Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.6.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Srijeda1.jpg

Screenshot_3.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2. Bundesliga

srijeda2.jpg

Screenshot_4.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Portugal - Primeira liga

Srijeda3.jpg

Screenshot_5.jpg

PRIMEIRA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.6. u 14:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim pinned this topic

Werder - Frankfurt | Više od 2.5 (1.72) bet365

100-ta utakmica između ova dva tima u Bundesligi. Nakon dvije pobjede i remija u posljednje tri utakmice, Werder u ovaj susret ulazi u nadi da će se napokon izvući sa posljednja dva mjesta na tabeli. Uz utakmicu manje, Werder zaostaje samo tri boda u odnosu na Mainz koji se nalazi u sigurnoj zoni. Frankfurt će biti u dobroj poziciji ako u ovom susretu prođu neporaženi, tako da je ovo vrlo važna utakmica za oba tima.

Werder se bori za opstanak u Bundesligi i značajno je povećao svoje šanse kao i samopouzdanje posljednjih tjedana. Nakon što ih je Bayer Leverkusen pobijedio (1-3) u prvoj utakmici nakon ponovnog nastavka lige, Werder sljedeće tri utakmice nije doživio poraz. Prošlog vikenda su ostvarili vrlo važnu pobjedu u gostima protiv Schalkea (0-1), ali su i dalje ostali drugi od pozadi.

Unatoč činjenici da je Werder jedna od najgorih obrambenih ekipa u Bundesligi, impresivno je što su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u posljednje tri utakmice protiv Freiburga, M'gladbacha i Schalkea. Posljednji put kada su uspjeli ostvariti niz od tri utakmice u kojima nisu primili gol je bilo davne 2014. godine.

U svakom slučaju, poboljšanje u Werderu je očito. Oni sada imaju tri boda manje u odnosu na Mainz koji se nalazi u sigurnoj zoni, dok imaju utakmicu manje. Ako ostvare pobjedu u ovom susretu, sigurno će izaći sa posljednja dva mjesta koja direktno vode u 2. Bundesligu.

Međutim, pobijediti Frankfurta neće biti lako, jer se i oni također bore za opstanak. Uz to, Werder je katastrofalan tim na domaćem terenu ove sezone. Do sada su uspjeli prikupiti samo šest bodova na svom terenu. Prije nego što su u posljednjem meču ostvarili remi protiv M'gladbacha, Werder je bio u šokantnom nizu od sedam poraza na domaćem terenu. Njihova posljednja i jedina pobjeda kod kuće ove sezone je stigla 1. rujna 2019. godine kada su pobijedili Augsburga sa 3-2.

Werder: Pavlenka - Veljkovic, Vogt, Moisander (c) - Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Friedl - Bittencourt, Sargent, Rashica
Nedostaju: Füllkrug, Möhwald, Pizarro, Toprak.

Frankfurt je također poboljšao svoje nastupe u posljednjih nekoliko tjedana. Nakon što su igrali neriješeno 3-3 protiv Freiburga, prošli vikend su uspjeli ostvariti vrlo važnu pobjedu od 1-2 protiv Wolfsburga postigavši pogodak za pobjedu samo nekoliko minuta prije kraja utakmice. Još uvijek nisu sigurni, sa samo pet bodova prednosti u odnosu na mjesta koja vode u doigravanja za ispadanje, te sedam bodova prednosti u odnosu na rivala Werdera.

Frankfurt postiže puno golova, ali također i prima. Posljednja utakmica protiv Wolfsburga im je bila osma uzastopna utakmica sa najmanje tri postignuta gola. Frankfurt je do sada većinu svojih bodova prikupio na domaćem terenu. Vrlo su slabi u gostima, gdje su uzeli samo 10 od mogućih 42 boda. Prije nego što su u subotu pobijedili Wolfsburga sa 1-2, Frankfurt je izgubio tri utakmice zaredom na gostujućim stadionima.

Frankfurt: Trapp - Abraham (c), Hasebe, Hinteregger - Chandler, Kohr, Rode, Kostic - Kamada, Gacinovic - Silva
Nedostaju: Torro suspendiran i Pacencia (pod znakom sumnje)

U posljednjih šest međusobnih susreta, rezultat je izjednačen, gdje su obje ekipe pobijedile po dva puta, te su dvije utakmice završile neriješeno.

Frankfurt je u nešto boljoj poziciji od Werdera, ali će i oni željeti da ostanu neporaženi kako bi bili još bliži osiguravanju svog statusa u Bundesligi.

Werder ovdje nema druge mogućnosti osim da krene naprijed i ganja pobjedu kod kuće, gdje je nisu odavno ostvarili. Pobjeda ih može odvesti iznad zone ispadanja, pa se od njih očekuje još jedan dobar nastup. Međutim, ove sezone igraju strašno kod kuće. Najgora su momčad na domaćem terenu u Bundesligi, tako da budite oprezni sa ulozima.

Ovo će biti jedna škakljiva utakmica između dvije ekipe sa dna tabele. Vjerujem da može otići u bilo kojem smjeru, pa bi izbjegavao klađenje na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Obje momčadi imaju slabu obranu i zbog toga je moja preporuka igrati na golove.

Screenshot_12.jpg

(Koeficijenti 2.6. u 21:50 CET) 

On 01. 06. 2020. at 16:16, IzudinB said:

Portugal - Primeira liga

Srijeda3.jpg

Screenshot_5.jpg

PRIMEIRA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Danas nam se vraća i Portugalska liga, liga koju često imam na listićima i liga u kojoj ćemo gledati dramatičnu i zanimljivu borbu za naslov između Benfice, prošlogodišnjeg prvaka, i Porta. 

Činilo se da će se Benfica prošetati do naslova jer su imali izuzetno lagodnu situaciju i gotovo prednost od 10 bodova u odnosu na Porto koji je spasio prvenstvo pobjedom u međusobnom srazu sa Benficom. Benfica je u zadnjih 5 kola, prije prekida prvenstva zbog svima nam znanih razloga, upisala čak 2 poraza, 2 neriješena rezultata i svega jednu pobjedu. Porazna statistika, pogotovo za momčad koja se bori za naslov te su zahvaljujući ovom crnom nizu ogromna prednost totalno istopila te je Porto preuzeo prvu poziciju. 

Do kraja je još 10 kola i biti će ovdje svega ali jasno je da svaki bod može biti presudan u borbi za naslov. 

Famalicao je prosječna Portugalska momčad ali rekao bi ništa više od toga. Prednost domaćeg terena neće imati nekog utjecaja jer se utakmice igraju bez publike a samim tim i 1,45 u ovoj situaciji na Porto mi se čini i više nego pristojan koeficijent. 

Luis Siaz i Vitinha nisu u kadru za Porto dok će Konate izostati kod Famalicaoa koji je imao dosta oscilacija ove sezone. 

Preporuka je ovo odigrati kod bet365 ili unibet kladionice. bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice novim igračima te nemaju manipulativne troškove niti porez na dobitak pa u končanici dobivate više nego da ovo igrate po istom ili malo većem "bruto" koeficijentu jer kada uračunate mt i porez vidjet ćete da 1,50 nije 1,50 nego 1,37.  

Više o Bet365_bonus kreditima

Slika-zaslona-2020-06-02-u-23.02.52.png

Slika-zaslona-2020-06-02-u-23.03.01.png

Za one koji traže sa čim bi vezali ovaj par, svakako pogledajte dnevnu temu za petak. Sugeriram da, ako mislite, tip tamo ispratite što prije jer će kao i prošlog vikenda koeficijent do petka vjerojatno pasti. 

Werder - Frankfurt // Over 3,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,75

Ono što se do sada u Bundesligi moglo vidjeti nakon nastavka poslije koronapauze je dominacija Bayerna, veliki broj golova i žuti kartoni. To bi bilo to ukratko.. Jeste da je cijeli svijet igrao golove na Bayern - Dortmund ali je bilo za realno očekivati under nakon tolikog broja uplata. Ugl. ovdje očekujem golijadu. Werder se bori i mislim da će se izboriti za opstanak, Frankfurt nit smrdi nit miriše, odlična ekipa za overa.

Glavni problem Werdera ove sezone je njihova obrana koja je u 28 odigranih utakmica primila čak 59 golova. Eintracht je ove sezone dva puta igrao protiv Werdera u Bundesligi i Kupu te je postigao po dva gola u svakoj od tih utakmica. Nedavno su postigli dva gola prilikom gostovanja kod Bayerna, te je realno očekivati golove od njih i u ovom meču.

Frankfurt je ipak primio 12 golova u četiri odigrane utakmice nakon koronapauze. Werder je postigao dva gola prilikom gostovanja u Eintrachtu u Frankfurtu početkom ove sezone u Bundesligi, a u ovom meču su im prijeko potrebno bodovi, tako da...

Werder Bremen i Eintracht Frankfurt igrali su otvorenu utakmicu u svom prvom susretu u ligi i kombinirali su 36 udaraca na meču koji je završio rezultatom 2-2. Mislim da ovo vrijedi probati odigrati.

image.png.c33ae21dd594113247a1a0fbcf5ff1c0.png

Salzburg - Rapid // Over 3,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,00

E i ovdje me je iznendaila visoka kvota. Vjerovatno zbog toga što je ovo prvi meč nakon koronapauze jer inače u mečevima Salzburga, ma s kim god da igrali kvota na ovu marginu overa bude dosta niža.

Nedavno je Salzburg osvojio kup, nastradao je klub iz druge lige, što ne treba uzimati toliko zdravo za gotovo s obzriom da je finale a oni su u finalu postigli 5 komada i to nakon pauze gdje nisu imali naravno takmičarskih mečeva. Nastradao je Lustenau sa 5:0.

Večeras će Salzburgu trebati još jedna solidna ofenzivna predstava za pobjedu, koju ne smiju ispustiti jer ih čeka teška borba za titulu, što je pomalo neobično za njih. Trener je također dao nagovještaje da će se najviše fokusirati na napad i da žele postići što veći broj golova jer su svjesni svojih nedostataka u defanzivi koja ih je i koštala boljih rezultata ove sezone. Rapid nema moći da ih zaustavi, ali isto tako ima što ponuditi u napadu pogotovo kada je u pitanju "klimava" defanziva kakvu ima Salzburg.

image.png.697e558270c75d9a8d516affad803b30.png

prije sat vremena, bigbear said:

LJUBLJANA-NAFTA 1 (1.80)

Ja ovdje vidim veliki value. Nadam se da ce kvota brzo pasti tako da brzo uplatite.

D4966976-5E04-4A49-A7A7-196C97AE1E45.jpeg

Ne treba se zalijetati. Nafta jeste drugoligaš, ali ja nisam nigdje našao podatak da će Olimpija izaći u najjačem sastavu ili da će gosti doći sa slabijom ekipom. Slovenska kladionica još uvijek drži koeficijent od 1,70 što nije ništa manje od ponuđenog na bet365 a ako ko zna situaciju oko ovog meča, znaju Slovenci.

prije 2 minute, crash1 said:

Ne treba se zalijetati. Nafta jeste drugoligaš, ali ja nisam nigdje našao podatak da će Olimpija izaći u najjačem sastavu ili da će gosti doći sa slabijom ekipom. Slovenska kladionica još uvijek drži koeficijent od 1,70 što nije ništa manje od ponuđenog na bet365 online kladionica" rel="">bet365 a ako ko zna situaciju oko ovog meča, znaju Slovenci.

image.png.35c6ee0cef735d53bb36ec94bd71d41f.png

Evo, slično kao i Domžale jučer. Igraju sa mladom ekipom, protiv Nafte koja je kvalitetna ekipa, koja se bori za plasman u prvu ligu i kojoj će ovo biti zadnji pripremni meč pred polufinalnu utakmicu kupa Slovenije.

Stvarno ne znam zašto kvota na Olimpiju pada, ali meni sve sugeriše na to da Nafta neće biti poražena ovdje. @bigbear ako ti imaš neki info, podijeli ga sa nama.

image.thumb.png.6233febfd12fa2e2d3b571fda0af2a21.png

Hannover - Dynamo Dresden   Hannover to score over 1.5 goal (1.73) William Hill

Utakmica u kojoj ne tako uvjerljivi domacin ima priliku popravit svoju statistiku u domacim utakmicama protiv najlosije gostujuce ekipe lige,bodovi podjednako trebaju objema ekipama,domacinu da se ne dovodi u neugodnu situaciju,a gostima jer vode ozbiljnu borbu za opstanak i vrlo im je izgledno ispadanje iz lige. O formi Dresdena nakon korone je pisano u prijasnjim postovima,i dalje se muce u drugom poluvremenu,jos veci problem za njih je sto danas igraju protiv ekipe koja je u zadnje vrijeme vecinu golova postizala nakon poluvremena,i ta opcija dolazi u obzir jer je kvota da Hannover postize gol u 2 poluvremenu 1.53.

Nadodao bih i sto se tice vremenske prognoze da je moguca kisa sto bi trebalo predstavljat dodatnu prepreku ekipi Dresdena sto se tice njihove fizicke forme.Sretno!

Hannover - Dresden 1 + gol Hannovera u drugom poluvremenu (2.05) bet365

Kolega @Antonini je većinu toga rekao za ovu utakmicu pa da se ne ponavljam. Hannover je ispao iz Bundeslige prošle sezone, te će sigurno biti iskusniji tim u ovoj utakmici. Na vrhu svega toga, kako je kolega spomenuo Dresden je na posljednjem mjestu na tabeli i teško je da će se izvući do kraja sezone. Vjerojatno će ispasti iz lige i pored toga Hannover ima odličan rekord u međusobnim omjerima. Zbog toga očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu.

Screenshot_14.jpg

Izvor: bet365

Da se nadovežem za ovo drugo poluvrijeme. U prošloj utakmici je Hannover poražen sa 3-1 u gostima protiv Sandhausena. Nakon relativno mirnog prvog poluvremena, četiri gola su postignuta u drugih 45 minuta. Domaćini su postigli dva puta u razmaku od pet minuta, gdje su imali vodstvo od 2-0, dok je Hannover dvije minute kasnije postigao počasni pogodak na toj utakmici. S obzirom da se Dresden muči u drugom poluvremenu kako je kolega spomenuo, za očekivati je da će Hannover postići barem jedan gol u tih 45 minuta.

Na betbuilderu sam sastavio kombinaciju ove dvije oklade i koeficijent od 2.05 mi se sviđa. 

Screenshot_13.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.6. u 13:30 CET) 

Duisburg - Jena | više od 2.5 gola (1.50) bet365

Jena ima problema sa izostancima. Duisburg je ubjedljivo bio prvi na tabeli, međutim, u posljednjih pet utakmica doživjeli su čak četiri poraza i dozvolili su da ih sustigne čak desetak ekipa. Prvu i 11. poziciju dijeli samo 5 bodova u 3.Bundesligi. Zanimljivo će biti do kraja zaista, veika borba će se voditi oko ulaska u 2. Bundesligu.

Screenshot_16.jpg

Izvor: bet365

Ovo je utakmica od velikog značaja za Duisburg i ovo je 'must win' za njih. Dolazi im Jena koja je se nalazi na dnu tabele i mogu slobodno reći da su oni ispali iz lige. Matematički nisu, ali imaju 16 bodova manje od sigurne zone. Danas Jena ima velikih problema sa sastavom, jer ne mogu računati na Kuhnea, Volkmera, Boka, Jahna, Schorra, Stanesea, Kaupera, Zejnullahua, Marandu i Gottbalda. S obzirom da Duisburg ne igra dobro u poslejdnjim utakmicama, vjerujem da je oklada na više od 2.5 gola u ovoj utakmici najbolja za odigrati.

Međusobni mečevi: DUISBURG - JENA
3LIG Jena Duisburg 1 : 2
2BUN Jena Duisburg 3 : 3
2BUN Duisburg Jena 4 : 0
POK Jena Duisburg 1 : 2
2BUN Jena Duisburg 2 : 4
2BUN Duisburg Jena 4 : 1
2BUN Jena Duisburg 2 : 2

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 3.6. u 13:58 CET) 

Werder - Frankfurt, preko 4.5 kartona @ 1.90  

Werder Bremen i Eintracht Frankfurt odigrat će svoju zaostalu utakmicu večeras.

Werder je na pretposljednjoj poziciji na tabeli sa 25 bodova, ali uprkos tome mogu biti zadovoljni, jer su se sa 7 bodova u protekle tri utakmice doveli u situaciju da se ravnopravno bore za opstanak, a sudeći po formi, mogli bi i uspjeti ostati u društvu najboljih u Njemačkoj.

Sa druge strane Eintracht Frankfurt se nalazi na 12. poziciji sa 32 boda, ali su u lošoj formi. 4 boda u četiri utakmice poslije pauze nije nešto što ih može zadovoljiti. Eventualnim porazom večeras ostali bi na 5 bodova iznad zone ispadanja, što pred posljednjih pet kola nije ugodna pozicija za njih, ako uzmemo u obzir da će se morati dodatno fokusirati i na kup utakmicu protiv Bayerna koja je na rasporedu 10.6.

Čini mi se da je to i njima postalo jasno nakon poraza od Bayerna od 5:2, pa su se maksimalno angažovali u posljednje dvije utakmice protiv Freiburga i Wolfsburga gdje su osvojili 4 boda za, ali u oči upada i pretjerana agresivnost ove ekipe. Naime u te dvije utakmice su zaradili 10 žutih kartona i 1 crveni, a ja objašnjenje tog podatka vidim upravo u činjenice da ne žele komplikovanu situaciju u posljednjih nekoliko kola. Isti pristup od Frankfurta očekujem i večeras. 

Već sam napisao da se Werder odlično čupa sa dna tabele u utakmicama nakon pauze. Takva angažovanost, i borba za goli život (ostanak u društvu najboljih) koštala ih je 10 žutih kartona i 1 crveni u posljednje četiri utakmice.

Sudac večerašnje utakmice je Patrick Ittrich, koji zna odraditi utakmice sa dosta kartona, ali mislim da nema tog sudije koji može umiriti ekipe koje imaju cilj ostanak u Bundesligi, i koje su u naletu. Moj tip za ovu utakmicu je minimalno 5 kartona, a mislim da treba probati i neku veću granicu.

Screenshot_1.png

prije 5 sati, crash1 said:

Evo, slično kao i Domžale jučer. Igraju sa mladom ekipom, protiv Nafte koja je kvalitetna ekipa, koja se bori za plasman u prvu ligu i kojoj će ovo biti zadnji pripremni meč pred polufinalnu utakmicu kupa Slovenije.

Stvarno ne znam zašto kvota na Olimpiju pada, ali meni sve sugeriše na to da Nafta neće biti poražena ovdje. @bigbear ako ti imaš neki info, podijeli ga sa nama.

Točno, Olimpija igra danas sa mladu ekipu..jas bi počekao na oficijalne sastave pa onda odigrao, ovako vidim value samo za Naftu a mozda i golove.

Famalicao - Porto | Porto više od 1.5 gola (1.53) bet365

U potpunosti se slažem sa Goksimom, Porto bi ovdje trebao uzeti laganu pobjedu, međutim ja ću se okušati na golove. Pobjeda od 3-1 na domaćem terenu protiv Sportinga je bila jedina pobjeda Famalicaoa u posljednjih deset ligaških utakmica. U prethodnoj utakmici, prije ove pauze su igrali protiv Belenensesa u gostima gdje su podijelili bodove. Famalicao je bio iznad očekivanja ove sezone, ali mislim da su oni sada zadovoljni sa svojom situacijom. Tek su ušli u ligu a već su blizu mjesta koja vode na europska natjecanja. Za tim koji je prošle sezone zamijenio 19 igrača, ovo je bila odlična sezona.

Sada igraju protiv jednog od dva najbolja tima u ligi i ne piše im se dobro u ovom susretu. Portu hitno trebaju bodovi, Benfica im diše za vratom, Imaju samo jedan bod više i ako ovdje kiksaju napravit će sebi veliki problem do kraja. Porto u prosjeku u svojim utakmicama postiže po 2.08 golova, tako da mislim da bi oni i ovdje mogli uraditi isto. Sretno!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 3.6. u 16:31 CET) 

Radnik Surdulica - Partizan 2 & više od 2 gola (1.95) bet365

Partizan sezonu može jedino donekle "spasiti" osvajanjem Kupa, u kojem su veoma uspješni poslednjih nekoliko godina (četiri uzastopna trofeja). Radnik će ovdje pokušati da napravi iznenađenje, ali iskreno, ne vjerujem da su sposobni za to, Partizan je lako izlazio na kraj sa njima u posljednje tri utakmice, posljednju su odigrali na ovom stadionu pred kraj prošle godine, crno-bijeli su slavili 1:2. Mislim da domaći mogu makar do gola, odbrana Partizana ne uliva mnogo povjerenja iako u prosjeku primaju relativno malo golova. Gosti su ovdje manje-više u najjačem sastavu, i u svakom slučaju silno motivisani da okončaju sezonu makar jednim trofejom, kao što je to bio slučaj i prošle, a finale se igra na njihovom stadionu, što jr svakako dodatni motiv.

prije 6 sati, Antonini said:

Hannover - Dynamo Dresden   Hannover to score over 1.5 goal (1.73) William Hill online kladionica" rel="">William Hill

Utakmica u kojoj ne tako uvjerljivi domacin ima priliku popravit svoju statistiku u domacim utakmicama protiv najlosije gostujuce ekipe lige,bodovi podjednako trebaju objema ekipama,domacinu da se ne dovodi u neugodnu situaciju,a gostima jer vode ozbiljnu borbu za opstanak i vrlo im je izgledno ispadanje iz lige. O formi Dresdena nakon korone je pisano u prijasnjim postovima,i dalje se muce u drugom poluvremenu,jos veci problem za njih je sto danas igraju protiv ekipe koja je u zadnje vrijeme vecinu golova postizala nakon poluvremena,i ta opcija dolazi u obzir jer je kvota da Hannover postize gol u 2 poluvremenu 1.53.

Nadodao bih i sto se tice vremenske prognoze da je moguca kisa sto bi trebalo predstavljat dodatnu prepreku ekipi Dresdena sto se tice njihove fizicke forme.Sretno!

Ovo je bilo brzo.....

prije 8 sati, crash1 said:

WIIIIIIIIN!!! DRUGI DAN ZA REDOM!!

Jučer Grosuplje kvota 10, danas Nafta kvota 4,00. Hvala lijepo, doviđenja prijatno i recite da nismo najjači kladionicarski forum u regiji?!?!?!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use