Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Subota2.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2. Bundesliga

Subotaaa.jpg

2. BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bjelorusija

Subota1.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 18.5. u 16:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic
On 18. 05. 2020. at 16:29, IzudinB said:

Danas očekujem velik broj golova u Bnudesligi. 

Prošle subote sam sugerirao okladu na over 26,5 golova u tom kolu Bnudeslige. Na kraju smo vidjeli 27 golova i to zahvaljujući golijadi i čak 5 golova postignutih u ponedjeljak u susretu Werdera i Leverkusena. Prvo poluvrijeme subotnjih utakmica je bilo izuzetno mršavo i očekujem da to danas neće biti slučaj. 

I bet365 očekuje isto budući da je granica za ukupni broj golova u ovom kolu čak 28,5 (dakle 2 gola više nego prošlog kola). 

On 16. 05. 2020. at 10:39, Goksim said:

Za one koji razmišljaju o većim ulozima već u prvom kolu mislim da je zgodno pogledati specijalne razrade za ovo kolo koje je bet365 online kladionica">bet365 stavio, pogotovo ako očekujete golijadu. 

Over kartona na jednoj utakmicu uz malo nesreće i stativu može pasti ali ako se kladimo na zbroj golova u cijelom kolu onda je faktor sreće manji jer je u pitanju deset utakmica. 

Ja još razmišljam o ovome ali over over 26,5 golova mi se sve više sviđa. Danas je na rasporedu 7 utakmica, u nedjelju dvije a onda bi ona u ponedjeljak odlučivala. Ili bi možda do onda oklada već bila i dobitna :)

U prosjeku dakle treba 2,7 golova po utakmica da oklada prođe. U Bundesligi rijetko gledamo utakmica sa 0 ili 1 gol dok one koji idu u ekstreme sa 5-6-7 golova nisu tolika rijetkost. Samim tim nekako mislim da će ova granica biti prebaćena dosta lagano.

Slika-zaslona-2020-05-16-u-10-35-36.png


Slika-zaslona-2020-05-16-u-10-35-48.png

M'gladbach - Leverkusen bet365

Jedina otegotna okolnost za over ovdje jest važnost utakmice budući da se radi o direktnom susretu momčadi koji se bore za Ligu Prvaka. Izuzev toga, obje momčadi gaje napadački nogomet a kako smo i najavljivali utakmice bez gledatelja rezultirale su većim brojem golova. M'gladbach slavio 3-1 prošlo kolo a Leverkusen 4-1. Vidjeli smo overe u obje utakmice a i napadi obje momčadi dobro funkcioniraju. Nadam se ranom golu i sumnjam da ćemo vidjeti under danas. 

2020-05-22-14-31-53-bet365-Online-Sports

Slika-zaslona-2020-05-23-u-08-21-42.png
 

Wolfsburg - Dortmund bet365

Još jedan susret momčadi koje gaje napadački stil igre. Dortmund u utorak čeka i veliki derbi sa Bayernom i utakmicu koja može spasiti ili odlučiti prvenstvo. U slučaju kiksa Dortmunda danas ista će dodatno izgubiti na težini tako da je Dortmund pod imperativom pobjede ako želi ostati u borbi za naslov. Dortmund je ponizio Schalke sa 4-0 u prošlom kolu a i Wolfsburg je slavio na gostovanju kod Augsburga 2-1. Dakle i ovdje napadi dobro fukcioniraju i obje momčadi su odigrale overe i u prošlom kolu a ne vidim zašto tako ne bi bilo i danas u njigovom međusobnom susretu. 


2020-05-22-14-31-46-bet365-Online-Sports

Slika-zaslona-2020-05-23-u-08-21-51.png

Link to comment
Share on other sites

Freiburg – Werder Bremen Više od 2.5 gola (1.72) bet365

U 2. Bundesligi se već nalaze Hamburg i Hannover, a sada bi im se mogla pridružiti i treća ekipa sa sjevera Njemačke. Ako Werder Bremen u ovoj utakmici ne ostvari neke bodove, skoro sigurno ih sljedeće sezone nećemo imati priliku gledati u Bundesligi.

Werder je u očajnoj formi, uspjeli su ostvariti samo jedan bod u posljednjih sedam kola u ligi. Oni su u toj utakmici protiv Leverkusena u ponedjeljak pokazali svoju nemoć i zašto se nalaze u zoni ispadanja. Najbliža ekipa koja se nalazi u sigurnoj zoni im bježi čak 9 bodova, uz to da Zeleni imaju utakmicu manje. Ipak, veću šansu imaju da stignu do baraža, iako im na toj poziciji Dusseldorf bježi pet bodova. Oni će u ovom susretu biti bez Augustinssona, Fullkruga, Mohwalda i Pizarra. Pod znakom sumnje je Toprak. Dobra stvar je što se Klaassen vraća u postavu.

Što se tiče Freiburga, njima ove sezone baš sve ide na ruku. Nitko neće da ih shvati ozbiljno kada su u pitanju mjesta koja vode na europska natjecanja. Međutim, oni se bore i skupljaju bodove koji su im potrebni. Sada su na pragu plasmana, jer imaju samo dva boda manje od Wolfsburga na toj šestoj poziciji. Činjenica da Vukovi imaju tešku utakmicu protiv Dortmunda u ovom istom terminu, sigurno će dati dodatnu snagu Freiburgu da juri po pobjedu i preuzme tu poziciju koja vodi u Europsku ligu.

Freiburg je u posljednjoj utakmici protiv Leipziga ostao neporažen, međutim, oni su u toj utakmici čak mogli i do pobjede, s obzirom da im je poništen gol u sudijskoj nadoknadi. U ovom susretu ni jednoj od ove dvije ekipe ne odgovara remi. Oba tima će sigurno igrati na pobjedu, te zbog toga predlažem okladu na golove. Očekujem jednu otvorenu igru na obje strane. Kada su izostanci Freiburga u pitanju, u ovom susretu nećemo vidjeti Flekkena i Kublera zbog ozljeda.

Moguća postava Freiburga: Schwolow – Gulde, Lienhart, Heintz – Schmid, Koch, Höfler, Günter (c) – Waldschmidt, Petersen, Höler

Moguća postava Werdera: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander (c), Friedl – M. Eggestein, Bargfrede, Klaassen – Bittencourt, Selke, Rashica

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 22.5. u 18:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Izvor: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/najava-27-kola-bundeslige-gradski-derbi-u-berlinu-bavarci-docekuju-eintrachta-dortmund-gostuje-kod-vukova/

Link to comment
Share on other sites

Bayern – Frankfurt | Pobjeda Bayerna + više od 3 gola (1.83) bet365

Prisjetimo se prve utakmice između Bayerna i Frankfurta, kada je Bayern izgubio sa 5-1. Tada je odbor Bavaraca odlučio dati otkaz Niku Kovaču, koji je došao upravo iz Frankfurta. Koeficijent na pobjedu Bayerna je vrlo mali, ogromni su favoriti. Međutim, ako pogledamo formu oba tima, sve će nam biti jasno.

Bavarci su od početka 2020. godine ostvarili sve pobjede, a samo im je Leipzig uspio ukrasti jedan bod. U devet utakmica u Bundesligi, ekipa Bayerna je uspjela primiti samo 4 gola, a dva od ta četiri gola im je zabio Paderborn na Allianz Areni. Za Bayern neće nastupiti Coutinho i Tolisso, dok su Martinez, Sule i Thiago pod znakom sumnje.

Što se tiče Frankfurta, oni su doživjeli četiri uzastopna poraza, dok su primili čak 13 golova u tom procesu. Tu je ujedno i velika želja Bayerna da se osveti za taj poraz u prvoj utakmici, iako sada imaju drugog trenera. Frankfurt se trenutno nalazi na 13-oj poziciji i oni će se do kraja sezone boriti da izbjegnu baraž, dok se također nadaju i trofeju u kupu, koji bi im ujedno donio i nogomet u Europi. Van terena za Frankfurt će biti Kohr koji je suspendiran i Paciencia zbog ozljede. Torro je pod znakom sumnje.

Frankfurt ima zaostatak od tri gola protiv Basela u osmini finala Europske lige i teško je da će to prevazići kada ponovo krenu europska natjecanja. Ove dvije ekipe će igrati u polufinalu kupa, tako da su im šanse za prolazak zaista male. Bayern očekuje sva tri boda iz ove utakmice, što će održati njihovu prednost od četiri boda nad Dortmundom.

Pored toga što mislim da će Bayern ostvariti pobjedu, vjerujem da će u ovom susretu biti dosta golova, što možemo kombinirati na BetBuilderu. Ukupni koeficijent na pobjedu + da će biti više od tri gola na utakmici u bet365 kladionici iznosi 1.83. Međutim prepručujem pobjedu Bayerna + da će biti više od 2 gola. Manja je kvota, ali mnogo sigurnija opcija. Sretno

Moguća postava Bayerna: Neuer (c) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski

Moguća postava Frankfurta: Trapp – Toure, Abraham (c), Hinteregger, N’Dicka – Ilsanker, Rode – Chandler, Kamada, Kostic – Dost

Screenshot_26.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 22.5. u 18:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Izvor: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/najava-27-kola-bundeslige-gradski-derbi-u-berlinu-bavarci-docekuju-eintrachta-dortmund-gostuje-kod-vukova/

Link to comment
Share on other sites

M’gladbach – Leverkusen | Oba tima daju gol + više od 2 gola (1.72) bet365

Ova utakmica bi mogla biti jedna od najzanimljivijih u 27. kolu Bundeslige. Od ove utakmice zavisi i poredak na samom vrhu tabele, gdje će se ova dva kluba boriti za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Ove ekipe su prošlog vikenda pokazale da su održale svoju dobru formu, te su ostvarili lagane pobjede. M’gladbach je gostovao u Frankfurtu, gdje su ostvarili pobjedu od 1-3. Tamo su bodove prosuli Leverkusen, Bayern i Leipzig, tako da ta pobjeda nije bila laka kao što je to izgledalo. Jedina dva izostanka za M’gladbach su Johnson i Zakaria zbog ozljeda.

Na drugoj strani, Leverkusen je imao dosta lakši posao, nakon što su protiv Werdera ostvarili značajnu pobjedu sa 1-4. To se i očekivalo, jer se Werder muči u zoni ispadanja. Sa tom pobjedom u gostima, Leverkusen je još jednom pokazao da su jedna od najboljih gostujućih ekipa.

Ono što bi trebalo zabrinuti domaćine, jeste činjenica da je Leverkusen u pet utakmica u gostima postigao nevjerojatnih 16 golova. M’gladbach je u ovom trenutku na trećoj poziciji u Bundesligi sa 52 boda, dok su gosti samo dva mjesta i dva boda niže. Oni bi definitivno mogli napraviti veliku pometnju sa pobjedom u ovom susretu. Ovo im je savršena šansa da iskoriste lošu formu Leipziga, te uz Bayern i Dortmund budu tim koji će sljedeće sezone predstavljati Njemačku na europskim natjecanjima. Volland i Bender su van terena u ovom susretu.

S obzirom da su oba tima u formi, u ovom susretu očekujem golove na obje strane. bet365 kladionica nam daje šansu da sami sastavimo svoju okladu i to preko BetBuildera. Ja sam odabrao da će oba tima postići gol uz to da će na utakmici biti više od dva gola, tako da nam ukupni koeficijent iznosi 1.72.

Moguća postava M’gladbacha: Sommer (c) – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Strobl, Neuhaus – Herrmann, Embolo, Thuram – Plea

Moguća postava Leverkusena: Hradecky – Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven – Aranguiz, Demirbay – Bellarabi, Amiri, Diaby – Havertz (c)

Screenshot_27.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 22.5. u 18:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Izvor: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/najava-27-kola-bundeslige-gradski-derbi-u-berlinu-bavarci-docekuju-eintrachta-dortmund-gostuje-kod-vukova/

Link to comment
Share on other sites

Ferencvaros - Debrecen 1 (1.336) 1xbet

Zanimljiva utakmica u Mađarskoj ligi koja se tek vratila nakon dvomjesečne pauze. Ferencvaros je u ovu pauzu ušao kao prvoplasirana momčad koja sa 53 boda na vrhu tabele. Imaju tri više od Fehervara, a sa deset utakmica do kraja sezone, oni se i dalje moraju boriti za naslov. Imaju dvije utakmice manje u odnosu na ostatak, a jednu manje od današnjeg protivnika. Ferencvaros se za nastavak sezone nakon duge pauze pripremio mnogo bolje nego ostatak lige. Počeli su trenirati nekoliko dana ranije, dok su imali i svoju prvu pripremnu utakmicu 3-4 dana ranije nego ostale ekipe. Igrali su čak i jednu pripremnu utakmicu više od Debrecena. 

Screenshot_31.jpg

Ferencvaros je i prethodne sezone uzeo naslov sa nekim doista dominirajućim nastupima. U toj prošloj sezoni su postigli 72 gola, dok je drugi tim imao 53. Ovim samo želim da pokažem koliko je Ferencvaros dominantan u ovoj ligi. Oni su od kolovoza izgubili samo tri utakmice, dok je jedna od njih bila u Europskoj ligi. Kod kuće su izgubili samo dva puta od lipnja 2019. godine, a oba poraza su stigla u europskim natjecanjima.

Na drugoj strani. Debrecen je ostvario tek tri pobjede u cijeloj 2020. godini do sada. Oni nisu pobijedili u gostima od studenog 2019. godine. Ferencvarosu ide u korist i činjenica da su zabilježili 11 pobjeda u posljednjih 13 međusobnih utakmica. Uzimajući u obzir sve činjenice, čini se da bi sve osim pobjede domaćina u ovom susretu bilo iznenađenje.

Teplice - Slovan Liberec X2 (1.33) 1xbet

Nogomet se vraća i u Češkoj, ali za sada samo za ova dva kluba. Teplice i Slovan Liberec će igrati utakmicu ovog vikenda, jer imaju jednu utakmicu manje od ostatka lige. S obzirom na to, oni su imali dosta manje vremena da se spreme. Teplice su u dvomjesečnu pauzu ušle na desetoj poziciji, čak osam bodova manje od sigurne zone. Sa sedam utakmica preostalo do kraja sezone, Teplice i dalje imaju šansu da se plasiraju u prvih deset najboljih ekipa i tako opstanu i bore se za doigravanja koja vode u Europsku ligu.

Screenshot_30.jpg

Ako nastave sezonu onako kako su je prekinuli, ne piše im se dobro u ovom susretu. Što je još gore, Teplice su ostvarile samo jednu pobjedu u posljednjih 12 utakmica na svim natjecanjima. Njihova domaća forma je također bila razočaravjuća, nakon što su istvaruku samo jednu pobjedu u posljednjih šest ligaških utakmica na ovom terenu, iako je ekipa izbjegla poraze u četiri te utakmice. S obzirom da sada neće biti ni navijača te će se utakmice igrati iza zatvorenih vrata, vjerujem da će im biti dosta teže.

Dok se gosti brinu za opstanak u ligi, Slovan Liberec pokušava da uđe u prvih šest ekipa do kraja ove sezone. Ako to uspiju, onda će igrati u Championship doigravanjima kada se liga podijeli na tri dijela. Trenutno imaju samo jedan bod manje od Mlade Boleslav i Slovackog, te dva boda manje u odnosu na Ostravu koja je na četvrtoj poziciji. Oni će u ovaj susret ući sa jakom ambicijom i samopouzdanjem nakon što su ostvarili četiri uzastopne pobjede prije ove koronavirus pauze. Nadaju se nastavku te forme i u ovom susretu. Slovan Liberec je također završio u top šest timova u pet od posljednjih sedam sezona otkako su na iznenađenje svih osvojili titulu.

Liberec je favorit u ovom susretu, a ta prednost koju im kladionice daju je i opravdana po mom mišljenju, no ne znamo kakav će efekat na momčadi imati ova dugotrajna pauza koja je iza nas. Te bi zbog toga probao igrati na nešto sigurniju opciju X2.

Screenshot_29.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bayern - Eintracht bet365

Očekujem da danas Bayern upiše laganu, rutinsku pobjedu. Budući da ih već u utorak očekuje veliki derbi protiv Dortmunda koji bi mogao riješiti pitanje prvaka Bayern će danas utakmicu htjeli riješiti što ranije. Samim tim očekujem i 2-0 a(5,00) ko ne i 3-0 (9,50) na poluvremenu na što bet365 daje super koeficijente. Kao sigurnija opcija koja se lijepo plaća ne poluvrijeme/kraj 1/1. 

Zanimljiv podatak jest i da je Eintracht, iako 13-to plasirana momčad te 4 boda od zone ispadanja, najgori gost lige sa svega jednom pobjedom u gostima ove sezone. Istina, sada će "gostovanja" pred praznim tribinama izgledati malo drugčaije međutim teško će pobjeći sa zadnje pozicije kada su gostovanja u pitanju nakon utakmice sa Bayernom. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-08-24-14.png

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, IzudinB said:

Ferencvaros - Debrecen 1 (1.336) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Zanimljiva utakmica u Mađarskoj ligi koja se tek vratila nakon dvomjesečne pauze. Ferencvaros je u ovu pauzu ušao kao prvoplasirana momčad koja sa 53 boda na vrhu tabele. Imaju tri više od Fehervara, a sa deset utakmica do kraja sezone, oni se i dalje moraju boriti za naslov. Imaju dvije utakmice manje u odnosu na ostatak, a jednu manje od današnjeg protivnika. Ferencvaros se za nastavak sezone nakon duge pauze pripremio mnogo bolje nego ostatak lige. Počeli su trenirati nekoliko dana ranije, dok su imali i svoju prvu pripremnu utakmicu 3-4 dana ranije nego ostale ekipe. Igrali su čak i jednu pripremnu utakmicu više od Debrecena. 

Screenshot_31.jpg

Ferencvaros je i prethodne sezone uzeo naslov sa nekim doista dominirajućim nastupima. U toj prošloj sezoni su postigli 72 gola, dok je drugi tim imao 53. Ovim samo želim da pokažem koliko je Ferencvaros dominantan u ovoj ligi. Oni su od kolovoza izgubili samo tri utakmice, dok je jedna od njih bila u Europskoj ligi. Kod kuće su izgubili samo dva puta od lipnja 2019. godine, a oba poraza su stigla u europskim natjecanjima.

Na drugoj strani. Debrecen je ostvario tek tri pobjede u cijeloj 2020. godini do sada. Oni nisu pobijedili u gostima od studenog 2019. godine. Ferencvarosu ide u korist i činjenica da su zabilježili 11 pobjeda u posljednjih 13 međusobnih utakmica. Uzimajući u obzir sve činjenice, čini se da bi sve osim pobjede domaćina u ovom susretu bilo iznenađenje.

Razlika u kvaliteti je ovdje velika a domaćinu su bodovi itekako potrebni u borni za naslov. Nije se igralo preko dva mjeseca pa ne treba pretjerivati sa ulozima na ligama koje tek počinju ali koeficijent 2,00 na 1/1 mi se ovdje čini valuebet te vrijedan rizika. Mislim da su šanse da Ferencvaroš povede u prvom poluvremenu i upiše pobjedu puno veće od samo 50% koliko im bookmakeri bet365 daju. 

Slika-zaslona-2020-05-23-u-08-41-29.png

Link to comment
Share on other sites

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

gledaj-bundesligu.jpg

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 online kladionica">bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

button-gledaj-bundesligu-uzivo-2.png

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 online kladionica">bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Link to comment
Share on other sites

Dobrim vjestima u sportu priključila se i Armenija koja se od danas vraća! I odmah na startu imamo jedno zanimljivu utakmicu!
Armensko prvenstvo otvoriti će/nastavit Shirak i Lori no onaj zanimljiv za nas kladioničare je onaj između Pyunika i Ararat Armenie.

Prije svega važno je napomenuti pravila po kojima će se prvenstvo nastaviti, prvih šest momčadi prvenstva idu u daljnu borbu za pravaka i europske pozicije dok će sedma, osma i deveta momčad igrati međusobno za plasman. Deseta momčad prvenstva je FC Yerevan koji je odustao od natjecanja te oni ispadaju tako da preostale tri momčadi donjeg dijela nemaju imperativ pobjede jer ne mogu ostati u natjecanju niti ostvariti neke promocije.

Pyunk nekada Armenski gigant za kojega ste svi siguran sam čuli je jedna od te tri momčadi. Apsolutni rekorder po broju osvojenih naslova i momčad koja je dugogodina dominirala u nacionalnom prvenstvu daleko se srozala. Pyunk je zbog financijskih problema te gubitka spoznora jako pomladio svoju momčad te su trenutno na sedmoj poziciji prvenstva. Oni su imai dosta turbulencija tokom sezone pa i mali medijski rat sa bivšim članovima i zaposlenicima kluba koji su rekli da je financijska situacija vrlo loša te je klub u potrazi za novim sponzorom. U ovom prijlaznom roku raskinuli su i ugovor sa pomoćnim trenerom Robertom Arzumanyanom što je poveći problem jer njihov prvi trener neće u ovom susretu momči voditi momčad, naime Roman Berezovsky se kasno vratio iz Rusije te je još uvijek u samoizolaciji te će momčad biti bez glavnog trenera i njegovog pomoćnika. Problemima u Pyuniku tu još nije kraj za ovu utakmicu zbog sličnih problema ne mogu računati i na tri standardna prvotimca, Salamon Nirisarike (DEF 10/0), Sergiy Shevchuk (MID 16/1) i najbolji strijelac Denis Mahmudov (ATT 16/9) nisu na raspolaganju. Osim toga zanimljiva je činjenica da je Pyunik nakon corona prekida odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu i to protiv Noah (1:1) u kojoj je jedini strijelac bio 16 godina star Levon Vardanyan.

S druge strane nacionalni projekt Ararat Armenia koji u punom smislu nastaje tek 2017 godine a već prošle sezone osvajaju nacionalno prvenstvo. Razlog? Klasično upumpavanje love u klub te kupovanja svih. Oni su prošle sezone osvojili prvenstvo a i ove sezone su na dobrom putu s obzriom da su dva boda prednosti pred trenutno najvećim konurentom Alashkertom. Za njih je ova utakmica bitna jer kao što sam rekao na početku oni prvenstvo nastavljaju skupa sa ostalim momčadima iz prvih šest te su u borbi za prvaka i naravno europske pozicije. Ova momčad trenutno je najvrijednija momčad Armenije ponajviše zahvaljujući brojnim stranicma koje imaju. Ararat je također do sada odigrao čak tri pripremne utakmice. Nažalost o postavi Ararata nisam mogao pronaći puno jer ekipa još nije napravila ni web stranicu.

Na jednoj strani imamo momčad koja je ova sezone svoje aktivnosti usmjerila na razvoj omladinskog pogona, koja nema rezultatski imperativ u nastavku sezone te su trenutno bez glavnog kormilara i tri standardna prvotimca sa samo jednom pripremnom utakmicom. Dok se na drugoj nalazi državni projekat sa najboljim igračima u prvenstvu te pod imperativom pobjede sa tri priprmene utakmice. Naravno jedina logična oklada je pobjeda gostujuće momčadi koja u teoriji i nije gost s obzriom da su oboje iz istoga grada. Ipak ne uzimamo srednji ulog nego idemo sa manjim s obzriom da je sastav Ararat-Armenie još nepoznanica iako ne bi trebali sumnjati da neće biti najbolji.

PROGNOZA: pobjeda Ararat Armenia @1.50

IZVOR:

 

Link to comment
Share on other sites

prije 15 minute, jansavc said:

E sad gledam nema bet jos kartona usrali se malo nadam se da ce izlazit do 12... da se napravi nesto.... 

bet365 je stavio kartone u ponudu. Primamljivo mala granica za kartone od svega 3,0 za utakmicu Paderborna i Hoffenheima (1,70). Usporedbe radi, zemaljske kladionice daju svega 1,55 za over 3,5 kartona a još ne računaju niti eventualni crveni karton. 

Link to comment
Share on other sites

Wolfsburg – Dortmund | Više od 2.5 gola (1.57) bet365

Očekuje nas spektakl u Wolfsburgu, gdje će Vukovi dočekati Dortmunda. Jedino će prazan stadion biti minus, ali što je tu je. Nijemci i dalje igraju odličan nogomet i jedina su velika liga koja je ponovno započela nakon pandemije koronavirusa. Dortmund i dalje u stopu prati Bayerna na tabeli i žele im se osvetiti za prošlu sezonu kada su ih sustigli uprkos velikoj bodovnoj razlici.

U ovom trenutku Bavarci imaju četiri boda više, a sve to zahvaljujući nevjerojatnom nizu dobrih rezultata u drugom dijelu sezone. Ipak se svi u Dortmundu i dalje nadaju da mogu napraviti iznenađenje do kraja, pogotov jer u sljedećem kolu igraju protiv Bayerna. Ukoliko ih pobijede u toj utakmici, mogli bi im prići na jedan bod. Naravno, uslov je pobijediti i Wolfsburga u subotu. To neće biti nimalo lagan posao, jer Vukovi jure za mjestima koja vode u Europu. Za Dortmund neće biti Reusa, Schulza, Witsela i Zagadoua.

Wolfsburg je u prošlotjednoj utakmici dokazao da će se do kraja boriti za tu poziciju koja vodi u Europsku ligu, dok su svoj posljednji poraz doživjeli 25. siječnja. Ovo je definitivno jedno od najtežih gostovanja za Dortmund ove sezone, te ako ovdje prođu kao pobjednici, titula im neće biti daleko. Dortmund je svoju snagu pokazao u tom ‘Rurskom derbiju’ u kojem su slavili sa 5-0 protiv Schalkea.

Jedan od najboljih mladih napadača na svijetu, Erling Haaland je pokazao da mu ova dugotrajna pauza nije naškodila, te da i dalje zna postizati golove. Najbolja oklada u ovom susretu su također golovi. Van terena će biti Gerhardt. Guilavogui i William, dok je Camacho pod znakom sumnje.

Moguća postava Wolfsburga: Casteels (c) – Mbabu, Knoche, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Steffen, Mehmedi, Brekalo – Weghorst

Moguća postava Dortmunda: Bürki – Piszczek (c), Hummels, Akanji – Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro – Sancho, Haaland, Hazard

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 23.5. u 11:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Evo mene moji ljudi:)

1 par gladbach lever vec pisali dvoboj za ligu prvaka... znaci bit ce gusto i sigurno puno tenzija... igram kartone znaci gladbach u vrhu lige po broju kartona na 3 mjestu igraju ljepo ali kad prave favl ne stedijo:)... u prosjeku rade malo favla oko 10 na utakmicu i na 3 su mjestu po kartonima... kad naprave prekrsaj naprave muski... pa tako ocekujem danas zbog vaznosti utakmice.. na drugoj strani lever nije bas gruba ekipa ali opet danas ima materijala da dobiju barem 1 i kako kazem uvjek svak po 1 a 3 pada sam:)...dodao sam i kornere igrat ce se brz nogomet i mislim da granica od 5 moze proc.

2 par kolega goks vec pricao da dodam uzimam sigurno varianto svak po jedan karton i zajedno over 2... paderborn gori mu pod nogama i mora danas za svaku cjenu po bodove... a hoffenheim lovi europu...

3 utakmica

Wolf dortmund igram svak po jedan karton isto tenzije ulog velik... kvota da dortmund dobije karton malo visa jer su dobili do sad najmanje kartona u ligi... ali sad se stvari promjenile.. sve od pocetka pritisak svaku utakmicu visji... nesmije danas izgubit inace kraj snova o tituli... u utorak igraju protiv bayerna... tako da sigurno moze oni dobit 1 karton a isto tako  wolf. Na kraju dodajem dortmund over 1.5 gola igraju preljepo brzo atraktivno... ali pomalo zaboravio na obranu... ocekujem danas pobjedu ali sigurnije mi je over jer ako zele pobjedit mislim da nece 0 1 treba jim 2 gola... a da se na kraju ne zivciram nek zabije 2 in zeleno:)

Evo to od mene... ajde sad komentari -/+ :)

 

Screenshot_20200523-120652_Samsung Internet.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vitebsk - Dinamo Minsk | Manje od 2.5 gola (1.61) bet365

@jansavc uvijek me obraduješ sa ovim betbuilder okladama i uvijek ispratim, pogotovo kada su igre na kartone. Vrlo izgledno i sretno nam bilo. Kada je u pitanju ova utakmica u bjeloruskoj ligi, po meni Dinamo Minsk ima prednost, što nam koeficijenti sami i govore. Domaćin je trenutno na desetoj poziciji sa tri pobjede, tri remija i tri poraza u devet odigranih kola do sada.

Oni imaju problema u obrani, jer su već primili devet golova u devet utakmica. Njihov napad ne može kompenzirati te defanzivne greške, jer su postigli samo sedam golova do sada. Nakon dva uzastopna poraza, oni trenutno imaju dva remija zaredom.

Dinamo je odmah iznad svog protivnika sa nešto boljom gol razlikom. Oba tima imaju isti broj bodova, ali gosti su mnogo bolji u postizanju golova. Nakon dva uzastopna poraza Dinamo se vratio sa pobjedom protiv Islocha kod kuće. Ali njihova gostujuća forma me brine, te zbog toga neću igrati pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Jedina pobjeda u gostima koju su imali tijekom posljednjih deset utakmica je bila protiv Smolevichija koji se bori u zoni ispadanja.

Nema mnogo toga što može podijeliti ova dva tima kada je u pitanju forma u posljednje vrijeme. Domaćini su imali neke dobre nastupe, ali nisu uspjeli pobijediti protiv timova kao što je Belshina koja se muči u zoni ispadanja. Ovdje mi sve miriše na manje golova. Sretno!

Screenshot_33.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 23.5. u 13:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Borussia Monchengladbach - Bayern Leverkusen više od 2.5 gola & oba tima daju gol (1.66) bet365

Utakmica koja obećava golove, u najkraćem opisu rečeno. I jedni i drugi su u prošlom kolu ostvarili dvije lake pobjede u gostima (Eintracht - Gladbach 1:3, Werder - Bayer 1:4), ulaze u ovaj duel sa popriličnom količinom samopouzdanja i stvarno ne očekujem previše kalkulacija, iako je ovo direktan okršaj za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. U rubrici 'players to watch' svakako se ističe Kai Havertz, strijelac dva gola za Leverkusen i prošlom kolu i igrač za kojeg se otima pola Europe, i danas će sigurno biti najveća prijetnja po gol domaćih, koji 'plešu' po notama francuskog tandema Marcus Thuram - Allasane Plea, dva najbolja strijelca i asistenta M'gladbacha ove sezone.

Očekivane postave:

Gladbach: Sommer (c) - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Strobl, Neuhaus - Herrmann, Embolo, Thuram - Plea

Leverkusen: Hradecky - Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven - Aranguiz, Demirbay - Bellarabi, Amiri, Diaby - Havertz (c)

Link to comment
Share on other sites

prije 31 minute, IzudinB said:

Vitebsk - Dinamo Minsk | Manje od 2.5 gola (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

@jansavc uvijek me obraduješ sa ovim betbuilder okladama i uvijek ispratim, pogotovo kada su igre na kartone. Vrlo izgledno i sretno nam bilo. Kada je u pitanju ova utakmica u bjeloruskoj ligi, po meni Dinamo Minsk ima prednost, što nam koeficijenti sami i govore. Domaćin je trenutno na desetoj poziciji sa tri pobjede, tri remija i tri poraza u devet odigranih kola do sada.

Oni imaju problema u obrani, jer su već primili devet golova u devet utakmica. Njihov napad ne može kompenzirati te defanzivne greške, jer su postigli samo sedam golova do sada. Nakon dva uzastopna poraza, oni trenutno imaju dva remija zaredom.

Dinamo je odmah iznad svog protivnika sa nešto boljom gol razlikom. Oba tima imaju isti broj bodova, ali gosti su mnogo bolji u postizanju golova. Nakon dva uzastopna poraza Dinamo se vratio sa pobjedom protiv Islocha kod kuće. Ali njihova gostujuća forma me brine, te zbog toga neću igrati pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Jedina pobjeda u gostima koju su imali tijekom posljednjih deset utakmica je bila protiv Smolevichija koji se bori u zoni ispadanja.

Nema mnogo toga što može podijeliti ova dva tima kada je u pitanju forma u posljednje vrijeme. Domaćini su imali neke dobre nastupe, ali nisu uspjeli pobijediti protiv timova kao što je Belshina koja se muči u zoni ispadanja. Ovdje mi sve miriše na manje golova. Sretno!

Screenshot_33.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 23.5. u 13:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Prijatelju zbog toga smo tu i pratimo jedni druge i pokusavamo stvorit najbolje kombinacije da dignemo love... nadam se da ce i dalje prolazit u najvecom %... i neka danas ide dalje serija all green:)

Link to comment
Share on other sites

Bayern Munich - Eintracht Frankfurt HT/FT Bayern (1.50) bet365

Završnica prvenstva je period prvenstva koji pripada Bavarcima i jednostavno ih ne mogu zamisliti kako ispuštaju prednost na tabeli i ostaju bez titule, simbioza kvaliteta i iskustva u ovakvim situacijama igra presudnu ulogu, u šta smo se već uvjerili nekoliko puta. Koliko god da konkurenti "iskoče" i pružaju odlične partije u jednom dijelu sezone, ne mogu da održe taj tempo tokom čitave sezone, kao što je to bio slučaj sa Dortmundom i Leipzigom.

Bayern je bez većih problema stigao do pobjede na gostovanju Union Berlinu prošlog vikenda (0:2), dok je Eintracht pretrpio katastrofu protiv Herthe u Berlinu (4:0), baš kao i u posljednjoj utakmici pred pauzu protiv Bayera u Leverkusenu, te su vezali četiri uzastopna poraza u Bundesligi. Najgori su tim u ligi što se tiče učinka na gostovanjima (2 1 9), a s druge strane, zna se ko je gazda na Allianz Areni, bez obzira na to što se igra bez publike. U posljednjem međusobnom duelu u Minhenu (posljednje kolo prošle sezone) Bayern je bio ubjedljiv (5:1).

Očekivane postave:

Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Frankfurt: Trapp - Toure, Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka - Ilsanker, Rode - Chandler, Kamada, Kostić - Dost

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, jansavc said:

Evo mene moji ljudi:)

1 par gladbach lever vec pisali dvoboj za ligu prvaka... znaci bit ce gusto i sigurno puno tenzija... igram kartone znaci gladbach u vrhu lige po broju kartona na 3 mjestu igraju ljepo ali kad prave favl ne stedijo:)... u prosjeku rade malo favla oko 10 na utakmicu i na 3 su mjestu po kartonima... kad naprave prekrsaj naprave muski... pa tako ocekujem danas zbog vaznosti utakmice.. na drugoj strani lever nije bas gruba ekipa ali opet danas ima materijala da dobiju barem 1 i kako kazem uvjek svak po 1 a 3 pada sam:)...dodao sam i kornere igrat ce se brz nogomet i mislim da granica od 5 moze proc.

2 par kolega goks vec pricao da dodam uzimam sigurno varianto svak po jedan karton i zajedno over 2... paderborn gori mu pod nogama i mora danas za svaku cjenu po bodove... a hoffenheim lovi europu...

3 utakmica

Wolf dortmund igram svak po jedan karton isto tenzije ulog velik... kvota da dortmund dobije karton malo visa jer su dobili do sad najmanje kartona u ligi... ali sad se stvari promjenile.. sve od pocetka pritisak svaku utakmicu visji... nesmije danas izgubit inace kraj snova o tituli... u utorak igraju protiv bayerna... tako da sigurno moze oni dobit 1 karton a isto tako  wolf. Na kraju dodajem dortmund over 1.5 gola igraju preljepo brzo atraktivno... ali pomalo zaboravio na obranu... ocekujem danas pobjedu ali sigurnije mi je over jer ako zele pobjedit mislim da nece 0 1 treba jim 2 gola... a da se na kraju ne zivciram nek zabije 2 in zeleno:)

Evo to od mene... ajde sad komentari -/+ :)

 

Screenshot_20200523-120652_Samsung Internet.jpg

Na zalost samo zadnja kombinacija prosla...falio 1 karton levera i 1 na utakmici paderborn hoffenheim... steta nista idemo dalje...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use