Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Subota1.jpg

Screenshot_37.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 25.5. u 10:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Mainz - Hoffenheim / Stefan Posch dobija žuti karton bet365 Bet365 Hrvatska - 3,00

Evo trenutno bet365 ima u ponudi koji će igrač dobiti žuti karton na meču. Nisam do sada primjetio da to imaju u ponudi i odmah mi se na prvu svidjela ogromna kvota od 3,00 da će Posch dobiri žuti karton. On je jedan od najgrubljih igrača u Bundesligi, 9 puta je ove sezone dobio žuti, u prosjeku svakih 200 minuta, što bi otprilike značilo da svaki treći meč bude kartoniran.

image.png.c33a0f55dc8c4c2a807c04809277a01d.png

Nakon nastavka sezone on još nije dobio karton, dakle vrijeme mu je a mislim da će biti još veći pritisak na njega jer je njegov partner iz odbrane Hubner zaradio crveni, što znači da će Posch 100% igrati čitav meč čime se povećavaju šanse za karton a i vjerovatno će Bičakčić igrati sa njim u paru a znamo kako Bičo zna da kiksne i da partnera primora na glupe prekršaje.

image.thumb.png.ebd81a1666a8172d9477df12d3b1eaba.png

Sve u svemu kvota od 3,00 je vrijedna rizika, jednima i drugima trebaju bodovi, očekujem napade kako jednih tako i drugih, očekujem grublji meč bez nekih kalkulacija jer vremena za njih nemaju ako žele izboriti Evropu odnosno opstanak u ligi.

image.png.5c78d44cc946b125ebe9fb999f171c3e.png

DIREKTNI LINK NA OVAJ PAR!

Link to comment
Share on other sites

Hertha – Augsburg 1 (1.90) bet365

Koronavirus pauza je bila prilično pozitivna za Herthu do sada. Oni su prije pauze imali samo jednu pobjedu u šest utakmica, dok su nakon pauze uspjeli osvojiti sedam bodova u tri utakmice. Slavili su protiv Hoffenheima u Sinshajmu i Uniona u gradskom derbiju u Berlinu, dok su sredinom tjedna ostali neporaženi protiv Leipziga. Krzystof Piatek je u tom susretu postigao svoj drugi gol od dolaska u Herthu iz Milana u siječnju, dok se pored njega u listu strijelaca upisao i Marko Grujić. Za ovaj susret će biti bez Ascacibara i Kalouda, dok su pod znakom sumnje Kraft, Plattenhardt, Rekik, Stark i Wolf.

Moguća postava Herthe: Jarstein – Pekarik, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt – Skjelbred, Grujic – Lukebakio, Darida, Cunha – Ibisevic (c)

Sada će na svom terenu dočekati Augsburg, koji se još uvijek bori za opstanak u Bundesligi. Augsburg je u prvoj utakmici izgubio bodove protiv Wolfsburga, a zatim su slavili protiv Schalkea u gostima, da bi na kraju remizirali sa 0-0 protiv Paderborna na svom terenu. Paderborn je posljednjeplasirana ekipa i tu se očekivalo slavlje domaćina, no Augsburg nas je iznevjerio. Zaista su jedna čudna ekipa, pa me ne bi iznenadio ni njihov trijumf u ovom susretu, iako mislim da će Hertha ovdje iskoristiti svoju dobru formu i ostvariti nova tri boda u svom usponu na gornji dio tabele. Augsburg će imati skoro cijelu momčad na raspolaganju, samo će Finnbogason, Giefer, Hahn, Iago i Schieber biti pod znakom sumnje za ovaj susret.

Moguća postava Augsburga: Luthe – Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max – Khedira, Baier (c) – Richter, Löwen, Vargas – Niederlechner

Screenshot_74.jpg

(Koeficijenti 29.5. u 19:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Izvor: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/najava-29-kola-bundeslige-bavarci-lagano-sezonu-privode-kraju-dok-se-vodi-velika-borba-za-ligu-prvaka/

Link to comment
Share on other sites

Kuressaare - Narva 2 (1.33) bet365

Osim poraza i jedne od najgorih obrana u ligi, Kuressaare se suočava sa velikim problemima u napadu. Oni nisu postigli niti jedan gol u prve tri utakmice ove sezone. To nije ništa novo za njih, jer su oni prošlu sezonu završili sa četiri uzastopna poraza. Završili su na pretposljednjoj poziciji na tabeli, te su ostvarili samo šest pobjeda u 36 odigranih utakmica u ligi. Kuressarre je prošle sezone primio 87 golova, ali to je kada su imali jednu od boljih sezona. Prije dvije sezone kada su tek ušli u ovu ligu primili su 115 golova.

Narva je također ispustila bodove sa remijem i dva poraza, ali kada pogledamo njihove međusobne susrete vidjet ćemo nevjerojatnu dominaciju gostiju. Narva je slavila osam puta u posljednjih deset utakmica protiv Kuressaarea. Prošlu sezonu Narva je završila sa četiri uzastopne pobjede. U posljednjoj su pobijedili upravo Kuressaarea sa 0-1. Ovo je savršena prilika da se vrate na pobjedničke staze u novoj sezoni. U tri utakmice su ostvarili remi i dva poraza što nije za pohvalu, ali sada imaju strašnu šansu da ostvare svoj prevjenac ove sezone. Nisu mogli dobiti boljeg protivnika za to od Kuressaarea. Vjerujem da će Kuressaare ove sezone ponovo po tradiciji da se bori u zoni ispadanja. Očekujem rutinsku pobjedu Narve.

Screenshot_75.jpg

(Koeficijenti 29.5. u 23:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sigma - Pribram | Sigma više od 1.5 gola (1.72) bet365

Pribram je blizu ispadanja u niži rang natjecanja nakon što je promoviran ove sezone. Sa samo 15 bodova, gosti su zakovani na dno i nisu neka prijetnja za Sigmu. Sigma ima dva remija i poraz u posljednje tri utakmice. Njihov posljednji susret bio je u gostima kod Slovacko gdje su podijelili bodove. 

Screenshot_77.jpg

Izvor: bet365

Osim pobjede od 3-1 kod kuće protiv Javloneca u Tripsport ligi, Pribram nije slavio u posljednje 22 utakmice. Iz ovoga se vidi da će ovom utakmicom domaćini dominirati. Sigma je izgubila samo dvije od 18 utakmica u kojima su ugostili Pribrama, od 1997. godine. Nakon što su izgubili samo jedan od posljednjih 12 mečeva na domaćem terenu, Sigma nema što da se brine. Pribram je do sada izgubio svih 12 gostujućih susreta ove sezone. Nakon 34 primljena gola u odnosu na ukupno tri postignuta, možemo očekivati da će Sigma ovdje napuniti mrežu Pribrama. Zbog toga mislim da bi Sigma mogla postići više od 1.5 gola.

Screenshot_76.jpg

DREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 30.5. u 00:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

 SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA

Vraća nam se i Hrvatska, prije povratka dugoočekivane 1.HNL odigrati će se dvije utakmice Hrvatskoga kupa a svima kojima su nedostajali čari domaćeg nogometa u subotu će od 20:15 doći na svoje sa prvom utakmicom polufinala između Slaven Belupa i Lokomotive.

Obje momčadi su naporno trenirale te se mukotrpno spremale za svoje, trenutno najbitnije utakmice sezone! Iako će se prvenstvo odigrati do kraja, te se sve predviđene utakmice održati manje-više je jesno da Slaven Belupo ne može posebno napredovati na tablici a niti grčevita borba za ostanak nije realna u ovom trenutku. Lokosi su do sada odigrali svoje najbolje proljeće te se aktivno uključili u borbu za europska mjesta ali pred njima je vrlo težak posao jer ih paklen ždrijeb tek sada očekuje tako da vjerujemo da je sva snaga ovih momčadi trenutno koncentrirana na kup, jer kako bi se reklo kup se ne igra on se osvaja a sa osvajanjem kupa nagrada je vrlo poželjna a to je plasman u Europu.

Sudeći po trenutnim tečajevima i po nekoj povjesti međusobnih susreta očekuje nas jedna zanimljiva i do samog kraja neizvjesna utakmica. Koprivnica je iako sada bez navijača na tribinama nadaleko poznata kao teško osvojima, padali su tu i Dinamo, Rijeka, Hajduk i Osijek a sama Lokomotiva je samo jednom uspijela pobjediti na posljednjih šest gostovanja.

Zbog činjenice da nas očekuje neizvjesna utakmica u kojoj je ulog jako visok odlučili smo se na okladu na kartone. I bez ovako visokog uloga ove utakmice nisu bile nježne pa je na posljednjih pet susreta podjeljeno 24 žuta kartona, redom 4;3;6;7;4 iako to i nije previše s obzirom da se u HNL kartoni poprilično pokazuju. Sudac utakmice je trenutno najuspiješnii Hrvatski sudac Ivan Bebek koji je već iskusan te ima nekoliko europskih izleta. Iako je već jasno da u europi Ivan vrlo lakše pokazuje kartone te je na prosjeku od 5,75 žutih kartona uz nekoliko pokazanih crvenih on je u nacionalnom prvenstvu na prosjeku od 4,1 kartona. Ipak treba uzeti u obzir da se u nacionalnom prvenstu ne igraju sve utakmice pod istim imperativom kao u Europi kada bogate novčane nagrade jednostavno podižu želju i imperativ pobjede.

Momčadi su po broju osvojenih kartona na kompletno različitim mjestima, Lokomotiva je odmah iza Dinama momčad sa najmanjim brojem kartona (52) što je ravno 2.0 u prosjeku po utakmici, Slaven Belupo je odmah iza Intera na drugom mjestu momčadi sa najvećim brojem kartona (70) ukupno 2.69 žutih kartona po utakmici.

Naša oklada zbog svih gore navedenih čimbenika bila bi ona na broj kartona.

PROGNOZA: vise od 4.5 žutih kartona @1.75

IZVOR:
Link to comment
Share on other sites

Wolfsburg – Frankfurt 1 (1.90) bet365

Nakon poraza protiv Dortmunda, Wolfsburg je ostvario pomalo iznenađujuću pobjedu protiv Leverkusena. U toj utakmici su pobijedili ekipu koja je bila u najboljoj formi u ligi. Da dobra igra Wolfsburga nije slučajna pokazuje nam i njihov uspjeh u Europskoj ligi ove sezone. Izgleda da će se ovaj tim ponovo naći u istom tom natjecanju i sljedeće sezone. Međutim, ukoliko to žele ostvariti, moraju naporno raditi do kraja ove sezone, jer su im Hoffenheim, Freiburg i Schalke za petama. Vukovi će u ovom susretu biti bez suspendiranog Klausa i ozlijeđenih Otavija i Williama. Pod znakom sumnje su Camacho, Guilavogui i Mehmedi.

Mogući sastav Wolfsburga: Casteels (c) – Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon – Steffen, Schlager, Arnold – Brekalo, Weghorst, Victor

Došli su teški dani za tim iz Frankfurta, baš nikako da dođu do pobjede u Bundesligi. Nisu uspjeli slaviti ni jednom u posljednjih šest utakmica. Prekinuli su niz od pet poraza sa tim remijem od 3-3 protiv Freiburga. Kod njih je situacija zaista u kritičnom stanju, jer još uvijek nisu obezbjedili opstanak u ligi. Vjerovali su da će im onaj meč sa Bayernom u kupu biti jedan od najvažnijih ove sezone, međutim, nisu se nadali da će se morati boriti za opstanak. Trenutno imaju samo dva boda više od Dusseldorfa, koji se nalazi u crvenoj zoni. Ako izgube u ovom susretu, imat će vrlo tešku završnicu sezone. Wolfsburg je sa pravom favorit sa koeficijentom 1.95 na njihovu pobjedu. Frankfurt će biti bez suspendiranog Ilsankera i ozlijeđenog Paciencije.

Mogući sastav Frankfurta: Trapp – Abraham (c), Hasebe, Hinteregger – Toure, Kohr, Rode, Kostic – Kamada – Silva, Dost

Screenshot_81.jpg

(Koeficijenti 30.5. u 10:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Viktoria Plzen - Mlada Boleslav | Više od 2.5 gola (1.65) bet365

Nastavlja se i češko prvenstvo. Plzen je u prošlom kolu u derbiju slavio protiv Slavije Prague sa 2-1, međutim, pored tog dobrog rezultata ništa se značajno nije promijenilo na tabeli. Slavia Prague je i dalje najbolja momčad i sigurno će završiti na toj prvoj poziciji. Plzen se u ovom trenutku nalazi na sigurnoj drugoj poziciji i oni su već osigurali kvalifikacije za prvaka. Imaju čak 10 bodova više od trećeplasiranog Jabloneca koji također igra protiv Slavije Prague i ne piše im se dobro. U svakom slučaju je Viktoria Plzen tim koji je u najboljoj formi u ovom trenutku u ligi nakon što su ostvarili 14 pobjeda zaredom na svim natjecanjima. U izvanrednoj su formi završili ligu, odigrali su svoje prijateljske utakmice, te pobijedili Slaviju Prag na početku nastavka lige. Očekujem da će Plzen nastaviti sa svojim dobrim igrama i ovdje protiv Mlade Boleslav.

Mlada Boleslav se nalazi na sedmoj pozicij isa 37 bodova i oni će se boriti za mjesto u doigravanjima. Ova utakmica mi je zapela za oko zbog međusobnih duela ova dva tima. U četiri međusobna susreta je postignuto nevjerojatnih 22 gola, tako da mi se čini da je ovdje najbolje igrati na golove.

Screenshot_82.jpg

(Koeficijenti 30.5. u 10:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, IzudinB said:

Kuressaare - Narva 2 (1.33) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Osim poraza i jedne od najgorih obrana u ligi, Kuressaare se suočava sa velikim problemima u napadu. Oni nisu postigli niti jedan gol u prve tri utakmice ove sezone. To nije ništa novo za njih, jer su oni prošlu sezonu završili sa četiri uzastopna poraza. Završili su na pretposljednjoj poziciji na tabeli, te su ostvarili samo šest pobjeda u 36 odigranih utakmica u ligi. Kuressarre je prošle sezone primio 87 golova, ali to je kada su imali jednu od boljih sezona. Prije dvije sezone kada su tek ušli u ovu ligu primili su 115 golova.

Narva je također ispustila bodove sa remijem i dva poraza, ali kada pogledamo njihove međusobne susrete vidjet ćemo nevjerojatnu dominaciju gostiju. Narva je slavila osam puta u posljednjih deset utakmica protiv Kuressaarea. Prošlu sezonu Narva je završila sa četiri uzastopne pobjede. U posljednjoj su pobijedili upravo Kuressaarea sa 0-1. Ovo je savršena prilika da se vrate na pobjedničke staze u novoj sezoni. U tri utakmice su ostvarili remi i dva poraza što nije za pohvalu, ali sada imaju strašnu šansu da ostvare svoj prevjenac ove sezone. Nisu mogli dobiti boljeg protivnika za to od Kuressaarea. Vjerujem da će Kuressaare ove sezone ponovo po tradiciji da se bori u zoni ispadanja. Očekujem rutinsku pobjedu Narve.

Screenshot_75.jpg

(Koeficijenti 29.5. u 23:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Odličan prijedlog @IzudinB, isto sam ispratio još sinoc jer se utakmica igra već u 12:00 danas. U prošlom kolu u Estoniji smo vidjli puno iznenađenja, mislim da je vrijeme i da vidimo normalnije rezultate. 

Slika-zaslona-2020-05-30-u-10.42.32.png

Link to comment
Share on other sites

Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb | Pobjeda Lokomotive u bilo kojem poluvremenu (1.72) bet365

Polufinale hrvatskog kupa. Slaven Belupo nije baš dobro igrao u svojim posljednjim utakmicama, uključujući i prijateljske utakmice prije nekoliko dana. Oni su ostvarili jednu pobjedu, tri remija i poraz. Takve rezultate su zabilježili tijekom cijele sezone, tako da ih nije iznenađujuće vidjeti na toj sedmoj poziciji, trećoj od pozada u 1. HNL. Nakon tavkih nastupa teško je da će oni ovdje bilo što uraditi protiv Lokomotive Zagreb.

Po mom mišljenju, Lokomotiva Zagreb je bila mnogo bolji natjecatelj ove sezone. Igrali su dobro u svojim posljednjim utakmicama, te nakon slavlja u prijateljskoj, trenutno su na šest pobjeda u nizu. Da su dobro igrali u ligi ove sezone pokazuje i činjenica da se nalaze na trećoj poziciji na tabeli u 1. HNL. Postigli su 12 i primili samo dva gola u posljednjih pet utakmica. Dajem blagu prednost Lokomotivi baš kao i kladionice, što se vidi po koeficijentima, međutim, s obzirom da je ovo prva službena utakmica nakon koronavirusa, treba biti oprezan sa ulozima. 

Utakmica se igra na stadionu u Koprivnici, a bez navijača prednost domaćeg terena neće mnogo značiti. Mislim da će Lokomotiva pobijediti barem jedno poluvrijeme. Sretno!

Screenshot_83.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 30.5. u 11:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Kiel - Bielefeld / Oba daju bet365 Bet365 Hrvatska - 1,61

Holstein Kiel je izuzetno teško pobijediti u drugom dijelu sezone. U stvari, poraz u srijedu bio im je tek treći poraz u 12 utakmica, uključujući fantastičnu pobjedu 3-2 nad Stuttgartom prošlog vikenda sa čime su ponovo došli u poziciju da se možda i mogu boriti za plasman u Bundesligu.  Osam bodova se možda čini nedostižnim ali vjerujem kako se u Kielu sve dok budu imali šanse neće predati. Kiel je projekat, i pitanje je vremena kada će izboriti plasman u Bundesligu i postati stabilni prvoligaši. U naredne 3-4 godine to očekujem.

Arminia je na vrhu, imaju utakmicu manje i 5 bodova prednosti. Bodovi u ovom meču bi im značili mnogo, i sa jednim bodom bi vjerovatno sa jednom nogom bili u Bundesligi. Očekujem golove sa obje strane.

image.thumb.png.9b39c4f84432c51bc4926afe3b5f5ee4.png

Bayern - Fortuna // Pobjeda Bayerna sa 4 ili više golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,40

Ovdje neću ništa dužiti. Očekujem demoliranje od strane Bayerna, osjećam golijadu, 5-6-7 golova u mreži Fortune. Kvota je odlična.

image.png.a84ad0415fdbbf058f01ee299ede4bf6.png 

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Minsk - Soligorsk 2 (2.20) bet365

Domaćini su razočarali ovosezonskom formom nakon što su prošle sezone završili na četvrtoj poziciji. Dinamo Minsk me ove sezone razočarao sa pet poraza u deset utakmica odigranih do sada. Gosti su potpuno suprotno od njih. Pronašli su izvanrednu formu i imaju četiri pobjede u posljednjih pet susreta, dok su ove sezone doživjeli samo dva poraza.

Screenshot_88.jpg

Izvor: bet365

Soligorsk je također tim koji ima najbolju obrnau u ligi, te su u deset odigranih utakmica primili samo tri gola. Zaista fenomenalnu obranu ima ovaj tim i mislim da će se to sada i pokazati. Ne očekujem veliki broj golova u ovoj utakmici, ali mislim da će Soligorsk uzeti pobjedu. U izvanrednoj su formi i žele se boriti za titulu. Nisu daleko od prvoplasiranog BATE-a, samo četiri boda i pobjeda u ovoj utakmici bi ih odvela čak do druge pozicije. Soligors ove sezone još uvijek nije izgubio utakmicu u gostima. Sretno!

Screenshot_87.jpg

(Koeficijenti 30.5. u 12:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Macabi Tel Aviv - Haifa 1 (1.30) bet365

Ovdje je sve jasno kao dan. Tel Aviv je najbolji tim u Izraelu. Oni do ovog trenutka u 26 utakmica nemaju niti jedan poraz. Ostvarili su 19 pobjeda uz sedam remija. Primili su samo sedam golova i imaju najbolju obranu u ligi. Ostvarili su četiri pobjede u posljednjih pet utakmica i mislim da se ovdje nema što mnogo polemisati.

Screenshot_90.jpg

Izvor: bet365

Haifa se nalazi na toj posljednjoj šestoj poziciji u ovim doigravanjima za prvaka. Haifa ima jednu od najgorih obrana od ovih šest timova koji se bore za prve tri pozicije. Nemaju nikakve šanse da se bore za prve tri pozicije i siguran sam da će im nedostajati motivacije. Tel Aviv bi ovo trebao lagano riješiti u svoju korist i pobjeći drugoplasiranoj momčadi na ogromnih devet bodova. Oni su također najbolja momčad na domaćem terenu gdje su primili samo dva gola ove sezone. Postigli su čak 21 gol u 13 utakmica na domaćem terenu. Zaista sjajna forma ovog tima i sve osim pobjede ovdje bilo bi iznenađenje. Sretno!

Screenshot_89.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 30.5. u 12:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bayern Munich - Fortuna Dusseldorf / HT/FT Bayern & over 2 goals - Bet Builder (1.57) bet365

Bavarska mašina je najmoćnija onda kada je to najpotrebnije, a to su pokazali kako u drugom dijelu sezone uopšte, tako i u ova dva kola nakon nastavka prvenstva, te su praktično obezbijedili novu titulu prvaka Bundeslige, potvrdivši svoju dominaciju u Njemačkoj osmu godinu zaredom. Pobjedom u 'Der Klassikeru' na gostovanju Dortmundu sada imaju nedostižnih 7 bodova prednosti, te do kraja sezone igraju isključivo za prestiž, ali to ne bi trebalo da znači da će se potpuno opustiti, i vjerujem da će na dominantan način okončati sezonu.

Odbrana Fortune je među najlošijima u ligi, u prošla dva međusobna duela protiv Bayerna primili su po četiri gola, a pobjedom nad Schalkeom u prošlom kolu prekinuli su seriju od četiri uzastopna remija. Do kraja sezone ih očekuje velike borba za opstanak, pošto se trenutno nalaze na 16. mjestu koje vodi u play-out, ali čisto sumnjam da će Bayern zbog toga imati previše milosti. U prvoj utakmici nakon pauze protiv Eintrachta ubjedljivo su slavili na Allianz Areni (5:2), te očekujem sličnu utakmicu i večeras. Bavarci u prosjeku postižu tri gola na svom terenu, a primaju jedan, tako da mi ova kombinacija djeluje sasvim izgledno. 

Link to comment
Share on other sites

Partizan - Mladost Lučani / pobjeda Partizana & manje od 5 golova na utakmici - Bet Builder (1.53) bet365

Iza Partizana je razočaravajuća sezona u domaćem prvenstvu, Zvezda je pobjedom nad Radom sinoć obezbijedila 31. titulu državnog prvaka, te je uvećala prednost nad crno-bijelima na 14 bodova, kojima je jedino preostalo da sezonu privedu kraju koliko-toliko časno, te da ne dozvole Vojvodini da ih sustigne (imaju dva boda manje uz utakmicu više na trećem mjestu). Osim toga, vjerovatno će biti motivisani da se osvete Mladosti za poraz u prvom dijelu prvenstva, koji ih je dosta koštao u borbi za titulu.

Inače, sedam prethodnih međusobnih duela Partizana i Mladosti završeno je sa manje 3 gola ili manje, i nakon duge pauze, ne vidim ovdje neku naročitu goleadu u najavi, pogotovo jer nijedan tim nema naročitih rezultatskih ambicija. Mladost je solidan tim, nalaze se na srediniti tabele, a na njihovim utakmicama u prosjeku pada tek 2.3 gola po utakmici, što je drugi najmanji prosjek u ligi. Samo dvije od njihovih 26 utakmica ove sezone otišlo je u over 4.5 golova, kao 3/26 Partizanovih.

Link to comment
Share on other sites

Napredak - Radnički Niš oba tima daju gol (1.72) bet365

Duel u koji oba tima ulaze rasterećeno, s obzirom na to da Radnički nema gotovo nikakve šanse da izbori četvrto mjesto i eventualni plasman u kvalifikacije za Ligu Europe, a pošto je odlučeno da ove sezone nema ispadanja, Napredak osigurao glavni cilj, i tu se sve njihove ambicije završavaju. Na prethodnih sedam međusobnih susreta ovih ekipa viđeno je mnoštvo golova (čak 33), a svaki put su i jedna i druga ekipa postigle gol, tako da se slobodno može reći da su njihovi dueli već tradicionalno goleade. Što se tiče prosjeka golova ove sezone, i jedni u drugi su u "zlatnoj" sredini, ali koeficijent je sasvim solidan, i mislim da ova opklada ima fin value.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use