Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.08.2009.

d_eye.dee

Recommended Posts

Da vidim jel danas imam više sreće nego jučer (Liverpool)  >:(   

Atletico Madrid - Panathinaikos   1   1,50  2:0

-pobjedili su u prvoj tekmi i time pokazali da su bolja ekipa, danas ako Grci žele proći dalje moraju napadat i zabiti dva gola, a ne primit niti jedan da bi išli dalje (mislim da je to jako teško) i s obzirom da se moraju otvorit i napast mislim da bi mogli primiti pokoji gol, a onda će im sve lađe potonut pa zato igram čistu 1 na Španjolce

Gillingham - Blackburn   2   1,80  1:3

-jako cijenim trenera Blackburna i gledao sam tekmu protiv Man Citya i tamo su zaslužili barem bod ako ne i sva tri jer su bili bolji, sada igraju protiv trečeligaša i mislim da bi trebali pokazati razliku u klasi. Malo se pribojavam da bi šansu mogao dati Kaliniću koji je za mene totalna truba, no platitli su ga masne pare pa valjd može (trebao bi) zabit koji gol (malo se tješim)

Wolverhampton - Swindon Town   1   1,50  0:0

-i ovdje bi razlika u klasi trebala biti očita, ipak su Wolvsi ekipa koja je osvojila Championship prošle sezone i pokazala da znaju pobjeđivati kad su favoriti pa igram čistu jedinicu, treba im pobjeda radi samopouzdanja i mislim da će iskoristit ovu priliku...

Zurich - Veltspils   h1   1,65  2:1

-odlučio sam odigrat hendikep na švicarce jer igraju kod kuće i imaju siguran plasman u ligu prvaka, pa vjerujem kako će prirediti pravu feštu, a Ventspils nikako ne može odgovoriti kvaliteti Zuricha...nadam se da će ih pobjediti sa barem dva razlike jer su objektivo i jači za otprilike toliko...

NY Yankees - Texsas   1   1,50  9:10

-Yankeese kod kuće skoro uvjek igraju na jako puno bodova i bude ih više od 9,5 u ponudi u kladionici no još sam sigurniji u njihovu pobjedu danas pa mi je i 1,50 keoficjent dovoljan. Baca Chamberlain koji ima 8-3 skor ove sezone (moraš bacati 5 ininga da bi ti se ubilježila pobjeda ili poraz), a u cijeloj tekmi ima 9 ininga...jednostavno Yankeese su Yankeesi :)

Ukupan tečaj 10,02 pa ću ja stavit 50 kn...

Ajd poželite mi sreću, i sretno svima koji nešto budu igrali danas (pošto nitko ništ ne piše)

LOŠE, LOŠE, LOŠE......... >:( >:( >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use