Budimir voditi napadačku liniju gostiju. Agbenyenu, Fabricio, Ki Sung-Yong i Koutris neće nastupiti za Mallorcu.

Mallorca: Reina; Pozo, Valjent, Sedlar, Gamez; Baba, Campos, Sevilla; Kubo, Hernandez, Budimir

Dok se očekuju izmjene u sastavu Zinedine Zidanea, to ne bi trebalo umanjiti njihove šanse za pobjedu u ovom susretu protiv katastrofalne Mallorce koja se bori za opstanak u La Ligi. Ostalo je još osam utakmica do kraja i Real ne smije prepuštati ništa slučaju, jer je sada sve u njihovim rukama. Izdrže li do kraja, nagrada će biti titula. Zbog toga očekujem da već u prvom poluvremenu ove utakmice povedu sa jednim ili više golova razlike, te nakon toga obje ekipe naprave ukupno sedam kornera na utakmici.

Inače Real Madrid napravi oko 6 kornera u prosjeku po utakmici, dok ekipe protiv njih u prosjeku prave po četiri. To nam ide u korist, s obzirom da Mallorca na svojim utakmicama napravi barem četiri kornera u prosjeku. Na utakmicama Real Madrida od početka ove sezone bude nešto više od devet kornera, baš kao i na utakmicama Mallorce, tako da ova oklada definitivno ima vrijednost u bet365 kladionici. 

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 23.6. u 16:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Newcastle - Aston Villa | Pobjeda domaćina u bilo kojem poluvremenu (1.72) bet365

Aston Villa je imala težak život u Premier ligi ove sezone nakon što su promovirani prošlog ljeta. Ne samo da su primili najveći broj golova u ligi do sada, ali se nalaze i u zoni ispadanja i prema trenutnoj formi, oni se spremaju za povratak u Championship.

Što se tiče Newcastlea, trenutno se nalaze na sigurnoj udaljenosti od crvene zone i ako ostvare dobre nastupe u preostalih osam kola, mogli bi se čak boriti i za europska natjecanja. Sada igraju protiv jednog od najgorih timova u ligi, a navijači su optimistični, pogotovo nakon ubjedljive pobjede protiv Sheffielda u prošlom susretu. Uprkos tome što je Sheffield jedan od kandidata za mjesta koja vode na europska natjecanja, Svrake su uspjele da ih u potpunosti nadigraju sa pobjedom od 3-0 u prethodnom kolu. U međuvremenu je Aston Villa izgubila od Chelseaja. Domaćini su vodili sa 1-0, ali nisu uspjeli održati taj rezultat do kraja i Chelsea je u drugom poluvremenu uspio preokrenuti rezultat.

Newcastle je već neko vrijeme regularan u Premier ligi, dok mi Aston Villa izgleda neiskusna po tom pitanju. Povrh svega toga su bez pobjede u sedam uzastopnih utakmica, od kojih je šest završilo porazom. U gostima su bez pobjede u 12 od 13 posljednjih gostovanja. Cijele ove sezone Newcastle je izgubio na domaćem terenu samo od Leicestera i Evertona. Po meni su ovdje domaćini veliki favoriti i mislim da će pobijediti barem u jednom poluvremenu.

Screenshot_17.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 23.6. u 17:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolvesi - Bournemouth / Pobjeda domaćina bet365 Bet365 Hrvatska - 1,55

Wolvesi su ozbiljna ekipa, pokazali su to i prošle godine a pokazuju i ove, pogotovo nakon ove pauze gdje sam bio skeptičan da bi mogli pasti u formi ali nisu. Izgleda u u ekipi stvarno imaju nekoliko igrača svjetske klase, prije svega mislim na Traorea i Jimeneza koji bi bio napadač od 30+ golova da igra u najjačim svjetskim klubovima. 

Traore je također fenomenala, ali i ostatak ekipa, čvrsti u defanzivi, jaki u sredini, brzi na krilima i precizni u napadu. Mislim da su oni veći kandidatat od Uniteda za plasman u LP. Bournemouth tone sve dublje i dublje i mislim da su zreli za ispadanje iz lige.

image.thumb.png.353a87cb773f9ceb3e1f489b10fc7fca.png

Link to comment
Share on other sites

Sociedad - Celta / Over 5,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 1,80

Meč gdje obje ekipe traže pobjed, Sociedad se još uvijek bori za LP dok se Celta, kako sada stvari stoje ipak ne treba toliko sekirati oko opstanka u ligi ali jednostavno moraju nastaviti osvajati bodove jer ipak 4 boda nisu velika zaliha iznad opasne zone. Čini se da su se raspucali u proslom kolu su slavili sa 6:0 protiv Alavesa i isu sigurno po bodove u Sociedad. 

Domaćini su pali u formi, nadu još uvijek nisu izgubili ali ipak ne igraju onako kao prije pauze tako da očekujem jedan težak meč, sa puno tenzija i prekršaja.. Arbitar je Eduardo Prieto koji je vrlo lagan na kartonima tako da očekujem da ovo lagano ode u over.

image.thumb.png.da4dd8ce5118d82e1e7a51742c218062.png

Link to comment
Share on other sites

Vojvodina - Partizan / Clean Sheet Partizan - No (1.66) bet365

Finale Kupa Srbije, utakmica se igra na neutralnom terenu u Nišu, koji je ipak za 100 km bliže Beogradu nego Novom Sadu, a i jedno od većih uporišta navijača Partizana. Osim toga, najvatreniji navijači Vojvodine su najavili bojkot zbog odluke da se utakmica igra u Nišu. Elem, teška i nezahvalna utakmica za prognozu, Partizan u svakom slučaju favorit, ali ne i value bet po ovom koeficijentu. Prije nekoliko dana Vojvodina je savladala Partizan (1:0) u posljednjem kolu Superlige, ali to je utakmica koja nije imala nikakav rezultatski značaj, Partizan je odmarao igrače, dok je Vojvodina igrala u najjačem sastavu.

Svakako, i jedni i drugi su krili karte za finale, crno-bijelima je ovo prilika za spas sezone, dok bi osvajanje trofeja bio veliki uspjeh za novosadski tim, kojem u posljednjih nekoliko godina ne polazi za rukom da zaprijeti beogradskim vječitim rivalima. Prvenstveni duel obilježile su tenzije i koškanje igrača koje je na kraju preraslo i u tuču, navijači Partizana su vrijeđali trenera Vojvodine Lalatovića, koji je u izjavi na kraju utakmice poručio "Obožavam da pobedim Partizan, to mi je najslađa pobeda protiv koga god da igram", i još više podgrijao strasti pred ovaj duel.

Partizan tradicionalno ima problema sa Vojvodinom, od koje su u posljednjih šest duela poraženi triput, te na tri od četiri posljednja gostovanja u Novom Sadu. Napad im je definitivno jači dio tima, odbrana uopšte ne uliva povjerenje iako su primili relativno mali broj golova (25 u 30 kola). U posljednjih sedam utakmica samo jednom nisu primili gol (i to baš protiv Zvezde, zanimljivo).

Crno-bijeli će u ovom susretu zasigurno odmah pokušati da nametnu terensku inicijativu, što bi moglo ostaviti prostora za kontranapade Vojvodine. Mislim da je Lalatović svjestan da bi igrom "na nulu" vjerovatno bio osuđen na neuspjeh, a vjerujem da će i te kako imati svoje šanse protiv nesigurne odbrane Partizana. Štoper Strahinja Pavlović, koji je već dogovorio transfer u Monaco je definitivno najjača karika u zadnjoj liniji, ali ostatak defanzivnog reda je čist prosjek. Golman Stojković je upitan zbog povrede, ali će vjerovatno biti spreman, inače može da odbrani nemoguće, ali isto tako zna napraviti velike kikseve, te ima problema sa šutevima sa distance.

VOJVODINA: Rockov - Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević - Stojković, Drinčić - Vukadinović, Bojić, Čović - Mrkaić.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Asano - Sadik.

Link to comment
Share on other sites

CSKA Sofia - Botev Plovdiv | Manje od 2.5 gola (2.00) bet365

Jučer sam na prvu utakmicu polufinala prognozirao manje golova i lagano je prošlo. Danas imamo još jednu utakmicu u bugarskom kupu gdje će CSKA Sofia ugostiti Botev Plovdiva i mislim da će i ovdje biti manje od 2.5 gola. CSKA jeste ogroman favorit i mislim da će ostvariti pobjedu, ali očekujem tešku utakmicu za njih, s obzirom daje i Botev Plovdiv u posljednje vrijeme imao dobre nastupe. Imaju tri poraza u posljednjih sedam utakmica, ali svaki od tih poraza je bio zaista tijesan i za jedan gol razlike. U prethodnom međusobnom susretu, to jest u prvoj utakmici ovog polufinala je bilo 0-0, gdje je Botev pokazao dobar nastup pogotovo u obrani. Iako je CSKA ogroman favorit, po meni ovdje ogromnu vrijednost ima klađenje na manje golova, s obzirom da je posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima završilo sa manje od 2.5 gola. Sretno!

Posljednji međusobni susreti između ova dva tima:

10.06.20: Botev 0-0 CSKA
22.02.20: CSKA 1-0 Botev
14.09.19: Botev 0-1 CSKA
24.05.19: CSKA 1-0 Botev
29.04.19: Botev 2-0 CSKA

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 23.6. u 12:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Crystal Palace | Gol u oba poluvremena (1.53) bet365

Matematički, Redsima treba još pet bodova da bi osigurali naslov prvaka. Oni će zasigurno nastojati da ostvare sva tri u ovoj utakmici. S obzirom da će bilo koje gubljenje bodova smanjiti u daljenog Cityja od ekipe Jurgena Kloppa, velike su šanse da će Redsi zaključiti osvajanje lige u narednih nekoliko dana. U prethodnom susretu su odigrali remi bez golova protiv Evertona na Goodisonu i sada u naredne dvije utakmice imaju šansu da napokon osvoje titulu nakon 30 godina čekanja.

Danas očekujem mnogo bolji nastup Liverpoola nego u toj prošloj utakmici. Ako budu igrali kako su to radili cijele ove sezone, mislim da neće imati mnogo problema, te očekujem barem po gol u oba poluvremena. U posljednjih osam utakmica u ligi, sedam puta su padali golovi u oba poluvremena, tako da se iskreno nadam da će sada Liverpool proraditi i nastaviti tu tradiciju. Ipak je ta želja za osvajanjem titule ogromna, dok je ovo prva utakmica na domaćem terenu nakon nešto više od tri mjeseca bez nogometa. U ovom susretu Klopp ne može računati na Clynea, Matipa, Milnera i Shaqirija, Svi ostali su na raspolaganu, mislim da će šansu dobiti čak i Jones i Minamino. Na drugoj strani nema Kelly, Schluppa i Tomkinsa.

Crystal Palace jeste u dobroj formi, bio i kada se liga prekinula, ali su to sve pobjede protiv timova kao što je Bournemouth, Watford, zatim Brighton i Newcastle. Četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, međutim, teško da će oni uspjeti uraditi nešto protiv ovakvog Liverpoola.

Liverpool possible starting lineup:
Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Gomez; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Crystal Palace possible starting lineup:
Guaita; Ward, Dann, Cahill, Van Aanholt; Kouyate, Milivojevic, McArthur; Ayew, Benteke, Zaha

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 24.6. u 13:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Sheffield United 1 (1.44) bet365

Oba ova tima se bore za petu ili veću poziciju u Premier ligi, kako bi potencijalno uspjeli da se kvalificiraju za Ligu prvaka ili Europsku ligu. Iako tu četvrtu poziciju drži Chelsea sa pet bodova prednosti u odnosu na Mnachester UNited, sa osam utakmica preostalih do kraja itekako je moguće da ih sustignu. Međutim, ako Cityjeva zabrana u Ligi prvaka ostane, onda bi sljedeće sezone čak i peta pozicija bila za LIgu prvaka. Veliki su ulozi za oba ova tima, ali mislim da je kvaliteta na strani domaćina, pogotovo nakon ove stanke od više od tri mjeseca. Čini mi se da je United nešto bolji, dobili su Pogbu i Solskjaer je posložio svoj tim. Protiv Tottenhama su mi bili bolji i mislim da i ovdje u prvoj utakmici na svom terenu nakon stanke mogu ostvariti sva tri boda i tako napraviti dodatni pritisak na Chelsea, koji ima tešku utakmicu protiv Cityja.

Sheffield ove sezone može biti prezadovoljan sa svojom igrom do sada. Svi smo očekivali možda njihovu borbu u zoni ispadanja, ali su nas iznenadili i sada se bore za europska natjecanja. Mislim da je ovo njihov maksimum, što se moglo vidjeti u prve dvije utakmice od stanke. Iako su ih igrali u gostima, gdje su bili prilično dobri ove sezone, ipak nisu uspjeli ostvariti pozitivne rezultate. U prvoj su odigrali 0-0 protiv Aston Ville, a zatim i katastrofalan poraz od Newcastlea sa 3-0. Neće ovo biti nimalo lagana utakmica za United, ali u svakom slučaju očekujem pobjedu domaćina. United ima niz od 12 utakmica bez poraza u ovom trenutku, dok su na domaćem terenu izgubili samo dva puta od rujna prošle godine (jedan od ta dva poraza je bio protiv Cityja). United ima skoro cijelu momčad na raspolaganju, pod sumnjom su im samo Jones i Tuanzebe. Na drugoj strani nema Hendersona koji ne može igrati protiv Uniteda jer je na posudbi u Sheffieldu, dok također nema ni Egana zbog crvenog kartona. Connell je pod znakom sumnje.

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.6. u 13:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Inter - Sassuolo 1 (1.40) bet365

Nerazzurri su odigrali solidnu utakmicu protiv Sampdorije za vikend (2:1), i još uvijek donekle tinja nada o Scudettu, ali za takvo nešto do kraja sezone im je potreban praktično perfektan učinak. Sassuolo je ubjedljivo poražen u Bergamu od Atalante (4:1), ali još uvijek su u mirnoj luci, te im opstanak nije direktno ugrožen. Lukaku igra odlično ove sezone u Interu, bio je strijelac protiv Sampdorije, što mu je 18. pogodak u Serie A, a svakako treba spomenuti i Lautara Martineza (17 golova u svim takmičenjima).

Sassuolo ima skroman učinak na gostovanjima (3 4 6), a poraženi su od Intera jesenas kao domaćini u Reggio Emiliji. Kuriozitet je da Inter na Meazzi nema pobjedu nad Sassuolom još od 2014. godine (3 poraza i remi u četiri posljednja duela), i mislim da je vrijeme da se prekine ta neugodna tradicija.

Inter: Handanović; Škriniar, De Vrij, Bastoni; Candreva, Barella, Borja Valero, Biraghi; Eriksen; Lukaku, Lautaro

Sassuolo: Consigli; Muldur, Ferrari, Chiriches, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Berardi, Đuričić, Boga; Caputo

Link to comment
Share on other sites

Norwich - Everton 2 (1.90) bet365

Norwich je bio najgori tim do sada u cijeloj Premier ligi i izgleda da se oni već pripremaju za ispadanje, s obzirom da su u prethodnoj utakmici na domaćem terenu poraženi sa 0-3 od Southamptona, te imaju čak pet bodova manje od Aston Ville na dnu tabele.

Na drugoj strani, Everton je pun samopouzdanja pred ovaj susret, nakon što su ostvarili remi bez golova u prošloj utakmici protiv Liverpoola - nešto što je malo klubova u ligi ove sezone uspjelo uraditi. Na račun forme u posljednje vrijeme, iskustva u ligi, trenutne pozicije na tabeli, kao i međusobnih omjera, Everton bi ovdje trebao ostvariti pobjedu. Byram, Hanley i Zimmermann neće nastupiti za Norwich, dok im je Stiepermann pod znakom sumnje zbog bolesti. Za Everton nema Gbamina, Sidibea, Tosuna i Walcota, dok su Delph i Mina pod znakom sumnje.

Kako stvari stoje, Everton je ogroman favorit koeficijent na njihovu pobjedu je u padu, bio je 2.10, sada je 1.90, a mislim da će do večeras još pasti. Razlog toga je očigledan, prije svega na tabeli, a zatim i forma timova, dok je Norwich najgori tim u ligi i glavni kandidati su za ispadanje. Također je Norwich postigao najmanji broj golova u ligi do sada (25 u 30 utakmica), dok su izgubili četiri od posljednjih pet utakmica u Premier ligi.

Everton također ima odličan međusobni omjer protiv današnjeg domaćina, tako da sve ukazuje na superiornost gostiju u ovom susretu. Nadam se da neće iznevjeriti i vjerujem da ova oklada ima vrijednost. Ipak budite oprezni sa ulozima u svakom slučalju.

Ovo ću odigrati u bet365 kladionici, s obzirom da će okladu računati dobitnom ako Everton povede sa 0-2. Velika prednost ako mene pitate zbog čega i volim ovu jednu od najboljih svjetskih kladionica. Sretno svima!

Screenshot_6.jpg

(Koeficijenti 24.6. u 14:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Alaves - Osasuna (19:30) bet365
Sudac: Alejandro Jose Hernandez Hernandez (5.33)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.87
Screenshot_7.jpg

Jedna zanimljiva utakmica, meni pogotovo na kartone. Prije svega imamo dva tima koji se nalaze na sredini tabele sa istim brojem bodova (35) na 12-oj i 13-oj poziciji. Devet bodova ispod njih je crvena zona i sa osam utakmica do kraja prvenstva, uključujući i ovu, ima još mnogo da se igra, sve je moguće do kraja. Svaki bod je vrlo bitan, jer se ispod  njih nalaze još dva tima sa samo jednim bodom manje, tako da bi gubljenje bodova za obje ekipe značilo pad na tabeli i približavanje dnu. Razočaravajuća sezona koju su ova dva tima svakako obilježila sa više žutih kartona  Uglavnom, sviđa mi se oklada na kartone, ali mi se čini da je ova granica od 6.5 malo previše.

Pretjera ga bet365 ovdje, ali su stavili i lijepu kvotu na under, što možda i nije loše za odigrati. Međutim, ipak mislim da će biti kartona na utakmici, barem po dva za obje ekipe. S obzirom da oba tima dobijaju po tri kartona u prosjeku po utakmici, mislim da su i više nego sposobni ovdje dobiti barem po dva. Sudac Alejandro Jose Hernandez Hernandez ima zadovoljavajuće kriterije, on pokazuje nešto više od 5 kartona u prosjeku na svojim utakmicama, dok između ove dvije ekipe uvijek bude više od pet kartona na međusonim susretima.

U prethodnom međusobnom susretu je bilo šest kartona na utakmici, a sudio je Montero koji i nije baš sjajan, te ima prosjek od 4 kartona. To svakako ne može biti mjerilo, ali s obzirom da bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, mislim da ću odigrati. Ovo su dva tima sa pet i šest crvenih kartona do sada ove sezone i mislim da bi bilo super kada bi još jedan pao na ovoj utakmici. U svakom slučaju ću probati jer su po dva kartona na obje strane vrlo izgledna. Sretno!

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 24.6. u 15:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Aalesund-Brann ODG DA 1,65 Supersport

Novi prvoligaš Aalesund uvidio je vrlo brzo kolika je razlika izmedju prve i druge norveške lige.

Fasovali su u 2 utakmice ni manje ni više 11 komada ali i dali 3.Zadnja tekma s Brannom ovdje skroz otvorena i 3-3 rezultat.Očekujem opet otvorenu igru bez taktiziranja i da će svaka momčad uspjeti bar jednom zatresti mrežu.

Link to comment
Share on other sites

Wolverhampton-Bournemouth 1 1,60 Supersport

Vjerujem da je domaćin ovdje bliži pobjedi mada se kod Engleza nikad ne zna jer je liga jako izjednačena.

Prošle godine su ih glatko dobili 2-0 a i sad iza korone izgleda da su Wolvsi u dobroj formi (pobjeda nad West Hamom 2-0 u gostima.Bournemouth ozbiljan kandidat za ispadanje a Wolvsi se bore za Champions league.Mogli bi dobit ovo.

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Lazio / više od 2.5 gola & oba tima daju gol (1.72) bet365

Atalantin ofanzivni učinak ove sezone govori sam za sebe, postigli su ubjedljivo najviše golova u Serie A (74 u 26 kola, čak 24 više od Juvea), igraju zaista atipičan, ultranapadački fudbal, ni nalik niti jednoj drugoj ekipi iz liga petice. Naravno, defanzivni segment im je slaba tačka, u posljednjih 11 utakmica u svim takmičenjima samo jednom su sačuvali mrežu. Sa druge strane Lazio u borbi za Scudetto sa Juventusom, u ovoj utakmici moraju ići na pobjedu, a i oni imaju vrlo dobar napadački učinak (drugi u ligi, 60 golova), u posljednjih 18 utakmica u ligi imaju zaista impresivan učinak (16 pobjeda i dva remija).

Atalanta je postigla gol u 92% domaćih utakmica, a identičan procenat ima Lazio na gostujućim, dok je na posljednjih sedam njihovih međusobnih duela postignuto čak 29 golova. U samo jednoj domaćoj utakmici Atalante ove sezone nismo vidjeli više od dva gola, a Lazio je pronalazio put do mreže na posljednjih devet gostovanja.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use