Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.6.2020.

IzudinB

Recommended Posts

2. Bundesliga

Ponedjeljak1.jpg

Screenshot_19.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.6. u 14:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

HSV - Kiel / betbuilder bet365 Bet365 Hrvatska - 2,20

Ekipe u ovaj meč ulaze sa skroz drugačijim ambicijama. HSV-u je potrebna pobjeda, a s obzirom na mentalitet i psihičku stabilnost ekipe ne bi iznenadilo kada bi svojim navijačima priredili još jedan test za živce. Kiel u meč ulazi potpuno rasterećeno, igraju vrlo dobro u zadnje vrijeme i malo je nedostajalo da uzmu bodove objema vodećim ekipama u Cvajti.

Da li će takav meč pružiti protiv HSV-a? Vrlo vjerovatno, s obzirom na to kako promjenljivo igraju domaćini a u prilog im ide podatak da u zadnja tri meča sa HSV-om, od kako su oni u Cvajti, nisu izgubili. Dva puta su slavili i jednom remizirali, postigavši čak 7 golova. Tako da, golovi sa obje strane ne bi trebali izostati ali ipak prednost dajem Hamburgu i vjerujem da mogu slaviti barem u jednom poluvremenu.

Kompletnu prognozu meča pročitajte na linku pored: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/hsv-kiel/

HSV.thumb.JPG.6d02779560a46cf4d4fa117c89cb9b2d.JPG

prije sat vremena, crash1 said:

HSV - Kiel / betbuilder bet365 online kladionica">bet365 bet365 Hrvatska">bet365 Hrvatska - 2,20

Ekipe u ovaj meč ulaze sa skroz drugačijim ambicijama. HSV-u je potrebna pobjeda, a s obzirom na mentalitet i psihičku stabilnost ekipe ne bi iznenadilo kada bi svojim navijačima priredili još jedan test za živce. Kiel u meč ulazi potpuno rasterećeno, igraju vrlo dobro u zadnje vrijeme i malo je nedostajalo da uzmu bodove objema vodećim ekipama u Cvajti.

Da li će takav meč pružiti protiv HSV-a? Vrlo vjerovatno, s obzirom na to kako promjenljivo igraju domaćini a u prilog im ide podatak da u zadnja tri meča sa HSV-om, od kako su oni u Cvajti, nisu izgubili. Dva puta su slavili i jednom remizirali, postigavši čak 7 golova. Tako da, golovi sa obje strane ne bi trebali izostati ali ipak prednost dajem Hamburgu i vjerujem da mogu slaviti barem u jednom poluvremenu.

Kompletnu prognozu meča pročitajte na linku pored: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/hsv-kiel/

HSV.thumb.JPG.6d02779560a46cf4d4fa117c89cb9b2d.JPG

Moram odmah da kazem da ne gledam puno 2. Njemacku ligu ali ovako kad je skromnija ponuda baci se neka analiza. Hamburg danas dobio poklon od Stutgarta da se dočepa direktnog ulaska i ovo ne bi smjeli propustiti. U prilog im ide sto je Kiel sad vec skoro pa sigurno ostao u ligi (8 bodova prednosti, naredne dvije igraju kuci sa zadnjim i predzadnjim). Imaju idealne utakmice u nastavku i imaju gdje ovjeriti ostanak. U prilog jedino ne idu međusobni omjeri ove dvije ekipe gdje Kiel tradicionalno igra dobro. Ako ima bilo kakve pameti i mogućnosti nešto prognozirati ovdje će Hsv upisati 3 boda i u narednim utakmicama traziti povratak u Bundesligu. Druga sumnja Porto, Benfica, Debrecen, Leipzig...???

prije 7 sati, Izmailov said:

Moram odmah da kazem da ne gledam puno 2. Njemacku ligu ali ovako kad je skromnija ponuda baci se neka analiza. Hamburg danas dobio poklon od Stutgarta da se dočepa direktnog ulaska i ovo ne bi smjeli propustiti. U prilog im ide sto je Kiel sad vec skoro pa sigurno ostao u ligi (8 bodova prednosti, naredne dvije igraju kuci sa zadnjim i predzadnjim). Imaju idealne utakmice u nastavku i imaju gdje ovjeriti ostanak. U prilog jedino ne idu međusobni omjeri ove dvije ekipe gdje Kiel tradicionalno igra dobro. Ako ima bilo kakve pameti i mogućnosti nešto prognozirati ovdje će Hsv upisati 3 boda i u narednim utakmicama traziti povratak u Bundesligu. Druga sumnja Porto, Benfica, Debrecen, Leipzig...???

Hvala na sugestiji, uvijek su dobrodošle konstruktivne analize pogotovo nekoga ko pravi Cvajtu :D

I ja mislim da će dobiti, imaju otvoren put ka povratku u Bundesligu ali vidjeli smo mnogo iznenađujućih rezultata ovih dana tako sa mi se ovaj moj prijedlog čini primamljivim.

U svakom slučaju mislim da će primiti gol :)

Hamburg - Kiel 1 + BTTS (2.80) bet365

Kolega @crash1 je dosta toga rekao o ovoj utakmici. Ja ću se malo nadovezati Hamburg je u prethodnom kolu ostvario pobjedu od 3-2 protiv Wehena na domaćem terenu i u ovaj susret ulaze u dobrom raspoloženju. S obzirom da imaju utakmicu manje od Stuttgarta koji je kiksao jučer, Hamburg sada ima šansu da ih prestigne sa pobjedom u ovom susretu, iako će imati isto bodova, Hamburg bi trebao imati bolju gol razliku. Razlog više za pobjedu protiv Kiela je i to što im Heidenheim diše za vratom, te ako ne budu ostvarivali pobjede do kraja sezone, mogli bi izgubiti i tu treću poziciju. U svakom slučaju, očekuje se jedna zanimljiva završnica sezone u 2. Bundesligi.

Screenshot_34.jpg

Izvor: bet365

Na drugoj strani imamo Kiel, koji je jedan prosječan tim ove sezone. Oni se nalaze osam bodova dalje od zone ispadanja i mogu biti prilično mirni u završnici prvenstva. Teško je da će Karlsruher pobijediti sve preostale utakmice kako bi ih stigao na tabeli. Tako da oni mogu igrati rasterećeno u preostalim utakmicama. Međutim, iako očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu, baš kao što kolega kaže, vjerujem da gosti mogu postići gol. Da su gosti jedna neugodna ekipa, dokazuje i činjenica da su pobijedili Stuttgarta u drugoj utakmici od nastavka lige. Do sada je Kiel odigrao četiri utakmice i u svim su postigli barem po jedan gol (Pobjeda, remi i dva poraza). Protiv Stuttgarta su postigli čak 3, a prije toga dva Regensburgu. U porazima su također postigli po jedan gol. Pored toga, Kiel je treća najbolja gostujuća ekipa ako možete vjerovati. Oni su na 15 gostujućih utakmica postigli čak 26 golova. Očekujem golijadu i mislim da će Hamburg pobijediti. Sretno!

Screenshot_33.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.6. u 13:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 03. 06. 2020. at 14:22, IzudinB said:

Meni je pobjeda HSV-a danas tip dana. Koeficijent je sasvim pristojan. Već je dosta toga rečeno ok ove utakmice, gledao sam HSV i u derbiju sa Arminiom i protiv Wehena kada je mislim velik broj članova foruma slavio njihovu pobjedu. Utakmicu protiv Stuttgarta gdje su izgubili 3:2 nisam gledao ali generalno, protiv Arminije su ostavili bolji dojam a nakon susreta sa direktnim kandidatima za Bundesligu, vrijeme da je uzmu 3 boda iz ovih lakših utakmica. 

3 boda su im jako bitna danas iako kako god utakmica završila, jasno je da se Bundesliga izboriti danas neće jer je još dugih 5 kola do kraja sezone i još će biti utakmica koje moraju dobiti. Ipak, pobjedom idu na vrlo bitno drugo mjesto koje direktno vodi u Bundesligu. 

Ono što mi se jako sviđa jest 2:0 za HSV na poluvremenu za što bet365 daje čak 8,50. Mislim da je ovo valuebet. Naravno, treba sreće da ovo prođe ali šanse nisu jedva 12ak% za ovaj rezultat. Očekuje se da će HSV voditi na poluvremenu a 2:0 uopće nije tako nerealan rezultat kao što koeficijent sugerira. 

2020-06-08-15_50_07-Unibet---Online-Bett

2020-06-08-15_49_57-Unibet---Online-Bett

Ne mogu reći da je pobjeda HSV-a čist zicer, jer njemačka 2. liga zna biti poprilično nepredvidiva, ali po o ovom koeficijentu za mene je definitivno value dana. Kielu nije ugrožen opstanak, istina je da vrlo dobro igraju u gostima, ali mislim da Hamburg ne bi smio ispustiti ovakav poklon od strane Stuttgarta. Neka kombinacija sa over golova mi se čini kao solidna opcija.

prije 6 sati, Goksim said:

Meni je pobjeda HSV-a danas tip dana. Koeficijent je sasvim pristojan. Već je dosta toga rečeno ok ove utakmice, gledao sam HSV i u derbiju sa Arminiom i protiv Wehena kada je mislim velik broj članova foruma slavio njihovu pobjedu. Utakmicu protiv Stuttgarta gdje su izgubili 3:2 nisam gledao ali generalno, protiv Arminije su ostavili bolji dojam a nakon susreta sa direktnim kandidatima za Bundesligu, vrijeme da je uzmu 3 boda iz ovih lakših utakmica. 

3 boda su im jako bitna danas iako kako god utakmica završila, jasno je da se Bundesliga izboriti danas neće jer je još dugih 5 kola do kraja sezone i još će biti utakmica koje moraju dobiti. Ipak, pobjedom idu na vrlo bitno drugo mjesto koje direktno vodi u Bundesligu. 

Ono što mi se jako sviđa jest 2:0 za HSV na poluvremenu za što bet365 online kladionica">bet365 daje čak 8,50. Mislim da je ovo valuebet. Naravno, treba sreće da ovo prođe ali šanse nisu jedva 12ak% za ovaj rezultat. Očekuje se da će HSV voditi na poluvremenu a 2:0 uopće nije tako nerealan rezultat kao što koeficijent sugerira. 

2020-06-08-15_50_07-Unibet---Online-Bett

2020-06-08-15_49_57-Unibet---Online-Bett

3:3 FT

HSV primio gol iz zaleđa u 94'minuti ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use