Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Srijeda1.jpg

Screenshot_37.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2. Bundesliga

srijeda2.jpg

2. Bundesliga.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 25.5. u 10:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Cartagines - ADR Jicaral - manje od 2.5 (1.78) marathonbet

Utakmica kostarikanske lige koju iskreno nisam nikako pratio prije, ali u ovo vrijeme corone kad u ranojutarnjim satima nema ničega u americi nečime se "mora" baviti pa sam tako popratio zadnjih par kola. Nakon nastavka lige obe ekipe su odigrale oba svoja meča under, a posebno je zanimljiva gostujuća ekipa koja je u gostima od samog početka lige u 8 gostujućih utakmica zabila 4 i primila 7 bodova i samo jednom preći ovih 2.5 

Link to comment
Share on other sites

Leipzig - Hertha 1 (1.28) bet365

Bogati utorak i srijeda. Izgleda da smo se svi toliko fokusirali na veliki Der Klassiker da smo zaboravili za utakmice u srijedu. Bayern je pobijedio Dortmunda sa minimalnih 1-0. Baš sam govorio o tome da vjerujem da će to biti tvrda utakmica. Under je prošao, X nije, ali što je tu je. Idemo dalje, nadam se da ćemo i danas ispratiti ove utakmice u što većem broju. Zajedničkim snagama možemo do velikih novaca. 

Ajmo sada lagano krenuti sa Leipzigom. Morat ću priznati da sam u prošlom susretu podcijenio Leipziga. Mislio sam da se počinju polako raspadati, ali su me iznenadili sa pobjedom protiv Mainza u gostima sa 5-0. Timo Werner je briljirao u toj utakmici, postigao je hat-trick. Leipzigu je ove sezone osvajanje titule van dometa, no plasman u Ligu prvaka, koji bi timu iz njemačke bio treći u povijesti, ne bi trebao biti upitan. Prije ove koronavirus stanke, Leipzig je igrao u četvrtfinalu Lige prvaka i oni će pokušati da prođu dalje kada se to natjecanje i nastavi.

Hertha je po meni najveće iznenađenje poslije koronavirusa. Tim koji se trebao boriti za opstanak, sa dvije pobjede, stigao je na 11. mjesto na tabeli i sada bi se mogli priključiti utrci za mjesta koja vode na europska natjecanja. Hertha je u prvom susretu slavila protiv Hoffenheima sa 3-0, a zatim i protiv gradskog rivala Uniona sa 4-0. Osvetila se Hertha za poraz iz prvog dijela sezone. Leipzig je u prethodnoj utakmici slavio protiv Herthe u gostima, takko da sada očekujem nešto slično. Sretno!

Mogući sastav Leipziga: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Sabitzer (c), Kampl, Angelino - Nkunku, Werner - Schick
Ozljede/Suspenzije: Konate, Poulsen
Pod znakom sumnje: Ampadu, Laimer 

Mogući sastav Herthe: Jarstein - Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt - Skjelbred, Grujic - Lukebakio, Darida, Cunha - Ibisevic (c)
Ozljede/Suspenzije: Ascacibar, Kalou, Rekik , Stark, Wolf
Pod znakom sumnje: Kraft

Screenshot_53.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 27.5. u 1:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Paderborn | Više od 2.5 gola (1.72) bet365

Augsburg je uradio ogroman posao kod Schalkea, protiv kojeg su slavili sa 3-0. Obje ekipe su bile u prilično lošoj formi, ali se Augsburg uspio prvi spasiti. Još uvijek nisu osigurali opstanak, ali imaju finih šest bodova više od Dusseldorfa, dok je taj jaz još veći u odnosu na Werder.

Screenshot_51.jpg

Izvor: bet365

Današnji protivnik Paderborn je na dnu tabele. Oni su izgubljen slučaj, iako su igrali solidno u prethodna dva susreta. Uzeli su jedan bod protiv Dusseldorfa u gostima, a zatim odigrali remi protiv Hoffenheima na domaćem terenu. To se jednostavno nije odrazilo na njihovo stanje na tabeli i trenutno su i dalje prikovani na dno.

Augsburg je u prvoj utakmici protiv Paderborna u prvom dijelu sezone slavio sa 1-0. U ovoj će utakmici mislim biti više golova. Objema ekipama ne odgovara remi, moraju juriti pobjedu, pogotovo gosti, tako da očekujem više od 2.5 gola na utakmici. Sretno!

Mogući sastav Augsburg: Luthe - Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max - Khedira, Baier (c) - Sarenren Bazee, Löwen, Richter - Niederlechner
Ozljede/Suspenzije: Hahn
Pod znakom sumnje: Finnbogason, Giefer, Iago, Schieber, Vargas

Mogući sastav Paderborn: Zingerle - Jans, Strohdiek, Schonlau (c), Collins - Vasiliadis, Gjasula, Sabiri - Pröger, Srbeny, Antwi-Adjei
Ozljede/Suspenzije: Kilian.
Pod znakom sumnje: -

Screenshot_52.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 27.5. u 1:49 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Paderborn / Pobjeda Augsburg bet365 Bet365 Hrvatska - 1,90

Leipzig - Hertha / Pobjeda Leipzig bet365 Bet365 Hrvatska - 1,30

Hoffenhiem - Koln / Manje od 4,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Svako ko je iole normalan, u ovim uvijetima se ne bi kladio, ali mi smo kladioničari što u startu se podrazumijeva da nismo normalni i zato se kladimo, ali padamo ko kruške. Jučer dan katastrofa, kao i svako kolo koje se odigralo nakon koronavirusa. Zato danas, bez razmišljanja i puno analiza a kako da nešto analiziraš kad npr. Bundesliga nije izbacili arbitre za mečeve a do početka je ostalo svega 6 sati. Sva ova situacija smrdi, jesam se zaželio nogometa, ali ako će se igrati u ovakvim okolnostima - bolje je da se i ne igra.

Augsburg igra protiv najslabije ekipe u ligi, Paderborna, koji je već siguran putnik u Cvajtu. Augsburg je savladao Schalke u prošlom kolu i sa pobjedom protiv zadnje ekipe u ligi bi definitivno, matematički osigurali opstanak. Dakle, lakše utakmice od ove ne mogu imati, kvota je 1,90 rekao bi smrdljiva kvota ali kada čovjek razmišlja zdravim razumom, šta drugo očekivati na ovom meču osim pobjede domaćina? Tako da, pucam keca ovdje.

Leipzig je kao što sam već jednom goovrio, jedina ekipa po meni, koja može parirati Bayernu u ovoj ligi. Ne samo zbog kvalitete igračkog kadra, nego zbog cijele situacije oko kloba, novca, RedBulla.. Bez obzira na veličinu Dortmunda, Leipzig je trenutno klub dva u Njemačkoj što će se najbolje vidjeti u idućim godinama. Dortmund je kiksao, imaju priliku da skoče na drugu poziciju, do kraja imaju popriličan lagan raspored ali i direktni okršaj sa Milionerima. Hertha jeste pokazala da mogu svakome zagorčati život, govorim o formi nakon nastavka prvenstva, ali ipak, Leipzig je jedan level iznad.

I treći par. Margina je visoka, igraju ekipe koje se nalaze na sredini tabele, koje igraju i skoro identičnoj formi ove godine, ne treba ni jednima ni drugima pobjeda, dakle očekujem jedan opušten i lagan meč. U prosjeku obje ekipe su do sada primale manje od 4 kartona po meču, a danas stvarno ne vidim razlog zašto bi mogli gledati grub meč. Već sam rekao arbitar još uvijek nije poznat, ali toi ne igra neku ulogu što smo mogli osjetiti na meču HSV - Arminia koji je sudio Zweyer i koji je na tom meču dosudio ja mislim ukupno 8-9 prekršaja.

 

image.png.103264dfeee78fa7a95677da9566076c.png

Link to comment
Share on other sites

Dusseldorf - Schalke | AH 0 (1.880) bet365

Schalke je bez pobjede u posljednjih devet kola, a u posljednjoj utakmici su poraženi sa 3-0 protiv Augsburga. Menadžer Schalkea navodi kako su njihovi nastupi pogođeni lošim psihološkim pristupom. Čak iako gosti ostanu u utrci za mjesta koja vode na europska natjecanja, oni imaju najgori napad u gornjem dijelu tabele. Do sada su postigli 33 gola, a nakon ponovnog početka Bundeslige nisu postigli niti jedan, dok su ih primili čak sedam u dvije utakmice. Njihovi problemi u napadu su se nastavili sa novim hendikepom, gdje će najbolji strijelac Serdar propustiti ovaj susret. Drugi najbolji strijelac ekipe Harit također neće nastupiti. Mascarelli i Stambouli su još dva igrača koji će biti van terena za goste.

Što se tiče Dusseldorfa, oni nisu imali velikih problema. Sustigli su prednost Kolna od dva gola u prethodnoj utakmici koja je završila sa 2-2, dok nisu uspjeli pobijediti Paderborna (0-0) u toj prvoj utakmici nakon ponovnog početka lige. Dusseldorf je izgubio samo protiv M'Gladbacha u osam utakmica sa menadžerom Roslerom, dok su dobili dobre vijesti od medicinskog osoblja pred ovaj susret. Javili su im da će se Ayhan vratiti u ekipu nakon što je izostao protiv Kolna, dok vratar Steffen ostaje van terena od prosinca prošle godine.

Dusseldorf ovdje ima odličnu šansu da iskoristi lošu formu Schalkea i uzme neke bodove koji će im značiti u borbi za opstanak. Vjerujem da domaćin neće izgubiti u ovom susretu. Sretno!

Mogući sastav Dusseldorfa: Kastenmeier - Ayhan, Hoffmann, Gießelmann - Zimmermann, Stöger, Morales, Berisha, Suttner - Karaman, Hennings (c)
Ozljede/Suspenzije: Steffen
Pod znakom sumnje: - 

Mogući sastav Schalkea: Schubert - Kenny, Sane, Nastasic, Oczipka (c) - Caligiuri, McKennie, Schöpf - Matondo - Gregoritsch, Raman
Ozljede/Suspenzije: Harit , Mascarell , Serdar, Todibo
Pod znakom sumnje: Stambouli

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 27.5. u 12:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

RB Leipzig - Hertha Berlin / pobjeda Leipziga i oba tima daju gol (2.40) Bet Builder bet365

Hertha je odlično ušla u nastavak prvenstva, ostvarivši obe pobjede sa ukupnom gol-razlikom od čak 7:0, dok je Leipzig neočekivanim remijem protiv Freiburga na svom terenu definitivno ispao iz trke za titulu, te ih do kraja sezone očekuje borba za Ligu prvaka. Tim iz Berlina sa ovih šest bodova više nije ugrožen u borbi za opstanak, a u nekim računicama mogu stići i do kvalifikacija za Ligu Europe.

Leipzig jeste primio najmanje golova u Bundesligi ove sezone, ali u 13 utakmica na svom terenu ove sezone primili su gol u 11, a Hertha je napadački izuzetno raspoložena te vjerujem da mogu postići barem jedan gol. Mislim da 'Bikovi' više ne smiju sebi dozvoliti kiks poput onog protiv Freiburga, na gostovanju protiv Mainza u prošlom kolu su pokazali svu svoju moć (0:5), u duelu u kojem je Timo Werner postigao hat-trick. U posljednjem međusobnom duelu u Berlinu jesenas, Leipzig je slavio 2:4, te i ovaj put očekujem utakmicu sa dosta golova. Koeficijent je više nego solidan i mislim da vrijedi probati ovu kombinaciju.

Link to comment
Share on other sites

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04 X (3.30) bet365

Ovo bi se moglo probati na manji ulog, ili na nekom sporednom listiću. Dvije ekipe koje dugo ne znaju za pobjedu, Fortuna je vezala čak 4 remija, dok je Schalke poražen 4 puta u posljednjih 5 utakmica, a i jedni i drugi ostvarili su samo po jednu pobjedu u prethodnih 10 utakmica u Bundesligi (Fortuna 6, Schalke 4 remija u tom razdoblju). Schalke ne zna za pobjedu 9 utakmica u nizu, primili su čak 7 golova u nastavku prvenstva, u dva poraza protiv Dortmunda i Augsburga, bez postignutog pogotka, dok je Fortuna najprije remizirala protiv Paderborna, da bi protv Kolna ispustili pobjedu iako su do 88. minuta vodili sa 2:0, pošto su potom primili dva gola za samo tri minuta. Prvi ovosezonski duel ove dvije ekipe u Gelsenkirchenu završen je neriješenim rezultatom (3:3), rijetko se kladim na neriješeno, ali ovaj susret mi "miriše" na remi.

 

Link to comment
Share on other sites

Hannover - Karlsruher 1 (1.75) bet365

Hannover se mnogo mučio ove sezone. Mislio sam da ćemo ih vidjeti na mnogo boljoj poziciji na tabeli 2. Bundeslige do sada ove sezone, ali oni se nalaze na devetoj poziciji. Mislim da Hannover ima jednu dobru momčad i pogotovo večeras ih smatram velikih favoritima protiv Karlsruhera na domaćem terenu.

Hannover je bio odličan u prošloj utakmici u derbiju protiv Osnabrucka gdje su slavili sa 4-2. John Guidetti je započeo utakmicu za Hannover i postigao je gol, ali upisan je kao auto-gol. No, kada je napustio igru, tada je Hannover krenuo igrati dosta bolje. Imaju jednog od najboljih napdača u 2. Bundesligi u Marvinu Duckschu koji je ušao u drugom poluvremenu i postigao dva gola. Očekujem da će započeti ovaj susret.

Karlsruhe igra pod velikim pritiskom u ovom trenutku i uspjeli su ostvariti samo jedan bod na domaćem terenu protiv Bochuma. Mislim da će oni ove sezone ispasti i igrati u 3. Bundesligi. Vjerujem da je ova koronavirus pauza dobrodošla za Hannover, a čak iako ne uspiju da se kvalifiiraju za Bundesligu, mislim da će se popeti nekoliko pozicija u posljednjih par utakmica. Ovdje očekujem pobjedu Hannovera. Sretno!

Screenshot_55.jpg

(Koeficijenti 27.5. u 17:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - Mainz | više od 2.5 gola (1.80) bet365

Mainz je bio katastrofalan u obrani nakon što su prije samo nekoliko dana gubili sa 3-0 u prvom poluvremenu na domaćem terenu protiv jakog Leipziga, ali su u tom susretu mogli primiti barem još nekoliko golova. Na kraju se završilo sa 0-5. Mainz je također imao neke šanse za postizanje gola, ali ako postoji razlog zbog kojeg su još uvijek van zone ispadanja to je onda njihov napad koji zna postići po nekoliko golova na utakmici, iako to nisu uspjeli uraditi protiv Leipziga. Mainz je npr na kraju prošle sezone ostvario pobjedu od 5-0 protiv Werdera ili 5-1, gdje su postigli četiri gola sa 10 igrača na terenu protiv Hoffenheima.

Ranije ove sezone kada se ova utakmica igrala u Mainzu, bilo je 3-2 za Union Berlin. Golovi su ispisani preko cijele ove utakmice uglavnom zbog činjenice da ova dva tima imaju vrlo slabe obrane. Union Berlin je primio čak 47 golova, dok je Mainz čak 60 - što je najviše u ligi ove sezone.

Nakon ove koronavirus pauze, manji timovi imaju problema sa obranom i oni pokušavaju da to kompenziraju sa napadačkom igrom. To je ono što očekujem u ovoj utakmici, pogotovo od Mainza koji mora igrati otvorenije, jer im je potrebna pobjeda. Imaju samo tri boda manje od Union Berlina a nalaze se tik iznad zone koja vodi u baraž. Mislim da će ovdje biti više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_56.jpg

(Koeficijenti 27.5. u 17:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use