Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Ponedjeljak1.jpg

Tabela.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 11.5. u 10:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

On 11. 05. 2020. at 10:47, IzudinB said:

Bundesliga

Ponedjeljak1.jpg

Tabela.jpg

Susretom Werdera i Leverkusena završit će se 26. kolo Bundeslige, prvo kolo nastavka prvenstva nakon dvomjesečne pauze. 

Razlika u kvaliteti između pretposljednjeg Werdera i petoplasiranog Leverkusena je ogromna i mislim da će isto itekako doći na vidjelo večeras. Prije dvomjesečne stanke forma Werdera je bila katastrofalna budući da su u 6 utakmica čak pet puta bili poraženi dok je Leverkusen uglavnom nizao pobjede. Istina, ovo malo znači nakon dvomjesečne stanke međutim jasno je da će se Werder itekako mučiti za opstanak dok Leverkusen ima dobre šanse izboriti Ligu Prvaka sljedeće sezone.

Podatak koji moram spomenuti jest i da jee Werder prije stanke poražen čak deve puta u zadnjih 11 kola što dovoljno govori o samopouzdanju koje momčad ima. 

Leverkusen je skupio gotovo 3 puta više bodova od Werdera koji će danas, kao i svi, igrati pred praznim tribinama što dodatno ide na ruku gostima. Bayer Leverkusen u sljedećem kolu čeka izuzento bitna utakmica budući da igraju protiv M'gladbacha, direktnog konkurenta za Ligu Prvaka. 

Zbog suspenzije za Werder neće nastupiti Davy Klassen, inaće standardan prvotimac i izuzetno bitna igrač za Werder koji ove sezone još nije propustio niti jednu utakmicu. 

Ne vidim jedan element danas koji ide na stranu Werdera i da se ne radi o prvom kolu nastavka sezone nakon dvomjesečne pauze ulog na pobjedu gostiju bi bio i daleko viši. 

Vjerojatni sastavi:

Werder Bremen
Pavlenka; Selassie, Moisander, Toprak, Friedl; Vogt; Eggestein, Rashica, Sahin, Bittencourt; Selke

Bayer Leverkusen
Hradecky; Tapsoba, Tah, Bender; Weiser, Aranguiz, Paulinho, Sinkgraven; Havertz, Diaby; Alario

Zbog lagodnijeg gledanja te znajući da se nogomet nije igrao više od dva mjeseca idem sa sigurnijom opcijom - da Bayer pobjeđuje barem jedno poluvrijeme bet365

2020-05-18-10-46-50-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

Werder Bremen - Leverkusen | Leverkusen Više od 1.5 gola (1.61) bet365

@Goksim je već sve rekao o ovoj utakmici, pa da se ne ponavljamo. Ovo kolo je bilo zaista loše što se tiče golova u Bundesligi i to je razumljivo nakon duže stanke. Znam da je teško igrati i pred praznim stadionima, ali sam očekivao mnogo više od Bundeslige. Međutim, ova utakmica obećava.

Kao što je Goksim već i naveo, Werder je u teškoj situaciji, drugi su tim od pozada i po mom mišljenju oni nemaju što čekati. Imaju katastrofalan rekord u postizanju golova na domaćem terenu ove sezone i mislim da je pobjeda u ovoj utakmici nemoguća misija za njih. No, vjerujem da mogu postići barem gol i da moraju igrati otvorenije, jer se nalaze samo pet bodova ispod Dusseldorfa sa dvije utakmice manje. To je ujedno dobra stvar i za Leverkusen, jer ako se Werder otvori, oni to mogu iskoristiti. Werder ove sezone zajedno sa Mainzom ima najgoru obranu u ligi. Primili su čak 55 golova do sada.

Werder će danas biti bez Klaassena kojeg je Goksim već naveo kao jednog od glavnih izostanaka, dok tu također neće biti napadača Claudija Pizarra, Niclasa Fullkruga i braniča Ludwiga Augustinssona. Pod znakom sumnje su Omer Toprak i Kevin Mohwald. Ne vidim razloga zašto Leverkusen ne bi postigao bare dva gola u ovoj utakmici. Bore se za mjesta koja vode na europska natjecanja i mislim da im motivacije neće nedostajati protiv jednog od najgorih timova u ligi.

Leverkusen je započeo treninge samo dan prije Werdera nakon ove pandemije koronavirusa, tako da ne možemo reći da su dosta spremniji, ali sigurno imaju mnogo više samopouzdanja ulazeći u ovaj susret.

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 11.5. u 13:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Werder Bremen - Bayer Leverkusen 2 (1.72) bet365

Ako govorimo o formi Werdera i Leverkusena prije ove pauze, primijetićemo dvije krajnosti - domaći su nizali poraze, te su u poslednjih pet utakmica ostvarili samo jedan remi i četiri poraza, a samo u toj jednoj utakmici su zapravo postigli gol, dok su gosti slavili u čak 9 od prethodnih 10 utakmica (uz remi protiv Leipziga). S obzirom da je upravo Leipzig u subotu neočekivano prosuo bodove protiv Freiburga, Bayer ima priliku da im pobjedom u Bremenu priđe na samo jedan bod, i ozbiljno se uključi u borbu za četvrto/treće mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.

S obzirom da se utakmice igraju bez prisustva publike, kao što je već dobro poznato, gostujućim ekipama je znatno olakšan posao, a sa kladioničarske strane, mislim da se ne treba previše libiti odigrati 'dvojku', što u uobičajenim uslovima inače izbjegavam. Werder se nalazi u poprilično teškoj poziciji u borbi za opstanak, nedostaje im nekoliko igrača i ako je Leverkusen zadržao bar djelić one forme prije pauze, mislim da će odnijeti sva tri boda sa Weserstadiona.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use