Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 17.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Nedelja1.jpg

Tabela.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bjelorusija

Nedelja2.jpg

Tabela2.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.5. u 10:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Bundesliga

FC Koln - Mainz (15:30) bet365
Sudac: Martin Petersen (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.04
gXk0dMk.png

Union Berlin - Bayern (18:00) bet365
Sudac: Frank Willenborg (3.78)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 1.76
KHpbpEr.png

 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 15.5. u 17:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - Bayern Munchen 2/2 (1.61) bet365

Nesretno ispadanje iz DFB Pokal kupa i poraz od Bayer Leverkusena je bio još uvijek svjež za igrače Uniona, jer su se mučili da se vrate nakon te utakmice. Oni su igrali u Bundesligi, gdje su izgubili sa 1-3 na Schwarzwald stadionu protiv Freiburga. To je bio njihov 13 poraz ove sezone, međutim, oni se nalaze na 11-oj poziciji Bundeslige. Još uvijek nisu matematički osigurali opstanak, ali imaju osam bodova više nego tim koji se nalazi odmah ispod njih. Nakon dobrih nastupa i pobjedničkog niza na An der Altenu, ekipa Fishera je u posljednje vrijeme imala promjenjive rezultate na domaćem terenu, ali su još uvijek bili iznad svih očekivanja za jednu novo-promoviranu ekipu. Oni će u ovoj utakmcii biti bez Anderssona, Beckera i Friedricha, dok su pod upitnikom Dehl i Gogia.

Na drugoj strani imamo Bayerna, koji je uživao u fenomenalnoj formi prije ove iznenadne stanke. Čak i bez nekoliko ključnih igrača, Bayern je u posljednjem susretu pobijedio Augsburga sa 2-0. Hansi Flick je ostvario svoju 12 pobjedu u ligi, što je nastavilo njihov teror koji traje od 14. prosinca prošle godine. To je označilo početak Bayernovog pobjedničkog niza. Oni su ostvarili čak 10 pobjeda u posljednjih 11 utakmica. Nakon što su se mučili u gostima sa Nikom Kovačem, Bayern se sada sa Flickom vratio u stilu, nakon što su ostvarili pet pobjeda u nizu tijekom svojih gostovanja u Bundesligi, gdje bude po nevjerojatna 4.5 gola u prosjeku po utakmici. Coutinho, Sule i Tolisso neće nastupati za Bayern.

Bayern će ovdje vjerojatno gledati da ostvari brzu pobjedu, jer je uzvratni susret Lige prvaka na horizontu, tako da se Bavarci sigurno neće igrati, nego će ozbiljno pristupiti ovom susretu, kako bi odradili što bolji posao u što kraćem vremenu.

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.5. u 17:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Koln - Mainz 1 (1.90) bet365

Koln je i dalje u igri za Europsku ligu, a od onoga što smo vidjeli ove sezone, uspjeli su iznenaditi nekolicinu. Ekipa trenera Gidsola igra dobro u posljednje vrijeme. Oni imaju sedam pobjeda i tri poraza u posljednjih deset utakmica. Rezutlati govore za sebe, ali oni zaista imaju dobre nastupe u posljednje vrijeme. Pobijedili su 4-0 protiv Freiburga, 5-0 protiv Herthe, 3-0 protiv Schalkea, 3-1 protiv Wolfsburga, mnogo jačih momčadi od Mainza. Zbog toga i jesu glavni favoriti u ovoj utakmcii sa koeficijentom od 1.80 na njihovu pobjedu.

U posljednja četiri meča imaju gol razliku od 11/3. Cordoba je u sjajnoj formi, a u posljednje vrijeme je to također i Uth. Gidsol također može računati na igrače koji su bili nedostupni prije dva mjeseca, a to su Bornauw, Kessler, Hauptmann, Clemens, Verstraete i Czichos.

S druge strane, Mainz je u stvarnoj nevolji. Oni su na 15. mjestu (posljednje koje jamči opstanak u ligi) sa samo četiri boda više od Dusseldorfa i osam bodova više od Werdera, tako da će se morati boriti do kraja sezone. Iako su u posljednje vrijeme poboljšali svoje nastupe, ne vidim kako se mogu usporediti sa Kolnom. Imaju toliko problema u obrani, mnogo rupa i nesigurnosti. U stvari, oni imaju najgoru obranu u ligi (primili su 53 gola) odmah nakon Paderborna (koji je primio 54 gola) i Bremena (koji je primio 55 golova).

Teško je da će ovako loša obrana uspjeti da zaustavi Kolna koji je u izvrsnoj napadačkoj formi. Oni će također biti bez svog prvog vratara Robina Zentnera, isto kao i bez Jeana Phillippea Matetea koji je suspendiran zbog crvenog kartona protiv Dusseldorfa. Ovdje očekujem pobjedu Kolna, a dobra stvar je što u bet365 kladionici imamo šansu da pogodimo ovaj tip i prije završetka utakmice, jer ako Koln povede sa 2-0, naš tip će biti dobitni. Sretno!

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 16.5. u 16:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arminia Bielefeld - Osnabruck 1 (1.66) bet365

Bielefeld je uradio odličan posao do sada u drugoj Bundesligi i nema sumnje da u ostatak sezone ulaze sa velikim samopouzdanjem znajući da su vrlo blizu promocije u Bundesligu. Posebno je impresivan bio njihov niz u drugom dijelu sezone sa pet pobjeda i dva remija. To ih je postavilo na prvu poziciju na tabeli sa šest bodova više od drugoplasiranog Stuttgarta i sedam više od trećeplasiranog Hambura. Ulazeći u ovaj susret, nema sumnje da je pobjeda jedini cilj domaćina, jer je to način da osiguraju promociju. Domaćini će biti bez ozlijeđenog braniča Behrendta i ofanzivnog veznjaka Edmundssona.

Ne mogu baš reći da je ova pauza došla u dobro vrijeme za Osnabruck, međutim, oni su izgledali očajno u posljednjim utakmicama i imali su niz od osam utakmica bez pobjede. Sada imaju samo dva boda iznad Karlsruhea koji se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi. U gostima se nisu baš pokazali do sada ove sezone i vjerujem da nemaju što tražiti u ovoj utakmici. Gosti će biti bez desnog beka Engela, braniča Konrada i ofanzivnog Amenyida zbog ozljeda. Nije lako predvidjeti ove prve utakmice nakon dugotrajne pauze, ali sve činjenice idu u korist domaćina!

Screenshot_23.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 17.5. u 00:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

️ DINAMO MINSK - ISLOCH

Toplo-hladno igra Dinamo iz Minska ove sezone te su sa pet poraza u osam odigraih utakmica definitivno najveće razočarenje Vysshaya Lige u tekućoj sezoni.

Unatoč vrlo lošem bodovnom učinku mi im danas moramo dati priliku, ne kaže se bez veze da je statistika kao bikini, pokazuje puno ali prikriva ključne točke pa je takva situacija i sa Dinamom Minsk. Iako nisu na razini od prošle sezone, iako su do sada skupili već pet poraza i samo devet bodova njihova trenutna pozicija na tablici nije realna s obzirom da ono što su do sada pokazali. Primjerice gubili su tako od Slutska 2:1 a da su u svih 90 minuta imali apsolutnu dominaciju ali premalo sportske sreće, slično je bilo i protiv Gorodeje te Rukha.
Mjesta za pogreške u Minsku više nema pa je tako svaka sljedeća utakmica ona najvažnija i zato se Isloch cini kao vrlo dobar protivnik u ovom trenutku. Situcija u Islochu nije najbolja bolja, oni su postali drugi klub u Bjelorusiji u koji je prodrla korona pa tako u sljedećem periodu ne mogu računati na bitne karike; napadač Makas (6/2) i branič Stephen (8/0) su po navodima njihova suigrača zaraženi ovim virusom a da stvar bude lošija tu je i branič Rybaka (8/0) koji se u prošloj utakmici ozljedio.

Isloch tako neće moći računati na trojicu bitnih startera pred ovo vrlo zahtijevno gostovanje a optimističan nije ni podatak da ove sezone u gostima imaju samo dva visoka poraza. U Soligorsku su primili četiri komada a u Brestu su poraženi od Dinama sa 3:1. Kao gosti Dinama do sada se nisu proslavili, u četiri prošla susreta još uvijek su bez pobjede (tri poraza i jedan neriješeni).

PROGNOZA: pobjeda Minsk @1.65 

 

IZVOR: 

https://www.facebook.com/136359307114806/posts/702208570529874/

Link to comment
Share on other sites

Danas u 13:30 na rasporedu su četiri  utakmice Bundeslige II. Jučer se igrao veći dio prvenstva međutim danas igraju sve tri momčadi koje se bore za naslov a samim tim i promociju: Arminia, HSV i Stuttgart. 

Kako smo i jučer vidjeti nastavak sezone donosi dosta upitnika pa ću ponoviti, ne pretjerujte sa ulozima danas, za par dana počinju i druga prvenstva a uskoro i druge lige petice te će biti prilike za visoke uloge kad se prvenstvo malo zahukta. 

Od Bundeslige II sviđa mi se pobjeda Arminije Bielefeld i Stuttgarta u barem jednom poluvremenu. Za sad sam odigrao samo prvo spomenutu. Glavni razlog je motivacija i kvaliteta. Istina, protivnici će se vjerojatno boriti za opstanak do kraja sezone tako da su i njima bodovi potrebni međutim jasno je da je razlika u kvaliteti velika.

Kako smo i najavljivali, utjecaj koronavirusa i igranja pred praznim tribinama rezultirat će manjim % pobjeda domaćih momčadi. Bundesliga je jučer bila najbolji primjer toga gdje smo od 6 utakmica vidjeli svega jednu pobjedu domaćina te čak 3 gostiju. 

Slika-zaslona-2020-05-17-u-09-26-30.png

Link to comment
Share on other sites

Pozz svima

Evo idemo dalje... 

1 utakmica vec pisali ja cu malo vise o kartonima obje ekipe ove godine u samom vrhu po kartonima cak imaju i 3 crvena i tu u vrhu poslednja utakmica koju so odigrali bilo je 4 kartona... a prije toga poslednje 2 na svaki i crveni i vise nego 4 kartona..ali nisam covjek koji pravi analizu na utakmicah prije 2 godine:)... statistika i sama situacija me vuce na kartone i mislim da bi svaka ekipa trebala dobit barem 1 a kako kazem 3 nek  padne sam:)...

2 utakmica

Igram da ce union dobit karton... vise situacija koja mi daje sansu... oni ce se branit za svaku cjenu bayern ce igrat brzo ima krila koja probijaju..gnabry coman davies... ocekujem par faulova na njima da jih zaustave... onda danas bayern mora pobjedit imaju kvalitetu i morajo ... siguran sam da nece bit 0 1 jer se nece kockat i tako bayern ako zele mirno pobjedit mora zabit najmanje 2 a ne vjerujem da moze primit 2... i kvota iskreno mi djeluje visa za ovu kombinaciju nego sam ocekivao...eto tolko od mene... nadam se da ce bit ka jucer:)

Screenshot_20200517-111420_Samsung Internet.jpg

Link to comment
Share on other sites

Furth - HSV // Pobjeda HSV u bilo kojem poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,44

Wehen - Stuttgart // Pobjeda Stuttgarta u bilo kojem poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,36

Dva velikana koja traže po0vratak u društvo najboljih i zbog toga sebi ne skmiju priuštiti kiks, pogotovo ako uzmemo u obzir da postoje velike šanse da jedna od ove dvije ekipe neće završiti u Bundesligi nego će i narednu sezonu teturati po Cvajti.

Odlučio sam se za pobjedu u bilo kojem poluvremenu, jer ako već prognoziram pobjednika, prognozirat ću ga na ovaj način. Jučer je npr. Leipzig igrao 1:1 i ja sam se dvoumio između pobjede u bilo kojem poluvremenu i čistog keca na Lelipzig. Da sam izabrao "win either half" sada bi imao novac u džepu. Mnogo ljudi zapravo ne shvata ovu opkladu, i poistovjećuje je sa "pix 1x2". Ima sličnosti ali nije isto. Leipzig je završio 1:1 i moja opklada bi bila dobitna jer su slavili u drugom poluvrmenu, dok bi za prolazak "Pik 1" bilo potrebno da Leipzig slavi u tom meču. Dakle, pik ima smisla ako ekipa na koju smo se kladili u prvom poluvremenu vodi.

Mogu sada pisati do sutra o ove dvije ekipe, ali jasno je ko dan nakon jučerašnjih mečeva, da zapravo ništa ne znamo o ekipama kakve su izašle nakon ove pauze. Win either half na svakog favorita je skoro 100% prolazan tip, tako da, treba to iskoristiti a na to se možete kladiti isključivo u online kladionicama kao što je npr. Bet365 Hrvatska :)

 

image.png.3f80553a9dfc1e2898be399245e3e5fc.png

Link to comment
Share on other sites

Köln - Mainz 05 // Over 1,5 kartona Koln bet365 Bet365 Hrvatska - 1,72

S obzirom na to da Koln u prosjeku prima skoro tri kartona po meču, ja vam preporučujem da se držite statistike i vodite se prema njoj. Jučer smo vidjeli veliki broj kartona, koje zaista niko nije očekivao s obzirom na nevažnost mečeva i prazne tribine ali izgleda da je upravo to razlog većeg broja kartona jer igrači mogu da čuju i najmanju provokaciju od protivnika.

Ovaj meč je vrlo važan za jedne i druge, s toga vjerujem kako će Koln biti na svom prosjeku što se tiče kartona. Kod zemaljskih kladionica ova margina je već na 2,5 a ne treba čuditi ako i kod bet365 kladionice do sutra povećaju granicu.

Više i detaljnije o meču možete pročitati na linku: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/mainz-koln/

image.png.5a38f6ce0947a9402d29d20bd52cb291.png

Link to comment
Share on other sites

Koln - Mainz 1 (1.90) bet365

2019/20 za "jarčeve" je bila sezona sa dvije različite strane medalje, u dosadašnjem toku, pošto su se zimus našli na samom začelju tabele - nakon 14. kola zauzimali su 18. mjesto, nakon čega je krenuo njihov uspon sve do 10. mjesta, tako da sada već mogu razmišljati i o borbi za Ligu Europe. Prije ove pauze imali su neka fantastična izdanja, kao što su pobjeda nad Herthom u gostima (0:5), te pobjeda nad Schalkeom na svom terenu (3:0).

Mainz je bilježio promjenljive rezultate, ali što je najbitnije, bolje od svih konkurenata za opstanak, ali još uvijek nisu izvan opasnosti. Imaju jednu od najgorih odbrana u Bundesligi, koja će sasvim sigurno biti na ispitu i danas na RheinEnergie stadionu. Naravno, domaći neće moći računati na "vjetar u leđa" sa tribina, ali tu je svakako psihološki efekat domaćeg terena na kojem je Koln bilježio odlične rezultate prije pauze (4 pobjede u posljednih pet utakmica). Teško je reći ko spremniji ulazi u ovaj duel nakon dva mjeseca bez fudbala i uz maksimalno skraćen pripremni period, ali u svakom slučaju mislim da su "jarčevi" bliže pobjedi.

Link to comment
Share on other sites

Samo da napomenem da je na svim mečevima Cvajte za sada podijeljeno više kartona nego što je to bio prosjek do sada u sezoni. Mislim da treba ovo iskoristiti dok se margine nisu povećale jer evidentno je da se dijeli više kartona nego do sada.

Slično je bilo na SP kad smo digli veliku lovu na produžetku prvog poluvremena koje je uvijek bilo duže od ponuđenih margina zbog VAR-a koji je tada tek uveden i kladionice nisu znale "na čemu su" s njim :) 

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - Bayern // AH +2.00, 2.5 Union bet365 Bet365 Hrvatska - 1,86

Odlična kvota, mislim da vrijedi probati. Bayern jeste prije dva mjeseca bio ekipa u najboljoj formi radi u Evropi ali naravno, zbog pauze se sve mijenja tako da... Mislim da će nastaviti u sitom ritmu, ali ipak ću sačekati sa tipovanjem na njih.

Očekujem da će Union Berlin stvoriti puno problema Bayernu. Union Berlin je igrao vrlo dobro u nekim derbi utakmicama, posebno kod kuće. Pobijedili su Dortmund 3:1, pobijedili M'gladbach 2:0 i pobijedili gradskog rivala Herthu 1:0. Bayern München dobio je susret u Allianz Areni, ali samo s 2:1.

Robert Lewandowski oporavio se od ozljede koljena, ali nije igrao utakmicu od Lige prvaka s Chelseajem u februaru. Philippe Coutinho je pretrpio operaciju gležnja tijekom pauze. Corentin Tolisso i Niklas Sule također su van zbog ozljede. Kingsley Coman i Ivan Perišić oporavili su se od ozljede, ali nisu još uvijek 100% spremni.

Bayern će slaviti ali ne toliko ubjedljivo :) 

image.thumb.png.86d1537ad12d447ffed31e10a895c225.png

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, jansavc said:

Pozz svima

Evo idemo dalje... 

1 utakmica vec pisali ja cu malo vise o kartonima obje ekipe ove godine u samom vrhu po kartonima cak imaju i 3 crvena i tu u vrhu poslednja utakmica koju so odigrali bilo je 4 kartona... a prije toga poslednje 2 na svaki i crveni i vise nego 4 kartona..ali nisam covjek koji pravi analizu na utakmicah prije 2 godine:)... statistika i sama situacija me vuce na kartone i mislim da bi svaka ekipa trebala dobit barem 1 a kako kazem 3 nek  padne sam:)...

2 utakmica

Igram da ce union dobit karton... vise situacija koja mi daje sansu... oni ce se branit za svaku cjenu bayern ce igrat brzo ima krila koja probijaju..gnabry coman davies... ocekujem par faulova na njima da jih zaustave... onda danas bayern mora pobjedit imaju kvalitetu i morajo ... siguran sam da nece bit 0 1 jer se nece kockat i tako bayern ako zele mirno pobjedit mora zabit najmanje 2 a ne vjerujem da moze primit 2... i kvota iskreno mi djeluje visa za ovu kombinaciju nego sam ocekivao...eto tolko od mene... nadam se da ce bit ka jucer:)

Screenshot_20200517-111420_Samsung Internet.jpg

Ajmooo dalje win ... nadam se da je netko pratio:)

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use