Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.6.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Dusseldorf - Dortmund 2 (1.36) bet365

Dusseldorf ove sezone nema sreće. Imali su niz od nekoliko utakmica bez poraza, ali nikako da se izvuku iz te zone koja vodi u doigravanja za ispadanje. Zanimljivo je i to da je domaćin poražen samo jednom u posljednjih osam utakmica, ali se nisu pomjerili sa dna tabele. U korist su im išli i loši rezultati direktni rivala u borbi za opstanak, međutim, nije bilo dovoljno da se izvuku sa 16. pozicije. U prošlom kolu su jedva izvukli bod protiv Hoffenheima, iako su imali igrača više. Sada imaju težak zadatak protiv drugoplasiranog Dortmunda, koji i dalje ima priliku za osvajanje titule, ali teško da će se to dogoditi.

Fortuna: Kastenmeier - Ayhan, Jörgensen, Suttner - Zimmermann, Stöger, Sobottka, Berisha, Thommy - Karaman, Hennings (c)
Izostanci: Barkok, Bodzek, Fink, Steffen

Dortmund je pobijedio osam od posljednjih devet utakmica, dok su izgubili samo jednu, ali vrijednu, onu protiv Bayerna na Signal Iduna Parku. Dortmund je u ovom susretu ogroman favorit i ovdje treba očekivati njihovu pobjedu, međutim vjerujem da to neće biti tako ubjedljiva pobjeda, kao ona iz prvog dijela sezone kada je bilo 5-0. Ukoliko Dortmund povede sa 0-2 u ovom susretu, vaša oklada će biti dobitna na bet365 kladionici. Sretno!

Dortmund: Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard
Izostanci: Dahoud , Zagadou
Pod znakom sumnje: Reus, Schulz

Screenshot_65.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 12.6. u 17:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolfsburg - Freiburg 1 (1.65) bet365

Wolfsburg nikako da na svom terenu zaigra kao što to rade u gostima. U posljednje četiri utakmice na svom terenu, računajući i europska natjecanja, Wolfsburg je uspio osvojiti samo jedan bod. U Bundesligi su izgubili od Frankfurta i Dortmunda, međutim, te poraze su nadoknadili sa tri pobjede u gostima. Još uvijek se nalaze na poziciji koja im donosi nogomet u Europi, dok se i Freiburg bori za to mjesto.

Wolfsburg: Casteels (c) - Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon - Steffen, Schlager, Arnold, Victor - Brekalo - Weghorst
Izostanci: Camacho, Mehmedi, Otavio, William

Freiburg se nalazi dvije pozicije ispod Wolfsburga. Oni su u prošlom kolu uspjeli ostvariti tri vrijedna boda protiv M'gladbacha. Izgleda da ekipa Freiburga nije baš zadovoljna sa mjestom na sredini tabele, te će se do kraja sezone boriti za plasman na europska natjecanja. Ako ostvare dobar rezultat protiv Vukova u ovom susretu, Europa bi mogla biti vrlo blizu. U prvoj utakmici ove sezone između ova dva tima, Freiburg je ostvario pobjedu sa 1-0, a sada očekujem osvetu, te zbog toga vjerujem da će domaćini ostvariti pobjedu po koeficijentu 1.65 u bet365 kladionici.  Što je dobra stvar u bet365 kladionici što sam već i spomenuo u analizi iznad, da računaju ako vaš tim povede sa 2-0 okladu dobitnom, a tako je i u ovom slučaju. Sretno!

Freiburg: Schwolow - Schmid, Lienhart, Heintz, Günter (c) - Haberer, Koch, Höfler, Grifo - Petersen, Höler
Izostanci: Gulde
Pod znakom sumnje: Ravet

Screenshot_66.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 12.6. u 17:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Besiktas - Antalyaspor 1 (1.53) bet365

Vraća nam se i turska Super liga, gdje će Besiktas u prvom susretu nakon tromjesečne pauze ugostiti Antalyaspora. Besiktas se u ovom trenutku bori za poziciju koja vodi u Europsku ligu i do kraja prvenstva će imati šansu da se kvalificiraju, jer im Sivasspor na toj četvrtoj poziciji bježi samo pet bodova. Iako je Antalyaspor u posljednje vrijeme prije pauze bio u dobroj formi, vjerujem da će igrači Besiktasa sada dati sve od sebe da se vrate na pobjedničke staze nakon tog remija bez golova protiv Galate u posljednjoj utakmici prije pauze.

Screenshot_68.jpg

Izvor: bet365

Međutim, obrana Besiktasa je konstantno primala golove. Oni imaju jednu od najgorih obrana u top šest timova u ovom trenutku. Ne ide im u prilog ni to što je protivnička ekipa bila u odličnoj formi prije koroanvirusa. Nije tajna da Antalyaspor također prima dosta golova ove sezone. Do sada su primili čak 43 u 26 utakmica. Iako su u solidnoj formi, njihova obrana će biti problem protiv napadačke ekipa kao što je Besiktas. Domaćini također imaju mnogo veću motivaciju i mislim da će ostvariti pobjedu, ali također vjerujem da im neće biti lako protiv tima koji nije izgubio utakmicu u posljednjih osam kola u ligi, međutim, većina tih utakmica je završila remijem. Možda ovdje vidimo i jedan gol od strane Antalyaspora, no na kraju očeujem pobjedu domaćina koji juri Europsku ligu. Što se tiče izostanaka, Pereira i Tokoz su pod upitnikom za Besiktas, dok će Antalyaspor biti bez Ozturka, a Amilton je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_67.jpg

(Koeficijenti 12.6. u 18:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bayern - Gladbach / Bayern daje gol u oba poluvremena bet365 Bet365 Hrvatska -1,83

Odličnu kvotu na ovaj tip nudi bet365 kladionica, ja sam se iznenadio. Ustvari, mislim da se ovo kod zemaljskih kladionica ne može ni odigrati. Dakle, Bajern daje gol u obaa poluvremena. Mislim daa će ovo proći bez većih poteškoća s obzirom na to kako zaapravo Bayern igra u zaadnje vrijeme, jednostavno nema im ravne ekipe baarem što se Njemačke tiče, a mislim da je i u Evropi tako. 

Gladbach ćesto prima golove, ekipa je izraazito napadačka, fokus je na golovima. Bayern je imao poteškoća sa njima, često su gubili, ali mislim da će to sve nadoknaditi u ovom meču i utrpati 3-4 komada. Sumnjaam da će sve golove postići u jednom dijelu meča, tako da... Uhvatite ovo dok nije kvota pala.

1.thumb.png.c15679c4ddcdca7f173646744d76388d.png

 

Link to comment
Share on other sites

Bayern(h 0:2)-B.Mochengladbach 2 1,6

Bit će teška utakmica za Bayern danas protiv tradicionalno neugodnog protivnika.Umorni su još od polufinala kupa,ne igra dvojac Lewandowski-Muller koji su sudjelovali u skoro 60% golova Bayerna ove sezone.Borussia motivirana za Ligu prvaka i trebaju im bodovi jako.Mislim da bi moglo remijem završiti,sumnjam u Bayern ovog puta.

Link to comment
Share on other sites

Racing Santander - Lugo | Oba tima daju gol (2.20) bet365

Može se reći da je domaćinima ova pauza došla u pogrešnom trenutku, jer su prije pauze ostvarili pobjeud u gostima protiv Numancije (1-2). Prije toga su u tri utakmice ostvarili samo jedan bod. Pokazali su borbeni duh, nisu odustali čak i kada su imali igrača manje prije prvog gola. Santander ostaje na posljednjem mjestu na tabeli sa sedam bodova manje od sigurnih mjesta i ovaj meč ostaje njihova jedina šansa da poboljšaju svoju situaciju i postanu aktivni u borbi za opstanak. U ovom susretu će biti bez Bunuela, dok se Minero Fernandez vraća sa suspenzije.

Slična stvari sa Lugom, jedino što oni nisu izgubili niti jednu od posljednjih pet utakmica u ovoj ligi prije pauze. Njihov niz nije bio ekstremno impresivan, ali je solidan za tim koji se bori u zoni ispadanja. Prije pauze su remizirali protiv Cadiza (1-1), čak iako je tim igrao sa igračem više od 25. minute, međutim, nisu uspjeli to da iskoriste. Definitivno su zaslužili više i u slučaju pobjede u ovom susretu oni mogu izaći iz crvene zone. Lugo ima samo jedan bod manje od sigurnih pozicija na kojim se nalaze Albacete i Oviedo, tako da ako nastave svoju dobru formu, mogli bi izbjeći ispadanje do kraja prvenstva. Veznjak Rahmani neće igrati zbog suspenzije, dok su Borja Dominguez i Campillo van terena zbog ozljede.

Screenshot_70.jpg

(Koeficijenti 13.6. u 8:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mallorca - Barcelona | Barcelona postiže gol u oba poluvremena (1.72) bet365

La Liga se konačno vraća. 18-plasirana Mallorca će ugostiti prvoplasiranu Barcelonu. Sa dva boda ispred Real Madrida, Barcelona mora krenuti jako nakon ove pauze, pogotovo jer im se vratio Luis Suarez. IGrači Barcelone su željni igre. Barca je ove sezone pokazala da su daleko od onoga što su nekad bili, ali bez publike da podrže Mallorcu, mislim da je Barca u prednosti. Clement Lenglet neće nastupiti zbog suspenzije, Dembele je van terena zbog ozljede, tako da ćemo vjerojatno u sastavu vidjeti Messija, Griezmanna i Braithwaitea ili Suareza.

Sa 25 bodova u 27 ligaških utakmica, domaćini su na opasnoj poziciji, samo bod ispod sigurnih mjesta. Imala je Mallorca neke zaista sjajne nastupe, pobijedivši Valenciju sa 4-1 i Real Madrida sa 1-0, ali s obzirom da neće biti navijača iza njihovih leđa večeras, mislim da neće biti u mogućnosti da naprave velike probleme Barci.

Agbenyenu i Koutris su van terena zbog ozljeda za Mallorcu, ali njihov napadač Budimir će biti u sastavu sa devet golova koje je postigao do sada ove sezone. Šanse da će Mallorca postići gol nisu male, jer je Barca primila 31 gol u 27 utakmica, međutim iako postignu gol, ja i dalje vjerujem  da će Barcelona postići barem po jedan u oba poluvremena. Bodovi su im prijeko potrebni, mnogo su jači od Mallorce i očekujem pobjedu. Sretno!

Screenshot_71.jpg

(Koeficijenti 13.6. u 09:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mallorca - Barcelona / pobjeda Barce & više od 2 gola na utakmici - Bet Builder (1.66) bet365

Za Barcu se može reći da im je ova neočekivana pauza došla u pravom trenutku, jer su bili u poprilično lošoj formi neposredno uoči prekida prvenstva, poraženi su od Reala u El Clasicu a zatim uz mnogo muka savladali Sociedad na svom terenu minimalnim rezultatom. Setien je dobio na dragocjenom vremenu pošto mu karte nisu bile baš naklonjene, a neočekivanim kiksom Real Madrida u poslednjem odigranom kolu ponovo su se vratili na prvo mjesto La Lige.

Barca ove sezone ima velikih problema na gostovanjima, u 13 utakmica osvojili su samo 18 bodova uz negativnu gol-razliku 18:19, ali u novonastalim uslovima, to više neće biti gostovanja u pravom smislu te riječi. Mallorca se bori za opstanak, jedan bod su iznad zone ispadanja, i nije baš zahvalno "čupati" se protiv Barce pred praznim tribinama. Činjenica je da Katalonci igraju daleko efikasnije utakmice na svom terenu, ali ovo mi djeluje kao utakmica koja obećava golove.

Uz probleme u Barcinoj zadnjoj liniji, vjerujem da će primiti bar jedan gol, te očekujem nešto poput rezultata 1:3, a uopšte nije isključeno da do nogu potuku Mallorcu, jer nakon ovako duge stanke, ono što smo vidjeli u dosadašnjem toku sezonu ne mora ništa da znači. Mallorca je svakako među tri najlošija tima lige, i nije za očekivati da se Barcelona ovdje oklizne i ponovo izgubi prvo mjesto.

Link to comment
Share on other sites

Heldenheim - Regensburg 1 (1,83) bet365

U Bundesligi II ostala su svega četiri kola do kraja a Heldenheim se bori za treću poziciju i doigravanje za Bundesligu. U nekim ludim scenarijima mogli bi i do druge ali realno teško. Evo i kako tablica izgleda. 

2020-06-13-09_35_53-Tables---2nd-Bundesl

Četiri kola do kraja treći Stuttgart im bježi 4 boda. Jasno je da Heldenheim prava na grešku više nema. Mora pobjediti i nadati se da će Stuttgart sutra kiksati a ako se to desi onda će biti u situaciji da ih u jednom kolu mogu i preskočiti. Današni kiks značio bi vjerojatno i kraj nadanjima o Bundesligi. 

Regensburg je siguran od ispadanja a u Bundesligu ne može tako da danas igra samo za restiž te da odrade sezonu. 

Mislim da je koeficijent vrijedan rizika. Utkamica se igra u 13:00. 

Link to comment
Share on other sites

Braga - Boavista 1 (22:00)

Nevjerojatno su načini na koje je Braga znala prosuti bodove prije pauze izazvane pandemijom a i u prošlom kolu su nastavili sa tom praksom. Vodili su protiv Santa Clare u dva navrata da bi dobili crveni karton te vodstvo pretvorili u poraz. 

Trećeplasirana su momčad ali je Sporting jučerašnjom pobjedom došao na isti broj bodova. Treće mjesto otvara mogućnost Europe i zato je tako atraktivno a prva dva su rezervirana za Porto i Benficu. Btw. koeficijent da Benfica osvaja naslov je 2,50 kod bet365 što mislim da uopće nije nerealno. Još je puno do kraja...

Vratimo se Bragi. Imaju gotovo duplo više bodova od Boaviste koje je slab gost, Braga četvrti najbolji domaćin lige. Nakon sramotnog kiksa u zadnjem kolu mislim da je vrijeme da i Braga upiše bodove. Braga može biti lijepi double sa Barcelonom na večernjem listiću. 

2020-06-13-09_45_49-Tables---Primeira-Li

Link to comment
Share on other sites

Mallorca - Barcelona (bet365 - Bet365 Hrvatska) - 16:00

Kao što smo već nekoliko puta naveli, nakon ovako duge pauze zaista je teško prognozirati pobjednike, jer je nepoznato u kakvoj je zapravo formi ekipa tako da "value" treba tražiti u nekim drugim stvarima. Tako npr. za ovaj meč bet365 kladionica ima ogromnu kvotu da će Lionel Messi na ovom meču postići 2 ili više golova. Kvota je čak 2.75 što je za Messija, morate priznati visoko.

Prije korona pauze s obzirom na fenomenalnu formu Argentinca u ovoj sezoni koeficijent na ovakaj tip je obično bio ne veći od 2.00 a sada, zbog dilema i nepoznanica oko forme kvota je mnogo veća. A šta reći za Messija, glavna violina Barce, čovjek oko koga se sve vrti na terenu i izvan njega. Najbolji nogometaš u historiji ove igre jednostavno mora povesti svoj klub ka tituli i "zategnuti" od samog starta, što bi trebalo ovu opkladu učiniti dobitnom.

Protiv Mallorce do sada u karijeri Messi je odigrao 13 utakmica i postiga je čak 15 golova.

Mallorca-barcelona-640x190.png

Najavu i prognozu kompletmog kola LaLige pročitajte na OVOM linku!

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Inter / Nicolo Barella bet365 Bet365 Hrvatska - 2,25

Kao što sam mnogo puta pisao, teško je prognozirati pobjednika s obzirom na dugu pauzu jer je forma jednih i drugih nepoznata. Isto sam tako savjetovao pri početku svih nogometnih liga tako da ću i u ovom meču, prognozu rezultata ostaviti po strani.

Ono što mi se sviđa kod bet365 kladionice je kvota od čak 2,25 da će Barella dobiti žuti karton. Igrač koji je ove sezone u Serie A u prosjeku svakih 177 minuta kartoniran i igrač koji ako započne meč sasvim sigurno dobija žuti karton. Najavljen je u startnoj postavi, Inter je u podređenom položaju, jure zaostatak, tako da imamo sve izglede da ovaj tip prođe.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je žuti-640x207.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 59 minute, Bull7 said:

Pozdrav ekipa jel netko pronašao današnje suce za Bundesligu?

Evo da odgovorim sam sebi:

 

Bayern - M'gladbach Felix Zwayer,

Wolfsburg - Freiburg Bastian Dankert,

Fortuna - Dortmund Sascha Stegemann,

Hertha - Eintracht Robert Hartmann,

Koln - Union Martin Petersen,

Paderborn - Werder Christian Dingert

Link to comment
Share on other sites

PERO BOMBARDERO!

Prekid prvenstva čin se da su najbolje iskoristile „Lege“ iako su ispali iz Kupa na svima dobro poznat način njihove igre su nešto to obečavaju. Momčad predvočena Bočakajom bombardirala je Rijeku na Rujevici sve do opjevanih Pajačevih odluka, isto su napravili i Lokomotivi na Kranjčevievoj a takav rasplet događaja očekujemo i u Koprivnici. Na današnji datum prvi puta jednostanvo moram pohvaliti Kuleševića, napokon je netko Mancea premjestio na klupu, Pero Bočkaj je dobio priliku tamo gdje je znatno bolji (bliže protivničkom golu) a boćni igrači Igor Silva i Talys igraju maestralno. Formacija 4-3-3 ona je koja u ovom trenutku najviše odgovara Osijeku, sa četiri u zadnjoj liniji, jednim povučenijim korektorom u vezi te sa krilima i Marićem kao jedinim isturenim napadačem.

Iz kupa su ispali, trenutno na petoj poziciji i sa četiri boda zaostatka za Lokomotivom svaka utakmica se za Osijek nameče kao ona najbitnija. Dobra vijest pred Belupo je i povratak suspendiranog mađarskog reprezentativca Laszla dok su problematični izostanci Žapera, Grezde i Silve.

Pod vodstvom Stipića Slaven Belupo je kompletno promijenio svoj stil igre, puno je više želje prema napred, puno su bolje postavljeni igrači na terenu, kombinatorika je neusporedivo napredovala i jasno je vidljiva neka vizija i želja ovog mladog i ambicioznog trenera. Ipak veliki je problem očiglenda limitiranost kvalitete ove momčadi te je sigurno da fale dva ili tri pojedinca kako bi se Slaven Belupo podigao na razinu iznad. No nedostatak kvalitete za Stipića neće biti najveći problem u nastavu ovoga mjeseca u kojem će se utakmice igrati u stvarno teškom tempu (dva puta tjedno). Glavni problem Belupu biti će fizička sprema i snaga koja je očigleno falila u drugim poluvremenima prve dvije utakmice protiv Lokomotive i Gorice u kojima su znatno pali. Nije to ni neko iznenađenje jer ipak pričamo o najstarioj momčadi (godina u prosjeku) prvenstva. Primjerice u udarnoj momčadi je čak petorica igrača koja su debelo u tridesetima, najbolji napadač Krstanović sa 37 godina na leđima odigrao je svih 180 minuta u nastavku a umor je kod njega očigledan, posebice u utakmici protiv Lokomotive kada se poprilično potrošio i bio nemoćan u duelu sa Kolingerom. Tu su još i Božič, Bacelić-Grgić, Jeffren, i gotovo krucijalini u taktičkim zamislima Stipića iskusni veznjak Paracki koji će nedostajati zbog kartona.

Gledamo li trenutnu formu obje momčadi, ono što su pokazali na terenu, važnost bodova u ovom dvoboju i na kraju ali ne manje važnu fizičku spremu za okladu je logičan odabir pobjeda Osijeka koji na slabijima jednostavno mora kupit sve te se nadati iznenađenju protiv najvećih rivala.


IZVOR: 

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use