Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda5.jpg

Screenshot_11.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

Srijeda1.jpg

Screenshot_6.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Srijeda3.jpg

Screenshot_9.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Srijeda2.jpg

Screenshot_8.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

1. HNL

Srijeda4.jpg

Screenshot_10.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.6. u 09:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leverkusen - Koln 1 (1.50) bet365

Ekipa Peter Bosza je bila sigurna da će prikupiti sva tri boda u gostima kod Schalkea, koji je u katastrofalnoj formi, ali je Leverkusen uspio izboriti samo 1-1 protiv izabranika Davida Wagnera. Schalke je u toj utakmici bio žrtva vlastitog pada, jer je Juan Miranda autogolom izjednačio rezultat. Taj bod je bio dovoljan da Leverkusen prestigne M'gladbacha na četvrtom i posljednjem mjestu u Ligi prvaka. Leverkusen sada ima 57 bodova - jedan ispred M'gladbacha nakon njihovog poraza protiv Bayerna. Navijači Leverkusena će biti optimistični pred ovaj susret, jer njihova ekipa mora ostvariti pobjedu kako bi ostala u top četiri tima u Bundesligi uz posljednja tri kola preostala do kraja sezone.

Leverkusen je također u finalu DFB Pokal kupa, gdje će igrati protiv Bayerna nakon što su lagano prošli u polufinalu sa pobjedom od 3-0 protiv Saarbruckena. Ali za sada će Boszu glavni cilj biti da izbjegne treći uzastopni poraz na domaćem terenu u Bundesligi. Leverkusen će biti bez usluga Lucasa Alarioa nakon što je napadač upisao svoj peti karton protiv Schalkea, što znači da bi Kevin Volland mogao voditi napadačku liniju Boszove ekipe. Jonathan Tah također se zalaže za povratak u obranu, ali Karim Bellarabi i Lars Bender ostaju van terena. Leon Baily je propustio utakmicu tijekom vikenda zbog rođenja sina, iako se očekuje da će se 22-godišnjak vratiti u susret u srijedu.

Leverkusen: Hradecky; Weiser, Tah, S. Bender, Wendell; Baumgartlinger, Aranguiz; Amiri, Havertz, Bailey; Volland

Koln je pretrpio svoj treći poraz u četiri utakmice nakon što su za vikend poraženi protiv Union Berlina sa 2-1 i to na domaćem terenu. Ekipa Markus Gisdola je sada na 12-oj poziciji bez pobjede od ponovnog nastavka lige, ali Kolnovi dobri nastupi ranije ove sezone bi trebali biti dovoljni da osiguraju svoj status u Bundesligi još jednu sezonu. Koln ima sedam bodova više od timova koji se nalaze u zoni ispadanja, tako da su prilično sigurni što se toga tiče. Ipak, moraju biti oprezni, jer su Augsburg i Union Berlin ostvarili pobjede tijekom vikenda, a sada su iznad obje ekipe samo sa boljom gol razlikom.

Gisdolova ekipa može otići na 11. poziciju sa pobjedom, ako Hertha Berlin pretrpi poraz protiv Freiburga dan prije, i postoji svaki razlog da se navijači Kolna nadaju bodovima u ovoj utakmici, nakon što su ih pobijedili sa 2-0 u prosincu. Noah Katterbach i Simon Terodde još uvijek nisu dostupni za Koln, ali krilni igrač Ismail Jakobs bi se mogao vratiti nakon što je propustio susret za vikend. Gisdol će morati biti oprezan sa disciplinom svoje ekipe protiv Leverkusena, gdje su Jonas Hector, Florian Kainz, Mark Uth i Ellyes Skhiri po jedan karton daleko od suspenzije.

Koln: Horn; Ehizibue, Bornauw, Czichos, Schmitz; Hector, Skhiri; Drexler, Uth, Jakobs; Cordoba

Leverkusen će očajnički željeti da izbjegne kiks koji im se dogodio u prošloj utakmici, jer se bore za Ligu prvaka, te očekujem daće finalisti kupa zabilježiti rutinsku pobjedu nad ekipom Kolna koja je bez pobjede u posljednjih sedam utakmica. Preporučujem da odigrate pobjedu Leverkusena po koeficijentu 1.50 u bet365 kladionici, jer nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, dok će vaša oklada biti dobitna ako Leverkusen povede sa 2-0.

Screenshot_23.jpg

(Koeficijenti 16.6. u 17:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Arsenal | David Luiz više od 0.5  (1.50) bet365

Manchester City je davno izgubio titulu ove sezone i sada se suočavaju sa problemima sa UEFA-om koja im je izrekla kaznu neigranja nogometa u LIgi prvaka dvije godine. Da li će se na kraju smilovati vidjet ćemo kada ponovno bude sastanak, jer je City uložio žalbu. Možda će jednostavno dozvoliti Cityju da igra, jer bi njihov izostanak osiromašio dobit i sponzorstvo u ovom natjecanju u ovom kriznom vremenu. Bit će zanimljivo pratiti događanja. U posljednjoj utakmici prije ove tromjesečne stanke City je izgubio sa 2-0 protiv Uniteda. Teško je predvidjeti rezultat ove utakmice, jer je prva utakmica nakon tri mjeseca iako su Građani veliki favoriti.

Što se tiče Arsenala u ovom trenutku, oni sljedeće sezone neće igrati u LIgi prvaka. Međutim, imaju šansu da se bore za tu četvrtu poziciju sa eventualnom pobjedom u ovoj utakmici. Bolno su ispali od Olympiakosa u Europskoj ligi, te trener Arteta sada planira totalno izmijeniti ovu momčad. Prodat će veliki broj igrača, bit će vjerojatno rekonstrukcija tima kako mediji navode. Uglavnom, ni Arsenal naravno nije odigrao utakmicu u tri mjeseca, tako da treba biti oprezan sa ulozima. U posljednjoj utakmici prije stanke, Arsenal je pobijedio West Hama.

Na utakmicama između ova dva kluba inače pada dosta golova, ranije ove sezone je City dobio sa 3-0, međutim, sada ne očekujem baš mnogo golova u ovom susretu, jer klubovi nisu igrali više od tri mjeseca. Posebno mi je bila zanimljiva oklada u bet365 kladionici na prekršaje igrača. Do sada nisam igrao ovu specifičnu okladu, ali mislim da je koeficijent na to da će David Luiz napraviti barem jedan 'tackles' na utakmici prilično dobar i iznosi 1.50. David Luiz je napravio 24 tacklesa u 25 utakmica, to je skoro 1 po utakmici, a s obzirom da je ovo vrlo važna prva utakmica za njih, očekujem barem taj jedan od njega u ovom susretu. Sretno!

Man City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Aguero, Sterling

Arsenal: Leno; Bellerin, Mari, Luiz, Tierney; Ceballos, Xhaka; Pepe, Ozil, Aubameyang; Lacazette

Screenshot_24.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 17.6. u 1:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Juventus / Oba tima daju gol bet365 Bet365 Hrvatska - 1,90

City - Arsenal / Arsenal over 2,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 2,25

Evo jedan malo rizičniji double, koji bi mogao vrlo lako proći već nakon prvih 45. minuta. Ako to uzmemo u obzir i visinu koeficijent, onda zaista vrijedi riskirati sa srednjim ulogo ovdje.

Prvi par.. Napoli bi mogao spasiti sezonu osvajanjem kupa što bi ujedno bio i najveći uspjeh ovog kluba još od titule koju su osvojili sa Maradonom na čelu. Gattuso je preporodio ekipu, idu na megdan ranjenom Juventusu gdje mnogo stvari ne štima. Juve je primao pogodak i od mnogo slabijih ekipa nego što je Napoli, tako da ako uzmem u obzir da bi Juve mogao povesti, jer su favoriti ovdje onda očekujem i gol od strane Napolija koji u ovom trenutnku ima napadače koji su "pucačkoj" formi, odnosno igrače koje je Gattuso jednostavno preporodio za razliku od prvog dijela sezone.

Drugi meč...   Ako neko poznaje ekipu Citya, onda je to Arteta. Na ruku mu ide činjenica da City nema rezultatski imperativ u ovom meču, titula je izgubljena, suspendovani su iz Lige prvaka, dok je Arsenalu prijeko potrebna pobjeda.

Podatak iz Bundeslige o rastu prosjeka pobjeda gostujućih ekipa ide mu u prilog, sve igrače ima na raspolaganju a veseli ga i odlična forma Aubameyanaga koji bi mogao prestići Henrya kao igrač koji je najbrže stigao do brojek od 50 golova za klub.

Arsenal je najgrublja ekipa u Premier ligi i u prosjeku primaju gotovo 2,5 kartona po susretu. U ovom meču morat će da grizu ukoliko žele doći do bodova, što je vjerujem cilj koji je sebi zacrtao Arteta bez obzira na veliku ulogu autsajdera u ovom meču.

Arbitar je Anthony Taylor koji je ove sezone na prosjeku od 4,5 kartona po meču u Premier ligi, što je iznimno visoko za ovo takmičenje. Uz sve to podijelio je i 4 crvena kartona.

image.png.5f65271ab1b57dad54986e30185a169a.png

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, bjorn said:

@IzudinB dobra analiza kolega, samo što player tackles ne znači faulovi. 

"A tackle is defined as where a player connects with the ball in ground challenge where he successfully takes the ball away from the man in possesion. The tackled player must clearly be in possession of the ball before the tackle is made."

Pa dobro to je praktički 'oduzimanje lopte'? Nisam do sada igrao ovu okladu na bet365, a znam da tackles znači nešto kao duel ili prekršaj. U svakom slučaju gledao sam statistiku za 'Tackles' David Luiza u Premier ligi i sve što sam rekao stoji, on napravi barem po jedan u svakoj utakmici. Mislim da Luiz može oduzeti barem jednu loptu u ovoj utakmici.

Link to comment
Share on other sites

Osasuna - Atletico / Over 5,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 1,83

Lete kartoni kao ludi u La ligi nakon korona pauze. Temperamentni Španjolci koji psuju i vriđeju kao kočijaši a još uz to sada dobro čuju jedni druge. Vidjeli smo sinoć kartoni na Villarrealu prošli u prvom poluvremenu, Barcelona od 80. do 90 minute dobila 5 žutih što se ne sjećam kad je to bio zadnji puta slučaj. Igrači su nervozni, korona je uticala i na njih pogotovo u Španiji. Trebali su sada hladiti muda na Kanarima, Maldivima ali, malo morgen.

Igraju punom parom, bet365 kladionica na ovom meču drži marginu od 5,5 arbitar je Bengoetxea koji je na prosjeku od 5,5 kartona ove szeone. Osasuna je jedna od najgrubljih ekipa u Ligi a o Atleticu ne treba puno trošiti riječi.

Meč vrlo važan za Jorgandžije, bore se za LP a sa druge strane je odlična Osasuna ove sezone. Kako iga Atletico namučit će se ovdje i vjerujem da bi već nakon prvih 45 minuta molgi vidjeti 4-5 kartona.

Kod bet365 kladionice crveni se broji kao 2 kartona, drugi žuti ( crveni) kao tri kartona. Što da ne iskoristiti ovaj poklon. 

image.png.59c67ad90ecda6e39167940422b0e63c.png

Link to comment
Share on other sites

On 14. 06. 2020. at 9:54, IzudinB said:

Lijepo je vidjeti Premier League u ponudi nakon gotovo 3 mjeseca stanke! :)

Čeka nas dinamičnih mjesec i pol gdje će svakoga dana na rasporedu biti utakmice liga petica. Oprezno sa ulozima prvih 2-3 kola nastavka u nekim natjecanjima a nakon toga, završinica prvenstava je uvijek bila odlična prilika za zaradu. 

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Mainz | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.66) bet365

Da nije bilo Bayerna u posljednjih deset godina, Dortmund bi definitivno bio glavna ekipa u Bundesligi. Međutim, oni i dalje zaslužuju poštovanje jedne od najboljih ekipa u Ligama peticama. Na drugoj strani imamo Mainza koj ise nalazi samo tri boda ispred zone ispadanja i bodovi im očajnički trebaju. Nisam siguran da će ih uspjeti uzeti u ovoj utakmici, jer Dortmund igra fenomenalno protiv Mainza tijekom posljednjih godina, pogotovo na svom terenu. Zbog toga očekujem pobjedu domaćina.

Dortmund je zabilježio tešku pobjedu od 0-1 u gostima u posljednjoj utakmici protiv Dusseldorfa. Potencijalni viceprvaci su u posljednjim sekundama utakmice postigli pobjednički gol, a tko drugi nego Erling Haaland. U međuvremenu je Mainz izgubio sa 0-1 na domaćem terenu protiv Augsburga.

Gledajući na formu oba ova tima, sve ukazuje na to da će domaćin ostvariti pobjedu. Dortmund je favorit i drugoplasirani su tim na tabeli u ovom trenutku, dok su također bili jedan od najboljih timova u Bundesligi nakon Bayerna u posljednjih desetak godina. Mainz također ima samo dvije pobjede u posljednjih deset utakmica, dok Dortmund već dugo dominira u međusobnim susretima. Očekujem pobjedu Dortmunda već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 17.6. u 11:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rio Ave - Benfica 2 (1.70) bet365

Benfica u seriji od čak četiri remija, u prošlom kolu su prokockali dva gola prednosti protiv Portimonensea, dok su kolo prije remizirali na svom terenu protiv Tondele (0:0) uprkos apsolutnoj terenskoj inicijativi tokom čitavog toka utakmice. Sinoć im je stigao neočekivan poklon u vidu kiksa Porta protiv već prežaljenog Avesa, tako da pobjedom u ovom duelu imaju priliku da se bodovno izjednače sa njima. Porto ima bolji međusobni omjer, ali osim ove utakmice, do kraja ima još da se odigra sedam kola.

Rio Ave vrlo dobar ove sezone, trenutno šestoplasirani, imaju šansu da se domognu 5. mjesta koje vodi u Ligu Europe, pošto imaju samo dva boda manje od Famalicaa. Zanimljivo je da dosta bolji učinak imaju na gostovanjima nego na svom stadionu, gdje nisu slavili u prethodne četiri utakmice. Što se tiče međusobnih duela, Benfica je bila bolja u šest prethodnih susreta. 'Orlovi' imaju najbolji učinak ove sezone na gostovanjima (10 2 1), ovo će biti jedno od neugodnijih, ali ako ništa drugo, analogijom zakona velikih brojeva negdje napokon moraju prekinuti ovaj niz utakmica bez pobjede.

Link to comment
Share on other sites

Eibar - Athletic Bilbao 1X (1.53) bet365

Eibar je u nastavak sezone ušao porazom od Reala u Madridu (3:1), dok je Bilbao remizirao na svom terenu protiv Atletica. Domaćima su neophodni bodovi u borbi za opstanak, pošto imaju samo dva boda više od Mallorce, koja je u zoni ispadanja, a na svom terenu igraju sasvim solidno (6 1 7), kao domaćini ove sezone savladali su Sevillu, Atletico i Villareal. Bilbao tipična domaćinska ekipa, samo dvije pobjede na 14 gostujućih utakmica ove sezone, male šanse za plasman u Ligu Europe, tako da je motiv na strani Eibara.

Link to comment
Share on other sites

prije 34 minute, Xxx0 said:

Tako je tackles su oduzete lopte bez faula

U svakom slučaju dobra oklada za kombiniranje, važna utakmica za oba tima, Luiz u prosjeku po utakmici ove sezone u Premier ligi oduzme barem jednom loptu bez faula što je svakako primamljivo. Bit će zanimljivo pratiti ovo.

Link to comment
Share on other sites

Aston Villa - Sheffield Utd 2 (2.37) bet365

Premier liga nam se vraća nakon točno 100 dana pandemije koronavirusa. Aston Villa je potrošila velike novce prošlog ljeta, ali sada se nalaze na 19-oj poziciji na tabeli i u opasnosti su da se vrate u Championship. Sheffield United je uživao u sezoni iz snova te će im biti lako dovršiti ostatak sezone u kojoj mogu napraviti i proboj ka europskom nogometu. Ove dvije momčadi, kao i svaki drugi klub u Premier ligi, bit će prisiljene prilagoditi se novim pravilima u nogometu u ovoj završnoj fazi sezone, dok bi Villa potencijalno mogla imati koristi od ove tromjesečne pauze.

Ekipa Dean Smitha je pretrpjela pet poraza zaredom u svim natjecanjima prije ove suspenzije ngoometa, uključujući i porad od 4-0 protiv Leicester Cityja u posljendoj utkamici Premier lige 9. ožujka. Aston Villa će se nadati da je ovaj prekid zaustavio tu formu, a pozitivna stvar je i ta što je opstanak još uvijek u njihovoj kontroli - pobijede li u ovom susretu, mogli bi se popeti na 16. poziciju.

Sheffield je do sada uživao u izvanrednoj sezoni. Oni imaju utakmicu manje u odnosu na timove iznad njih i ako bi uspjeli to iskoristiti i ostvariti pobjedu u ovom susretu, mogli bi se naći na petoj poziciji - iznad Manchester Uniteda, Tottenhama i Arsenala - i što je još važnije, ako to uspiju, mogli bi se boriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka također. Sheffield United je bio bez poraza na šest utakmica na svim natjecanjima prije ove pauze, dok su u Premier ligi od 5. prosinca poraženi od Manchester Cityja dva puta i Liverpoola jednom. Zaista su gostujuće utakmice kod Cityja i Liverpoola bile jedine dvije utakmice u gostima koje je Sheffield izgubio ove sezone u ligi. Još sada nema navijača na tribinama tako da Aston Villi prednost domaćeg terena i ne znači mnogo u ovom susretu.

Ovo nisu dobre vijesti za Villu, koja je uspjela prikupiti pet od sedma pobjeda i 17 od 25 bodova na domaćem terenu. Ne ide im u korist ni to što Sheffiled ima drugu najbolju obranu u Premier ligi, odmah nakon Liverpoola. AstonVilla će pozdraviti John McGinna koji se vratio sa ozljede. On je bio jedan od najvažnijih igrača Ville zajedno sa Jack Grealishom prije nego što se ozlijedio u prosincu. Drugi dugotrajni izostanci su Tom Heatom i Wesley. Na drugoj strani Sheffield je dobio dobre vijesti također, jer im se vraća vratar Dean Henderson, koji je u konkurenciji za Zlatne rukavice.

Aston Villa: Reina; Guilbert, Engels, Mings, Targett; McGinn, Hourihane, Douglas Luiz; Al Ghazi, Samatta, Grealish

Sheffield United: Henderson; Basham, Egan, O'Connell; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; Mousset, McBurnie

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 17.6. u 13:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Slaven Belupo 1/1 (1.66) bet365

Na utakmici 29. kola 1. HNL između Dinama i Slaven Belupa, u srijedu 17. lipnja bit će dozvoljen ulazak gledateljima. 1/3 kapaciteta na tribinama se smije popuniti. Dosadašnjim pregledom utvrđeno je da su tribine zapad, sjever i jug pretrpjele sekundarna oštećenja koja nisu izazvala opasnost od gubitka stabilnosti te se navedene tribine mogu nastaviti koristiti za sportske priredbe na stadionu. 

Zapad dolje - kapacitet 2123 (vlasnika godišnjih ulaznica 2728)

Zapad gore - kapacitet 1444

Sjever dolje - kapacitet 1650 (vlasnika godišnjih ulaznica 1318)

Sjever gore - kapacitet 1503

Jug - kapacitet 1310

Ovo bi trebalo biti rutinska pobjeda Dinamo Zagreba. Oni se nalaze na prvoj poziciji i već su riješili pitanje titule ove sezone, sada čekaju samo kraj. Međutim, s obzirom da je dozvoljen ulazak 1/3 navijača mislim da će domaćini ići na pobjedu. Tri mjeseca bez nogometa, a zatim i nekoliko kola bez navijača bilo je čudno, a sada pred navijačima, Dinamo sigurno želi ostvariti pobjedu. Belupu bodovi nisu toliko potrebni u ovom trenutku, oni oni imaju sedam bodova više od Varaždina. Slaven Beluo je također druga najgora ekipa na gostujućim ternima i mislim da će ovdje biti iz 1/1. Sretno svima!

Screenshot_31.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 17.6. u 14:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Juventus / Juventus To Lift the Trophy (1.57) bet365

U utakmicama gdje se "lomi" sezona i odlučuje o trofejima, Juve pokazuje šampionski karakter, i mislim da neće biti drugačije ni ovaj put. Iza Napolija je više nego skromna sezona za njihove standarde, nalaze se na 6. mjestu, i to nakon tri vezane pobjede, prije kojih su bili 11. Napoli je izborio plasman u finale remijem protiv Intera na svom terenu (1:1) prije nekoliko dana u utakmici u kojoj su bili podređen rival, te su gubili od početka utakmice, ali zahvaljujući izjednačujućem golu Mertensa pred kraj poluvremena i pobjedi na Meazzi, prošli su dalje.

Juventus je remizirao u revanšu Milana u Torinu, u poprilično čudnoj utakmici moram priznati, gdje su demonstrirali terensku nadmoć, promašili penal, i uprkos igraču više od 17. minuta, susret je završen bez golova, ali ne mogu se oteti utisku da je ovo bila utakmica za bodove, da bi Juve na ovaj ili onaj način nekako "ugurao" taj jedan gol, ali naravno, nisu smjeli, niti su imali potrebu da srljaju, s obzirom na to da bi ih primljen gol koštao finala.

U posljednjem međusobnom duelu u januari slavio je Napoli na San Paolu, Juventus je prije toga dobio tri vezana susreta, i generalno, najveća njihova prednost u ovom finalu je što se dobro snalaze u utakmicama pod pritiskom, naročito na domaćoj sceni, gdje njihova dominacija traje već osam godina. Utakmica se igra na Olimpicu, mada naravno bez prisustva publike, tako da to ne igra praktično nikakvu ulogu.

Juventus: Buffon; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Khedira, Matuidi; Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo.

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Callejon, Mertens, Insigne.

Link to comment
Share on other sites

Evo i moj izbor za danas. O dosta utakmica je već bilo govora pa samo kratko... 

bet365 ili unibet

Hajduk i Rijeka su jučer kiksali, Osijek nije uspio slaviti u zadnjoj utakmici iako su ostavili bolji dojam. Mislim da danas uzimaju 3 boda a opcija da dobivaju barem jedno poluvrijeme je sigurnija opcija. 

Stuttgart - završnica Bundeslige II i kako sam i najavljivao fantastična prilika za klađenje jer imamo tri momčadi koje se bore za Bundesligu i koje su i jedan pod. Svaka utakmica im je finale, kiks bi vjerojatno značio da napori cijele sezone padaju u vodu...

Benfica - Nevjerojatno je koliko vodeći dvojac Portugalske lige kiksa zadnje vrijeme. Kao da se natjeću tko će biti gori. Uz sve ranije kikseve jučer je Porto odigrao sramotnih 0:0 kod koeficijenta 1,16. Benfica ima teškog protivnika ali mora iskoristiti kiks Porta. Možda i bolje da imaju obziljnog protivnika jer će sigurno ozibljnije pristupiti utakmice nego ranije. Prvo su kikslai doma idigrali 0:0 da bi kasnije prokockali vodstvo od 2:0. 

2020-06-17-14_21_42-Bet-on-Football-with

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Schalke 1 (1.61) bet365

Frankfurt će u ovaj susret ući u pozitivnom raspoloženju nakon pobjede u gostima protiv Herthe. Domaćini su postigli prvi gol u 24. minuti preko Piateka, ali su ostali sa igračem manje na kraju prvog poluvremena kada je Boyata dobo crveni karton. Ovo je imali veliki utjecaj na njih u nastavku utakmice gdje su primili četiri gola. Oni se trenutno nalaze na desetoj poziciji sa samo jednim bodovom iza Schalkea. Napadač Paciencia nije spreman za ovu utakmicu, dok je pod znakom sumnje defanzivni veznjak Fernandes.

Schalke nastavlja sa svojim katastrofalnim nastupima u Bundesligi, a sada su već 13 utakmica bez pobjede. U posljednjem susretu su uspjeli izvući remi protiv Leverkusena. U potpunosti su nadigrani u tom susretu, iako nam rezultat ne govori tako. Schalke se sada nalazi na devetoj pozciiji sa 39 bodova, što nije tako loše s obzirom na to kako igraju u posljednje vrijeme. Ofanzivni veznjak Caligiuri je suspendiran. Ozlijeđeni su branič Sane, Sambouli, veznjak Mascarell, Serdar, Harti i Burgstaller. Nastasić i Matondo, te Raman vjerojatno neće biti u postavi jer su se tek vratili sa ozljeda.

Kada uzmemo u obzir formu ob atima, mogu slobodno reći da bi ovo trebala biti lagana pobjeda za domaćina. Mnogo toga nije dobro u igri gostiju te mislim da će to domaćin znati iskoristiti. Sretno!

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 17.6. u 14:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Stuttgart - Sandhausen 1 (1.57) bet365

Vrlo važna utakmica za Stuttgart. Prije svega Hamburg im na drugoj poziciji bježi samo dva boda, dok Stuttgart ima utakmicu manje. Sva sreća pa je Hamburg kiksao u prošloj utakmici sa remijem protiv Osnabrucka i sada u ovoj utakmici imaju šansu da pređu na tu poziciu koja direktno vodi u Bundesligu. Ostalo je još samo 2 kola do kraja, ne računajući ovaj susret i sada domaćini ne smiju kiksati. Stuttgart bi mogao izgubiti svoju poziciju ukoliko ne ostvare pobjedu u ovom susretu, s obzirom da im se i Heidenheim nalazi odmah iza leđa sa istim brojem bodova, ali utakmicom više. U prošlom susretu je Stuttgart igrao u gostima protiv Karlsruhera koji se bori za opstanak u ligi i imali su problema, s obzirom da su izgubili utakmicu, međutim, bili su nešto bolji što se tiče statistike.

Na drugoj strani imamo Sandhausen koji je siguran na toj desetoj poziciji, bodovi im nisu potrebni i nemaju neku veliku motivaciju. Sandhausen je ove sezone pobijedio samo četiri gostujuće utakmice i to dvije u posljednjih par utakmica, ali su igrali protiv mnogo slabijih timova od Stuttgarta. Stuttgart je i dalje najbolja ekipa na domaćem terenu ove sezone, gdje su primili samo 11 golova i izgubili samo dvije utakmice u odigranih 15. Očekujem rutinsku pobjedu Stuttgarta, jer ako je ne ostvare bit će u ozbiljnim problemima samo nekoiko kola do kraja sezone. Sretno!

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 17.6. u 15:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leipzig - Dusseldorf 1 (1.22) bet365

Trećeplasirani Leipzig će ugostiti 16-plasirani Dusseldorf u 32. kolu Bundeslige. Domaćini se nalaze na toj trećoj poziciji i imaju utakmicu manje. U ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Hoffenheima u gostima (0-2), a sada imaju samo četiri boda iza drugoplasiranog Dortmunda, protiv kojeg igraju sljedećeg tjedna, tako da im je ovdje prijeko potrebna pobjeda.

Treba napomenuti da je Leipzigova obrana druga najbolja u Bundesligi sa 32 gola primljena do sada. Nakon četiri remija na domaćem terenu, ekipa Nagelsmanna će vjerujem sada napokon ostvariti pobjedu protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja.

Gosti u ovaj susretu ulaze nakon poraza protiv Dortmunda. Kada je forma u gostima u pitanju, Dusseldorf je najgori tim u ligi, koji je skupio samo 11 bodova, te izgubio osam utakmica. Statistički, oni imaju najgori napad u ligi koji je postigao samo 33 gola do sada. Kao što sam već spomenuo, najgori napad igra protiv druge najbolje obrane u ligi. Dusseldorf će biti bez Giesselmanna nakon što je branič dobio svoj peti žuti karton ove sezone protiv Dortmunda, ali Bodzek bi se trebao vratiti nakon suspenzije. Mislim da će ovo biti pobjeda domaćina koji će dobiti šansu da pređe i na tu drugu poziciju u sljedećem kolu, ali prije toga moraju ostvariti pobjedu ovdje. Sretno!

Screenshot_34.jpg

(Koeficijenti 17.6. u 15:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use