Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak 20.08.2009.

d_eye.dee

Recommended Posts

evo mojih parova za danas sa tjednog listića...ako uplatim još koji tokom dana napišem šta sam odigro... :)

Werder Br (2,5) - FK Aktobe   Vise   1,60

Fulham - Amkar Perm   1   1,50

Ovaj prvi par se odnosi na broj golova...i u utorak su koeficjenti bili ovakvi, a kakvi su sada neznam...

-evo i za danas sam na tjednom sve pogodio...stvarno šteta za onaj prvi dan gdje sam sve fulo...

Evo da se i ja javim... Još malo pa i meni počinje sezona... ;D (jedva čekam)  (tamo negdje sredinom 9.mjeseca...)

Ne igram ništa ozbiljnije u zadnje vrijeme jer su uglavnom prijateljske utakmice i ekipe se još uigravaju, međutim sa nekim manjim ulgoom mislim odigrati:

Dinamo Zg-Hearts  1

1.FSV Mainz-Bayern München  2

ManCity-Wolverhampton    1

3,24

O Dinamu ne treba trošiti previše rijeci jer mislim da svi znam dosta o toj utakmici i vjerujem da će Dinamo igrati ofanzivno te pobjediti, moždačak i sa hendikepom. Koliko sam imao prilike gledati Bayern igra dosta dobro, i stvara prilike, međutim ima problema sa realizacijom. Nakon dva remija vjerujem da je red za pobjedu, pogotovo kada igraju sa jednom od slabijih ekipa prvenstva.  Man. City se je opasno pojačao i igraju jako dobro. Doma protiv pridošlice u ligu nebi trebali imati problema...

Danas ima dosta parova, cak i previse za Europsku Ligu. Ja sam odlucio ici sa malo vecim ulogom na slijedeca cetiri para:

MFK Košice - AS Roma 2

Guingamp - Hamburger SV 2

NAC Breda - Villarreal gost daje gol

Sivasspor - Shakhtar D. gost daje gol

Tecaj 3,8

Za prva dva vjerujem da su domacini preslabi te je to duel davida i golijata samo sto bi ovdje golijat trebo zgazit male davide  8)

Roma je raznjela Genta sa 1:7 a Košice su u istoj ako ne i nizoj klasi uspredno s Gentom, dok je Totti pun optimizma pa vjerujem da ce povest Romu do gostujuce pobjede unatoc izostancima 4 vazna igraca (Doni, Cicinho, Juan, Vucinic).

Gungamp, a sta rec, osvojili kup pa dobili mogucnost da nastupaju u europskoj ligi al sad bi prici trebo biti kraj, HSV je prevelik zalogaj za njih. Da napomenem samo da je Guingamp klub iz druge francuske lige, i za 3 boda su se izvukli da ne ispadnu u trecu!

Villarreal ne znam u kakvoj su formi, igraju se uzvrati tako da ima vremena i za popravak pa im pogodak u gostima moze bit dovoljan.

Mali info: Shakhtaru nedostaju 3 vazna igraca: Darijo Srna, Luiz Adriano and Mariusz Lewandowski.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use