Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.6.2020.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Young Boys - Zurich 1 (1.40) bet365

Počinje i švicarsko prvenstvo u kojem je preostalo 13 kola do kraja. Young Boysi za sada nisu ponovili prošlosezonsku formu, kada su izdominirali sa 20 bodova prednosti nad drugoplasiranim Baselom. Postigli su čak 99 golova u 36 utakmica prošle sezone. U ovom trenutku su na drugoj poziciji imaju isti broj bodova (45) kao i prvoplasirani St.Gallen, koji ima nešto bolju gol razliku. Vjerujem da im je ova pauza došla u dobrom trenutku. Imali su nekoliko loših rezultata prije pandemije, ali mislim da je vrijeme da se pokrenu.

Young Boysi su ove sezone ekipa koja je izgubila najmanje utakmica u ligi, dok su na domaćem terenu neprikosnoveni bez poraza u 11 odigranih utakmica. Devet od tih 11 su bile pobjede. Young Boysi su na svom terenu ostvarili niz od sedam uzastopnih pobjeda. Dobili su savršenog protivnika za nastavak lige i nadam se nastavak pozitivnog niza. Najbolji su tim u ligi, mislim da mogu prestići St. Gallena i osvojiti svoju treću uzastopnu titulu. Na to da će Young Boys osvojiti titulu možemo igrati u bet365 kladionici gdje je koeficijent 1.50. Računajte da nema poreza na dobitak i manipulativnih troškova.

Screenshot_46.jpg

Izvor: bet365

Domaćini igraju protiv tima koji se nalazi na sredini tabele. Čini mi se da je Zurich malo zapeo na tom petom mjestu. Rezultati im baš i ne idu u posljednje vrijeme nakon što su izgubili tri od posljednjih pet susreta. Zastali su na 32 boda, dok ih Luzern ispod sustiže sa bodom zaostatka. Zurich skoro upola manje golova postiže nego što prima. U 23 utakmice do sada su primili čak 45 golova.

Young Boys je dominirao u posljednjih sedam uzastopnih susreta protiv Zuricha, kako u ligi, tako i u kupu. Da stvar bude još gora, Zurich nije postigao gola u posljednjih pet međusobnih susreta protiv Young Boysa na ovom stadionu. To nije sve, Zurich je postigao samo jedan gol u sedam susreta protiv Younga Boysa. Po meni ovo izgleda kao zicer, iako pozivam na oprez sa ulozima, jer je prva utakmica nakon stanke, iako su timovi već odigrali dvije-tri prijateljske ranije ovog mjeseca. Posljednja tri susreta protiv Zuricha u gostima i kod kuće Young Boysi su postigli 12 golova. Bilo bi iznenađenje da ovdje ne bude pobjeda domaćina. Sretno!

Screenshot_45.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 0:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Famalicao - Braga BTTS (1.66) bet365

Novopromovirani tim Famalicao je imao zaista nevjerojatnu sezonu u Portugalu. Posljednje četiri utakmice su za njih bile bajkovite. Pobjeda protiv jednog od najboljih timova u ligi Porta, a zatim i protiv bivšeg šampiona Sportinga, što im je dalo vjetar u leđa. Sada imaju samo tri boda manje od svog današnjeg protivnika i pobjeda bi im značila da se mogu boriti za četvrtu poziciju koja vodi u Europsku ligu. Međutim, nisu savršeni, s obzirom da primaju po dva gola u prosjeku po utakmici. Famalicao je u nizu od četiri utakmice bez poraza na svom stadionu. Nedostajat će im dva ključna igrača, Goncalves zbog žutih kartona, dok neće biti ni najboljeg strijelca tima Martinsa. Assuncao, Defendi i Konate su pod znakom sumnje.

Braga je izgubila dvije utakmice zaredom protiv timova koji su daleko ispod njih na tabeli. Igrali su samo jednu utakmicu protiv ovog protivnika i igranje protiv nepoznatog protivnika u pomalo uzdrmanoj formi bi moglo stvoriti problem. Braga je izgubila i posljednje utakmice u gostima također. Tako da postoji vrijednost u klađenju na domaćina u ovom susretu, ali s obzirom na činjenicu da im nedostaju dva ključna igrača, nisam siguran da bi to moglo proći. Ima tu još nekoliko dobrih igrača koji postižu golove, ali osobno ne bih riskirao. Bragi će nedostajati samo brazilac Tormena. U tom prvom međusobnom susretu je bilo 2-2, a sada očekujem da ponovo oba tima postignu gol. Sretno!

Screenshot_47.jpg

(Koeficijenti 19.6. u 1:35 CET) 

Premier liga

Norwich - Southampton (19:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.35)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.48
PXEmrwk.png

Tottenham - Manchester Utd (21:15) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.93
32P7yrc.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Granada - Villarreal (19:30) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (5.07)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 2.24
q8f3yHa.png

Mallorca - Leganes (19:30) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (5.80)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 3.03
X0gRWKq.png

Sevilla - Barcelona (22:00) bet365
Sudac: Jose Gonzalez Gonzalez (4.38)
Prosjek ekipe 1: 2.62
Prosjek ekipe 2: 2.41
bz6MVYr.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 19.6. u 01:43 CET) 

Sevilla - Barcelona / Over 5,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 2,10

Tottenham - United / Pobjeda Uniteda bet365 Bet365 Hrvatska - 2,30

Norwich - Southampton / Over 2,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 1,90

Tripla za danas, ja idem sa 50e na ovo. Špance ću igrati over na kartone sve dok baš ne dignu granice a evo već treće kolo nakon korone granice su iste kao i ranije. Sevilla u ove dvije utakmice nije ni jednom otišla više od 2 kartona, ali realno nisu ni imali potrebe s obzirom da su odigrali dva dobra meča ali ovdje večeras očekujem drugačiju priču. Apetiti su porasli ali bi ih Barca mogla prizemljiti tako da, kvota od 2,10 je vrijedna rizika za ovako neki malo riskantniji triple. Barca je u prošlom meču dobila 5 žuti, a ako obje ekipe budu na svom prosjeku ovo bi moglo lagano proći.

Drugi meč, mislim da će ovo United rustinski da dobije. Tottenham nikada lošiji, 5 porazta u zadnjih 6 utakmica prije korona pauze, Mourinho se apsolutno nikako ne uklapa u ovu ekipu tako da bi vrlo brzo mogao i napusitit klub jer jednostavno ništa nijepopravo od odlaska Pochettina. United je totalno nova ekipa nakon dolaska Fernandesa u ekipu, preporodio je ovaj tim, Rashford se vraća, koeficijent je odličan i mislim da bi United trebao i mogao ovo dobiti.

Treći meč, kvota ponovo odlična za over 2,5 golova. 1,90 je po meni odlično i  mislim da vrijedi riskirati tako da... Norwich je u vrlo teškoj poziciji, jer se 9 utakmica prije kraja sezone nalaze na dnu tabele ali matematički imaju šansu za opstanak ali je teško to očekivati.  Southampton je na boljoj poziciji 7 bodova iznad ispadanja, tako da igraju rasterećeno pogotovo ovako protiv slabijih ekipa.. Oba tima ove sezone pokazala su da mogu postizati golove. Norwich ima problema u obrani, tako da će Southampton imati mnogo prostora za igru a i iamju dobar napadački arsenal.

image.png.74c9a5bce0045512a2a451fb9ab92046.png

• Goksim unpinned this topic
prije 17 sati, crash1 said:

Sevilla - Barcelona / Over 5,5 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,10

Tottenham - United / Pobjeda Uniteda bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,30

Norwich - Southampton / Over 2,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,90

Tripla za danas, ja idem sa 50e na ovo. Špance ću igrati over na kartone sve dok baš ne dignu granice a evo već treće kolo nakon korone granice su iste kao i ranije. Sevilla u ove dvije utakmice nije ni jednom otišla više od 2 kartona, ali realno nisu ni imali potrebe s obzirom da su odigrali dva dobra meča ali ovdje večeras očekujem drugačiju priču. Apetiti su porasli ali bi ih Barca mogla prizemljiti tako da, kvota od 2,10 je vrijedna rizika za ovako neki malo riskantniji triple. Barca je u prošlom meču dobila 5 žuti, a ako obje ekipe budu na svom prosjeku ovo bi moglo lagano proći.

Drugi meč, mislim da će ovo United rustinski da dobije. Tottenham nikada lošiji, 5 porazta u zadnjih 6 utakmica prije korona pauze, Mourinho se apsolutno nikako ne uklapa u ovu ekipu tako da bi vrlo brzo mogao i napusitit klub jer jednostavno ništa nijepopravo od odlaska Pochettina. United je totalno nova ekipa nakon dolaska Fernandesa u ekipu, preporodio je ovaj tim, Rashford se vraća, koeficijent je odličan i mislim da bi United trebao i mogao ovo dobiti.

Treći meč, kvota ponovo odlična za over 2,5 golova. 1,90 je po meni odlično i  mislim da vrijedi riskirati tako da... Norwich je u vrlo teškoj poziciji, jer se 9 utakmica prije kraja sezone nalaze na dnu tabele ali matematički imaju šansu za opstanak ali je teško to očekivati.  Southampton je na boljoj poziciji 7 bodova iznad ispadanja, tako da igraju rasterećeno pogotovo ovako protiv slabijih ekipa.. Oba tima ove sezone pokazala su da mogu postizati golove. Norwich ima problema u obrani, tako da će Southampton imati mnogo prostora za igru a i iamju dobar napadački arsenal.

image.png.74c9a5bce0045512a2a451fb9ab92046.png

U jednom momentu sam bio siguran da ovo prolazi... tako je malo nedostajalo ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use