Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 15.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Betis - Granada / betbuilder bet365 Bet365 Hrvatska - 2,75

Betis je izgubio od Seville, bolan poraz od najvećeg rivala i mislim da su sa ovim porazom jednostavno dotakli dno, da tako kažem, jer nakon silnih ulaganja i velikih transfera pred početak ove sezone, nalaze se u donjem dijelu tabele. Naravno, opstanak u ligi nije upitan ali mislim da ekipa sada nema nekih većih ambicija, mogu igrati rasterećeno i polako privesti sezonu kraju. 

Granada igra odlično ove sezone, ali većina osvojenih bodova dolazi od domaćih utakmica tako da mislim da će i protiv Betisa imati problema, pogotovo nakon gore navedenih stvari. Dakle, Betis igra rasterećeno i mislim da je to ono što je trebalo ovj ekipi, jer su očekivanja bila prevelika, što automatski znači stvaranje pritiska i kiksanje u manjim utakmicama kakvih je bilo pregršt.

Ova kombinacija mi se sviđa, mislim da će Betis slaviti ali ipak idem na sigurniju varjantu jer sam ubjeđen da će Granada postići barem jedan gol.

image.thumb.png.ab3f1c69879b3b80b16b3d539e9fed2c.png

Link to comment
Share on other sites

Bielefeld - Dresden 1 (1.40) bet365

Tim sa vrha tabele će ugostiti tim sa dna tabele. Bielefeld se nalazi na prvoj poziciji i ovdje je situacija kristalno jasna. S obzirom da je Stuttgart razočaravajuće odigrao utakmicu protiv Karlsruhera, Hamburg je ostao na drugoj pozciji i oni sada imaju pet bodova manje od Bielefelda. Međutim, Hamburg ima i utakmicu više, tako da je ovo savršena šansa da Bielefed konačno završi pitanje titule u 2. Bundesligi. Domaćin je ubjedljivo najbolja ekipa, dok uz drugi najbolji napad u ligi imaju najbolju obranu.

Screenshot_13.jpg

Izvor: bet365

Primili su samo 27 golova ove sezone, a prvi tim do njih je Heidenheim koji je primio 32 gola. Sve ostale ekipe su primile dosta više golova ove sezone i tu se definitivno vidi razlika u kvaliteti. Iako su daleko najbolji tim u ligi, Bielefeld je remizirao četiri od posljednjih pet utakmica. Sva sreća pa su imali veliku razliku pa ih ostali timovi nisu stigli, dok su im neki rezultati direktnih rivala u borbi za titulu išli na ruku u posljednjih par utakmica. Sada sve mogu riješiti sa pobjedom na svom terenu gdje imaju samo jedan poraz ove sezone.

Što se tiče Dresdena, tu nemam što mnogo pametovati. Najgori su tim u 2. Bundesligi i imaju jedan od najgorih napada. U 30 utakmica su uspjeli postići samo 29 golova. U posljednjih pet susreta Dresden ima tri poraza. Još uvijek imaju šansu da se izvuku iz zone ispadanja, međutim, protiv ovog rivala će teško uzeti tri boda. Ipak su izgubili više od pola utakmica ove sezone (16). Jedan su od glavnih kandidata za ispadanje, te imaju katastrofalan rekord u gostima. Iako su ostvarili dvije pobjede u posljednje tri gostujuće utakmice, Dresden je treća najgora ekipa u ligi kada je gostujuća forma u pitanju. Te dvije pobjede su došle protiv ekipa sa dna tabele. Ovdje bi mi sve osim pobjede domaćina bilo veliko iznenađenje. Sretno!

Screenshot_12.jpg

(Koeficijenti 14.6. u 23:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Levante - Sevilla 2 (1.60) bet365

Odmah ću reći da je koeficijent na Sevillu bio 2.00, a sada je 1.60 u bet365 kladionici. Znači u velikom je padu, a sigurno će pasti još do početka utakmice. Još jedna pozitivna stvar je što Levante igra utakmice na zamjenskom stadionu, dok bez navijača oni i nemaju neku prednost u ovoj utakmici.  Sevilla je nastavak sezone krenula sa pobjedom i igrači će biti puni samopouzdanja pred ovaj susret.

Sevilla se trenutno nalazi na trećoj poziciji i imaju 50 bodova. To je tri više od Real Sociedada koji je na moje razočarenje remizirao protiv Osasune. Međutim, Sevilla će svakako biti motivirana i brzo mora po nove bodove, inače bi mogli da se nađu u teškoj poziciji, jer Getafe i Atletico Madrid također vrebaju na petoj i šestoj poziciji. Vodit će se ovdje velika borba za ova dva mjesta koja vode u Ligu prvaka do kraja sezone i bit će vrlo zanimljivo. Sevilla je inače poznata što su dobri na svom terenu, ali ove sezone su mnogo bolji u gostima, gdje je samo Real Madrid bolji od njih i to samo za jedan bod.

Levanteu je ovo treća uzastopna sezona u La Ligi i uspjeli su održati tu neku konstantnost nakon što su ušli prije dvije sezone. U posljednje dvije sezone su završili na 15-oj poziciji, no ove sezone su nešto bolje pozicionirani (12. pozicija). Vjerujem da su u klubu itekako zadovoljni pozicijom i dosadašnjom igrom, jer su trenutno 9 bodova iznad zone ispadanja i prilično su sigurni, dok to nije bio slučaj prošle sezone. Da bolje igraju dokazali su i u prošlom kolu gdje su remizirali u gostima protiv Valencije. Inače se Levante uvijek bori na dnu tabele, a najbolje mjesto na kojem su završili u La Ligi u posljednjih par godina je bilo 10. mjesto 2013/14 sezone. Levante također ima problema sa izostancima. Neće im biti Lopeza i Rogera, dok je Campana pod znakom sumnje. Sevilla ima cijelu momčad na raspolaganju. Također je dobra stvar u bet365 kladionici, što sam već spomenuo tisuću puta, ako Sevilla povede sa 0-2 naša oklada će biti automatski dobitna. Sretno!

Screenshot_14.jpg

(Koeficijenti 15.6. u 00:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sivasspor - Denizlispor 1 (1.72) bet365

Počelo je prvenstvo i u Turskoj. Sve utakmice su odigrane osim ove. Bilo je iznenađujućih rezultata koji su nas oborili, ali mislim da večeras ne bi trebalo da bude iznenađenja. Četvrtoplasirani Sivasspor će dočekati 11-plasiranog Denizlispora. Ovdje je situacija prilično jasna. Nakon kiksa Galatasaraya, Sivasspor sada ima šansu da pređe na tu treću poziciju i da se bori za prvaka do kraja sezone. Sivasspor je vrlo efektivan tim na svom terenu, gdje su treća najbolja ekipa u ligi, iako će se ovaj susret igrati bez navijača. Oni su ove sezone primili samo devet golova na svo terenu u ligi, dok nemaju niti jednog poraza. Iako će im nedostajati tri važna igrača u momčadi Goiano, Hakan Arslan i Fernando, Sivasspor ima svoje alternative koje će pokriti te pozicije. Mislim da bi se u ekipu trebao vratiti i Mert Hakan Yandas.

Screenshot_16.jpg

Izvor: bet365

Što se tiče Denizlispora, oni su prikupili sedma bodova u posljednje tri utakmice prije ove pandemije, pobjegli su iz te crvene zone, imaju šest bodova više i za sada su na sigurnoj poziciji, te iako izgube u ovom susretu, to im neće učiniti veliku štetu, jer su i timovi u toj crvenoj zoni kiksali. Zbog pandemije im neće biti vratara Stackhowiaka koji je napustio tim. U današnjem timu također neće biti Barrowa i Sackeya. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 15.6. u 16:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Malmö FF - Mjällby AIF - first half goals under 1.5 @1.44 bet365

Prvo kolo u švedskom prvenstvu, Malmo apsolutni favorit s obzirom da je Mjallby prošle sezone igrao u drugoj ligi. Djurdgarden, AIK, Hammarby i još neki su sezonu otvorili jučer i na većini utakmica smo vidjeti manje od dva pogotka u prvom poluvremenu. Početak sezone u nordijskim zemljama nikad ne obiluje golovima, tako ne vjerujem da ćemo i ovdje vidjeti veliki broj golova. Uz to domaćinu fali par dobrih igrača u ofanizivi, jedan od njih je i Ola Toivonen. Koeficijent dobar za neki double.

Link to comment
Share on other sites

Alba Berlin - Ludwigsburg - Ludwigsburg +9.5 @1.64 bet365

Veoma važna utakmica u njemačkom košarkaškom play-offu. Poraženi iz ovog meča ide na Bayern. ALBA i Ludwigsburg u sjajnoj formi, Alba je prije dva dana slavila protiv Vechte 30 razlike, a Ludwigsburg protiv Bamberga 29. Očekujem pobjedu Albe koja je daleko iskusniji tim, igrali su Euroligu ove sezone, a tu je par dobrih pojedinaca poput Sikme i Giedraitisa, koji u svakom momentu mogu okrenuti meč u korist svog tima. Ali, teško je vjerovati da će pobjeda berlinskog tima biti sa nekom ogromnom razlikom s obzirom na dobre forme oba tima.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use