Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Estonija Meistriliiga

Srijeda1.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Bjelorusija

Srijeda2.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 18.5. u 16:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic
prije 17 sati, IzudinB said:

Estonija Meistriliiga

Srijeda1.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

I ovo sugeriram da, ako mislite, ispratite što prije jer će koeficijenti na favorite do početka utakmice sigurno znatnije pasti. 

Kako sam već i pisao u Estoniji imamo ogromnu razliku između par momčadi i ostatka lige pa je to i razlog niskih koeficijenata na favorite koji su takvi sa razlogom, budući da se iznenađenja događaju kao i svugdje ali ne tako često kao u nekim drugim ligama. 

Da je situacija normalna i da se sve druge lige igraju u uobičajenom ritmu Estonska liga sigurno ne bi bila pod velikim povećalom kladioničara međutim u izostatku druge ponude još par dana sigurno će mnogi ovo danas ispratiti. Bundesliga je na rasporedu već od petka, počele su prijateljske utakmice kao pripreme za HNL a uskoro će i gotovo sve Lige Petica :)

Tallina Kallen je prvu utakmicu izgubila čak 8:1 što dovoljno govori o razlici u kvaliteti između nekim momčadi te razlozima zašto su koeficijenti kakvi jesu. Očekujem da će i danas lagano biti poraženi. 

Slika-zaslona-2020-05-19-u-09-42-23.png

Link to comment
Share on other sites

 ISTRA - GORICA 

Negdje na pola puta u Rijeci ove dvije momčadi će nakon vjerovatno najduže pauze odmjeriti snage. Prema riječima trenera i stručnog stožera igrači obje momčadi su zdravi, nema ozljeda i u zadovoljavajučoj su fizičkoj spremi. To ni nije toliko iznenađenje jer su iz kućnog amijenta na teren izašli prije gotovo mjesec dana, obje momčadi su rad u grupa počele primjenjivati od prvih dana dozvole, a kolektivni (normalni) treninzi u Hrvatskoj su na snazi od 11.05.

Ono što je zajedničko za obje momčadi je činjenica da im ova pauza i nije tako loše sjela, ponajviše Gorici koja je tri kola prije pauza dobila novog trenera. Litvanac Dambrauskas tako je dobio potrebno vrijeme da upozna prije svega svoju momčad, pa onda i protivničke, a kroz ove kratke pripreme dobit će vrijeme i da se momčad prilagodi na nove taktičke zamisli. Razlika u stilu igre Gorice bila je već vidljiva, a sada očekujemo da će biti još i primjetnija jer za razliku od bivšeg trenera Jakirevića sadašnji Dambrauskas više voli i teži igrati na posjed te napadački što će se sigurno svidjeti sjajnim ofenzivcima Gorice Lovriču i Ndyaeu. S druge strane, Istra je bila te je još uvijek u velikoj borbi za ostanak, pa sigurno da je dodatno vrijeme dobrodošlo treneru Prelecu i njegovim trupama.

Za ovu utakmicu odlučili smo se za okladu na golove zbog nekoliko faktora. Prije svega oba su trenera naglasili da su igrači bili izrazito zadovoljni i sretni povratkom na teren, Prelec je čak usporedio trenutak kada se zaigrao nogomet s onim kada djeca dobiju novu igračku. Zbog toga smo gotovo sigurni da će obje momčadi željeti pobjedu te se nadmetati bez prevelike koncentracije na obranu kao što bi to vjerovatno bilo da se igra prvenstvena utakmica. Također važan faktor je i stil igre obje momčadi za koje možemo reći da nisu obrambeni, Istra iako je pri dnu na ljestvici nikada nije igrala previše defenzivno, a napadati voli i Gorica posebice pod novim trenerom. Razlog toga vjerovatno je i činjenica da su oba trenera mladi i ambiciozni iz takozvane „laptop generacije“ te imaju neke ciljeve i ambicije u karijeri, a ne kao stara lica HNL koja su koncentrirana prije svega na što duže preživljavanje.

Naša oklada za ovaj susret je kao što smo rekli na golove, očekujemo ih barem tri jer u ovom trenutku sve nam ide u prilog. Lijepo vrijeme, odličan teren, igrači željni i motivirani, a opet s primislima da su tek pripremne utakmice jednostavno ne igraju obranu s tolikom doze koncentracije i duela.

Neka se lopta zakotrlja!

PROGNOZA: više od 2.5 golova @1.70

IZVOR:

 

Link to comment
Share on other sites

Istra - Gorica | Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu (1.28) Betfair

U potpunosti se slažem sa kolegom @CrneKese, gotovo sve je rekao u svojoj analizi pa da se ne ponavljamo. Uoči ove utakmice stigli su i nalazi testiranja igrača na COVID-19. Paralelno sa treninzima u svim klubovima u 1. HNL se vrše testiranja igrača i osoblja. Za sada je sve uredu što se tiče ova dva tima i svih ostalih timova u 1 HNL. Igrači su testirani i za sada nema pozitivnih slučajeva. Sve pripremne utakmice, baš kao i prvenstvene će se igrati bez prisustva navijača.

Kao što je kolega i naveo, oba tima će imati gotovo kompletne momčadi na raspolaganju i sigurno će biti dosta rotacija, ali s obzirom da su svi željni igre nakon nešto više od dva mjeseca stanke, slažem se sa kolegom da će biti golova na ovoj utakmici. Gorica je počela sa treninzima par dana ranije nego Istra, što ne mora ništa da znači, ali vjerujem da je Gorica nešto bolji tim u odnosu na Istru, što nam sama tabela i govori. Međutim, ovo je prijateljski susret, treneri će isprobavati razne taktike i najbolja oklada je igrati na golove.

Očekujem jednu otovrenu utakmicu, pogotovo jer obje momčadi gaje napadački nogomet i obje momčadi primaju dosta golova. Gorica je bila dosta bolja do sada ove sezone prije nego što je počela ova pandemija koronavirusa, iako nisu baš slavno završili sa porazom na domaćem terenu, ali će se i Istra do kraja sezone boriti za opstanak, tako da su ove pripremne utakmice vrlo bitne za oba tima. Za tri dana Gorica gostuje kod Dinama, a zatim će igrati protiv Varaždina. Ja ću ipak odigrati sigurniju opciju, gdje vjerujem da će pasti barem jedan gol u prvom poluvremenu. Pronašao sam ovu okladu na Betfair kladionici. Sretno!

"Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Istre, prevladava uzbuđenje. Naravno, morat ćemo ispuniti i neke taktičke zadatke, poraditi na nekim segmentima igre, ali najvažnije je da sada svi dobe minutažu i zato planiramo igrati s dvije momčadi, rekao je trener Valdas Dambrauskas."

"Moramo biti svjesni da će nakon više od dva mjeseca koliko je proteklo od prošle utakmice, igračima biti potreban određen period da se vrate u svoju staru formu i zato će nam ove prijateljske utakmice biti vrlo korisne"

Screenshot_14.jpg

Link to comment
Share on other sites

Brest - BATE // Under 2,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,15

Gdje god da sam gledao i čitao prognoze za ovaj meč, svi nekako spominju golove, golijadu, s obzirom da se sastaju prošlogodišnji prvak i BATE koji je najpoznatiji i trenutno najbolji Bjeloruski klub. Imali su određenih problema ali izgleda sa su se zalaufali te su postigli 11 golova u zadnje tri utakmice, ali zapravo je samo Slutsk kod kuće bio malo ozbiljniji suparnik, a druge nisu bile tako jake ekipe.

U svakom slučaju, susret sa Brestom je drugačija priča. Bez obzira na lošu formu trenutnih prvaka, Dinamo još uvijek nije lagan suparnik, mislim da BATE neće krenuti glavom bez obzira te da će kalkulisati u ovom meču. Na kraju krajeva, 1 bod u Brestu sigurno nije nezadovoljavajući.

Mislim da će oba kluba pokazati dovoljno poštovanja jedni prema drugima te da neće jurišati od samog starta. Oprezna igra, puno bitke na sredini terena je ono što očekujem ovdje. Još jedna stvar koja bi mogla utjecati na ovu utakmicu jest ta što se momčadi susreću u finalu Kupa za vikenda, pa će možda treneri pokušati ostaviti neke karte u rukavu za tu utakmicu, što je očito sada važnije od prvenstva.

image.thumb.png.55ca889c18b94cd7a8b35ac29ef01ae2.png

 

Link to comment
Share on other sites

FK Vojvodina - Bačka Palanka AH -1.5 Vojvodina (1.80) bet365

Jedna od posljednjih provjera pred nastavak sezone u Superligi Srbije, Vojvodina u svom sportskom centru dočekuje drugoligaša Bačku (trenutno trećeplasirani na tabeli). Vojvodina je treća na tabeli Superlige, i prema riječima trenera Lalatovića u dobroj atmosferi dočekuje nastavak sezone, gdje ih očekuje borba za drugo mjesto (tri boda manje od drugoplasiranog Partizana) i bitka za trofej u Kupu, gdje u četvrtfinalu dočekuju Mladost iz Lučana.

Utakmica se naravno igra bez prisustva publike, a Vojvodina ove sezone igra poprilično dobro na svom terenu, i ubjedljiva pobjeda u današnjem duelu dodatno bi podigla samopouzdanje u timu pred nastavak sezone. Bačka je ove sezone u drugoj ligi bilježila uglavnom loše rezultate na gostovanjima i ne vjerujem da imaju kvalitet da pruže ozbiljniji otpor Vojvodini.

''Moram da pohvalim upravu kluba, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem, generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem i članom Upravnog odbora Ljubomirom Aprom na tome što su nam omogućili idealne uslove za rad u našem trening centru, te neću pogrešiti ukoliko kažem da je Vojvodina danas možda i najstabilniji klub u našoj zemlji.

Evo, baš danas je bila plata i igračima se ne duguje nijedan jedini dinar. Osim toga, svaki teren u FC 'Vujadin Boškov' je doveden u perfektno stanje, bukvalno kao na Wembleyu', izjavio je Lalatović.

''Ja sam prošle sezone bio vicešampion sa Radničkim i bilo bi sjajno ukoliko bih isto to uradio ove godine sa Vojvodinom. Ipak, treba se setiti prošle sezone i gde je Vojvodina bila prošlog leta.

Sada smo na korak od toga da obezbedimo plasman u Evropu, imamo realne šanse da se izborimo za polufinale Kupa, a ukoliko bismo još uspeli da budemo i vicešampioni, onda bi ovo stvarno bila sezona iz snova, jer verujem da tako nešto letos niko nije mogao ni da zamisli.

Drago mi je što su ljudi koji su me vratili u Vojvodinu verovali u mene, kao što sam i ja verovao da uprava, stručni štab, igrači i navijači zajedno mogu da ostvare sve ono što Vojvodina može i zaslužuje'', konstatovao je Lalatović.

izvor: fkvojvodina.rs

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use