Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Za one koji razmišljaju o većim ulozima već u prvom kolu mislim da je zgodno pogledati specijalne razrade za ovo kolo koje je bet365 stavio, pogotovo ako očekujete golijadu. 

Over kartona na jednoj utakmicu uz malo nesreće i stativu može pasti ali ako se kladimo na zbroj golova u cijelom kolu onda je faktor sreće manji jer je u pitanju deset utakmica. 

Ja još razmišljam o ovome ali over over 26,5 golova mi se sve više sviđa. Danas je na rasporedu 7 utakmica, u nedjelju dvije a onda bi ona u ponedjeljak odlučivala. Ili bi možda do onda oklada već bila i dobitna :)

U prosjeku dakle treba 2,7 golova po utakmica da oklada prođe. U Bundesligi rijetko gledamo utakmica sa 0 ili 1 gol dok one koji idu u ekstreme sa 5-6-7 golova nisu tolika rijetkost. Samim tim nekako mislim da će ova granica biti prebaćena dosta lagano.

Slika-zaslona-2020-05-16-u-10-35-36.png


Slika-zaslona-2020-05-16-u-10-35-48.png

Link to comment
Share on other sites

Evo i mog odabira za danas (za prve utakmice)

Mislim da je već bilo puno govora o istima pa neću previše dužiti. Leipzig je prije stanke igrao predivan nogomet i za sigurno su favoriti i danas protiv Freiburga. Pobjedom ostaju u utrci za naslov. Istina prednost domaćeg terena ovdje nema nikakvog značaja ali i bez toga mislim da zbog razlike u kvaliteti i napadačkog stila igre koji gaje danas dolaze do tri boda. 

Dortmund - Schalke - ovo će biti jako zanimljiva utakmica i kako sam ranije napominjao očekujem dosta golova međutim na kraju sam se odlučio za pobjedu Dortmunda u barem jednom poluvremenu. Ovo je sigurnija opcija koja sa lijepim koeficijentom kod bet365 . Ako slučajno i prime prvi gol imaju priliku z a popravnom u drugom poluvremenu gdje samo moraju "pobjediti" drugo poluvrijeme.

Isto opciju sam odabrao i za Shakhter Soligorsk, Bjelorusku lošu kopiju Arsenala po stilu igre. Nevjerojatno je koliko puta je ova momčad za vrijeme ove koronakrize kad su gotovo sve druge lige imale pauzu kiksala. U zadnjem kolu nisu slavili iako su bili uvjerljivi favoriti a i prije toga barem 3-4 puta u utakmicama kada je koeficijen bio 1,40-1,50 nisu slavili. Ali zato su u gostima kod Dynamo Bresta, na koeficijentu 2,70, slavili laganih 2:0. :D

Očito nisu u najboljoj formi međutim mislim da danas pobjeđuju a kao sigurnija opcija barem u jednom poluvremenu. Bolja su momčad, imaju lijep stil igre gdje preferiraju posjed te forsiraju kombinatoriku. Nema preskakanja igre i pokušavaju se ušetati loptom u gol ili kreirati 100%tnu situaciju. Baš zato i imaju malo udaraca na gol jer iste upućuju iz izuzetno izglednih prilika za postizanje gola.  

Slika-zaslona-2020-05-16-u-10-49-01.png

 

Odlična ideja za one koji se slažu samnom da neće biti previše kartona danas - bet365 u ponudi za sve utakmice Bundeslige ima minutu kada pada prvi karton i za većinu utakmica je granica stavljena na oko 30 minuta utakmice. Ako znamo da se igra pred praznim tribinama u čudnim uvjetima te u atmosferi koja će, izuzev Dortmund - Schalke, nalikovati na prijateljsku utakmicu mislim da opcija da neće biti kartona u prvih 30ak minuta utakmice može biti dobar odabir u velikoj većini slučajeva. 

Istina, ovdje jedan start može srušiti okladu ali obično suci vole upozoravati i "brojati" startove igračima prije nego posegnu za kartonama a pitanje i koliko će kontakta biti u nekim utakmicama. Npr. granice za prekršaje su postavljene na jedva 20 kod unibet kladionice, što sugerira da se očekuje "balet". Često znamo vidjeti kartonijadu u drzgom poluvremenu pa zato mislim da je ova opcija bolja od undera kartona danas.

Link to comment
Share on other sites

Leipzig - Freiburg // Under 3,5 kartona bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Vidio sam @Goksim je tipovao pobjedu Leipziga i čini mi se da je od svih prognoza na pobjednika u ovom "prvom" kolu, pobjeda Leipziga najsigurnija, bez obzira na ovu pauzu, koronu, prezne stadione... Ipak, već sam spominjao pa ću opet, ja bih izbjegao prognozu pobjednika, a svakako ću probati ganjati kartone i to UNDER. Već sam pisao kako ne očekujem grubu igri i veliki broj kartona pogotovo na ovom meču koji bi i pod normalnim okolnostima imao velike izglede za under.

RB Leipzig nalazi se na 3. mjestu Bundeslige. Imaju 50 osvojenih bodova te zaostaju 5 za vodećim Bayernom i bod za Borussiom D. Koja je na 2. mjestu tablice. Danas im nedostaju Forsberg (18/5) i Upamecano (21/0). Upitan je nastup Orbana (9/1), Konatea (5/0) i Kampla (4/1). Leipzig je ove sezone dobio 36 žutih i 1 crveni karton. Spadaju u momčadi koje ne igraju grubo te samim time ne dobivaju puno kartona.

Freiburg je na solidnom 8. mjestu. Imaju 36 bodova. Gosti dolaze bez Kublera (3/0), Raveta (0/0) i Katha (0/0). Ove sezone dobili su 33 žuta i 2 crvena kartona. Također nisu gruba momčad.

Sudac susreta je Tobias Stieler. Ove sezone sudio je 12 utakmica Bundeslige. Podijelio je 34 žuta i 6 crvenih kartona. Prosjeku žutih mu je 2.83 po utakmici što je gotovo najniže u cijeloj ligi no zato daje 0.5 crvenih po utakmici što je vrlo visok prosjek. Prvi međusobni ogled ove sezone završio je pobjedom Freiburga 2-1 na domaćem terenu. Na toj utakmici pala su četiri žuta kartona. Danas očekujem pobjedu Leipziga i manje od 3.5 kartona na susretu.

image.thumb.png.b9cf0b3a90bd384e784b1332f40cb15a.png

image.png.f9e0907cc41e77f081e2c794519c92ea.png

image.thumb.png.74d815849431fa1b89dbd6e38c2c655d.png

 

Link to comment
Share on other sites

Fortuna - Paderborn // Over 1,5 kartona Fortuna bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Ipak, ne mogu odoliti a da ne odigram jedan over na kartone. Može se zaista desiti da svi popadamo danas, da ništa ne bude onako kako smo zamišljali jer treba imati na umu koliko su kladionice izgubile u ovom periodu, vjerovatno nikad više u svom postojanju, tako da treba vratiti izgubljeni novac a od koga da ga vraćaju ako neće od nas. 

Fortuna je druga najgrublja ekipa lige, u prosjeku dobiju 2,50 kartona po meču dok kada igraju kod kuće taj prosjek je nešto manji i znosi 2 kartona po meču. U ponudi kod bet365 kladionice Fortuna ima marginu od 1,5 što mi je vrlo priimamljivo s obzirom ako gledamo da Pederborn koji prima isti broj kartona po meču ima marginu 2,5 kartona. 

Paderborn će teško izboriti opastanak u ligi, Fortuna još uvijek ima šanse za to, treba im pobjeda i neće birati način da dođu do nje što bi trebalo dovesti do toga da ipak dobiju dva kartona a nije isključano i da ih Paderborn iznenadi što je još bolje za naš tip.

image.png.931889e5651607ad5b1da3647c55cd52.png

image.png.3e919498f19de358b84c8f7b2fa47861.png

Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim - Hertha // betbuilder X2 & over 1 gol bet365 Bet365 Hrvatska - 1,90

Po meni, ako već morate odigrati prognozu pobjednika, nije loše igrati na autsajdere, pogotovo kada je u pitanju Hertha (koja se opasno pojačala tokom zime) i pogotovo kada je u pitanju dvoznak i pogotovo jer igraju protiv Hoffenheima koji je sve samo ne pouzdana ekipa. 

Hertha je ove sezone potrošila oko 80 miliona na pojačanja, ali nisu briljirali. U aprilu su imenovali Labaddiju kao trenera koji još uvijek nije trenirao momčad niti u jednom susretu, ali ima ogromno iskustvo i trebao bi imati momentalni impakt na ekipu.

Hoffenheim se ovdje smatra favoritom, ali će imati mnogo problema u napadačkom dijelu ekipe. Kramarić, njihov najbolji strijelac ove sezone je ozlijeđen, Belfodil, drugi najbolji strijelac prošle sezone je također je ozlijeđen, Adamyan drugi najbolji strijelac ove sezone je povrijeđen, a Dabbur, za kojeg znamo kakav je napadač, također je povrijeđen. Ne vidim ko bi mogao zabiti gol, a ako zabiju ne vjerujem da će zabiti više od jednog. 

Mislim da Hertha može uzeti tri boda ovdje.

image.thumb.png.26e8f7a012780405f1474917778ef81b.png

Link to comment
Share on other sites

TSG Hoffenheim - Hertha Berlin oba tima daju gol 1.57

Nakon dva mjeseca pauze, bez prijateljskih utakmica i uz kratak pripremni period, teško je reći šta možemo očekivati, pogotovo u specifičnim okolnostima (prazne tribine) u kojima će se igrati utakmice. Vjerujem da će dosta ekipa ispočetka imati problema sa konzistentnošću i da će im trebati nekoliko kola da uhvate pravu formu. I prije ove pauze i jedni i drugi su imali tih problema, te ostaje da se vidi ko je bolje iskoristio ovaj neplanirani odmor. Takođe, zajedničko im je to da ne stoje baš najbolje sa defanzivom i da primaju relativno mnogo golova, naročito Hertha (48) dok je odbrana Hoffenheima poklekla 43 puta u dosadašnjih 25 kola. Naročito mnogo golova oba tima primila su u nekoliko posljednjih kola koja su odigrana, tako da očekujem da će se i ovdje mreže tresti na obe strane. Ne očekujem previše kalkulisanja u ovoj utakmici, a činjenica da timovi ulaze nedovoljno spremni u ovaj duel dodatno pogoduje ovoj opkladi.

Link to comment
Share on other sites

BORUSSIA - SCHALKE OD 15:30 Nogomet se vraća! Čekamo sastave za veliki njemački derbi

 

8fb5db1f-151d-4471-be50-75a907ea1e42.jpg

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON više od dva mjeseca pauze Bundesligaši se vraćaju na travnjake.

Bez publike, u strogo kontroliranim uvjetima, ali - vraćaju se. Odmah na početku "restarta" jedne od najatraktivnijih europskih liga na rasporedu je najveći njemački derbi između Borussije Dortmund i Schalkea. Ta utakmica trebala se igrati 14. ožujka, ali je odgođena zbog krize s koronavirusom koja je paralizirala svijet pa tako i sport.

Veliki derbi igrat će se na praznom Signal Iduna Parku, a domaćini su veliki favorit iako u ovoj utakmici to baš ništa ne znači. Borussia je na prisilni odmor otišla na drugom mjestu i sa četiri boda manje od vodećeg Bayerna što znači da žuto-crni u preostalih devet kola nemaju pravo na krivi korak ako žele nastaviti borbu za naslov prvaka.

Schalke će teško biti bolji od petog mjesta, ali s Wolfsburgom, Freiburgom i Hoffenheimom vodi veliku borbu za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu.

Domaći trener Lucien Favre ima puno problema s ozljedama pa danas ne može računati na Marca Reusa, Emrea Cana, Axela Witsela, Nicoa Schulza i Dan-Axela Zagadoua. No, dobra vijest za Favrea je da su Sancho i Hakimi ipak spremni za utakmicu nakon što su bili upitni zbog lakših ozljeda. Schalke dolazi bez kapetana Omara Mascarella te Ozana Kabaka. 

Bundesliga procjenjuje da će današnje utakmice, u nedostatku ostalih liga, gledati više od milijardu ljudi diljem svijeta.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da se ne treba uopšte kladiti ni na jednu utakmicu nakon nastavka sezone. Sačekat novu sezonu pa onda, ovo je katastrofa ljudi moji mogu mislit kakav nas cirkus čeka kad Italija i Španija počnu. Moraju kladionice nadoknaditi gubitke..

 

I ja sam kreten, postavim 5 parova koji svi prođu i onda tiket prepišem od @Goksim ?

Link to comment
Share on other sites

prije 20 sati, jansavc said:

Pozdrav svima nakom duge pavze

Goksim puno toga reka ali evo nekako za pocetak sam napravio ovaj double

1 par sta reci derbi nema puscanja dortmund igra za prvaka schalke za europu ova dva kluba se ne podnose nikako.. igram na sigurno i mislim da kartoni na svaki strani nisu problem a 3 nek padne sam:).. sigurno ce bit i golova

Onaj 2 par vazna utakmica paderborn lovi poslednji vlak da ostane u ligi a igra protiv direktnog suparnika ... obe ekipe u samom vrhu po kartonima fortuna cak najvise.

Istina ovo su prve utakmice bez gledatelja pitanje kolko ce biti kontakta itd... a sve jedno ulogi su jaki ipak se rjesavajo pitanja za sledecu sezonu ko ce sta igrat 1 ili 2 liga, liga prvaka ili europa, titula ili nista?..... puno toga treba da dobijemo odgovore... nema gledatelja ali niko od igraca ne zele da gubi kad nesmije i tenzija ce sigurno da bude... a mozda i kvote od pocetka malo vise... mozda gresim sutra ce bit jasno.... za kraj svima puno srece u novom-starom pocetku:)

Screenshot_20200515-204118_Samsung Internet.jpg

Proslo bez problema....

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use