Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Getafe - Eibar 1 (1.80) bet365

Getafe nije uspio ostvariti pobjedu u prošlom kolu kada su remizirali protiv Espanyola. Bili su dosta bolji tim tijekom te utakmice, čak su imali i igrača više od 16. minute, kao što sam već spomenuo u analizama iznad. Domaćini su konstantno napadali, ali jednostavno nisu imali sreće. Getafe se trenutno nalazi na šestoj poziciji koja vodi u Europsku ligu, ali se bore za tu četvrtu poziciju koja je udaljena samo dva boda i koja vodi u Ligu prvaka. Nekoliko timova pored njih se još bori za tu poziciju i bit će vrlo zanimljivo pratiti ovu borbu do kraja sezone. Cabaco je ozlijeđen i neće nastupati u ovom susretu, dok je još jedan branič Djene Dakonam također pod znakom sumnje zbog bolesti.

Eibar je imao jedan vrlo dobar meč sredinom tjedna gdje su odigrali remi od 2-2 protiv Ath. Bilbaoa. Eibar se trenutno nalazi na 16 poziciji na tabeli sa 28 bodova, samo tri iznad zone ispadanja. Gosti neće moći računati na braniča Ivana Ramisa, dok će u ovom susretu igrati i bez trenera koji je isključen u prethodnom kolu. Sa velikim ulogom i mjestom koje vodi u Ligu prvaka, mislim da će Getafe u ovom susretu imati više motivacije i očekujem njihovu pobjedu. Po mom mišljenju su bolji tim i trebali bi uzeti sva tri boda na svom terenu. Sretno!

Screenshot_57.jpg

(Koeficijenti 20.6. u 13:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Verona - Cagliari x2, 2, dnb2

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2191835

Verona ima velike probleme pred danasnji susret, vidjeli smo u drugim ligama da u ovoj situaciji domaci teren ne znaci puno, rezultate od prije tri mjeseca nema smisla stavljat, ovo je nova sezona, i mislim da bi koefi trebali barem biti podjednaki ako ne i Cagliari lagani favorit

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Valladolid 1 (1.40) bet365

Atletico je u prošlom kolu deklasirao Osasunu na gostovanju, i najavio bolje dane na Wanda Metropolitanu. Ovo je za njih must win utakmica u borbi za Ligu prvaka, igraju protiv Valladolida koji nije pretjerano ugrožen u borbi za opstanak. U prethodnih 12 utakmica na domaćem terenu u svim takmičenjima Atletico je slavio u devet, uz dva remija (Sevilla i Leganes) i jedan poraz (Barca). Imam dobar osjećaj za ovu utakmicu i zaista mislim da pobjeda tima Chola Simeonea ne bi smjela doći u pitanje.

ghmuzdi.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use