Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 31.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Nedelja1.jpg

Screenshot_37.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 25.5. u 10:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Hamburg - Wehen 1 (1.40) bet365

Domaćini su blizu ostvarenja svog sna i promocije u Bundesligu. Trenutno su na trećoj poziciji na tabeli sa dva boda manje od drugoplasiranog Stuttgarta, dok je ostalo još samo šest utakmica do kraja sezone. Hamburg u ovom susretu igra protiv Wehena, koji se nalazi na dnu tabele, točnije na 17. poziciji koja vodi u 3. Bundesligu. Hamburg je nakon pobjede protiv Regensburga prije četiri kola ostvario dva remija i jedan poraz. Igrali su protiv zaista jakih timova. Protiv prva dva na tabeli u ligi, te protiv Furtha, koji zaista zna biti neugodan, što su pokazali protiv Darmstadta u petak. Napravili su taj kiks protiv Stuttgarta i sada moraju da ganjaju dva boda zaostatka. Hamburg ne smije gubiti bodove u ovakvim utakmicama ukoliko želi direktnu promociju u Bundesligu.

Screenshot_79.jpg

Izvor: bet365

Wehen na dnu tabele, bori se za opstanak u ligi i bit će ovo jedna teška završnica za njih. Igraju sve lošije od te senzacionalne pobjede u prvoj utakmici od ponovnog nastavka lige protiv Stuttgarta. U prošloj utakmici je Wehen izgubio na domaćem terenu protiv Sandhausena. Tim je pokušao sve da ne izgubi tu utakmicu, što dokazuju pet žutih i jedan crveni karton. Wehen također ima jednu od najgorih obrana u ligi. Očekujem da Hamburg ostvari sva tri boda. Sretno!

Screenshot_78.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 25.5. u 0:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Dresden - Stuttgart 2 (1.36) bet365

Slična situacija kao i prethodna utakmica o kojoj sam pisao. Stuttgart se nalazi na drugoj poziciji sa 48 bodova, dva više od Hamburga, te pet manje od Arminije Bielefeld. U narednih šest kola oni imaju šansu da sustignu čak i Arimiju, međutim, prije svega im je cilj da ih Hamburg ne prestigne, kako bi ostali na toj drugoj poziciji koja direktno vodi u Bundesligu. Nakon dva nesretna poraza, Stuttgart se vratio na pobjedničke staze i sada mislim da im je motivacija mnogo veća kada su napokon preuzeli drugu poziciju.

Screenshot_79.jpg

Izvor: bet365

Igraju protiv tima koji je katastrofalan ove sezone. Dresden je u posljednje dvije utakmice počeo igrati bolje, gdje su pobijedili dva prosječna tima. Prije toga su imali samo četiri pobjede u 23 utakmice. Imaju čak 11 poraza i najgori napad u ligi. Četiri su boda dalje od Wehena i ne piše im se dobro. Očekujem da će Stuttgart dati sve od sebe da ostvari sva tri boda u ovom susretu kako bi uspio zadržati tu drugu poziciju.

Screenshot_80.jpg

(Koeficijenti 25.5. u 0:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, IzudinB said:

Hamburg - Wehen 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

...

 

prije 10 sati, IzudinB said:

Dresden - Stuttgart 2 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

...

Meni je ovo double za visok ulog. U Bundesligi II o kojoj sam dosta pisao zadnje vrijeme gledat ćemo zanimljivu borbu za Bundesligu. Druga pozicija vodi direktno u najjače njmečako natjecanje, treća u kvalifikacije za istu a četvrta pak ništa. 

Za očekivati je da će Arminia biti prvoplasirana ali imamo čak tri momčadi nagurane u tri boda i svaki bod u ovoj fazi, sa svega par kola do kraja, može biti presudan. Baš zato sumnjam da će HSV i Stuttgart prosuti bodove danas. bet365 ili unibet

Slika-zaslona-2020-05-30-u-11.47.04.png

Link to comment
Share on other sites

Teplice - Opava 1 (1.72) bet365

Teplice imaju nevjerojatan rekord protiv ovog protivnika, pogotovo na ovom terenu. Pored toga, Opava je katastrofalna u gostima ove sezone. Oni moraju pobijediti sve utakmice do kraja sezone kako bi izbjegli doigravanja za ispadanje. Ovdje očekujem pobjedu Teplica, jer oni i dalje imaju šanse da se kvalificiraju za mjesta koja vode u doigravanja za europsku ligu. Imaju samo tri boda manje u odnosu na Bohemians koji se nalazi iznad njih, dok na toj poziciji koja vodi u doigravanja za europsku ligu Sigma ima šest bodova više. S obzirom da timovi iznad njih igraju dosta loše, možda će ovo biti šansa za Teplice da se uozbilje u utrci za ta mjesta.

Nisu mogli dobiti boljeg protivnika od Opave. Opava je katastrofalna i ove sezone, gdje su uspjeli postići samo 11 golova u 25 utakmica do sada. Oni su slavili samo četiri puta ove sezone od kojih su tri pobjede stigle na domaćem terenu. U gostima su kao što sam već i spomenuo, katastrofalni, te imaju tri poraza zaredom u posljednjih pet susreta. Opava je u gostima postigla samo četiri gola u 13 utakmica. Teplice ne bi trebale da imaju mnogo problema u ovoj utakmici gdje očekujem ubjedljivu pobjedu. 

Teplice će u ovom susretu biti bez Hycka, Ljevakovića, Maraceka, Maresa, Shejbala i Vyhnala. Na drugoj strani za Opavu nema Dedića, Schaffartzika i Smekala. Sretno!

Screenshot_95.jpg

(Koeficijenti 30.5. u 17:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

BATE - Isloch 1 (1.33) bet365

BATE je jedini tim, pored Zhodina, koji još uvijek nije izgubio na domaćem terenu u ligi. Od četiri utakmice, tri su bile pobjede uz jedan remi. Sa jednim bodom prednosti na vrhu tabele u odnosu na drugoplasirani Zhodino, BATE će morati nastaviti sa pobjedama. Najbolji su tim u ligi imaju zaista fenomenalan napad koji postiže u prosjeku po 2.2 gola, dok imaju također i jednu od najboljih obrana.

Screenshot_96.jpg

Izvor: bet365

Na drugoj strani imamo Isloch, koji je počeo konstantno gubiti utakmice. Izgubili su tri u posljednjih pet susreta. Oni imaju sjajnu sezonu na domaćem terenu, međutim, u gostima su katastrofa. Sada igraju protiv najboljeg tima u zemlji i siguran sam da će se njihova crna serija ovdje nastaviti. Isloch je zaista dobar kod kuće, gdje u sedam susreta imaju pet pobjeda. U isto vrijeme su najgori tim u gostima nakon što su izgubili sva tri meča. Primili su osam golova u te tri utakmice, dok su uspjeli postići samo jedan gol. Prilično sam siguran da će domaćini ovdje uništiti takvu obranu sa lakoćom. Sretno!

Screenshot_97.jpg

(Koeficijenti 30.5. u 17:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Shakhtar - Dinamo Kyiv | Dinamo daje gol (1.50) bet365

Lagano počinju prvenstva širom europe, a tako i u Ukrajini. Shakhtar će ugostiti Dinamo Kieva u prvoj utakmici nakon nastavka sezone. Prije stanke su izgubili protiv Zorye koja se nalazi na drugoj poziciji u ligi. To im je bio drugi poraz u posljednjih pet mečeva. Ali vodstvo od 13 bodova na vrhu tabele je velika razlika i siguran sam da će osvojiti ovogodišnju titulu, tako da mogu biti spokojni na toj prvoj poziciji.

Nakon poraza protiv Dnipra, Dinamo se ponovo vratio na pobjedničke staze u gostima protiv Oleksandriye. Prilično su dobri u gostima, gdje su u 11 utakmica postigli 25 golova, a primili samo osam. Sa sljedećim utakmicama protiv Shakhtara i Zorye, morat će uzeti barem jedan bod u gostima. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji, ali imaju isto bodova kao i Zorya i Desna iznad njih. Dinamo Kiev također ima utakmicu manje tako da su u blagoj prednosti. Ukoliko ostvare jedan bod protiv SHakhtara ovdje, preći će na tu drugu poziciju.

Ide im u korist i to što Shakhtar ne igra na domaćem terenu. Igrjau domaće utakmice na zamjenskom stadionu, dok neće biti ni navijača, tako da vjerujem da Dynamo Kiev ovdje može postići barem jedan gol. Zbog toga mi je opcija da Dinamo daje gol vrlo privlačna. Sretno!

Screenshot_98.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 30.5. u 18:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 20 sati, Goksim said:

 

Meni je ovo double za visok ulog. U Bundesligi II o kojoj sam dosta pisao zadnje vrijeme gledat ćemo zanimljivu borbu za Bundesligu. Druga pozicija vodi direktno u najjače njmečako natjecanje, treća u kvalifikacije za istu a četvrta pak ništa. 

Za očekivati je da će Arminia biti prvoplasirana ali imamo čak tri momčadi nagurane u tri boda i svaki bod u ovoj fazi, sa svega par kola do kraja, može biti presudan. Baš zato sumnjam da će HSV i Stuttgart prosuti bodove danas. bet365 online kladionica">bet365 ili unibet">unibet

Slika-zaslona-2020-05-30-u-11.47.04.png

Nakon dodatnih istraživanja o ovim utakmicama, odlučio sam pojačati ulog. Imamo susret predzadnje momčadi i trećeplasirane te zadnje i drugoplasirane. Istina, bodovi trebaju kako jednima za borbu za Bundesligu, tako i drugima za opstanak ali jednostavno razlika u kvaliteti je prevelika i mislim da Stuttgart i HSV nakon međusobnog ogleda te duela s Arminia Bielefeldom koja je u subotu učvrsitla prvu poziciju s pobjedom na gostovanju, neće kiksati. 

Treba dodati i da je Dynamo Dresden jedina momčad Bundeslige II koja još nije odigrala ni jednu utakmicu nakon nastavka sezone. Naime, u zadnjem nizu testiranja prije nastavka sezone četiri igrača Dynamo Dresdena bila su pozitivna na covid 9 Svibnja pa je cijela momčad stavljena u dvotjednu izolaciju. Jasno je da u tim okolnostima nisu najbolje fizički spremni te uigrani za nastavak sezone u koji ulaze samo  jer tako raspored diktira. Mislim da bi Stuttgart trebao upisati laganu rutinsku pobjedu sa hendikepom pao i 2/2. Zbog visine uloga zadovoljit ću se sa najsigurnijom opcijom, pobjedom. 

BUNDESLIGA II - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Slika-zaslona-2020-05-31-u-01.05.27.png


Slika-zaslona-2020-05-31-u-01.06.06.png


Slika-zaslona-2020-05-31-u-01.05.54.png


Slika-zaslona-2020-05-31-u-01.05.41.png

BUNDESLIGA II - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

Dynamo Dresden - Stuttgart 2 (1.36) bet365

Veliki preokret u prošlom kolu protiv direktnog rivala HSV-a, mogao bi se ispostaviti i ključnim u borbi za ulazak u Bundesligu. Gubili su 0:2 na poluvremenu, da bi u nastavku ubrzo poravnali rezultat, te postigli treći pogodak u drugom minutu nadoknade za veliko slavlje i skok na drugo mjesto, upravo ispred Hamburga. Sada imaju dva boda više od njih, a prva dva mjesta direktno vode u viši rang. Do kraja sezone će se voditi velika borba između klubova koji su ne tako davno igrali značaju ulogu u Bundesligi, a u ovom duelu Stuttgart sebi ne smije dozvoliti kiks.

Protivnik im je Dynamo Dresden, koji nije odigrao niti jednu utakmicu nakon ove pauze, niti su trenirali sve donedavno, zbog nekoliko slučajeva zaraze koronavirusom, zbog čega je čitava ekipa bila u dvonedjeljnom karantinu. Imajući to u vidu, Stuttgart je u ogromnoj prednosti, kada je riječ o uigranosti i fizičkoj spremi. Osim toga, tim iz Dresdena je na posljednjem mjestu na tabeli, doduše sada sa već nekoliko utakmica manje u odnosu na protivnike, a nespremnost i neuigranost će im biti veliki hendikep u ovom susretu. S obzirom na sve, po meni je ovo jedan od zicera dana.

Link to comment
Share on other sites

Pozz ljudi puno vec pisali pa.necu i ja... sttutgart i hamburg moraju danas obe ekipe imata dobar napad ali prave napake v obrani... danas moraju pobjedit ali ja sam blize over oba 1.5 gola bolja kvota i manji rizik... jer za pobjedu mislim da jim trebaju 2 gola... ekipe nisu na razini da izdrze 90 minuta bez grijeske pa tako ocekujem da neko od njih dobije i gol... istina da goksim ceka ovaj par na svakom listicu kao zadnji pa naravno ako zabiju ide cash out:)... cekam i kartone da stavr pa kad to bude bit se feste i kvote ukuone ufff... cujemo kasnije i over dortmund 1.5 gola moze i gladbach po kvoti 1.57 over 1.5... ma samo hrabro danas ko nima profita danas izbacen iz grupe:) salim se

Link to comment
Share on other sites

prije 12 minute, Master of disaster said:

po meni danas zicer dana hendikep na Dortmund, odličnih 1.80.

Padeborn uvjerljivo zadnji i otpisan a Dortmundu pušu za vratom Leverkusen, Leipzig i Monchengladbach.

Haaland neće igrati ali i bez njega su odlična ekipa.

Slažem se, meni je plan M'gladbach pobjeda u barem jednom poluvremenu + Dortmund nakon Bundeslige II a Rijeka-Osijek večeras će biti izuzetno zanimljiva utakmica. Pričekao bi sa uplatama do navečer međutim mislim da je Rijeka bolje pripremljena, kvalitetnija i vjerujem da ćemo ih gledati kako osvajaju Kup ove sezone. 

Link to comment
Share on other sites

prije 14 minute, Goksim said:

Slažem se, meni je plan M'gladbach pobjeda u barem jednom poluvremenu + Dortmund nakon Bundeslige II a Rijeka-Osijek večeras će biti izuzetno zanimljiva utakmica. Pričekao bi sa uplatama do navečer međutim mislim da je Rijeka bolje pripremljena, kvalitetnija i vjerujem da ćemo ih gledati kako osvajaju Kup ove sezone. 

Monchengladbach mi malo "smrdi" ali bar jedno poluvrijeme je realno da dobiju.

ja sam na Rijeku ishod bez neriješenog igrao u najgorem slučaju mislim da X može bit u 90 min.

(iz Osijeka sam) Osijek godinama muči oscilacija u igri,odigraju jednu,dvije utakmice dobro pa iduće budu ne prepoznatljivi na terenu.Kao što si rekao Rijeka je bolja i pripremljenija ekipa.

Link to comment
Share on other sites

Gladbach - Union Berlin / Over 2,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 1,72

Paderborn - Dortmund / Pobjeda Dortmunda bet365 Bet365 Hrvatska - 1,30

Kvota mi je odlična na golove i nije mi jasno zašto je ovako visoka jer kada Gladbach igra, obično meč završava sa velikim brojem golova. Francuski dvojac Thuram & Plea je fenomenalan, užitak ih je zaista gledati, Embolo, Zakaria i Fabian Johnson su igrači koji su također napački orijentisani bez obzira na pozicije koje igraju. Igraju atraktivno, bore se za plasman u Ligu prvaka i sa druge strane imaju ekipu koja je prevazišla sva očekivanja, ispunili su svoj cilj, opstanak u ligi i mislim da je vrijeme da ih neko "nakanta." Obično su igrali dobro na domaćem terenu u gostima nisu bili toliko sjajni, pogotovo protiv većih ekipa. 

Dortmund će ovo uzeti 100% sam siguran, kvota od 1,30 mi je vrlo lijepa jer je "Padobran" najlošija ekipa u ligi, pisao sam ranije o njima, zalutali su ovdje, i već nakon nekoliko odigranih kola se zapravo znalo da će oni biti putnici u niži rang. Dortmundu trebaju bodovi, uzet će ovo lagano. U sniglu ću odigrati hendikep pobjedu na Dormtund, a u kombinaciji sa Gladbachom mi je dovoljna i kvota od 1,30 koja je, složit ćete se odlična.

 

image.png.8cb9cfa0cc377f577295dd76a5faee7c.png

Link to comment
Share on other sites

Od mene danas analiza neka na Hrvatski kup... tko voli neka izvoli :D specijalnih info nema osim da Osijeku nedostaje Pilj ali to je manje-više nebitno... baziram se na nekom čitanju utakmice i old school H2H prednosti :)

 

Finale prije finala!

Vjerovatno i najbolji opis današnje polufinalne utakmice kupa!

Na praznoj Rujevici snage će po četvrti puta ove sezone odmjeriti Rijeka i Osijek.

Rijeka je pred ovu utkamicu izgleda odlično, prekid prvenstva za njih je očigledno dobro došao s obzirom da je trener Rožman uspio uštimati svoje trupe do savršenstva, barem se tako čini nakon ovih prijateljskih utakmica u kojima su doslovce torpedirali protivnike! Inter je poražen sa 4:1 a Istra je popila 5:1. Ono što je impresivno prije svega (koliko se može vidjeti u nekim sažetcima) je lakoća sa kojom je Rijeka igrala, neki mehanizmi su poboljšani kao i sama uigranost igraća dok se psihički doimaju vrlo dobro.

Osijek je svoju generalku a i jedinu pripremnu utakmicu odigrao protiv Dinama, utakmica je bila zatvorena za javnost i bez nekih opširniih izvještaja tako da ne mogu reći kako su točno izgledali, ali sudeći po postavama može se reći da nisu bili najbolji s obzriom da su poraženi sa 2:1 a Dinamo u toj utakmici nije koristio neke najbolje igrače poput Petkovića, Ivanušeća, More, Leovca a priliku su dobili brojni mladi igrači poput Gvardiola, Đire i Kulenovića koji su počeli od prve minute.

Gledamo li individualnu kvalitetu ove dvije momčadi prednost sigurno moramo dati Osijeku koji je po nekom igračkom kadru sigurno koplje iznad ali u taktičkom smislu su debelo iza prve tri momčadi HNL. Problem Osijeka prije svega je loša raspodjeljenost kvalitete, politika kupovine igrača kod njih je vrlo loša; primjerice centralni vezni igrači su visoke kvalitete i konkurencija je vrlo tijesna dok na krilnim pozicijama Osijek ima samo Grezdu koji je daleko od stare forme i osim njega praktički nikoga tko bi mogao biti kompetitivan najvećim rivalima. Isto tako je i na napadačkim pozicijama gdje imamo Marića i Mancea, dva napadača sličnog, gotovo istog stila igre a još od malih dana iz matematike znamo da su + i + jednaki -. Velik hendikep Osijeka je i odabir trenera posljednjih nekoliko godina, Zekić, Skender pa sada Kulešević svojim taktičkim stilom igre ne odogovaraju momčadima koji su u vrhu tablice i favoriti na gotovo svakoj utakmici, njima više odgovara kada su u podređenoj poziciji i igraju na kontra napade, isto tako osim Zekića druga dva trenera su pokazali da ne posjeduju niti dovoljno kvalitete i iskustva za momčad Osijeka. Gostujući susreti za Osijek su treći njihov problem pred ovu utakmicu, činjenica da su najistočnija momčad sigurno im ne ide u plus s obzirom da se na gostovanja putuje više od konkurencije iz primjerice Zagreba ali sigurno nije opravdanje za katastrofalan gostujući učinak ove sezone, u 12 gostujućih utakmica ove sezone Osijek je ostvario samo jednu pobjedu te je čak šest puta poražen.

Rijeka u ovom trenutku izgleda puno bolje, taktički su puno bolje pripremljeniji od Osijeka, u korist im ide i domaći teren na kojem su od Osijeka poraženi samo dva puta u posljednjih 10 godina (ukupno se igrlao 22 utakmice a poraze je Rijeka upisala 2017 i 2011 godine).

Moj prijedlog oklade bio bi prolaz Rijeke koji je trenutno na tečaju oko 1.60, a zbog važnosti utakmice sigurno se isplati razmotiriti i okladu na broj žutih kartona (granice su 4.5 i 5.5 i smatram da bi obje mogle u „over“) a za ljubitelje oklade na golove preporučio bih klađenje u živo s obzirom da je ovdje rijeć o jednoj utakmici i moguće je očekivati takozvane „late over“.


AUTOR: https://www.facebook.com/CrneKese001

Link to comment
Share on other sites

Munster - Hallescher / 1X bet365 Bet365 Hrvatska - 1,53

Munster poboljšao je svoju formu nakon zimske pauze i s pobjedama protiv Hanse, Uerdingena i Jene imaju dobre prilike da izbjegnu ispadanje. Wagner  je jedini igrač koji  nedostaje ostali svi igrači su spremni.

U međuvremenu, Hallescheru su od od decembra krenula kola niz brdo, 2 remija i 8 poraza u 10 zadnjih utakmica, a neki su zaista bili teški zbog velikog broja primljenih golova. Danas igraju bez dva ključna veznjaka (Gobela i Jopeka) a i promjena trenera kada je došao Ismail Atalan u februaru  do sada nije imala učinka igraju još slabije izgubivši protiv vrlo loše momčadi kao što je Grossaspach.

Ne vidim način da danas dođu do pobjede, a kvota na 1X je po meni odlična.

image.thumb.png.dd0e44c3ffb9479a7e6ba76bb5a8b00f.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use