Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.6.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Austria Vienna - Altach 1 (1.57) bet365

Austria Vienna je neporažena u posljednjih pet utakmica uključujući četiri remija i pobjedu u tom procesu. Njihov prethodni susret završio je sa 1-1 u gostima kod ST. Polteina.

Altach je bez pobjede u posljednje tri utakmice sa dvostrukim remijem. Oni će u ovaj susret ući nakon što su odigrali 1-1 na domaćem terenu protiv Tirola.

Austria se nalazi na vrhu tabele u kojoj se timovi bore za opstanak u ligi. Čak iako su izgubili 13 bodova zbog pravila natjecanja, oni imaju dva boda više od gostiju u ovom trenutku. Austria je u nizu bez poraza što im daje samopouzdanje pred ovaj susret. Pored toga su izgubili samo tri od posljednjih 12 utakmica na domaćem terenu u ligi. Sa solidnom formom na domaćem terenu, Vienna će zadati veliku glavobolju Altachu.

Alex Pastoor i njegova momčad su pobijedili samo jednu od posljednjih 12 gostujućih utkamica. Također mi se sviđa što domaćini imaju bolji međusobni omjer, nakon što su ostvarili tri pobjede od posljednjih pet međusobnih susreta sa Altachom od 2017. godine. S obzirom da sva statistika ide u korist domaćina, vjerujem da bi oni mogli pobijediti u bilo kojem poluvremenu. Austria će biti bez Prokopa zbog ozljede. Sretno!

Screenshot_40.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 8.6. u 17:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Saarbrucken - Leverkusen / -1.5 AH prvo poluvrijeme Leverkusen bet365 Bet365 Hrvatska - 2,60

Polufinale kupa, svi očekuju finale Bayern - Leverkusen i mislim da će tako i biti. Iskreno, kao navijač Bayerna mislim da Bayern neće uzeti titulu u kupu, zbog prijateljskih odnosa ova dva kluba, koliko god to čudno zvučalo ali to je realnost i javna tajna u Njemačkoj. Mislim da će Bayern pustiti titulu Leverkusenu, što zbo gcijelokupne situacije, što zbog toga što su apsolutno dominantni ne samo u Njemačkoj nego bi to slučaj bio i u LP da se takmičenje trenutno igra, što zbog Havertza. Zašto? MIslim da Bayern neće propustiti ovakvog dragulja ispred očiju, Bayern stvara ponovo moćnu ekipu i dio transfera i kompenzacije moglo bi biti puštanje Leverkusena da uzme titulu u kupu. Čudno zvuči, ali to se radi u Njemačkoj.. Pa nije džaba Honess ležao u zatvoru.

Uglavnom što se ovog meča tiče, Saarbrucken jeste senzacija, bili su u tom nekom naletu, izbacili su Dortmund na penale, igrali su kod kuće pred krcatim stadionom, a sada nemaju nikakvu šansu protiv Leverkusena koji na momente igra najljepši nogomet u Njemačkoj i vjerovatno imaju najbolju mladu ekipu u čitavoj ligi koja će ukoliko im se ukaže prilika, a hoće, u potpunosti demolirati Saarbrucken, koji se takmiči u regionalnoj ligi dakle u četvrtom rangu nogometa u Njemačkoj.

Sam plasman u polufinale je veliki uspjeh i aposlutna senzacija, tako da mislim da su svoj plafon davno dotakli, pogotovo nakon ove pauze u ovom meču nemaju šta tražiti. Mislim da će Apotekari ovo riješiti već u prvompoluvrmenu, kvota je odlična na -1,5 hendikep. 

image.png.18790fad4f34bce594d6c2bc1ecd9e51.png

UPLATI ODMAH DOK KVOTA NIJE PALA!

Ako prođe hendikep nadam se da će se zaustavit na rezultatu 0:2. Kvota je dobra a vidjeli smo koliko je malo sinoć nedostajalo @Goksimu da pgoodi tačan rezultat na meču HSV - Kiel u prvompoluvremenu.

image.png.eb4e0074faf7d9ba002bc4891b03c7f3.png

Gil Vicente - Famalicao / Pobjeda Famalicao bet365 Bet365 Hrvatska - 2,62

Vidjeli smo Famalicao u meču protiv Porta.. i prtiv Benfice a i protiv Sportinga. Ekipa koja je prvi puta u historiji izborila plasman u prvu ligu Portugala skida skalp i najvećim ekipama i to ne može biti slučajnost. Imaju veliki broj posuđenih igrača, mladi i kvalitetnih iz većih ekipa prije svega iz Španije, tako da imaju kvalitet i rezultati možda i ne trebaju da čude. 

Ovdje ću napasti jako, Famalicao je u naletu, malo im nedostaje da izbore Evropu i mislim da su zaslužili jer ne znam da je neko nekada ujednoj sezoni uspio savladati Benficu, Porto i Sporting.. Čak ni Braga nije one sezone kada su uzeli titulu ili su završili drugi. Uglavnom, rezultati nisu slučajni, ganjaju pobjedu ovdje, Gil Vicente je prosječna ekipa, nalaze se na sredini terena, meč je nevažan za njih tako da..  Tipujem pobjedu gostiju. 

Kvota je još uvijek visoka ali mislim da će pasti na 2,20 - 2,30 neposredno prije meča, tako da uplatite na vrijeme.

image.thumb.png.4711ed7024fbdb6f3cc3aa0b2f9bb1a6.png

ODIGRAJ OVO PO KVOTI 2,60 - KLIK!

prije 23 sati, crash1 said:

Gil Vicente - Famalicao / Pobjeda Famalicao bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,62

Vidjeli smo Famalicao u meču protiv Porta.. i prtiv Benfice a i protiv Sportinga. Ekipa koja je prvi puta u historiji izborila plasman u prvu ligu Portugala skida skalp i najvećim ekipama i to ne može biti slučajnost. Imaju veliki broj posuđenih igrača, mladi i kvalitetnih iz većih ekipa prije svega iz Španije, tako da imaju kvalitet i rezultati možda i ne trebaju da čude. 

Ovdje ću napasti jako, Famalicao je u naletu, malo im nedostaje da izbore Evropu i mislim da su zaslužili jer ne znam da je neko nekada ujednoj sezoni uspio savladati Benficu, Porto i Sporting.. Čak ni Braga nije one sezone kada su uzeli titulu ili su završili drugi. Uglavnom, rezultati nisu slučajni, ganjaju pobjedu ovdje, Gil Vicente je prosječna ekipa, nalaze se na sredini terena, meč je nevažan za njih tako da..  Tipujem pobjedu gostiju. 

Kvota je još uvijek visoka ali mislim da će pasti na 2,20 - 2,30 neposredno prije meča, tako da uplatite na vrijeme.

image.thumb.png.4711ed7024fbdb6f3cc3aa0b2f9bb1a6.png

ODIGRAJ OVO PO KVOTI 2,60 - KLIK!

prije 23 sati, crash1 said:

Saarbrucken - Leverkusen / -1.5 AH prvo poluvrijeme Leverkusen bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,60

Polufinale kupa, svi očekuju finale Bayern - Leverkusen i mislim da će tako i biti. Iskreno, kao navijač Bayerna mislim da Bayern neće uzeti titulu u kupu, zbog prijateljskih odnosa ova dva kluba, koliko god to čudno zvučalo ali to je realnost i javna tajna u Njemačkoj. Mislim da će Bayern pustiti titulu Leverkusenu, što zbo gcijelokupne situacije, što zbog toga što su apsolutno dominantni ne samo u Njemačkoj nego bi to slučaj bio i u LP da se takmičenje trenutno igra, što zbog Havertza. Zašto? MIslim da Bayern neće propustiti ovakvog dragulja ispred očiju, Bayern stvara ponovo moćnu ekipu i dio transfera i kompenzacije moglo bi biti puštanje Leverkusena da uzme titulu u kupu. Čudno zvuči, ali to se radi u Njemačkoj.. Pa nije džaba Honess ležao u zatvoru.

Uglavnom što se ovog meča tiče, Saarbrucken jeste senzacija, bili su u tom nekom naletu, izbacili su Dortmund na penale, igrali su kod kuće pred krcatim stadionom, a sada nemaju nikakvu šansu protiv Leverkusena koji na momente igra najljepši nogomet u Njemačkoj i vjerovatno imaju najbolju mladu ekipu u čitavoj ligi koja će ukoliko im se ukaže prilika, a hoće, u potpunosti demolirati Saarbrucken, koji se takmiči u regionalnoj ligi dakle u četvrtom rangu nogometa u Njemačkoj.

Sam plasman u polufinale je veliki uspjeh i aposlutna senzacija, tako da mislim da su svoj plafon davno dotakli, pogotovo nakon ove pauze u ovom meču nemaju šta tražiti. Mislim da će Apotekari ovo riješiti već u prvompoluvrmenu, kvota je odlična na -1,5 hendikep. 

image.png.18790fad4f34bce594d6c2bc1ecd9e51.png

UPLATI ODMAH DOK KVOTA NIJE PALA!

Ako prođe hendikep nadam se da će se zaustavit na rezultatu 0:2. Kvota je dobra a vidjeli smo koliko je malo sinoć nedostajalo @Goksimu da pgoodi tačan rezultat na meču HSV - Kiel u prvompoluvremenu.

image.png.eb4e0074faf7d9ba002bc4891b03c7f3.png

Da li je neko ispratio? :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use