Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 24.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Nedelja1.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2. Bundesliga

Nedeljaa.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.5. u 16:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Schalke - Augsburg | Manje od 2.5 gola (1.90) bet365

Schalke nas je sve iznenadio u posljednje vrijeme, nakon što su već osam kola u nizu bez pobjede, međutim, oni još uvijek imaju šansu da izbore nogomet u Europi. Od početka 2020. godine Schalke ima četiri poraza i četiri remija, uz jednu pobjedu i to protiv M'gladbacha. Zabrinjavajuća činjenica je i ta da Schalke nije uspio postići niti jedan gol u tim utakmicama koje su izgubili, dok su protiv Dormtunda prošlog tjedna bili zaista očajni. Njima će u ovom susretu nedostajati Harit, Mascarell i Todibo, dok je Stambouli pod znakom sumnje.

Na drugoj strani imamo Augsburg, koji također nije prošao baš najbolje u utakmici protiv Wolfsburga. Oni su poraženi, a gol su primili u posljednjim sekundama utakmice, tako da možemo reći da nisu baš imali neke sreće. Također im je poništen jedan gol u toj utakmici. Ovo je tim koji također ima slab učinak, čak slabiji i od Schalkea. Imaju niz od četiri poraza, uz jednu pobjedu i remi.

Augsburg nije baš u dobroj situaciji, jer imaju samo četiri boda više od Dusseldorfa, koji se nalazi u zoni koja vodi u baraž. Zbog toga su im bodovi prijeko potrebni. Ovdje imamo dvije ekipe koje su u lošoj formi, te stoga očekujem jednu tvrdu utakmicu sa manje golova.

Moguća postava Schalkea: Schubert - Kabak, Sane, Nastasic - Kenny, McKennie, Serdar, Oczipka (c) - Caligiuri, Raman - Burgstaller

Moguća postava Augsburga: Luthe - Framberger, Gouweleeuw, Jedvaj, Max - Khedira, Baier (c) - Richter, Löwen, Vargas - Niederlechner

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 23.5. u 16:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mainz - RB Leipzig | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Svima nam je već jasno da se Leipzigov san polako gasi. Već su najavili dosta manje ulaganja u klub od sljedeće sezone, dok nemaju mnogo šansi da osvoje titulu u ovoj, upravo zbog loših rezultata u drugom dijelu.

Leipzig je imao prednost nad Bayernom na polovini sezone i bili su jesenji prvaci, ali sada im je Liga prvaka jedina šansa za trofej, jer se tamo nalaze među osam najboljih ekipa.
Nije ni Leipzig kao što je bio u posljednjih par sezona. Timo Werner će vjerojatno napustiti klub na kraju sezone i izgleda da se lagano raspadaju, te nisu više tako ubojiti kao što su bili. 

Prednost nad Bayernom su izgubili nakon pet remija i poraza protiv Frankfurta. U tom periodu su izgubili čak 13 bodova, što je bilo katastrofalno. Prošlog tjedna nisu uspjeli pobijediti ni Freiburga, te mogu biti vrlo sretni sa jednim bodom, jer su primili gol u posljednjim sekundama susreta. Taj gol je na njihovu sreću poništen od strane VAR-a. Pod znakom sumnje za Leipzig su Ampadu i Forsberg. Svi ostali su spremni.

Što se tiče Mainza, oni su svake sezone tim koji je glavni kandidat za ispadanje iz Bundeslige. Ove sezone je priča nešto drugačija, jer igraju vrlo sigurno, te se opstanak nije doveo u pitanje. Sada se nalaze u rasterećenoj situaciji, imaju četiri boda više od Dusseldorfa. Prošlog tjedna su izbjegli poraz protiv Kolna, pa čak i pored tog zaostatka od 2 gola. Oni definitivno mogu parirati ovakvom Leipzigu, te zbog toga ovdje očekujem golove na obje strane terena. Leipzigu je četvrto mjesto u opasnosti i oni moraju juriti pobjedu u ovom susretu, no ne vjerujem baš da će imati veliku dominaciju. Možda pobijede, ali vjerujem da im Mainz može postići barem jedan gol.  Mainz će u ovom susretu biti samo bez Zentnera.

Moguća postava Mainza: Müller - Baku, St. Juste, Niakhate, Martin - Barreiro, Kunde - Onisiwo, Boetius, Quaison - Mateta

Moguća postava Leipziga: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Nkunku, Sabitzer (c), Laimer, Kampl, Angelino - Poulsen, Werner

Screenshot_36.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 23.5. u 16:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 18. 05. 2020. at 16:32, IzudinB said:

2. Bundesliga

Nedeljaa.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.5. u 16:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

HSV - Arminia Bielefeld over 3,5 kartona - unibet

Skrećem pažnju na ovu utakmicu koja bi inaće mnogima prošla ispod radara. Utakmica se igra u 13:30!

Veliki derbi i utakmica ogromnog značaja za Bundeslige II je na rasporedu budući da će se susresti drugoplasirani HSV i prvoplasirana Arminia Bielefeld. Arminia ima čak 7 bodova prednosti i jasno je da bi oni bili itekako zadovoljni kada bi uzeli i bod na ovom gostovanju dok bi HSV samo pobjedom osigurao kakve takve šanse za prvo mjesto. 

Prve dvije momčadi idu direktno u Bundesligu dok trećeplasirana igra doigravanje. Na bod od HSV-a su Stuttgart i Heidenheim o kojem je bilo riječi u petak kada su upisali mršavu pobjedu vrijednu 3 boda od 1:0. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20.41.30.png

Jasno je da je ulog današnje utakmice ogroman i unatoč praznim tribinama mislim da ćemo vidjeti tenzije na terenu. Granica od 3,5 kartona te 1,85 koliko unibet daje za over kartona mi se čini must take u ovoj situaciji. Iako se radi o njemcima, granica od 3,5 je stvarno mala pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utakmice te direktni sudar koji dobrim dijelom odlučuje o putniku u Bundesligu. Bundesliga nosi ogromna financijska sredstva koja bi bila spas mnogim klubovima u cijeloj ovoj situaciji. 

Evo i kako tablica discipline izgleda u Bundeslige II. HSV je najkorektnija momčad lige ali nekako mislim da to danas neće biti slučaj :D Vjeorjatno je taj podatak rezultirao ovako niskom granicom. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-27-54.png

unibet računa i eventualni crveni karton kod over kartona tako da je ovo definitivno bolji izbor nego over kartona u zemaljskim kladionicama. Neke zemaljske kladionice su već postavile i granicu od 4,5 kartona za ovu utakmicu.

Zanimljivo, iako je manje od 24 sata do početka utakmice još na službenim stranicama Bundeslige nema informacija o sucu ove utakmice. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-11-59.png

UNIBET

Link to comment
Share on other sites

Mainz - Leipzig bet365

Prošlog kola Leipzig je iznenađujuće odigrao mršavih 1:1 kod kuće protiv Freiburga, te zasigurno srušio mnoge kladioničare na koeficijentu 1,25. Trebala je to biti rutinska pobjeda međutim primili su gol u ranoj fazi utakmice, propisno se ispromašivali te pred kraj nakon poravnanja imali par poluprilika i za pobjedu. 

I Bayern i Dortmund su slavili u subotu što stavlja dodatan pritisak na Leipzig koji danas moram slaviti ako misli ostati u kakvim takivm kalkulacijama za prvaka ili drugo mjesto. U utorak Bayern gostuje kod Dortmunda što će im ići na ruku te pomoći da smanje bodovni zaostatak. 

Mainz je 15-to plasirana momčad Bundeslige i jasno je da im predstoji borba za opstanak. U prošlom kolu su bili na koljenima na gostovanju kod Kolna gdje su gubili 2:0 ali su uspjeli napraviti pravi mali podvig i izvući bod iz te utakmice. Istu sam igrao na pobjedu Kolna i zahvaljujući early payoutu kod bet365, gdje isplaćuju okladu kao dobitnu za sve utakmice Bundeslige ako u bilo kojem trenutku momčad vodi sa dva razlike, oklada mi je prošla. Lijepa opcija koju nisam vidio kod drugih kladionica pa ako se kladite na pobjedu momčadi a koeficijenti u drugim kladionicama su isti, odigrate okladu kod bet365 jer će vam u slučaju vodstva od dva razlike biti isplaćeva još za vrijeme utakmice a biti će i slučajeva da dobijete novce a u konačnici momčad unatoč vodstvu od dva razlike ne slavi. 

Mainz ima jednu od najgorih obrana Bundeslige i mislim da će im se danas mređa tresti više puta. Leipzig igra lijep kombinatoran nogomet i sumnjam da će kiksati dva puta za redom, pogotovo pred derbi Dortmunda i Bayerna. 

Očekujem uvjerljivu pobjedu Leipziga ali sigurnosti radi, igram sigurniju opciju kod bet365 a to je da Leipzig pobjeđuje u barem jednom poluvremenu. 

Mainz: Müller - Baku, St. Juste, Niakhate, Martin - Barreiro, Kunde - Onisiwo, Boetius, Quaison - Mateta
Out: Zentner (knee)
Doubtful: -
Coach: Achim Beierlorzer

Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Nkunku, Sabitzer (c), Laimer, Kampl, Angelino - Poulsen, Werner
Out: -
Doubtful: Ampadu (back), Forsberg (tonsilitis)
Coach: Julian Nagelsmann

Slika-zaslona-2020-05-23-u-21.16.52.png

Slika-zaslona-2020-05-23-u-21.20.01.png

Link to comment
Share on other sites

Schalke - Augsburg - Schalke pobjeđuje barem u jednom poluvremenu bet365

Glavni razlog zašto ovo igram jest sramotan poraz u velikom derbiju protiv Dortmunda od čak 4:0 u prošlom kolu. Dortmund je pregazio Schalke koji je mogao proći i gore da domaćin nije povukao ručnu u završnici. 

Schalke se bori za Europu, Augusburg za opstanak. Dijeli ih 10 bodova a ako pogledamo formu ne znamo tko je u goroj :D Augsburg ima četiri poraza u nizu a ni Schalke nije puno bolji te nije slavio u zadnjih 6 utakmica. Ovo ima manju težinu zbog stanke od dva mjeseca. 

Schalke je ipak kvalitetnija momčad od Augsburga a mislim da će biti dodatno motivirani iskupiti se za sramotni poraz u prošlom kolu. Imaju solidnu momčad i trebali bi slaviti protiv Augsburga koji je ispustio bod protiv Wolfsburga u zadnjem kolu u sudačkoj nadoknadi. 

Schalke - vjerojatni sastav:
Schubert; Oczipka, Nastasic, Sane, Kenny; Schopf, Serdar, McKennie, Caligiuri; Gregoritsch, Raman

Augsburg - vjerojatni sastav:
Luthe; Lichtsteiner, Jedvaj, Uduokhai, Max; Baier, Khedira; Richter, Lowen, Vargas; Niederlechner

Slika-zaslona-2020-05-23-u-21.20.58.png

Link to comment
Share on other sites

Trans Narva - Flora Tallinn 2 (1,50) bet365

Aktualni prvaci sramotno su kiksali u prošlom kolu kod kuće gdje su odigrali mršavi remi na koeficijentu 1,15. Narva je pak uspjela kiksati na koefiicjent 1,10 na gostovanju kod Tallinna Kaleva tako da smo u jednom kolu vidjeli dva velika iznenađenja. 

Očekujem da danas ipak vidimo realnije rezultate u Estonskoj ligi gdje bi se jako lako moglo desiti da sva tri favorita slave. 

Početak je prvenstva i još je dosta upitnika međutim sumnjam da će Flora imati dva kiksa u nizu. 

Moram spomenuti da Trans Narva izuzetno leži Flori budući da je Flora slavila u čak zadnjih 16 međusobnih utakmica! Od 37 međusobnih susreta Flora je slavila čak 34 puta. Ovaj omjer podsjeća me na nekadašnji Dinama i Lokomotive, iako ovdje klubovi nemaju dodirnih točaka kao u ovom slučaju. 

Ovo je prvenstveno statistički tip ali navedeni podaci strašno idu u koristi Flore i koeficijent od 1,50 mi se čini prevelik ako sve navedeno uzmemo u obzir. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-21.28.14.png

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, Goksim said:

HSV - Arminia Bielefeld over 3,5 kartona - unibet" rel="">unibet

Skrećem pažnju na ovu utakmicu koja bi inaće mnogima prošla ispod radara. Utakmica se igra u 13:30!

Veliki derbi i utakmica ogromnog značaja za Bundeslige II je na rasporedu budući da će se susresti drugoplasirani HSV i prvoplasirana Arminia Bielefeld. Arminia ima čak 7 bodova prednosti i jasno je da bi oni bili itekako zadovoljni kada bi uzeli i bod na ovom gostovanju dok bi HSV samo pobjedom osigurao kakve takve šanse za prvo mjesto. 

Prve dvije momčadi idu direktno u Bundesligu dok trećeplasirana igra doigravanje. Na bod od HSV-a su Stuttgart i Heidenheim o kojem je bilo riječi u petak kada su upisali mršavu pobjedu vrijednu 3 boda od 1:0. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20.41.30.png

Jasno je da je ulog današnje utakmice ogroman i unatoč praznim tribinama mislim da ćemo vidjeti tenzije na terenu. Granica od 3,5 kartona te 1,85 koliko unibet" rel="">unibet daje za over kartona mi se čini must take u ovoj situaciji. Iako se radi o njemcima, granica od 3,5 je stvarno mala pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utakmice te direktni sudar koji dobrim dijelom odlučuje o putniku u Bundesligu. Bundesliga nosi ogromna financijska sredstva koja bi bila spas mnogim klubovima u cijeloj ovoj situaciji. 

Evo i kako tablica discipline izgleda u Bundeslige II. HSV je najkorektnija momčad lige ali nekako mislim da to danas neće biti slučaj :D Vjeorjatno je taj podatak rezultirao ovako niskom granicom. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-27-54.png

unibet računa i eventualni crveni karton kod over kartona tako da je ovo definitivno bolji izbor nego over kartona u zemaljskim kladionicama. Neke zemaljske kladionice su već postavile i granicu od 4,5 kartona za ovu utakmicu.

Zanimljivo, iako je manje od 24 sata do početka utakmice još na službenim stranicama Bundeslige nema informacija o sucu ove utakmice. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-11-59.png

UNIBET

Nadam se ba će i bet365 izbaciti ponudu za kartone.

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Istra // Pobjeda Rijeke 788sb bet365 - 1,36

Mainz - Leipzig // Pobjeda Leipziga Bet365 Hrvatska bet365 - 1,40

Što se tiče Leipziga, gledao sam ih u prošlom kolu, igrali su isto onako kao i prije koronavirusa, i mislim da ni sami oni ne znaju kako nisu slavili protiv Freiburga. Tu se primjetio nedostatak utakmica, jer je nedostajala realizacija i zaista nisam mogao vjerovati šta su sve promašili u tom meču. Po meni je Leipzig druga najbolja ekipa u Njemačkoj i mislim da će oni završiti iza Bayerna, pogotovo ako ( odnosno kada) Bavarci u utorak slave protiv Milionera. Leipzig bi u slučaju pobjede stigao na tri boda do Dortmunda i do kraja bi s obzirom na raspore jednihi drugih imali lijepe šanse da završe kao viceprvaci.

Rijeka i Istra na Rujevici igraju prijataljski meč koji će biti generalna proba pred nastavak kupa i prvenstva. Dakle da ne duljim ovdje, Rijeka je klasa za Istru tako da bez obzira na sve okolnosti mislim da će se domaćini prošetati do pobjede. Prijateljski meč jeste, ali ne znam da je nekad prijateljksi meč imao ovakvu važnost s obzirm da je ovo generalka ali i da su igrači nabrijani zbog nedostatka utakmica u nogama. Jedni i drugi najavljuju da će krenuti sa najjačim ekipama.

 

image.png.898ed92d3ccace8008cc882b59b40662.png

Link to comment
Share on other sites

Koln - Fortuna // AH -0.5, -1.0 Koln bet365 Bet365 Hrvatska - 2,00

Koln je odigrao svoj prvi meč nakon pauze 2-2. Njihov napad je bio zaista dobar, vodili su 2-0 , ali glavni problem bila je zaista loša obrana. Drugi gol Mainza bio je zaista smiješan, tri defanzivca Kolna su izgledali zaista izgubljeno, ko je gledao zna šta pričam. Ali sveukupni dojam koji sam stekao je da Koln nakon dolaska Gisdola igra stvarno dobar ofenzivni nogomet i zabijaju bez ikakvih problema. Imaju stvarno dobru ofenzivnu liniju s Cordobom, Modesteom, Theoriseom, a s dolaskom Utha koji je postigao 5 golova u 8 utakmica Koln je  postao još bolji.

Fortuna je izvukla 0-0 s najgorim timom u ligi Paderborn,  njihova igra je bila stvarno slaba, i mislim da će Fortuna ispasti na kraju sezone, jer je Werder bolji tim i slavili su jučer što stvara dodatni pritisak na Fortuna koja je još lani trebala ispasti, relano. Danas će se ponovo fokusirati na kontranapade ali Koln je stvarno dobra ekipa kod kuće, trpali su i jače protivnike i mislim da će i danas slaviti sa dva gola razlike.

image.png.be16270cbeeda4a8722192e995e0a2e9.png

UPLATI ODMAH!

Link to comment
Share on other sites

prije 22 minute, crash1 said:

Rijeka - Istra // Pobjeda Rijeke 788sb bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,36

...

Rijeka i Istra na Rujevici igraju prijataljski meč koji će biti generalna proba pred nastavak kupa i prvenstva. Dakle da ne duljim ovdje, Rijeka je klasa za Istru tako da bez obzira na sve okolnosti mislim da će se domaćini prošetati do pobjede. Prijateljski meč jeste, ali ne znam da je nekad prijateljksi meč imao ovakvu važnost s obzirm da je ovo generalka ali i da su igrači nabrijani zbog nedostatka utakmica u nogama. Jedni i drugi najavljuju da će krenuti sa najjačim ekipama.

Sljedeći vikend Rijeku očekuje polufinale kupa protiv Osijeka. Ta utakmica igrat će se naravno pred praznim tribinama ali će biti prijenos i na HTV-u. Ovo je Rijeci generalka pred izuzetno važnu utakmicu.

Istri pak predstoji, kao i svake sezone, grčevita borba za opstanak. Zadnju prijateljsku utakmicu su gubili od Gorice 2:0 da bi čudnom došli do 2:2 kada je @CrneKese prognozirao over. 

Očekujem da će danas Istra biti uvjerljivo poražena a vjerujem da ćemo i danas gledati utakmicu sa dosta golova. 1/1 koji se plaća čak 2,10 u nekim kladionicama mi se čini predobar, a ja sam još jučer ulovio pobjedu Rijeke kada je koeficijent bio nešto pristojniji nego sad. 

2020-05-24-11_06_09-bet365---Online-Spor

Link to comment
Share on other sites

prije 14 sati, Goksim said:

HSV - Arminia Bielefeld over 3,5 kartona - unibet" rel="">unibet

Skrećem pažnju na ovu utakmicu koja bi inaće mnogima prošla ispod radara. Utakmica se igra u 13:30!

Veliki derbi i utakmica ogromnog značaja za Bundeslige II je na rasporedu budući da će se susresti drugoplasirani HSV i prvoplasirana Arminia Bielefeld. Arminia ima čak 7 bodova prednosti i jasno je da bi oni bili itekako zadovoljni kada bi uzeli i bod na ovom gostovanju dok bi HSV samo pobjedom osigurao kakve takve šanse za prvo mjesto. 

Prve dvije momčadi idu direktno u Bundesligu dok trećeplasirana igra doigravanje. Na bod od HSV-a su Stuttgart i Heidenheim o kojem je bilo riječi u petak kada su upisali mršavu pobjedu vrijednu 3 boda od 1:0. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20.41.30.png

Jasno je da je ulog današnje utakmice ogroman i unatoč praznim tribinama mislim da ćemo vidjeti tenzije na terenu. Granica od 3,5 kartona te 1,85 koliko unibet" rel="">unibet daje za over kartona mi se čini must take u ovoj situaciji. Iako se radi o njemcima, granica od 3,5 je stvarno mala pogotovo ako uzmemo u obzir važnost utakmice te direktni sudar koji dobrim dijelom odlučuje o putniku u Bundesligu. Bundesliga nosi ogromna financijska sredstva koja bi bila spas mnogim klubovima u cijeloj ovoj situaciji. 

Evo i kako tablica discipline izgleda u Bundeslige II. HSV je najkorektnija momčad lige ali nekako mislim da to danas neće biti slučaj :D Vjeorjatno je taj podatak rezultirao ovako niskom granicom. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-27-54.png

unibet računa i eventualni crveni karton kod over kartona tako da je ovo definitivno bolji izbor nego over kartona u zemaljskim kladionicama. Neke zemaljske kladionice su već postavile i granicu od 4,5 kartona za ovu utakmicu.

Zanimljivo, iako je manje od 24 sata do početka utakmice još na službenim stranicama Bundeslige nema informacija o sucu ove utakmice. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-20-11-59.png

UNIBET

Jutros je objavljeno da će utakmicu suditi Felix Zwayer što je odlična vijest. Više o komentarima na njegovo suđenje kolega sa foruma možete pročitati na 

 

Vidjet ćemo kako će to izgledati bez publike međutim mislim da je granica od 3,5 premala. Također, bitno za spomenuti koliko god statistika ukazivala da ove momčadi imaju mali broj kartona po utakmici, za očekivati je da će taj broj rasti kako se sezona bliži kraju. 

HSV je u prošlom kolu na gostovanju kod Furtha dobio čak 3 žuta kartona (a najkorektnija su momčad lige) kao i Arminia protiv Osnabrucka. 

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, Goksim said:

Jutros je objavljeno da će utakmicu suditi Felix Zwayer" rel="">Felix Zwayer što je odlična vijest. Više o komentarima na njegovo suđenje kolega sa foruma možete pročitati na 

 

Vidjet ćemo kako će to izgledati bez publike međutim mislim da je granica od 3,5 premala. Također, bitno za spomenuti koliko god statistika ukazivala da ove momčadi imaju mali broj kartona po utakmici, za očekivati je da će taj broj rasti kako se sezona bliži kraju. 

HSV je u prošlom kolu na gostovanju kod Furtha dobio čak 3 žuta kartona (a najkorektnija su momčad lige) kao i Arminia protiv Osnabrucka. 

Pozz ljudi

 

Steta pa nema ovog na betu... 

Danas mislim da moze puno kartona na utakmici koln fortuna...

I bacite oko na cup belorusija... bate razvalio ove prije par dana u gostima 1 3... bate se dize poslednje 4 utakmica zabijo uvjek svakome najmanje 3 gola i vise u poslednjih 6 zabio 18 golova.. miskim da danas osvajaju cup... kvota 1.36 a vrlo moguca kvota bate over 1.5 gola kvota 1.72 super...

I onda ovdje rijeka koju igram zbog goksa i vjerujem u njegove analize... slazem se za leipzig... 

Evo moj izbor samo sad slozit ovo..

Screenshot_20200524-112614_Samsung Internet.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jučer sam bio mislio igrati Dortmund 2, Bayern 1, i Kai Havertz daje gol, ali nažalost nisam ništa od tog troje, a sve je prošlo :( Zato za danas ovako:

FC Köln - F. Düsseldorf - FC Köln to win either half @1.44 bet365

Prošlo kolo Köln je igrao 2-2 sa Mainzom, vodili su 2-0...Naravno to sam fulao, imao na Köln, nisam igrao u bet365 gdje bi se računalo kao dobitna na vodstvu 2-0. :( Köln dobra ekipa, dobar napad sa Cordobom i Uthom, te ih vidim kao velike favorite danas. Također koef. da Cordoba postiže pogodak @1,95 mi se čini sastavim ok. Köln je do ove pauze igrao dobro na svom terenu, pred pauzu su dobili Schalke 3-0, Wolfsburg 3-1, Freiburg 4-0, a krajem prošle godine i Leverkusen 2-0, Bremen 1-0. Srećno!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use