Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

On 22. 02. 2022. at 18:29, nextgame said:

Od navedenih samo iCard ima virtualnu karticu koja je upotrebljiva na bet365 online kladionica" rel="external">bet365.

Ne znam kojih 30 ti to imaš.

Nekad ih je bilo puno više ali ih je bet365 online kladionica" rel="external">bet365 polako izbacivao, jednu po jednu.

Pa nisi bas u pravu.Ali mozes malo i bolje procitati napisati cu ponovno:Imas razlicite wallete i novcanike, npr koristim karticu od binance koja ladno prolazi uvijek nikad problema.Ista isplata moze tamo.Koristim iban od:Monese,Nuri,Joompay to ti ide SEPA transferom uplata isplata.Imas kartice od crypto walleta preko 10 komada biraj koju ces.

• 1 year later...

Imam problema sa isplatom sa bet365 vec su mi 3 puta vratili novac kaze da ih je moja banka vratila i da ne mogu prebacit novac na revolut…A usput sam duzan u poreznoj tako da ako mi sjednu novci na moju hrv karticu Erste ili bilo koju ce mi pojest novce kako drugacije da isplatim ako netko ima iskustva?

On 03. 07. 2023. at 22:35, Lukab said:

Imam problema sa isplatom sa bet365 online kladionica" rel="external">bet365 vec su mi 3 puta vratili novac kaze da ih je moja banka vratila i da ne mogu prebacit novac na revolut…A usput sam duzan u poreznoj tako da ako mi sjednu novci na moju hrv karticu Erste ili bilo koju ce mi pojest novce kako drugacije da isplatim ako netko ima iskustva?

Imaš li možda skrill opciju za isplatu?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use