Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.6.2020.

Goksim

Recommended Posts

prije 37 minute, dundo2018 said:

Sa tipom se definitivno slažem,samo što mene danas tjera da preskočim Hajduka je dosta loše vrijeme u Splitu,koliko vidim na livecam jaka kiša i vjetar.

Moram priznati da to nisam uzeo u obzir. Ukoliko ima onih koji su ovo odigrali, svakako da mogu napraviti cash out, budući da je koeficijent još pao. Mada mislim da je teren u odličnom stanju, jer već neko vrijeme nema takmičarskih utakmica. Hvala na informaciji.

prije 1 sat, Gerrard said:

Zasto ovo? Drago mi je zbog vas koji ste igrali tamo ?

Zbog ove promocije koje imaju za gotovo sva natjecanja. Sve je objašnjeno na sljedećem linku. 

https://www.svijetkladjenja.com/online-kladionice/bet365/#Bet365_bonus_00

Većina mojih listića je iz bet365 koja je najveća svjetska kladionica. Usudio bi se reći da imaju najbolju ponudu, live klađenje, te nemaju manipulativne troškove niti porez na dobitak pa ih toplo preporučujem. Rađe se kladite kod njih nego lokalnih kladionica koje uzimaju 5% + 10% od svakog dobitka i kod kojih o ovakvim povratima novca kao i bespovratnim bonusima možete samo sanjati. 

Trenutno daju 25€ bonus kredita dobrodošlice za nove igrače.

prije 10 minute, Goksim said:

Ogroman pad koeficijenta na Backu Topolu u gostima protiv Proletar Novog Sada

Smješno... Koeficijent je na liveu pao na 1,16. U 4'minuti namjerno napravljen kazneni udarac koji je sigurno realiziran :D

Gostima trebaju bodovi za Europu, domaćinima ne znače puno. Prema viđenom do sada, jako sumnjivo...

On 02. 06. 2020. at 23:31, Goksim said:

Vjerujem da se dobar dio članova i posjetitelja foruma sjeća susreta Kaposvarija i Zalaegerszega gdje smo sugerirali pobjedu gostiju još dok je koeficijent bio 1,70. U međuvremenu je koeficijent pao i do 1,45 a fascinantna je lakoća kojom je oklada prošla budući da je već na poluvremenu bilo 5:0 za goste. 

Evo i kako je to izgledalo. 

Kaposvari nas je razveselio prošlog petka a očekujem da će i ovog petka to biti slučaj. Evo i tablice. 

Slika-zaslona-2020-06-02-u-23.20.45.png

O Kaposvariju sam dosta pisao prošlog tjedna i isto možete pročitati u citiranom postu gore. Ponovit ću samo da su fenjeraši lige sa sramotnom gol razlikom te da su do sada sakupili svega 10 bodova. Nemaju gotovo nikakve šanse za opstanak, predzanja momčad im bježi ogromnih 19 bodova što sa igrom koju imaju ne bi skupili u sljedeće dvije sezone. Prošlu utakmicu su poraženi doma 6:0. 

Debreceni je u sličnoj situaciji kao i Zalaegerszegi budući da se bore za opstanak. Imamo četiri momčadi nagurane od osmog do jedanaestog mjesta u svega dva boda. U takvoj situaciji jasno je da su bodovi Debreceniju danas imperativ te da 3 boda u ovoj situaciji imaju ogromnu težinu. Kvalitetniji su i motiviraniji, igraju doma pred praznim tribinama ali u poznatom ambijentu te nisu morali putovati. Gosti jedva čekaju kraj sezone i pristup u prošloj utakmici i sramotnih 6:0 sve govori.

Očekujem pobjedu Debrecenija na što je koeficijetn oko 1,20 trenutno ali i druge kombinacije poput poluvrijeme/kraj 1/1 (ovo je trenutno 1,57 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 što mi se čini odlično), hendikep -1.5 pa i -2,5 za hrabrije odnosno da će Debreceni slaviti sa barem 2 i/ili 3 gola razlike. 

Uz ovo, za one koji vole velike koeficijente može se gađati točan rezultat na poluvremenu 2:0/3:0 ili visok konačni rezultat ako je koeficijent primamljiv. Ne bi se iznenadio da vidimo sličan rezultat kao i u prošloj utakmici. 

Preporuke je da, ako su koeficijenti slični kao i u zemaljskim kladionicama, ovo odigrate kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 ili druge online kladionice koja nema manipulativne troškove niti porez na dobitak. Naime, sa manipuativnim troškovima i porezom na dobitak "bruto" koeficijent koji se nekad čini veći od onog u online kladionicama ispada drastično manji.

Primjera radi, koeficijent 2,00 kod zemaljskih kladionica, nakon manipulativnog troška i poreza na dobitak ispada svega 1,80. Na 100€ uplaćenih na koeficijent 2,00 u zemaljskim kladionicama dobit ćete svega 180€. Sa druge strane kod online kladionica "mazanja očiju" nema te ako je ulog 100€ a koeficijent 2,00 dobitak je jasno 200€ odnosno u ovom primjeru 20€ više.

Možda se ne čini tako puno ali ako igrate na dnevnoj bazi računajte koliko puta 20€ po 20€ (često i znatno više) ostavljate zemaljskim kladionicama. Ove sitnice u konačnici često i odlučuju o tome je li netko u plusu na kladionici ili ne a isto je jako teško, gotovo nemoguće, biti dugoročno u plusu u uvjetima gdje ste u startu osuđeni na gotovo 15% manji dobitak.

Bet365 trenutno ima i promociju gdje daju bonus kredite dobrodošlice novim igračima pa ako još nemate račun svakako iskoristite.

Više o Bet365_bonus kreditima

Debrecen 111111111 7'minuta

Hajduk dobio srećom, imao ga na dva tiketa. Jedno pitanje za navijače Hajduka - jel moguće da je Hajduk ovako očajan? Pa ja nisam vidio da neki klub ovako bezopasan u napadu kao Hajduk, sjećam se baš da su me sjebali i protiv Intera u decembru kada su igrali 1-1 kod njih. Pa ovakav Hajduk je u rangu Čukaričkog iz Srbije, i to mi je čak diskutabilno. Dinamo je Real Madrid za ovakvu ekipu Hajduka. Još mi je smiješnije radovanje igrača Hajduka nakon utakmice, mučiš se protiv ekipe koja ima pet-šest poraza za redom, jedva dobiješ, VAR te pomiluje, i nije te sramota radovati se...

Ne vidim način kako bi se ovakav Hajduk eventualno u budućnosti mogao približiti Dinamu, jer ovo što sam vidio je tragikomedija. Ne daj Bože ovo nikome. Btw. zandjih par kladioničarskih dana užasno loši, od šugavih Portugalaca, pa evo sad Debrecen, evo i M'gladbach gubi, imaju i igrača manje. Nadam se sutra i prekosutra da bude bolje.

prije 57 minute, bjorn said:

Hajduk dobio srećom, imao ga na dva tiketa. Jedno pitanje za navijače Hajduka - jel moguće da je Hajduk ovako očajan? Pa ja nisam vidio da neki klub ovako bezopasan u napadu kao Hajduk, sjećam se baš da su me sjebali i protiv Intera u decembru kada su igrali 1-1 kod njih. Pa ovakav Hajduk je u rangu Čukaričkog iz Srbije, i to mi je čak diskutabilno. Dinamo je Real Madrid za ovakvu ekipu Hajduka. Još mi je smiješnije radovanje igrača Hajduka nakon utakmice, mučiš se protiv ekipe koja ima pet-šest poraza za redom, jedva dobiješ, VAR te pomiluje, i nije te sramota radovati se...

Ne vidim način kako bi se ovakav Hajduk eventualno u budućnosti mogao približiti Dinamu, jer ovo što sam vidio je tragikomedija. Ne daj Bože ovo nikome. Btw. zandjih par kladioničarskih dana užasno loši, od šugavih Portugalaca, pa evo sad Debrecen, evo i M'gladbach gubi, imaju i igrača manje. Nadam se sutra i prekosutra da bude bolje.

Ne da mi se ulazit u rasprave ali me zanima zasto na dva tiketa stavljas momcad za koju vices da je najjadnija ekipa u regiji,budjav,u rangu Cukarickog itd..Jel tebi stvarno tribala ova utakmica protiv Intera da ti saznas o kakvoj se ekipi radi ili ti je ovo mozda prvi put da gledas Hajduk? 

prije sat vremena, Antonini said:

Ne da mi se ulazit u rasprave ali me zanima zasto na dva tiketa stavljas momcad za koju vices da je najjadnija ekipa u regiji,budjav,u rangu Cukarickog itd..Jel tebi stvarno tribala ova utakmica protiv Intera da ti saznas o kakvoj se ekipi radi ili ti je ovo mozda prvi put da gledas Hajduk? 

a igrao sam tiket u nekoj pilićarskoj kladionici, i zbog nekog low market tenisa morao sam staviti dodatna 4 para, pa eto dodao Hajduk ?Nisam ja rekao za Hajduk da je buđav, to je kolega iznad. :D Ne gledam Hajduk tako često, dosta više sam Dinamo ove sezone. Ali ovo mi je bilo dovoljno da se uvjerim o kakvoj ekipi se radi. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use