Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Barcelona - Leganes | Barcelona EH -1 (1.44) bet365

Golovi Artura Vidala, Martina Braithwaitea, Jordija Albe i Lionela Messija su donijeli Barceloni pobjedu od 4-0 protiv Mallorce u prvoj utakmici nakon povratka u subotu navečer. Rezultat je pomogao ekipu Quiquea Setienea da pobjegne na pet bodova Real Madridu na vrhu tabele, iako je drugoplasirani Real Madrid smanjio taj zaostatak sa pobjedom protiv Eibara u nedelju. Barcelona je u ovoj fazi zadužena za vlastitu sudbinu, uprkos činjenici da su već pretrpjeli pet poraza u 28 ligaških utakmica do sada.

Katalonski divovi očekuju da će u utorak nadvadati Leganesa, ali oni će nakon toga imati jedno teško gostovanje kod Seville 19. lipnja prije škakljivo domaćeg okršaja protiv Athletic Bilbaoa 23. lipnja. Svakako će biti zanimljivo gledati ostatak sezone u La Ligi u posljednjih nekoliko tjedana, međutim, impresivni rezultat Barcelone i učinak protiv Mallorce sugerira da su spremni za izazov.

Ousmane Dembele je još uvijek van terena za Barcelonu, dok je Alba suspendiran zbog žutih kartona. Albinu poziciju bi trebao preuzeti Junior Firpo, dok bi moglo biti izmjena i u obrani, gdje je Clement Lenglet postao dostupan nakon što je odslužio svoju suspenziju. Vidal bi ponovo mogao dobiti šansu prije Rakitića i Arthura, dok bi sa njim u veznom redu mogli započeti Frankie De Jong i Sergio Busquets. Sergi Roberto bi trebao dobiti šansu na desnoj strani obrane umjesto Nelsona Semeda. Luis Suarez je bio na klupi za vikend, ali bi se urugvajski internacionalac mogao vratiti zajedno sa Messijem i Griezmannom u postavi, gdje bi Braithwaite ostao na klupi.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Firpo; Vidal, Busquets, De Jong; Griezmann, Suarez, Messi

Leganes će, u međuvremenu, u utorak doći nakon razočaravajućeg poraza na domaćem terenu protiv Valladolida, što ih je ostavilo na 19. mjestu na tabeli. Ekipa Javiera Aguirrea je sada na istoj razini bodova sa Espanyolom, iako zaostaju samo tri boda za Celtom Vigo na 17. poziciji, međutim, ima još dovoljno vremena za bijeg iz zone ispadanja.

Teško da će gosti u utorak otići kući sa pozitivnim rezultatom, ali 19. lipnja imaju veliku utakmicu protiv Mallorce, što bi se moglo pokazati odlučujućom u njihovoj borbi protiv ispadanja. Leganes je prošlu sezonu završio na 13. poziciji nakon što su ostali u ligi samo 2016/17 i 2017/18.

U ovom susretu im ne pomaže ni činjenica da će i dalje igrati bez argentiskog napadača Alexander Szymanowskog, međutim, ekipa Aguirrea nema dodatnih ozljeda u svojoj momčadi. Ne očekuje se mnogo izmjena u sastavu od one momčadi koja je započela protiv Valladolida, sa Oscarom Rodriguezom, Roqueom Mesom i Kevinom Rodriguesom koji će zadržati svoje mjesto u početnoj postavi.

Leganes: Cuellar; Silva, Omeruo, Awaziem, Bustinza; Rodrigues, Mesa, Amadou, Rosales; Carrillo, Rodriguez

Teško da će Leganes napraviti nešto u utorak protiv Barcelone na Nou Campu kada uzmemo sve činjenice u obzir. Barcelona je imala odličan povratak protiv Mallorce u subotu i to će im dati vjetar u leđa kada budu igrali svoju prvu utakmicu nakon povratka na domaćem stadionu. Vjerujem da će oni biti jednostavno previše jaki za ovog protivnika koji se bori za opstanak. Leganes je ove sezone uspio ostvariti samo jednu pobjedu u ligi u gostima, te očekujem pobjedu Barce sa hendikepom po koeficijentu 1.44. Objavljujem ranije, jer će vjerojatno i ovaj koeficijent znatno pasti do sutra. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 15.6. u 16:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hajduk Split - Varaždin 1 (1.22) bet365

Nogometaši Hajduka su uspjeli ostvariti maksimalan broj bodova u prve dvije utakmice nakon ponovnog početka prvensva, a taj ubrzani ritam će nastaviti u utorak kada igraju na Poljudu protiv Varaždina u sklopu 29. kola 1. HNL. Hajduk je u prve dvije utakmice dobio Intera sa 2-1 na domaćem terenu, te Istru u gostima sa rezultatom 1-0. U ovom trenutku se nakon 28. kola Hajduk nalazi na drugoj poziciji u 1. HNL sa istim brojem bodova kao i trećeplasirana Rijeka, dok imaju samo dva boda više od četvrtoplasirane Lokomotive. Očekuje nas ovdje zaista zanimljiva završnica i borba za tu drugu poziciju do kraja sezone. Igrači Hajduka su nakon utakmice u Puli imali jeda jutarnji trening u Medulinu, te su se nakon toga vratili u Split u petak navečer. Do ove utakmice su trebali odraditi barem još tri treninga, što je potvrđeno na njihovoj oficijalnoj stranici. Hajduk u ovom susretu ne može računati na Ardijana Ismajlija koji je požutio protiv Istre i sada će biti suspendiran, mmeđutim, vraća se Samuel Eduok koji nije igrao u Puli. Hajduk i

Varaždin su ove sezone već tri puta igrali međusobne utakmice, gdje je ekipa iz Splita slavila sve tri puta. U varaždinu je bilo 3-0 i to u dvije utakmice, dok je jednom bilo 2-0 kada su igrali na Poljudu. Sada očekujem nešto slično i ovdje, iako se Varaždin bori za opstanak u ligi, oni jednsotavno nemaju sreće sa rasporedom. Sretno!

Utakmicu je najavio trener Igor Tudor na konferenciji za medije koja je održana putem Zoom aplikacije. 

- Mogu najaviti da će biti novih igrača i promjena, idemo pokušati radom dignuti kvalitetu naše igre u svakom segmentu. Želimo biti opasniji, bolji, stvarati više šansi - između ostalog je kazao trener Bijelih u najavi dvoboja s Varaždincima. 

Ivan Vučković iz Zagreba bit će glavni sudac utakmice Hajduk - Varaždin koja je na rasporedu na Poljudu u utorak s početkom u 18:55 sati. 

Pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca, Luka Pušić iz Zagreba te sutkinja Ivana Martinčić iz Koprivnice.

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke.

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.6. u 17:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hamburg - Osnabruck 1 (1.40) bet365

Volim igrati ovakve utakmice kada timovima bodovi trebaju, iako nas i oni znaju nekada zeznuti i iznenaditi sa rezultatima. Međutim, mislim da se to danas neće dogoditi u ovoj utakmici. Hamburgu bodovi očajnički potrebni, u pitanju je direktna promociju u Bundesligu i mislim da je to dovoljna motivacija za pobjedu u ovoj utakmici. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na Bielefeld, te tu sigurno nemaju više šansi, dok se ispod njih bod manje nalazi Stuttgart koji je kiksao u posljednjem susretu, što je Hamburg znao iskoristiti. Hamburg zaslužuje biti na ovoj poziciji, jer su bolji od Stuttgarta barem po statistici. Imaju samo šest poraza ove sezone što je drugi najbolji rekord odmah poslije Bielefelda. Postigli su više golova od Stuttgarta, te sve ukupno imaju bolju gol razliku. 

Sada Hamburg ima šansu da utvrdi svoju drugu poziciju i napravi tu razliku u bodovima nad Stuttgartom barem za jeda dan, jer Sttutgart igra u srijedu. Ovo je savršena utakmica, jer igraju protiv tima koji je pobijedio samo jednu utakmicu u posljednjih pet, dok se bore za opstanak. Naime, Osnabruck ima 35 osvojenih bodova u 31 utakmici i oni se nalaze samo dva mjesta iznad zone ispadanja. Imaju samo dva boda više od Karsruhera i Nurnberga ispod njih. O kvaliteti Osnabrucka govori nam i poraz u prošloj utakmici, gdje su na domaćem terenu izgubili od Bochuma. Mislim da je Hamburg ovdje i više nego sposoban ostvariti sva tri boda i pobjeći Stuttgartu, te čekati njihov kiks u srijedu. Koeficijenti će pasti do sutra siguran sam, tako da navalite što prije. Ovdje nam također bet365 kladionica daje šansu da ako Hamburg povede sa 2-0, naša oklada bude dobitna. Svi znamo kako timovi u Njemačkoj znaju povesti sa par golova razlike, ali to upropaste do kraja utakmice, te stoga vas napominjem na ove pogodnosti. Sretno svima i uživajte u pogodnostima koje nam nudi bet365.

Screenshot_19.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.6. u 17:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Inter će uplatiti dugovanja i dobiti licencu za I. HNL za sezonu 2020./21

ISTRA 1961 ĆE MORATI OBAVITI SVE NA TERENU
Kako neslužbeno saznajemo, Branko Ljaljak, tj. Inter iz Zaprešića, riješiti će sva svoja dugovanja i dobiti će licencu za igranje u za I. HNL za sezonu 2020./21.. To znači da se Istra 1961 više ne treba nadati pomoći van terena, već trener Prelec i njegov stručni stožer trebaju n zelenom tepihu riješiti pitanje svog opstanka u ligi.

Jednu od većih prilika imaju već sutra, u utorak, 16. lipnja u 18,55 sati kada na Drosini gostuje baš Inter iz Zaprešića. Podsjećamo, u svibnju 2019. Zaprešićani su baš u Puli ostvarili ključnu pobjedu u borbi za ostanak nakon gola Serderova u 36. minuti.

Izvor: RegionalExpress

Link to comment
Share on other sites

Getafe - Espanyol 1 (1.95) bet365

Getafe je uživao u impresivnoj 2019/20 sezoni do sada, gdje su uspjeli osvojiti 46 bodova u 28 utakmica te zauzeli petu poziciju na tabeli. Međutim, doživjeli su poraz u prvoj utakmici nakon pandemije koronavirusa protiv Granade (2-1) u petak navečer. Getafe sada ima samo jedan bod manje od Real Sociedada koji se nalazi na toj četvrtoj poziciji, dok imaju isto bodova kao i šestoplasirani Atletico Madrid. Sva sreća pa su oba spomenuta kluba odigrala remije u svojim prvim utakmicama, tako da Getafe sada ima šansu da preuzme četvrtu poziciju, te se nada kiksu svojih rivala.

Getafe se i prošle sezone borio za pozicije koje vode u Ligu prvaka, međutim, završili su na petoj poziciji. Još jedna impresivna sezona im je dala šansu da se ponovo bore za Ligu prvaka, te ako ne žele da ponove prošlu sezonu, ovakve utakmice moraju pobjeđivati. Pogotovo kada igraju protiv katastrofalnog Espanyola, koji je glavni kandidat za ispadanje. Getafe će biti bez Xabiera Etxeite zbog suspenzije, dok će Filip Manojlović ponovo propustiti meč zbog problema sa leđima. Nemanja Maksimović, Jaime  Mata i Mauro Arambarri se vraćaju na teren nakon suspenzije što su naravno dobre vijesti za domaćine.

Getafe: Soria; Suarez, Dakonam, Cabaco, Nyom; Etebo, Arambarri, Maksimovic, Cucurella; Mata, Molina

Što se tiče Espanyola, oni su uspjeli ostvariti veliku pobjedu protiv Alavesa u subotu na domaćem terenu (2-0). Katalonski klub se još uvijek nalazi na toj posljednjoj pziciji, ali imaju isto bodova kao i 19-plasirani Leganes, te samo dva boda manje od 18-plasirane Mallorce. Celta Vigo je na 17-oj poziciji, samo tri boda više od Espanyola. Gosti će se boriti za opstanak do kraja sezone, ali mislim da neće osvojiti bodove u ovoj utakmici. Espanyol nije ispao iz lige od 1993/94 sezone, dok su prošle završili na visokoj sedmoj poziciji.

Bilo bi veliko iznenađenje kada bi ispali ove sezone, ali sa 15 poraza i samo pet pobjeda u 28 utakmica su definitivno jedan od glavnih kandidata. Espanyol nije pobijedio Getafea u ligi od studenog 2017. godine, dok su doživjeli poraz od 3-0 kada su posljednji put gostovali u glavnom gradu u prosincu 2018. godine. Za Espanyol ponovo neće biti dostupan Sebastian Corchia zbog ozljede koljena, ali prvi vratar Diego Lopez se vraća sa suspenzije i trebao bi nastupiti. Vjerojatno će izaći sa sličnom postavom kao i protiv Alavesa. Neće ovo biti nimalo laka utakmica za domaćine, te stoga budite oprezni sa ulozima, ali su definitivno mnogo jača momčad od Espanyola ove sezone, dok su im se vratila i tri ključna igrača.  Još jednom preporuka da odigrate utakmicu u bet365 kladionici, jer ako domaćin povede sa 2-0, naša oklada će biti dobitna. Sretno!

Espanyol: Diego Lopez; J Lopez, Espinosa, Cabrera, Vila; Melendo, David Lopez, Roca, Embarba; Calleri, Wu Lei

Screenshot_20.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 16.6. u 1:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 12 sati, Goksim said:

Inter će uplatiti dugovanja i dobiti licencu za I. HNL za sezonu 2020./21

ISTRA 1961 ĆE MORATI OBAVITI SVE NA TERENU
Kako neslužbeno saznajemo, Branko Ljaljak, tj. Inter iz Zaprešića, riješiti će sva svoja dugovanja i dobiti će licencu za igranje u za I. HNL za sezonu 2020./21.. To znači da se Istra 1961 više ne treba nadati pomoći van terena, već trener Prelec i njegov stručni stožer trebaju n zelenom tepihu riješiti pitanje svog opstanka u ligi.

Jednu od većih prilika imaju već sutra, u utorak, 16. lipnja u 18,55 sati kada na Drosini gostuje baš Inter iz Zaprešića. Podsjećamo, u svibnju 2019. Zaprešićani su baš u Puli ostvarili ključnu pobjedu u borbi za ostanak nakon gola Serderova u 36. minuti.

Izvor: RegionalExpress

Istra se dobro držala i protiv Rijeke i protiv Hajduka dok me Inter viđenim nije impresionirao. Ovo je izuzetno bitna utakmica u borbi za opstanak i možemo očekivati dosta nervoze i kartona. Uz to, očekujem i slavlje Istre što se plaća lijepih 1,90 kod bet365 kladionice (bez poreza i MT-a).

Istra je ostavila bolji dojam u zadnjim utakmicama, igra doma te je za nijansku kvalitetnija od Intera. Vodit će se velika borba za opstanak gdje su tri momčadi u dva boda a mislim da će, kao i svake sezone, Istra nekako isplivati i preživiti i ovu sezonu. Prošle godine su bili predzadnji te igrali dokvalifikacije sa Šibenikom a već godinama je Istra na začelju ali uvijek se nekako održi u 1.HNL. 

Inter je protiv Hajduka ostavio dobar dojam te su izgubili 2:1 u 97'minuti u utakmici o kojoj se još priča. Solidno su se branili ali nisu bili toliko dobri koliko je Hajduk tu utakmicu bio loš. Inter je poveo iz fantastično izvedenog slobodnog udarca sa 30ak metara nakon čega su očekivano igrali bunker. 

I danas se može očekivati tvrda utakmica a očekujem slavlje Istre, moguće i točan rezultat 1:0 ili 2:0. Tko kog povede krast će vrijeme i čuvati vodstvo a Istra će sigurno tražiti pobjedu danas i stvoriti više prilika. Mislim da Inter ne bi bio nezadovoljan bodom danas...

Link to comment
Share on other sites

On 14. 06. 2020. at 9:50, IzudinB said:

Werder - Bayern

Werder je u zadnjem kolu napokon slavio i tako ostao u borbi za opstanak. Danas će imati izuzetno zahtjevan posao protiv Bayerna za koji je samo pitanje osvajaju li naslov ovo ili sljedeće kolo. 

Mislim da je 1,14 na Bayern ipak bezobrazan koeficijent i da koef 17,00 na Werder ili 1X imaju value. Najvjerojtanije će Bayern danas slaviti i uzeti naslov, ali i ako ne slave jasno je da osvajaju naslov u sljedećih nekoliko dana i matematički. 1,14 je ipak podcjenjivanje Werdera i mislim da bi koeificjent na Bayern trebao biti barem 1,35-1,45...

Za 1,14 bolje preskočiti a tko traži neko iznenađenje, mislim da uz dozu sreće Werder isto može prirediti. 

Link to comment
Share on other sites

prije 33 minute, Goksim said:

Istra se dobro držala i protiv Rijeke i protiv Hajduka dok me Inter viđenim nije impresionirao. Ovo je izuzetno bitna utakmica u borbi za opstanak i možemo očekivati dosta nervoze i kartona. Uz to, očekujem i slavlje Istre što se plaća lijepih 1,90 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice (bez poreza i MT-a).

Istra je ostavila bolji dojam u zadnjim utakmicama, igra doma te je za nijansku kvalitetnija od Intera. Vodit će se velika borba za opstanak gdje su tri momčadi u dva boda a mislim da će, kao i svake sezone, Istra nekako isplivati i preživiti i ovu sezonu. Prošle godine su bili predzadnji te igrali dokvalifikacije sa Šibenikom a već godinama je Istra na začelju ali uvijek se nekako održi u 1.HNL. 

Inter je protiv Hajduka ostavio dobar dojam te su izgubili 2:1 u 97'minuti u utakmici o kojoj se još priča. Solidno su se branili ali nisu bili toliko dobri koliko je Hajduk tu utakmicu bio loš. Inter je poveo iz fantastično izvedenog slobodnog udarca sa 30ak metara nakon čega su očekivano igrali bunker. 

I danas se može očekivati tvrda utakmica a očekujem slavlje Istre, moguće i točan rezultat 1:0 ili 2:0. Tko kog povede krast će vrijeme i čuvati vodstvo a Istra će sigurno tražiti pobjedu danas i stvoriti više prilika. Mislim da Inter ne bi bio nezadovoljan bodom danas...

Istra 1961 danas pred gledateljima igra derbi začelja

STADION DROSINA, UTORAK, 16. LIPANJ U 18,55 SATI, ISTRA 1961 - INTER
U utorak, 16. lipnja, s početkom u 18:55 sati na stadionu Aldo Drosina na rasporedu je derbi začelja, utakmica 29. kola HT telekom Prve lige između Istre 1961 i Intera iz Zaprešića, a susret će se prvi put nakon korona krize odigrati s dopuštenim brojem gledatelja.

Ulazi na stadion bit će otvoreni od 17:30 sati te su svi posjetitelji dužni pribaviti posebnu individualnu ulaznicu za utakmicu na kojoj će biti navedeno individualna sjedalica određena sukladno uputama HZJZ o održavanju potrebne socijalne distance. Preporučuje se da osobe na tribini sjede na udaljenosti od 1,5 metara jedna od druge.

Ovo je utakmica u kojoj domaćin ne da ne smije izgubiti, nego ne smije da ne pobjedi. Puljani su s pobjedom puno bliži opstanku, dok bi remi ili poraz mogli biti pogubni za Istru 1961. U slučaju poraza stvarno bi se trebao nepraviti rez i vidjeti da li je trener Prelec kriv ili netko drugi, dok bi se pobjedom zaboravilo sve loše, a pamtilo samo sretne dane.

"Očekujem psihološki zahtjevnu utakmicu u kojoj stvarno nije bitno kakvi ćemo biti, jedino je bitan konačan rezultat. Motivirani smo, spremni i cilj je osvojiti sva tri boda. Ovo su posebne, drugačije utakmice u kojima mogu odlučivati detalji, a očekujem da se ti detalji ovog puta prelome na našu stranu. Ovo je utakmica protiv izravnog konkurenta, utakmica dviju momčadi podjednake kvalitete, u kojoj znamo koliki je ulog, a mi želimo da ovi bodovi ostanu u Puli." - naglasio je trener Istre 1961 Ivan Prelec.

Što se igračkog kadra tiče, Šime Gržan se vratio u konkurenciju nakon odrađene "žutice", zbog tri žuta kartona pravo nastupa nemaju Regan Obeng i Josip Čondrić, pa će umjesto njih u konkurenciji biti Rafa Paez i Lovro Majkić.

"Ulazimo u najbitniji tjedan čitave sezone za nas. Čekaju nas utakmice protiv izravnih konkurenata, gdje je jako bitno uzeti bodove. U prošle dvije utakmice protiv Rijeke i Hajduka smo se dobro prezentirali, ali nismo uzeli bodove, a to je najbitnije. Sada nam je prilika. Veselim se što se vraćaju navijači i njihova podrška će nam puno značiti." - istaknuo je Einar Galilea.

Mogući sastav: Duka, Grujević, Tomašević, Einar, Bosančić, Pavić, Močinić, Blagojević, Lončar, Gržan, Guzina.

Izvor: RegionalExpress

Link to comment
Share on other sites

Moja neka raznisljanja:

Istra-Inter vise od 5.5 žutih kartona. Borba za prvoligaški život. Istra u nesto boljem položaju. Sudi Bebek. Istra na prosjeku 2.63 zuta kuci, Inter 2.93 zuta u gostima. Značaj ogroman. U proslom kolu Istra-Hajduk 7 zutih. Petencijal postoji. 

Hajduk-Varaždin 1. Hajduk igra lose, al dobija. Tudor se drzi talijanske filozofije "dok dobijas, dobro je". Ako kući ne mogu dobit Varaždin, nisu ni zasluzili 2. mjesto. Posebno jer iza toga igraju Rijeka-Lokomotiva. 

Gladbach-Wolfsburg vise od 4.5 zutih. Gladbach kuci 2.5 zutih, Wolfsburg u gostima isto 2.60. Sudi Schroder koji je mlađi sudac i oscilira u broju kartona, ali značaj utakmice mi govori na over. Sudar 5. i 6. tima. Borba za pozicije koje vode u Europu. 

Aves-Porto 2. Zadnji protiv prvog. Aves praktički ispao. Porto se hvata s Benficom. Ne igra Porto bajno, ali ovo mora dobit. 

Barca-Legnes 1 ili vise od 2 gola. Sviđa mi se ovaj par. Leganes se bori za goli zivot, al se ne vadis protiv Barce koja Realu bojezi samo 2 boda. Pobjeda ne bi smjela doć u pitanje. 

Jos ni se sviđa HSV 1, obrazloženje je gore netko napisao i Werder-Bayern zbroj zutih vise od 3. Tu moram vidit suca, ali Werder ovde mora poginut ako zeli naplatit pobjedu iz proslog kola. 

Volio bi da neko napise neki svoj komentar na parove. 

Link to comment
Share on other sites

M'gladbach - Wolfsburg | BTTS (1.53) bet365

Velika borba će se voditi za plasman u Ligu prvaka u Bundesligi ove sezone. M'gladbach se trenutno nalazi na petoj pzoiciji sa bodom manje u odnosu na četvrtoplasirani Leverkusen. Farmaceuti u prošlom kolu nisu znali iskoristiti poraz M'gladbacha protiv Bayerna. No, otom potom, Mgladbach u posljednje vrijeme ne igra baš najbolje, nakon što su prije poraza od Bayerna u prethodnom kolu također doživjeli poraz u gostima kod Freiburga. Tu su izgubili sa 1-0.

Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt - Kramer, Neuhaus - Herrmann, Stindl (c), Hofmann - Embolo
Van terena: Bensebaini, Johnson, Plea, Raffael, Strobl, Thuram, Zakaria

Na drugoj strani imamo Wolfsburg, koji može biti zadovoljan kada je u pitanju forma njihovih igrača. Wolfsburg se nalazi na šestoj poziciji u Bundesligi, a ta pozicija donosi nogomet u Europskoj ligi, što će definitivno biti glavni cilj ove ekipe do kraja sezone. Oni su u prethodnom kolu odigrali dobru utakmicu na svom terenu protiv Freiburga, međutim, u tom susretu nisu imali sreće i remizirali su. Ta utakmica je završila sa 2-2. Kolo prije toga je Wolfsburg ostvario pobjedu protiv Werdera sa 1-0. Ovdje očekujem jedna vrlo interesantan meč, jer se oba tima bore za plasman na europska natjecanja te stoga očekujem golove na obje strane.

Wolfsburg: Casteels (c) - Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon - Gerhardt, Arnold - Steffen, Schlager, Brekalo - Weghorst
Van terena: Mehmedi, Otavio, William 
Pod znakom sumnje: Camacho 

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 16.6. u 13:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Trener Rijeke: Lokomotiva je opasan protivnik, a mi imamo problema s ozljedama

RIJEKA i Lokomotiva sutra od 21:05 igraju utakmicu 29. kola HNL-a u direktnom dvoboju dvije momčadi koje pretendiraju za mjesta koja vode u Europu. Utakmicu je najavio trener Rijeke Simon Rožman.

Lokomotiva, koja je pobjedom nad Dinamom dodatno zakomplicirala četveroboj sebe, Rijeke, Hajduka i Osijeka, dolazi u goste Rijeci na Rujevicu. Bit će to prva domaća utakmica hrvatskog doprvaka s gledateljima nakon nastavka sezone poslije stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa.

"Ispred nas je ekipa koja je u prošlom kolu pobijedila Dinamo, jasno je da je riječ o jakoj momčadi. Vole se nadigravati, imaju odličan kontranapad, kad ih se analizira, sve se vidi. Vraćaju se gledatelji, što je za nas jako bitno, u zadnjim utakmicama prije korone je bila dobra atmosfera, gledatelji su nas izvukli u nekim utakmicama kad nismo bili dovoljno dobri. Kako će vrijeme ići i kako će se stvari normalizirati, i mi ćemo biti bolji. Za nas je ovo derbi i ja vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Rožman.

Borba do samog kraja

Simon Rožman u velikim je problemima pred vrlo važnu utakmicu sa Zagrepčanima. Protiv Varaždina je slovenski strateg promiješao figure misleći na utakmicu s Lokomotivom, izgubio je dva boda te ostao bez tri igrača. Naime, osim željenog rezultata Rijeka je ostala i bez Luke Capana, Darka Velkovskog i Daniela Štefulja.

"Sigurno je da je Lokomotiva prepoznatljiva ekipa koja igra bez pritiska. Sve utakmice koje igraju su jako zanimljive jer se vole nadigravati. Posebno su dobri u zadnjih 30 minuta utakmice, razmišljamo o njima. Ipak, trudim se najviše razmišljati o našoj ekipi jer imamo problema s ozljedama. Svi koji stanu na travnjak, dat će sve od sebe za klub", rekao je Rožman pa dodao:

"Analizirali smo utakmicu s Varaždinom i vidjeli smo koje stvari nisu bile dobre, igrači su toga svjesni. Bilo je i nekih dobrih stvari, ali moramo raditi da budemo bolji. Moramo sada odraditi sezonu do kraja kako bismo u što boljoj formi dočekali europske utakmice. Svi smo svjesni da će borba za Europu biti do samog kraja."

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/rozman-lokomotiva-je-opasan-protivnik-a-mi-imamo-problema-s-ozljedama/2190451.aspx

Rijeka - Lokomotiva 1 (2.00) bet365

Sa pobjedom u ovoj utakmici, Rijeka bi uspjela zadržati šanse za tu drugu poziciju koja vodi u Ligu prvaka, dok bi Lokomotivu Zagreb, koja se nalazi dva boda ispod njih na četvrtoj poziciji, udaljila od sebe i borbe za to mjesto. U ovom trenutku Hajduk ima isto bodova kao i Rijeka sa nešto boljom gol razlikom, zbog toga su dobili prednost na drugoj poziciji. Rijeka je u prošlom kolu napravila katastrofalan kiks protiv Varaždina, gdje su odigrali remi bez golova i time ugrozili svoju poziciju. Međutim, imaju još vremena i šanse da riješe svoje probleme do kraja sezone.

Lokomotiva Zagreb je u prethodnom kolu pobijedila Dinamo Zagreba koji nije imao neku motivaciju u toj utakmici. Nekako mi se čini da je to bilo i pušteno kako bi dva kluba iz Zagreba eventualno na kraju sezone išla u Ligu prvaka. Međutim, to je samo neko moje mišljenje, ali vidjet ćemo što će biti do kraja. Uglavnom Rijeka po meni ima prednost u ovoj utakmici, mislim da će oni imati veću dominaciju terenom, iako su im pod znakom sumnje Velkoski i Capan, dok će Stefulj definitivno propustiti susret. Imaju dobru tradiciju protiv Lokomotive, te na 15 međusobnih susreta na domaćem terenu imaju čak 13 pobjeda i samo dva remija. Riječani imaju težak raspored do kraja sezone, igrat će još protiv Slaven Belupa, Gorice, Dinamo Zagreba i Osijeka. Zbog toga mislim da će se u ovoj vrlo važnoj utakmici za njih potruditi da ostvare pobjedu. Sretno!

Screenshot_22.jpg

(Koeficijenti 16.6. u 14:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wehen - Nurnberg zbroj kartona 4,5 više 1,75, crveni karton 5,00

Direktan obracun, glava u glavu, za ostanak u 2. Bundesligi. Začudila me mala margina i super kvota na preko kartona, mislim da ima dobit u svakom slucaju. U zadnje 4 utakmice Wehena, 3x je neka od ekipa zavrsavala sa igracem manje pa mi nije jasno zasto 5,00 kv. Ovo se mora probati. 

Link to comment
Share on other sites

Villareal - Mallorca 1 1.45

Villareal u proslom kolu na gostovanju upisao zlata vrijednu pobjedu,sa kojom se prikljucio u borbu za Europu. Europa mu je samo na 2 boda zaostatka,i ako misle izboriti plasman u Europska takmicenja, utakmice kao sto je ova oni moraju pobjedjivati. Mnogo su kvalitetniji igracki od gostiju. Gostima slijedi grcevita borba za opstanak,ali nikako nisam na njihovim igrama vidio nacin na koji ce oni opstati u ligi. Po mom skromnom misljenju oni su jedan od putnika u 2 ligu. 

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Leganes / Barca postiže gol u oba poluvremena (1.72) bet365

Barca je dominantna na svom terenu u La Ligi, u 14 utakmica ove sezone imaju omjer 13 1 0, uz gol-razliku 45:12, a današnjeg protivnika ispratili su sa pet golova u osmini finala Copa del Rey krajem januara. U prvoj utakmici nastavka La Lige bili su ubjedljivi na gostovanju protiv Mallorce (0:4), Messi je bio u svom prepoznatljivom izdanju, a kada je tako, katalonska mašinerija je prosto nezaustavljiva. Istini za volju, Barca je ove sezone neke utakmice na Camp Nou dobijala "na mišiće", ali mislim da im je prijala ova pauza, pogotovo treneru Quiqeu Setienu, čiji mandat na klupi Blaugrane nije krenuo baš sjajno. Imam osjećaj da bi Leganes večeras mogao doživjeti debakl, inače dijele posljednje mjesto na tabeli sa Espanyolom i mislim da jednostavno nisu dorastao rival Barci.

Link to comment
Share on other sites

Villarreal - Mallorca / Over 5,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 1,72

Rijeka - Lokomotiva / Oba tima daju gol bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Dakle ovdje imamo domaćina koji se bori grčevito za prikljucak gornjem dijelu tabele koji vodi u Evropu, ekipu Villarreala koja će veceras ce sigurno igrati na pobjedu po svaku cijenu , dok sa druge strane imamo ekipu Mallorce koja je na začelju tabele i bore se svakom utakmicom za opostanak u društvu najboljih. S obizom na navedene situacije  s pravom igram na grubu igru sa dosta prekršaja , pored toga vecerasnji sudija Javier Estrada nam jako ide u prilog te pogledavsi njegove prethodne meceve olako se hvata zutih kartona pa tako da imamo dupli razlog za odigrati ovaj tip. On je na 15 utakmica u La ligi pokazao više o 100 žutih, na prosjeku je od skoro 7 žutih po meču.

Drugi meč je derbi ovog kola u HNL-u gdje igraju ekipe koje se bore za Evropu. Lokomotiva je sjajna ove sezone, igraju odlično čitavu godinu i mislim da bi bilo šteta da se ne plasiraj u Evropu. Salvili su protiv Dinama, mislim da imaju i dobre šanse u ovom mčeu da barem ne budu poraženi. Ipak, sa druge strane je Rijeka koja također ganja bodove ovdje, biće im teško ali igraju na domaćem terenu tako da vjerujem da mogu postići barem pogodak, uz naravno gol Lokomotive koji ne bi trebao doći u pitanje s obzirom na formu.

image.png.b7a3c49ed4a4a54ac3813212f6606019.png

Link to comment
Share on other sites

Aves - FC Porto / Porto to win to nil (1.72) bet365

Da ne dužim previše, ovdje očekujem sigurnu pobjedu Porta protiv ubjedljivo najgoreg tima u ligi, koji u 26 utakmica ima samo 13 osvojenih bodova (omjer 4 1 21). Poraženi su u pet uzastopnih utakmica, u kojima su postigli samo jedan gol, te takođe u pet duela zaredom na svom terenu sa jednim postignutim golom, a protiv Porta nisu postigli gol u posljednja tri međusobna susreta. Porto ima dva boda više od Benfice na prvom mjestu i jasno je da u takvoj situaciji sebi ne smiju dozvoliti kiks, iako imaju bolji međusobni omjer, dok je Aves siguran putnik u drugu ligu jer ih od zone spasa dijeli čak 12 bodova.

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, crash1 said:

Villarreal - Mallorca / Over 5,5 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,72

Rijeka - Lokomotiva / Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,66

Dakle ovdje imamo domaćina koji se bori grčevito za prikljucak gornjem dijelu tabele koji vodi u Evropu, ekipu Villarreala koja će veceras ce sigurno igrati na pobjedu po svaku cijenu , dok sa druge strane imamo ekipu Mallorce koja je na začelju tabele i bore se svakom utakmicom za opostanak u društvu najboljih. S obizom na navedene situacije  s pravom igram na grubu igru sa dosta prekršaja , pored toga vecerasnji sudija Javier Estrada nam jako ide u prilog te pogledavsi njegove prethodne meceve olako se hvata zutih kartona pa tako da imamo dupli razlog za odigrati ovaj tip. On je na 15 utakmica u La ligi pokazao više o 100 žutih, na prosjeku je od skoro 7 žutih po meču.

Drugi meč je derbi ovog kola u HNL-u gdje igraju ekipe koje se bore za Evropu. Lokomotiva je sjajna ove sezone, igraju odlično čitavu godinu i mislim da bi bilo šteta da se ne plasiraj u Evropu. Salvili su protiv Dinama, mislim da imaju i dobre šanse u ovom mčeu da barem ne budu poraženi. Ipak, sa druge strane je Rijeka koja također ganja bodove ovdje, biće im teško ali igraju na domaćem terenu tako da vjerujem da mogu postići barem pogodak, uz naravno gol Lokomotive koji ne bi trebao doći u pitanje s obzirom na formu.

image.png.b7a3c49ed4a4a54ac3813212f6606019.png

Kakav lagani win pa ljudi moji da li je ovo moguće ? Nastavljamo luuuudo

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use