Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.5.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bjelorusija

Subota.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.5. u 12:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

 ULSAN HYUNDAI - SANGJU 

Ulsan Hyundai je momčad koja je prošle sezone u zadnjem kolu izgubila titlu. Kako im samo ime i govori njihvo generalni sponzor je Hyundai te su jedna od boljestojećih momčadi prvenstva (gledamo li financijski aspekat). Momčad Ulsana ove sezone želi napraviti korak više i osvojiti titulu koja im je kako sam napisao izmakla u posljendjom utakmici te su zbog toga napravili ozbiljna pojačanja. Četvoricu igrača sasvim sigurno moramo izdvojiti; norveški reprezentativac Johnsen došao je iz AZ Alkmaara, Chung-young Lee je iskusni iskusni reprezentativac sa iskustvom igranja engleske Premier lige a došao je iz Bochuma, iskusna su i dvojica veznjaka Yoon Bit-Garam i Ko Myong-jin tandem koji zajedno ima preko 400 utakmica K League u nogama.

Njihov protivnik prošle sezone je završio prvi ali u skupini koja se borila za ostanak, razlika u osvojenim bodovima između ove dvije ekipe bila je 24 što najbolje govori o razlici u kvaliteti. Ipak najzanimljivija stvar oko momčadi Sangju Sangmu je da su oni momčad koja korejsku ligu čini drugačijom od svih ostalih. Sangju Sangmu je vojni klub za kojeg igraju isključivo igrači koji su trenutno na služenju vojnog roka. Sangju nije vlasnik ni jednog svoga igrača nego su oni na posudbama iz matičnog kluba. Svake sezone Sangju tradicionalno izmjeni cijelu momčad te zbog toga imaju problema dok se ne uigraju. Najvažnija stvar za Sangju je da oni sigurno ispadaju iz lige ove sezone, naime odlučili su promjeniti svoju osnovnu bazu te će zbog toga sljedeće sezone morati početi iz K League 2 (takvi su propisi).

Smatram da će Ulsna kao jedan od glavnih kandidata slaviti na svome terenu protiv momčadi koja je promijenila sve svoje igrače od prošle sezone!

PROGNOZA: pobjeda Ulsan Hyundai @1.60


IZVOR: 

 

Link to comment
Share on other sites

Večeras se vraća UFC, evo gdje možete gledati borbe

NAKON skoro dva mjeseca bez gotovo ikakvih sportskih događanja na svijetu sport se polako vraća, a večeras se u Jacksonvilleu u Floridi održava UFC 249.

Iako je jedan od boraca dan uoči eventa bio pozitivan na koronavirus, priredba će se održati prema planu, osim što je otkazana borba zaraženog Ronalda Jacarea Souze protiv Uriaha Halla. Gledatelji gladni sporta ipak će imati priliku vidjeti čak 11 borbi.

Vrhunac večeri bit će okršaj Tonyja Fergusona, drugog na UFC-ovoj listi najboljih boraca lake kategorije i desetog s "pound for pound" liste, protiv Justina Gaethjea, koji je zamijenio Khabiba Nurmagomedova. Co-main event je borba Henryja Cejuda i Dominicka Cruza.

Za zagrijavanje će na main cardu poslužiti redom borbe Hardyja i De Castra, Stephensa i Kattara te Ngannoua i Rozenstruika. Prije toga na rasporedu je još šest preliminarnih borbi.

Priredbu možete pratiti s početkom u 4 sata u noći na nedjelju na portalu gol.hr ili na Novoj TV u nedjelju oko 22:30 sati. Naravno, izravno je mogu gledati i svi koji imaju UFC Fight Pass.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/veceras-se-vraca-ufc-evo-gdje-mozete-gledati-borbe/2181579.aspx

Ryan Spann - Sam Alvey

Ryan Spann je očigledno mnogo bolji u odnosu na Sam Alveya u ovom meču, ali mislim da će Sam Alvey imati dobar meč, jer je zaista izdržljiv i može dugo izdržati u ovom meču, što je razlog zbog kojeg mislim da je ovdje najbolja opcija ići sa više od 1.5 runde u meču. Sretno!

Screenshot_12.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 9.5. u 13:43 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Neman - Rukh Brest 1 (2.37) bet365

Ekipa Nemana ima odličan rekord kod kuće u posljednjih šest mjeseci i oni su definitivno jedna od najboljih momčad kada je igranje kod kuće u pitanju u 2020. godini. Na drugoj strani Rukh Brest je tek došao u ovu ligu, oni su novo-promovirana ekipa i muče se da naprave bilo kakav utjecaj u gostima do sada. Zbog toga mislim da bi Neman ovdje trebao ostvariti pobjedu.

Ekipa Nemana je poražena sa 3-1 u gostima u prošlom meču, od strane BATE-a.  Na drugoj strani su gosti remizirali sa 1-1 na domaćem terenu protiv Gorodeje.

Kako stvari stoje domaćini ovdje imaju veliku prednost. Oni su iskusnija ekipa u ovoj ligi i imaju odličan rekord kod kuće. U stvari, oni su neporaženi u 17 od prethodnih 19 utakmica na ovom stadionu i nisu izgubili niti jednom u posljednjih šest mjeseci ovdje.

Također su postigli dva ili više golova u pet od posljednjih sedam utakmica na ovom terenu, dok su primili ukupno pet golova u posljednjih 12 utakmica pred svojim navijačima. Po meni je ovdje pobjeda Nemana neminovna. Sretno!

Screenshot_13.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 9.5. u 13:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tony Ferguson vs Justin Gaethje - over 2.5 rounds @2.10 bet365

Najzanimljivija borba večeri, UFC iz Jacksonvillea uživo na Nova TV. Ferguson se umjesto Gaethjea večeras trebao boriti protiv Khabiba Nurmagomedova, za pojas koji Dagestanac drži, ali zbog aktuelne situacije oko koronavirus, ovaj nije bio u mogućnosti doći i braniti pojas. Međutim, i Justin Gaethje je tvrd borac. U svojoj MMA karijeri ima 21 pobjedu i dva poraza, a trenutno je u nizu od tri pobjede nokautima u prvoj rundi. Jasno, meč protiv Fergusona mu je do sada najveći u karijeri.

Ferguson nije poražen punih osam godina, i trenutno ima 12 uzastopnih pobjeda, što je i rekord lake kategorije u UFC-u. Sam Khabib je rekao da je Ferguson najluđi tip u oktagonu i da će to biti najveći ispit za Rusa dagestanskog porijekla. Ovdje nas čeka pravi spektakl, jedva čekam ovo, iako iskreno nisam neki ljubitelj MMA sportova. Za one malo opreznije tip od over 1.5 runde po tečaju 1.67. :) Mada mislim da ovdje vrlo lako vidimo 3 runde minimalno.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
    • LA Chargers - PIT Steelers over 3,5 FG@2,45  bet365   Utakmica sa najnizom u/o marginom ovo kolo, samo 34,5. Ekipe kojima je obrana puno jaci dio ekie nego napad. Chargersi imaju Herberta koji nema kome bacati ove sezone, tako da neku poezijuod napadacke igre na budemo vidjeli. U prva dva kola su Chargersi pucali FG 3/3 protiv Raidersa i 2/2 protiv Panthersa. Steelersi u prvom kolu 6/6 protiv Falconsa i 2/2 protiv Broncosa(zavrsilo 6-13 😲).
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use