Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.5.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Petak1.jpg

Screenshot_37.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.5. u 10:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Kaposvari - Zalaegerszeg 2 (1.70) bet365

Ovo je borba između dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja. Domaćini se nalaze na dnu tabele nakon što su izgubili 21 od odigranih 25 utakmica do sada. Domaćini nemaju više što tražiti, oni su već prikovani za dno i njihova sudbina se već zna. Velika zasluga za sve ove poraze ide obrani Kaposvarija, koja je najgora obrana u ligi sa 57 golova primljenih ove sezone. Napad im je također prosječan i teško postižu golove. Nemaju velike nade za opstanak jer se nalaze čak 18 bodova ispod Zalaegerszega.

Screenshot_64.jpg

Izvor: bet365

Kada govorimo o gostima, oni su bolja momčad u svakom smislu te riječi. Trenutno su na toj pretposljednjoj poziciji i imaju tri utakmice u nizu bez poraza. Dvije od te tri utakmice su bile pobjede. Tri od posljednjih pet utakmica gostiju su završile pobjedama. Ovdje mi je sve jasno, koeficijent na goste je odličan i mislim da ima vrijednost.

Ovdje ne bi bilo loše odigrati da će gosti dobiti bez primljenog gola. Domaćini nisu postigli gol u pet utakmica zaredom i koeficijent od 3.25 u bet365 kladionici mi vrijedi odigrati barem sa nekim minimalnim ulogom. Požurite, koeficijenti će sigurno pasti do petka. Sretno!

Screenshot_62.jpg

Screenshot_63.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 28.5. u 13:25 CET) 

Freiburg - Leverkusen | Leverkusen postiže više od 1.5 gola (1.57) bet365

Nakon što su poraženi protiv Wolfsburga na svom terenu, Leverkusen nema druge opcije nego da ide na pobjedu protiv Freiburga u ovom susretu. Nisam očekivao da će Leverkusen da izgubi u tom prethodnom susretu, ali taj poraz je prekinuo niz od sedam utakmica bez poraza. U tom periodu su ostvarili šest pobjeda i jedan remi. No, sve što je lijepo kratko traje, Leverkusen je sada propustio svoju priliku da se nađe na drugoj poziciji u Bundesligi. Međutim, njihova sreća je što se nisu proslavili ni njihovi rivali u borbi za te pozicije koje vode u Ligu prvaka. Borussia Dortmund je izgubila, dok su Leipzig i M'gladbach osvojili samo jedan bod. Leverkusen je u ovom trenutku na petoj poziciji, ali imaju isto bodova kao i M'gladbach, koji je nešto bolji kada je gol razlika u pitanju. 

Freiburg je na drugoj strani odgirao zaista odličnu utakmicu protiv Frankfurta (3-3) gdje smo vidjeli dosta golova. Freiburg nije dobio utakmicu od ponovnog početka sezone i sumnjam da će to uraditi i sada. Freiburg je pobijedio samo jednu od posljednjih devet utakmica protiv Leverkusena, dok su postigli samo jedan gol u posljednjih pet susreta. Po meni je ovdje najlogičnije igrati na golove, posebno na Leverkusen, koji inače postiže mnogo golova na svojim utakmicama. Očekujem barem dva od njih u ovom susretu. 

Što se tiče izostanaka, Freiburg će biti bez ozlijeđenog Kublera, dok su Haberer i Ravet pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Vollanda, koji je već duže vrijeme van terena, dok je Bender pod znakom sumnje.

Dvije utakmice koje je Leverkusen odigrao u gostima od nastavka lige:

Werder 1-4 Leverkusen
M'gladbach 1-3 Leverkusen

Moguće postave:

Freiburg: Schwolow - Gulde, Lienhart, Heintz - Schmid, Koch, Höfler, Günter (c) - Grifo, Petersen, Höler

Leverkusen: Hradecky - Tah, S. Bender, Tapsobah - Amiri, Aranguiz, Baumgartlinger, Sinkgraven - Havertz (c), Alario, Diaby

Screenshot_68.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 29.5. u 11:29 CET) 

prije 22 sati, IzudinB said:

Kaposvari - Zalaegerszeg 2 (1.70) bet365 online kladionica">bet365

Ovo je borba između dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja. Domaćini se nalaze na dnu tabele nakon što su izgubili 21 od odigranih 25 utakmica do sada. Domaćini nemaju više što tražiti, oni su već prikovani za dno i njihova sudbina se već zna. Velika zasluga za sve ove poraze ide obrani Kaposvarija, koja je najgora obrana u ligi sa 57 golova primljenih ove sezone. Napad im je također prosječan i teško postižu golove. Nemaju velike nade za opstanak jer se nalaze čak 18 bodova ispod Zalaegerszega.

Screenshot_64.jpg

Izvor: bet365 online kladionica">bet365

Ovdje mi se tip 2 čini kao odličan izbor. Kaposvari ima svega 10 bodova i pretposljednji Zalaegerszeg im bježi ogromnih 18 bodova. Da domaćini slave u svim utakmciama do kraja sezone, što zvuči nevjerojatna scenarij, opet bi vjerojatno ispali. Samim tim domaćini ulaze bez neke motivacije u nastavak sezone i moraju odraditi obveze.

Zalaegerszeg se pak grčevito bori za opstanak. Čak 5 momčadi je nagurano u 3 boda razlike i jasno je da će ovdje borba za opstanak biti zanimljiva do kraja sezone i da će svaki bod itekako značiti. 3 boda su za goste danas imperativ a ako uzmemo u obzir da je Kapsvari skupio svega 10 bodova ove sezone, da je prije stanke vezao 6 poraza i da ima gol razliku -34 rutinska pobjeda gostiju danas ne bi smjela doći u pitanje.

Koeficijent na 2 je pao sa 1,83 na 1,53 zadnjih dana što mi je sasvim razumljivo ako uzmemo u obzir sve navedeno. Ja sam još prije par dana ulovio 1,50 za to da Zalaegerszeg pobjeđuje barem u jednom poluvremenu. Sada je toliko koeficijent na pobjedu a 1,30 ova sigurnija opcija kod bet365 . Ovo mi se danas čini i tip dana, uz Leverkusen koji bi nakon ogromnog kiksa u prošlom kolu trebao također slaviti danas. 

2020-05-29-11_43_49-bet365---Online-Spor

Zhodino - Smolevichy 1 (1.80) bet365

Zanimljiv susret u bjeloruskoj ligi. Zhodino koji je prošle sezone završio na šestoj poziciji, ove sezone su iznenađenje u ligi. Oni se trenutno nalaze na trećem mjestu i bore se za pozicije koje vode na europska natjecanja. Za vratom im diše Soligorsk koji ima isto bodova, dok je samo bod manje na petoj poziciji i Slutsk. Vjerujem da nas očekuje zaista zanimljiva sezona u ovoj ligi, pratit ćemo dešavanja i narednih tjedana. U svakom slučaju ovdje je Zhodino veliki favorit, međutim, koeficijent na njih je u ovom trenutku u porastu, te stoga budite oprezni sa ulozima na ovaj susret, iako vjerujem da bi Zhodino trebao ovo lagano dobiti. Imali su šest utakmica bez poraza u nizu, no to je prekinuo poraz od 3-1 protiv Nemana u gostima. Zhodino od nastavka lige nije izgubio na svom terenu. U četiri utakmice doma su ostvarili tri pobjede i remi.

Screenshot_70.jpg

Njihov protivnik Smolevichi je drugi najgori tim u ligi. Oni su novo-promovirana ekipa. Prvi najgori tim u ligi ima tri boda osvojena u 10 odigranih utakmica, dok Smolevichi ima četiri boda. Katastrofalna igra ovog tima u dosadašnjem dijelu sezone. Ne vidim da mogu uraditi bilo šta u ovom susretu. Još uvijek nemaju pobjede, te imaju problema sa postizanjem golova. Postigli su samo šest u prvih devet utakmica ove sezone. Očekujem pobjedu Zodinha.

Screenshot_69.jpg

(Koeficijenti 29.5. u 11:56 CET) 

Darmstadt - Furth / Pobjeda domaćina u bilo kojem poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,57

Freiburg - Leverkusen / Pobjeda gosta u bilo kojem poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,36

Evo meni jedan zanimljiv double, koji od sada isključivo igram kod Bet365 Hrvatska kladionice. Neki dan sam uplatio u "običnoj" kladionici "Pik 1" poluvijeme je završilo 0:1 na kraju je bilo 1:1 mislio sam da sam pogodio, ali je opklada bila "crvena". Mislim greška kod njih, ali onda skontam da "Pik" nije isto kao što "win either half".

Uglavnom, Darmstadt je mnoooogo bolja ekipa od Furtha. Razlika je samo 5 bodova ali je razlika u kvaliteti ipak ogromna. Darmstadt je nakon impresivne pobjede kod kuće protiv St. Paulia osvojio još tri boda na nezgodnom gostovanju kod Erzgebirge Auea. Sada su u nizu u kojem su samo jednom od posljednjih 13 mečeva što je zaista impresivno. HSV im bježi 4 boda na trećoj poziciji, moraju slaviti kako bi ostali u priključku i kako bi izborili playoff za povratak u Bundesligu. Furth je standardno na sredini tabele, dugi niz godina su stabilan drugoligaš i mislim da nikada nemaju ambicije da se plasiraju u Bundesligu baš kao i ove sezone.

Drugi par, Leverkusen mislim da će slaviti ovdje. Freiburg jeste neugodan, igraju odlično ove sezone ali Leverkusen je još bolji i poraz u prošlom kolu mogu jedino povezati sa neiskustvom ove ekipe jer kvalitet zaista posjeduju. Imaju sreću što su kiksali i Gladbach i Leipzig te još uvijek imaju odlične šanse da završe na četvrtoj poziciji. Mislim da uzimaju tri boda ovdje, jer Freiburg ima tri teška meča iza sebe, nisu slavili ni jednom, istrošeni su jer nije lako odigrati u 14 dana mečeve sa Leipzigom i Frankfurtom.

Osigurao sam se sa pobjedom u bilo kojem poluvrmenu, mada mislim da bi obje ekipe mogle slaviti.

image.png.2a6afda90d604372a0b1445f6d422f5c.png

️ RAD - CRVENA ZVEZDA

Vraća nam se i Linglong Tire Super liga Srbije! Doduše u nešto izmjenjenom formatu jer se predviđeni playout i playoff neće igrati tako da nam preostaju još samo četir kola uz naravno kup natjecanje koje je na programu već sljedećeg tjedna. Zanimljivo baš i neće biti s obzirom da se dosta toga već zna te da velika većina klubova neće imate nekog motiva za nastavak sezone jer se ne natječu za ništa. Važno je napomenuti da se u Srbji ovo kolo igra bez prisustva gledatelja, a od 1.6 je dozvoljeno do 1000 navijača na stadionu.

Zvezda će pak imati motiva danas jer u slučaju pobjede oni su osigurali svoju 31 titulu te time postali najtrofejniji klub u Srbiji jer je prvi pratitelj Partizan na 27 titula prvaka. Prekid uzrokovan koronom možemo reći da nije loše sjeo Crvenoj Zvezdi, Dejan Stanković je imonovan novim trenerom u prosincu 2019. godine te je sa ovom pauzom dobio dodatne pripreme kako bi uigrao svoju momčad i prenio neke svoje zamisli. Po riječima igrača i trenera momčad Crvene Zvezde se čini i više nego spremna i motivirana u nastavku sezone, a to su pokazali i u pripremnoj utakmici protiv Grafičara kada su bili bolji od njih sa 4:0. Po posljednim informacijama svi igrači Crvene Zvezde su spremni te bi trebao zaigrati najbolji sastav.

Njihov protivnik je Rad, momčad koja također dolazi iz Beograda godinama je u donjem dijelu tablice, a mnogi bi rekli i da se provlači jer dobro je znano da je Rad obično vrlo loš tokom prvenstva, a svoju formu i bolje rezultate pokazuje tek u playout fazi kada im se nivo igre značajno popravi. Ove sezone pak neće imati potrebu za time i nemaju nekog pretjeranog imperativa jer su ostanak osigruali te su ova četir meča za njih čisto odrađivanje posla, a mislima su već koncentrirani za sljedeću sezonu. To se najbolje pokazalo i u njhovim pripremnim utakmicama kad su upisali neke uvjerljive poraze. Rad je također kompletan za ovo kolo.

Oklada koja nas je privukla je ona da Crvena Zvezda daje gol u oba poluvremena što se trenutno odlično plaća sa čak 1.72. Motiv Rada je pod velikim upitnikom kao i njihova fizička sprema, s druge strane Deki Stanković i njegove trupe pitanje prvenstva mogli bi riješiti već danas te se u miru posvetiti kupu i pripremama za nadolazeću sezonu. Očekujemo ozbiljnu Zvezdu te da kontroliraju utakmicu od prve do zadnje minute.

PROGNOZA: Crvena Zvezda daje gol u oba poluvremena @1.72 bet365

IZVOR: 

https://www.facebook.com/136359307114806/posts/709605369790194/

Silkeborg - Nordsjaeland | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Vraća se i Danska superliga večeras. Ovdje ne bih preporučio igranje na pobjedu bilo kojeg tima, jer ne znamo u kakvim su formama nakon ove dugotrajne stanke. No, obje ekipe su bile vrlo efikasne, te zbog toga preporučujem okladu na golove. Nadam se da će nastaviti sa svojom efikasnošću i u ovom susretu, jer ću se okušati na više od 2.5 gola.

Screenshot_72.jpg

Nordsjaeland je trenutno na petoj poziciji, dok su preostala samo dva kola do kraja regularne lige. Nakon toga će prvih šest ekipa igrati u doigravanjima za prvaka. Vjerujem da gosti žele ostati u prvih šest, te će se potruditi da ovdje ne kiksaju. Imaju samo bod više od Aalborga, dok bi im kiks u ovom susretu donio još veće probleme, jer se Randers nalazi samo tri boda ispod i siguran sam da čekaju bilo kakav kiks svojih rivala. Nordsjaeland jeste favorit u ovom susretu, a i Silkeborg je posljendji na tabeli, međutim ne bih preporučio igranje na pobjedu, jer je Silkeborg igrao nešto bolje prije ove koronavirus stanke, ujedno su odigrali 2-2 u prvom susretu ove sezone. Zbog toga mislim da je oklada na više od 2.5 gola u ovom susretu najbolja. Sretno!

Screenshot_71.jpg

(Koeficijenti 29.5. u 12:41 CET) 

Rad Beograd - Crvena Zvezda / Zvezda postiže gol u oba poluvremena (1.72) bet365

Nakon pauze od tačno dva i po mjeseca, nastavlja se Superliga Srbije, i to u skraćenom izdanju - umjesto ukupno 11 kola (4 kola do kraja regularnog dijela + play-off i play-out) odigraće se još samo četiri kola, niko ne ispada iz lige, koja će od iduće sezone brojati čak 20 timova, umjesto dosadašnjih 16. Za Crvenu Zvezdu to konkretno znači da bi pobjedom u večerašnjem duelu osigurala 31. naslov državnog prvaka, treći zaredom. Ovaj datum je pun simbolike za crveno-bijele, jer ne samo da imaju priliku da prigrle šampionski trofej, već i proslavljaju 29. godišnjicu osvajanja naslova prvaka Europe, pošto  su 29.5.1991. u Bariju pobjedom nad Marseilleom osvojili tadašnji Kup prvaka. Prema tome, jasno je da je motiva u taboru tima legendarnog Dejana Stankovića napretek, a prema njegovim riječima, ekipa je jako dobro radila u ovom pripremnom periodu, tako da spremno dočekuju ovu utakmicu.

- Već dve nedelje se spremamo za meč sa Radom, svesni smo šta bi pobeda u tom susretu značila za Crvenu zvezdu. Kada kažem da radimo na sebi, to znači i da kontrolišemo pritisak. Pokušavam da objasnim igračima da važne utakmice zavise od samokontrole. Ne treba da ulazimo u konfuziju i da brzamo, već da poštujemo ono što smo dogovorili. Biće želje da se meč što pre završi kako bi se došlo do cilja, ali što budemo strpljiviji, bićemo bliži tituli - počinje Stanković.

Pre uvođenja Vanrednog stanja, pokazivali smo zavidan nivo igre i kondicije. Trenutno smo na zadovoljavajućem nivou. Odigrali smo dve prijateljske, odnosno da budem precizniji - familijarne utakmice i to su bili dobri testovi za nas, ali takmičenje je takmičenje. Utakmica za bodove je nešto drugo, ali mislim da ćemo biti na visini zadatka. Siguran sam da ćemo snažno i odlučno ući u meč.

Fenomenalno smo radili. Od momenta kada samo se ponovo okupili pa do danas. Hvala igračima na tome što su bili profesionalci za vreme Vanrednog stanja i što su kod kuće redovno trenirali. Posle smo počeli da radimo u grupama, gde je moj stručni štab odradio neverovatan posao sa igračima. Sve to se vidi na treninzima danas i zbog toga smatram da smo već sad na zavidnom nivou.

izvor: crvenazvezdafk.com

Van stroja su jedino vezisti Miloš Vulić i Sékou Sanogo, koji još uvijek nije zabilježio debitantski nastup. Stanković je zimus naslijedio Vladana Milojevića na klupi, i odmah je pružio priliku nekim mlađim igračima, koji su opravdali to povjerenje, i može se reći da je Zvezda povremeno igrala dopadljiv i atraktivan fudbal, sa izuzetkom 'večitog derbija' (0:0), u kojem je pruženo blijedo izdanje, uprkos inicijativi tokom većeg dijela utakmice. Uprkos svemu, crveno-bijeli su daleko najkvalitetniji tim u ligi, drugoplasirani Partizan ima 11 bodova manje, a prema procentu uspješnosti je u samom vrhu, među svim europskim ligama.

Rad je redovna "mušterija" Zvezde, poraženi su u 13 uzastopnih međusobnih duela u Superligi, a na posljednja četiri na svom terenu nisu postigli niti jedan gol, dok su primili čak 12. Primili su 50 golova u dosadašnjih 26 kola, te su tim sa drugom najgorom odbranom u ligi. Inače. radi se o klubu koji se sezonama unazad volšebno spasava od ispadanja u posljednjim kolima, pretposljednji su na tabeli i veliko je pitanje da li bi ove sezone uspjeli da izbjegnu opstanak, ali eto, ponovo su uspjeli, suprotno očekivanjima, makar za to bila zaslužna odluka za "zelenim" stolom. S obzirom na sve, nemaju nikakvih rezultatskih ambicija večeras, za razliku od Zvezde, i stvarno ne vidim kako se mogu izvući bez barem 2-3 primljena gola.

KXjv2GX.png

prije 8 sati, Goksim said:

Ovdje mi se tip 2 čini kao odličan izbor. Kaposvari ima svega 10 bodova i pretposljednji Zalaegerszeg im bježi ogromnih 18 bodova. Da domaćini slave u svim utakmciama do kraja sezone, što zvuči nevjerojatna scenarij, opet bi vjerojatno ispali. Samim tim domaćini ulaze bez neke motivacije u nastavak sezone i moraju odraditi obveze.

Zalaegerszeg se pak grčevito bori za opstanak. Čak 5 momčadi je nagurano u 3 boda razlike i jasno je da će ovdje borba za opstanak biti zanimljiva do kraja sezone i da će svaki bod itekako značiti. 3 boda su za goste danas imperativ a ako uzmemo u obzir da je Kapsvari skupio svega 10 bodova ove sezone, da je prije stanke vezao 6 poraza i da ima gol razliku -34 rutinska pobjeda gostiju danas ne bi smjela doći u pitanje.

Koeficijent na 2 je pao sa 1,83 na 1,53 zadnjih dana što mi je sasvim razumljivo ako uzmemo u obzir sve navedeno. Ja sam još prije par dana ulovio 1,50 za to da Zalaegerszeg pobjeđuje barem u jednom poluvremenu. Sada je toliko koeficijent na pobjedu a 1,30 ova sigurnija opcija kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 . Ovo mi se danas čini i tip dana, uz Leverkusen koji bi nakon ogromnog kiksa u prošlom kolu trebao također slaviti danas. 

2020-05-29-11_43_49-bet365---Online-Spor

Poluvrijeme 5:0 za Zalaegerszegi :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use