Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Utorak1.jpg

Screenshot_37.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2. Bundesliga

Utorak2.jpg

2. Bundesliga.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 25.5. u 10:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Bayern over 2,5 golova bet365 (1,36)

Mislim da je over najlogičnija oklada za ovu utakmicu danas. Bayern ima prednost od četiri boda i pobjedom vjerojatno riješava sva pitanja oko prvaka. 7 bodova bi ipak bila nedostižna prednost za Dortmund. Sa druge strane Dortmund bi pobjedom došao na samo bod zaostatka i prvenstvo učinio neizvjesnim. Bodom bi sigurno Bayern bio zadovoljniji iako i Dortmundu bi ostavio prostora za potajno nadanje da mogu do čuda. 

Kako god vjerujem da će obje momčadi tražiti pobjedu danas i da se neće zadovoljiti samo bodom.

Stil igre obje momčadi je takav da teže nadigravanju i golu više, imaju fantastične ofanzivne igrače i stvaraju velik broj prilika. Samim tim za očekivati je golove sa obje strane. Mislim da će Bayern biti daleko bliži pobjedi i koeficijent od 1,85 na njihovu pobjedu je mislim također vrijedan rizika. 

Vjerojatni sastavi:

Dortmund: Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard
Out: Reus (thigh), Schulz (muscular), Zagadou (knee)
Doubtful: Witsel (groin)
Coach: Lucien Favre 

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski
Out: Coutinho (ankle), Thiago (groin), Tolisso (ankle)
Doubtful: Süle (match fitness)
Coach: Hansi Flick

Slika-zaslona-2020-05-25-u-21.55.34.png


Slika-zaslona-2020-05-25-u-21.55.44.png


Slika-zaslona-2020-05-25-u-21.56.02.png

 

Utakmica se igra u 18:30 i možete je gledati uživo preko bet365 kladionice. Nažalost MaxTV koji ima Arenasport i Sportklub sportke kanale nema Eurosport niti Bundesligu porkivenu. 

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

gledaj-bundesligu.jpg

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

button-gledaj-bundesligu-uzivo-2.png

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Link to comment
Share on other sites

Evo zašto morate gledati derbi koji može odlučiti prvaka Njemačke

56c4138e-1f81-4e36-beb3-b84c53328841.jpg

REANIMACIJOM Bundeslige oživio je i nogomet na najvećoj razini. Nakon što su u jednoj od najjačih svjetskih liga odigrana dva kola, na red je došao i prvi veliki derbi u eri koronavirusa. I to ne bilo kakav - sutra (utorak) od 18:30 sati u 28. kolu Bundeslige na Signal Iduna Parku gledat ćemo Der Klassiker, okršaj Borussije Dortmund i Bayerna.

Ni ovaj put na tribinama neće biti navijača. Dakle, čeka nas još jedan susret bez okusa i mirisa, na što se uslijed pandemije koronavirusa pokušavamo naviknuti.

Prva velika utakmica nakon 76 dana

Ako smo već morali vidjeti na što sliče utakmice bez navijača i standardnih priprema nakon stanke, vrijeme je da vidimo kako izgleda jedan takav derbi. 

Na utakmicu poput ove nogometni svijet čeka još od 11. ožujka, kada je na Anfieldu Atletico Madrid nakon produžetaka senzacionalno izbacio Liverpool iz Lige prvaka, natjecanja koje su prošle godine osvojili Redsi. 

Točnije, Der Klassiker će se igrati 76 dana otkako je Diego Simeone sa svojim ratnicima rastužio Jürgena Kloppa.

U tom periodu sva sportska natjecanja tražila su i još uvijek traže način da normaliziraju stvari. Kad je riječ o najjačim natjecanjima u svijetu nogometa, Bundesliga je prva uspjela nastaviti s igrama u ovoj sezoni. 

Ostala velika natjecanja, uključujući i Ligu prvaka, još nisu ponudila konačno rješenje za nastavak prvenstva, a u međuvremenu je francuska Ligue 1 prekinuta i PSG je proglašen prvakom, čime je i obranio titulu.

Borussia ima ubitačan kontranapad

Usprkos dugoj pauzi i nedostatku pravih treninga, Dortmund je uspio nastaviti tamo gdje je stao prije pandemije. U posljednjih šest susreta prije pauze momčad Luciana Favrea imala je učinak od pet pobjeda u šest utakmica. Sada je dodala i dvije pobjede nakon nastavka prvenstva.

9db46839-2d32-47ec-9555-c070f72e7943.png

Dortmund je tako popravio efikasnost. U posljednja dva susreta momčad je postigla šest golova, dok je u tri ligaške utakmice prije pauze zabila gol manje.

Veliki razlog povećanog broja golova krije se u sve efikasnijoj kontri koju momčad ima. Naime, pobjede protiv Schalkea (4:0) i Wolfsburga (2:0) pokazale su da Dortmund brutalno kažnjava protivničke greške i vrlo brzo igra tranziciju iz obrane u napad.

Favreovoj momčadi u tom procesu ogromnu pomoć daju izrazito ofenzivni bekovi Raphael Guerreiro i Achraf Hakimi, koji su postigli čak četiri od Dortmundovih šest golova u nastavku prvenstva. Sam Guerreiro postigao je tri pogotka, dok je Hakimi, uz jedan gol, pružio maestralne predstave pored desne aut-linije terena. 

Sjajna igra bekova i cijele ekipe koja igra u formaciji 3-4-3 zapečaćena je genijalnošću Juliana Brandta, koji je središnja figura momčadi i najvažniji akter Dortmundovih kontri. Brandt igra na poziciji iza napadača i ima veliku slobodu kretanja. Igrom bez lopte i razigravanjem suigrača neprestano pravi višak i time stvara pomutnju u protivničkim redovima.

Ostaje vidjeti koliko će Dortmundova ubitačna kontra moći raniti Bayernovu momčad, koja je prva na tablici i nastavila je pokazivati odličnu formu nakon pauze.

Okršaj najboljeg napadača na svijetu i onog koji to tek treba postati

 

Der Klassiker će donijeti i veliki okršaj dvojice izuzetnih napadača. Robert Lewandowski (31) je u Bayernu pokazao da spada među najbolje napadače svijeta, a prema mišljenju mnogih, on to trenutno i jest.

Dortmund će nade polagati u Erlinga Halanda, 19-godišnjeg Norvežanina koji je najveće nogometno otkriće u ovoj sezoni. Obojica su rođeni golgeteri i kompletni napadači. Bilo da se radi o zračnim duelima, brzom bježanju protivničkoj obrani ili suradnji sa suigračima, obojica nude ono najbolje.

Lewandowski je ove sezone postigao čak 41 pogodak u 35 nastupa u svim natjecanjima. Ovo mu je peta sezona zaredom u kojoj postiže minimalno 40 golova, a u ovom stoljeću samo su Cristiano Ronaldo i Leo Messi ostvarivali takve brojke.

Haland ima identičan učinak (41 gol u 35 nastupa), ali njegov je malo slabije cijenjen jer je postigao 20 golova u 16 utakmica austrijskog prvenstva i kupa dok je igrao za RB Salzburg u prvom dijelu sezone. No igrajući za Dortmund i Salzburg, postigao je čak 10 golova u osam nastupa u Ligi prvaka, dok je u njemačkoj Bundesligi u 10 utakmica postigao isto toliko golova.

Utakmica koja može odlučiti prvaka ili nagovijestiti ludu završnicu

Svaki derbi donosi poseban pritisak, a najveće tenzije su onda kada derbiji odlučuju o tituli, kao u ovom slučaju. Naime, Bayern je prvi, a Dortmund drugi na tablici i dijele ih samo četiri boda.

Ako Bayern bude slavio, odlazi na sedam bodova razlike, što bi značilo da je prvenstvo praktički riješeno. U slučaju da domaćin odnese tri boda, gledali bismo mrtvu utrku u preostalih šest kola.

No nikako se ne smije zaboraviti ni da RB Leipzig nije predaleko od vrha, pa čak ni Bayer Leverkusen i Borussia M'Gladbach. RB Leipzig ima tri boda manje od Dortmunda, Bayer je na četiri boda manje, a M'Gladbach ima pet bodova manje.

Ako Bayern izgubi, a navedene momčadi budu slavile, imat ćemo pet klubova na vrhu Bundeslige u samo šest bodova razlike. Tada bi bilo zanimljivo čekati okršaje Bayera i Bayerna, Bayerna i Borussije M'Gladbach te RB Leipziga i Dortmunda.

Perišić protiv bivšeg kluba želi pokazati da zaslužuje mjesto u Bayernu

Ovaj susret iznimno je važan i za reprezentativca Hrvatske Ivana Perišića. Prvi razlog je njegova minutaža u Bayernu. 

1dce7837-7f7a-4d0c-8ec0-a169a3213002.png

Nakon što je Hans-Dieter Flick u studenome prošle godine na klupi Bayerna zamijenio Niku Kovača, Perišić je postao neizostavan član prve postave minhenskog diva. Potom je u veljači ozlijedio gležanj i propustio sve susrete do pauze uzrokovane koronavirusom.

U prethodnom kolu, kada je Bayern pobijedio Frankfurt (5:2), Perišić je odigrao 64 minute, dok je kolo prije toga ušao pred kraj pobjede nad Union Berlinom (2:0).

Kvalitetna predstava protiv Dortmunda potpuno bi ga vratila u formu koju je imao do ozljede gležnja i pomogla mu da ovu sezonu pamti po uspjehu. Perišić je za Bayern skupio 24 nastupa i zabilježio pet golova i osam asistencija. Kako bi si osigurao mjesto u momčadi u nastavku sezone, ali i u sljedećoj sezoni, u Der Klassikeru mora pokazati sve što može.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Werder - M'Gladbach | Oba tima daju gol (1.57) bet365

Werder je uspio ostvariti pomalo neočekivanu pobjedu od 1-0 protiv Freiburga u gostima u prošlom kolu. To je bila njihova prva pobjeda u posljednjih sedam utakmica u Bundesligi. Werder je ostao na drugom mjestu od pozadi sa tri boda i utakmicom manje od Dusseldorfa koji bi, da se sada završi Bundesliga, išao u doigravanja za opstanak. Pa čak i ta doigravanja sada za Werder izgledaju zaista primamljivo. Imaju sreće što su uopće konkurenti za opstanak, nakon što su ostvarili samo jedan bod u posljednjih sedam utakmica. Raspored im nije išao na ruku. Prvo su igrali protiv Leverkusena i prošli su katastrofalno, a danas će igrati protiv još jednog kandidata za mjesta koja vode u Ligu prvaka, ekipa Borussije.

M'Gladbach se sada želi iskupiti za prošlotjedni poraz  kojeg su doživjeli protiv Leverkusena, koji je direktni konkurent za mjesta koja vode na europska natjecanja. Stim porazom su gosti napravili korak nazad i pali na petu poziciju, gdje im trećeplasirani Leipzig bježi samo 2 boda. Ovdje će obje ekipe igrati na pobjedu. Ni jednoj od ove dvije ekipe bod ništa ne znači, tako da mi se čini logičnim očekivati golove na obje strane u ovom susretu.

Screenshot_38.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 26.5. u 2:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Leverkusen - Wolfsburg 1 (1.72) bet365

Leverkusen u ovom trenutku izgleda nezaustavljivo. Stigli su do četvrte pozicije koju su priželjkivali i posljednje koja vodi u Ligu prvaka. Za treću i četvrtu poziciju se u ovom trenutku bore tri ekipe. Pored Leverkusena su tu i Leipzig i M'Gladbach, a dijeli ih samo dva boda. Bayer je uradio veliki posao sa pobjedom protiv M'Gladbacha prošlog vikenda. Slavili su sa pobjedom od 1-3 protiv direktnog konkurenta za četvrtu poziciju i prestigli ih na tabeli. Leverkusen je u 2020. izgubio samo jednu utakmicu, ako računamo sva natjecanja. Poraženi su od Hoffenheima, a jednom su i remizirali protiv Leipziga. Na ostalih 13 utakmica su ostvarili pobjede. Leverkusen je u posljednja tri susreta postigao čak 11 golova.

Wolfsburg je igrao prilično dobro ove sezone. Nešto bolje su igrali na europskim natjecanjima, ali ih je poraz protiv Dortmunda u prošlom kolu udaljio od glavnog cilja ove sezone, a to je mjesto koje vodi u Europsku ligu. Wolfsburg se još uvijek nalazi na šestoj poziciji koja donosi Europsku ligu, te ako ne krenu osvajati bodove, brzo će ih sustići timovi koji se nalaze ispod. Freiburg i Schalke imaju samo po dva boda manje.

Ovdje vjerujem u pobjedu Leverkusena, koji sada ne želi izgubiti tu poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Samo su bod iznad M'Gladbacha i pogrešan korak će ih skupo koštati. RB Leipzig se nalazi samo jedan bod ispred njih, a eventualnom pobjedom bi možda uspjeli skočiti i na treće mjesto, zavisno od rezultata na utakmici Leipzig - Hertha. Dodatni plus je što bet365 kladionica računa lisitć dobitnim ako Leverkusen povede sa 2-0.

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 26.5. u 2:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, Master of disaster said:

Očekujem prvo poluvrijeme malo tvrđu utakmicu i ispitivanje snaga, pošto je i naslov u pitanju,tako da vjerujem da će se tek u drugom poluvremenu otvorit utakmica.

Gol sa svake strane bi trebao past s obzirom na ekipe i sastave.

Oklada i na kartone mi se ne čini loša opcija kad su ulozi tako veliki.

Slično mislimo. ? Međutim, meni over 2.5 po tečaju @1.36 i nije neki value. Istina, moglo bi to lako preći, jer od ovakve utakmice svi očekuju revolveraški okršaj, ali tečaj mi je suviše nizak za ovakvu opkladu. Over 4.5 kartona u bet365 po tečaju @2.10 mi je daleko veći value od over golova. S obzirom na važnost utakmice, ovakva granica i nije nedostižna. U zadnja tri Klassikera ova nismo vidjeli nijednom pet kartona, što i ne čudi s obzirom da je Bayern dva puta slavio sa 4-0 i 5-0. 

Ali, današnja utakmica koja bi mogla i odlučiti prvaka, sa sobom potencijalno može donijeti i veliki broj kartona. Sudi 38-godišnji Tobias Stieler koji zna dijeliti kartone sudeći po prethodnim utakmicama što je sudio u Njemačkoj. Međutim, nevezano za arbitra - najvažniji meč sezone, pet kartona u Klassikeru je sasvim realno ko god sudio. 

Tečaj da Lewa postiže pogodak @1.40, Håland @1.61. Ja bi prije Sancha koji se vraća u tim, ove sezone ima 14 pogodaka - na njega je @2.62. Drugi pick Leon Goretzka po @3.50. 

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, Master of disaster said:

Očekujem prvo poluvrijeme malo tvrđu utakmicu i ispitivanje snaga, pošto je i naslov u pitanju,tako da vjerujem da će se tek u drugom poluvremenu otvorit utakmica.

Gol sa svake strane bi trebao past s obzirom na ekipe i sastave.

Oklada i na kartone mi se ne čini loša opcija kad su ulozi tako veliki.

Ko sudi? Nisam nasao ko sudi..soccerway nima info jos

Link to comment
Share on other sites

prije 17 minute, whimp said:

Ko sudi? Nisam nasao ko sudi..soccerway nima info jos

Izašli su kartoni samo za ovu utakmicu!

Borussia Dortmund - Bayern (18:30) bet365
Sudac: Tobias Stieler (3.15)
Prosjek ekipe 1: 1.15
Prosjek ekipe 2: 1.67
Screenshot_40.jpg

(Koeficijenti 26.5. u 09:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 28 minute, IzudinB said:

Izašli su kartoni samo za ovu utakmicu!

Borussia Dortmund - Bayern (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Tobias Stieler" rel="">Tobias Stieler (3.15)
Prosjek ekipe 1: 1.15
Prosjek ekipe 2: 1.67
Screenshot_40.jpg

(Koeficijenti 26.5. u 09:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

20200526_100246.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pozz ljudi

los vikend iza mene ali eto idemo danas ispravit to i vratit sve na staro mjesto:)

1 utakmica derbi bez filozofije igram over kartone znaci svak po 1 i over 2 zajedno... bit ce tenzija najvaznija utakmica lige... rivalstvo itd... mislim da to prolazi a kvota 1.5 ja sad kontam dal dodajem jos kornere over 2 zajedno prvopoluvrijeme skupna kvota onda 1.7...

2 utakmica

Werder gladbach grube ekipe vaznost utakmice velika werder za obstanak gladbach liga prvaka.. ekipi sta u samom vrhu po broju kartona i tezko danas da ne dobije barem po jedan svak a kvota 1.40 na ovo mi je zicer dana:)

3 par lever wolfburg

Svak po 1 karton lever lovi 4 mjesto igraju super i danas ocekujem pobjedu ali idem na sigurno da zabiju gol... wolfsburg poslednje 2 utakmice dobio zutih mislim da 6 i crveni... pravili su po 11 prekrsaja po utakmici i mora da padne jedan karton ako nastavi isti tempo... lever ako povede onda brani rez i trebali bi dobit zuti ako gube opet tenzija  nervoza... 

Ja se nadam da ovo ispravi vikend... ali double 1 i 2 par samo kartoni daje kvotu 2.10 ja mislim velike sanse za prolazak ima...

Ajmo sad -/+ :)

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Bayern X (4.33) bet365

Dortmund će u meč ući u dobroj formi, pobijedivši Schalkea sa 4-0 i Wolfsburga sa 2-0 od povratka u akciju 16. svibnja. Momčad Luciena Favrea je zapravo pobijedila u posljednjih šest utakmica u Bundesligi, počevši od početka veljače, dok su u Bundesligi ove sezone izgubili samo četiri utakmice.

Dortmund nije osvojio ligu od 2011/12, ali pobjeda u ovoj utakmici poslala bi snažnu poruku. Zaostatak od prvog do drugog trenutno je četiri boda, što znači da bi tri boda domaću ekipu vratilo u trku za titulu. Dortmund će se osloniti na jednog od najboljih mladih napadača u europskom nogometu Erling Haalanda. 19-godišnjak je postigao 10 golova u 10 utakmica u Bundesligi otkako je stigao iz RB Leipziga, uključujući gol u toj pobjedi protiv Schalkea (4-0) 16. svibnja.

Nema sumnje da domaćini imaju jednu od najboljih napadačkih linija u europskom nogometu, međutim, protiv Bayerna su u posljednja dva susreta u Bundesligi izgubili sa 4-0 i 5-0. Mats Hummels je zamijenjen protiv Wolfsburga u subotu zbog problema sa tetivom. Kako stvari stoje Hummels bi se mogao oporaviti na vrijeme za okršaj u utorak, ali Marco Reus, Nico Schulz i Dan-Axel Zagadou će opet propustiti domaću utakmicu zbog ozljede, dok Axel Witsel ostaje neizvjestan. Jadon Sancho je ulazio sa klupe u posljednje dvije utakmice i izgleda da bi se mogao u ovoj vratiti u prvu postavu. Emre Can bi također mogao započeti utakmicu, nakon što se vratio sa ozljede i sa klupe ušao u igru u prošloj utakmici.

Moguća postava Dortmunda: Bürki – Piszczek (c), Hummels, Akanji – Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro – Sancho, Haaland, Hazard

Bayern je slavio u pet od posljednjih šest susreta protiv Dortmunda u Bundesligi. Poput Dortmunda, njemački prvaci imaju napadača u izvrsnoj formi, s tim da je Robert Lewandowski u svim natjecanjima tijekom 2019/20 sezone postigao 41 gol. 31-godišnjak je postigao po gol u prva dva meča Bayerna od nastavka lige.

Bayern je upisao pobjedu od 2-0 protiv Union Berlina u prvoj utakmici 17. svibnja, prije nego što je u subotu poslijepodne savladao Eintracht Frankfurta sa 5-2. Frankfurt se vratio u igru i smanjio deficit sa 3-0 na 3-2 početkom drugog poluvremena. Njemački prvaci su postigli još dva gola u sljedećih 20 minuta. Ekipa Hansija Flicka trenutno vodi u ligi nakon 27 utakmica, dok su postigli impresivnih 80 golova, šest više od Dortmunda. Bayern će također u ovaj meč ući u nizu od šest pobjeda zaredom, dok u Bundesligi nisu izgubili otkako ih je M’gladbach pobijedio početkom prosinca.

Philippe Coutinho i Corentin Tolisso su i dalje van terena zbog ozljede gležnja, dok će Niklas Sule i Thiago također propustiti još jedan susret. Muller ove sezone ima 17 asistencija u Bundesligi, dok je Coman impresionirao protiv Frankfurta i očekuje se da će zadržati svoje mjesto u prvoj postavi.

Moguća postava Bayerna: Neuer (c) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski

Šteta što će se utakmica Dortmunda i Bayerna igrati na praznom stadionu, ali ipak bi trebala biti prilično zanimljiva utakmica koju možete gledati besplatno na bet365 kladionici. Kladionica koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te zna obradovati svoje korisnike sa raznoraznim bonusima i promocijama. No, vratimo se na utakmicu u kojoj će Dotmund juriti pobjedu kako bi smanjio prednost Bayerna na samo jedan bod, dok bi pobjeda gostiju u ovom susretu značila da je utrka za titulu gotova.

Mnogi očekuju izuzetno atraktivnu utakmicu sa mnogo golova, ali vjerujem da ćemo gledati nešto čvršći susret nego inače. Zbog uloga će obje ekipe pripaziti da ne prime lagane golove i ispuste bodove protiv najvećeg rivala.

Zanimljiva činjenica je da nije bilo remija između ove dvije ekipe u Bundesligi od ožujka 2016. godine, ali u ovom susretu su mi nekako izjednačeni. Obje momčadi imaju ozbiljnu napadačku liniju, te su postignuta najmanje četiri gola u posljednjih šest međusobnih susreta u Bundesligi. Dortmund će se nadati da prednost domaćeg terena i dalje postoji unatoč činjenici da neće biti navijača unutar stadiona. Koeficijent na remi u ovom susretu u bet365 kladionici iznosi 4.33, što je bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak ogroman plus u odnosu na lokalne kladionice.

Obje momčadi ne bi bile nezadovoljne neriješenim ishodom. Bayern bi zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Dortmund dok bi Dortmund zadržao kakve-takve šanse u borbi za naslov te u slučaju kiksa Bayerna bio u situaciji da u jednom kolu mogu zasjesti na vrh ljestvice.

Screenshot_37.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 26.5. u 11:47 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Izvor: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/dortmund-bayern-domacini-jure-pobjedu-za-ostanak-u-trci-za-titulu/

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Freiburg | Oba tima daju gol (1.70) bet365

U momčadi Frankfurta se ništa nije promijenilo nakon stanke zbog koronavirusa. Frankfurt i dalje igra loše, imaju zaista očajne rezultate, dok su Bundesligi izgubili pet utakmica zaredom. Obrana Eintractha kao i da ne postoji, oni su primili 18 golova u tih pet utakmica. Frankfurt je ove sezone zijanio i mjesto u Europskoj ligi nakon što su izgubili sa 3-0 u prvoj utakmici na svom terenu protiv Basela i teško je vjerovati da oni to mogu nadoknaditi u drugom susretu, pogotovo jer se igra u gostima. Jedinu šansu za trofej ove sezone imat će u Njemačkoj kupu, gdje su stigli do polufinala, ali tamo ih čeka veliki Bayern. Nisu baš imali sreće sa ždrijebom.

Što se tiče Freiburga, oni su poraženi u prošlom susretu protiv Werdera na svom terenu. To je bio pomalo neočekivan poraz, ali im neće puno značiti jer su već završili svoju zadaću ove sezone. Opstanak im je bio u prvom planu, a ostvarili su i mnogo bolje rezultate nego što su očekivali. Trenutno se bore za mjesta koja vode na europska natjecanja. Nalaze na sedmoj poziciji i ako je zadrže, mogu se nadati europskoj ligi. To bi zaista bio fantastičan i neočekivan uspjeh za ekipu Freiburga.

U ovom susretu očekujem golove. Freiburg igra prilično dobro u gostima. Zamalo da pobijede i Leipziga u prvom kolu od nastvaka sezone. Sretno!

Screenshot_41.jpg

(Koeficijenti 26.5. u 12:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Werder - M'gladbach (20:30) bet365
Sudac: Manuel Grafe (1.91)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 2.30
Screenshot_42.jpg

(Koeficijenti 26.5. u 12:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Zanimljiv susret za kartone. bet365 kladionica je upravo izbacila granice i za ostale utakmice danas. Samo na ovoj utakmici je 3.5, na ostalim je 4. No, imate i betbuilder na kojem možete birati granicu. Werder i M'gladbach su ove sezone pri vrhu tabele kada su kartoni u pitanju. Oni u prosjeku po utakmici dobivaju po nešto više od 2 kartona. Odlučio sam se za ovu utakmicu zbog toga što objema ekipama trebaju bodovi. M'gladbachu treba pobjeda u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka, dok Werderu bodovi trebaju za opstanak.

Međutim, u ovoj utakmici mi se ne sviđa sudac Manuel Grafe, koji je najgori u Bundesligi, te stoga budite oprezni sa ulozima. Manuel Grafe na svojim utakmicama u prosjeku dijeli nešto manje do dva kartona na utakmici, no neće nam ni trebati više od dva kartona, jer sam na betbuilderu odigrao da će oba tima dobiti barem po jedan žuti. Po meni je to razumljivo i vrlo izgledno, jer ova dva tima u prosjeku po utakmici dobiju barem po 2 kartona. Nadam se da nas ovdje neće iznevjeriti. Sretno!

Screenshot_43.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 26.5. u 12:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1 (1.72) bet365

Pobjede domaćina u Bundesligi bile su poprilično rijetka pojava u ova dva kola, i čini se kako ovaj ambijent dosta više prija gostujućim ekipama, ali što se tiče ovog duela, ne mislim da bi to moglo biti presudno. Domaći teren je i u ovakvim uslovima kakva-takva prednost, te mislim da su se ekipe već privikle na novonastalu situaciju.

Bayer je jedna od ekipa koja je definitivno najviše pokazala na terenu u ova dva kola, i ne samo to, od početka godine prikazuju odlične partije u svim takmičenjima. Učinak je zaista impresivan, u 15 utakmica u ovoj godini ostvarili su 13 pobjeda, te samo jedan remi i jedan poraz (još početkom februara na gostovanju Hoffenheimu). Na krilima Kaija Havertza, koji je postigao četiri gola u prethodne dvije utakmice, tim iz Leverkusena je na kursu ka Ligi prvaka, a glavne konkurente imaju u RB Leipzigu (jedan bod više na trećem mjestu) te u Borussiji M'gladbach (petoplasirani sa bodom manje). Upitni su Tah i Volland, a zbog povrede je van stroja kapiten Bender.

Wolfsburg je slavio na gostovanju Augsburgu ali je potom poražen od Borussije Dortmund na svom terenu, oni su najbolje plasirana ekipa koja nema šansi za plasman u Ligu prvaka, zauzimaju 6. mjesto sa 39 bodova, čak 14 manje od današnjeg rivala, tako da su njihove ambicije vezane isključivo za Ligu Europe. Danas ne mogu računati na kapitena Guilavoguija, Mehmedija, Williama i Gerhardta od bitnijih igrača. Ne mogu se pohvaliti dobrim učinkom protiv top 5 timova ove sezone, pošto su ostvarili samo jednu pobjedu, a jesenas su poraženi od Leverkusena na svom terenu. Po ovom koeficijentu ova opklada mi ima solidan value, i uzevši sve u obzir, pobjeda domaćih na BayAreni mi djeluje sasvim izgledna.

Link to comment
Share on other sites

prije 59 minute, crash1 said:

Sta mislite - Dortmund-Bayern: Oba daju gol u oba poluvremena - KVOTA 6,50?

Lijepi koeficijent, očekujem 3+ i da oba daju gol a sad pitanje hoće li baš biti i u oba poluvremena ali koeficijent je svakako primamljiv. 

Za one koji dijele mišljenje da ćemo danas vidjet golijadu, možda nije loša ideja niti probati prijelaz. Ako ćemo vidjeti 5-6 golova isti nije uopće tako nemoguć i svjedoci smo da se prijelazi znaju često dešavati u Bundesligi. unibet ili bet365

2020-05-26-13_47_17-Unibet---Online-Bett

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use