Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.4.2020.

Goksim

Recommended Posts

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana, možda i tjedana (kao ovaj period), kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim changed the title to Srijeda 29.4.2020.

BJELORUSIJA KUP (double)

I došli smo do trenutka kada ćemo zatvoriti ovaj mjesec i polako se sa veseljem okrenuti prema sljedećem u kojem nas očekuje povratak na brojna sportska bojišta jer jebiga mi smo narod a narod treba kruha i igara.

Za danas nismo izdovjili ni jedna single nego smo se odlučili na kombinaciju sa obje utakmice uzvrata Bjeloruskog kupa.

Prva na programu pa i u našoj ligi biti će ona izeđu Solingorska i Bresta, dvije momčadi koje ove sezone igraju već četvrti međusobni susret. Pogledamo li prošlost prednost je na strani Solingorska koji je bio nepobjediv za Minsk posljednjih pet godina sve dok nismo počeli ovu ludu sezonu te je aktualni prvak Bjelorusije slavio u prva dva susreta. U trećem susretu bolji je bio Solingorsk i to smo imali analizu na njihobu pobjedu ponajviše iz razloga što je Brest imao brojne probleme sa izostancima (suspenzije). Ovoga puta oni će moći računati na sve igrače te će Solingorsk iati puno teži posao. Za ovaj susret izabrali smo okladu da će Brest postiči pogodak zbog nekoliko razloga. Prvi i možda najbitniji je činjenica da imaju prednost od 2:0 iz prve utakmice te da će Solingorsk morati igrati puno ofenzivnie, njihova obrana morati će biti rijeđa te višlje postavnjena te će ostavljati više prostora napadu Bresta. Drugi razlog je povratak najbljih igrača Bresta u selekciju dok je treći razlog ono prikazano u prošloj utakmici kada je Brest bio poprilično opasan te kreirao nekoliko dobrih prilika te su nezasluženo ostali bez pogotka (zasluženo izgubli). Također upitna je i motivacija Solingorska koji je vjerovatno out jer vrlo teško je stići rezultat od 2:0. Za hrabrije i luđe isplati se po ovom tečaju probati X2(2).

Druga utakmica je između BATE-a i Slavie. Slavia Mozyr ove sezone je u oba susreta pobjedila BATE koji je u sezonu ušao prilično razočaravajuće ali forma im se očigledno diže iako igra još nije na vrhuncu te se najbolje partije tek očekuju. Slavia je jedan od kandidata za sredinu tablice dok je BATE favorit za titulu što jasno pokazuje razliku u kvaliteti ove dvije momčadi. BATE ulazi sa deficitom od 1:0 što je svakako nadoknadivo za njih posebice na domaćem trenu i posebice ako ste gledali Slaviu posljednjih nekoliko utakmica.

Danas idemo sa kombinacijom oklada (Brest daje gol te BATE pobjeda) ukupnog tečaja 2.04 na neki srednji/manji ulog dok bi za one na baš mali ulog preporučili da se okušaju i sa okladom X2 na Brest te hednikep pobjeda BATE (ukupnog tečaja 4.58).

PROGNOZA:Brest daje gol @1.57 i BATE pobjeda @1.30 (ukupno 2.04)

izvor: 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ja sam inače (još) fan Bayerna,jer mi je ćaća zaradio mirovinu gradeći mostove i zgrade po Bavarskoj,dosta se nekad gledalo tekmi Bayerna,ali ovaj kadar danas je "sačuvaj Bože". Nije to problem što su potamnjeli,požutjeli, pobalkanili se,nestalo je onog bavarskog duha,napadačkog nogometa,osim kad se treba iživljavati nad malim ekipama i meni rušiti ekstremne hendikepe-(( A šta reći za dovodjenje sadašnjeg trenera kojemu je glavna referenca ispadanje u niži rang natjecanja?! Može zvučati rasistički ,ali ja ne znam uspješne trenere afričkog podrijetla, ne znam je li uopće neki osvojio nogometnu LP.   Ni u ostalim sportovima nije puno drukčija situacija. Dobro je što se može ovdje iznositi svoje mišljenje,bar zasad, dok nas tzv.korektnost skroz ne uništi.  
    • Kvota je rasla na Fener da, ne znam zasto, ali po meni je to ziher, stvarno igraju ludo napadacki, puno centarsuteva a u skoku odlicni napadaci i ne vidim kako ce ovi u otvorenoj igri(a samo tako igraju) parirati Dzeki, EnNesyriu, Tadicu, Talisci a i sucima ako zatreba. Gledao sam ih protiv Rizespora, toje strasno koliki pritisak navijaci rade, doslovno lopta silom ulazi u gol, a uz poguranac od sudaca tad su lako slomili goste, jer za npr ono sto je Ghezzal dobio crveni, nitko iz Fenera ne bi, tako da, jedinica po meni ko kuca. Uostalom, tko hoce biti miran, nek odigra over golove u zavisnosti od pohlepe i bude miran ko mrtvac. Ajax takoder, ziher bas i mislim da ce preuzeti vrh jer ovo sta PSV servira iz vikenda u vikend je jad a jos ih ceka tezak uzvrat s Juveom, dok Ajax doma komotno brani finu prednost 0-2 iz Belgije. Dodatno, i Fener i Ajax imaju odlicnu tradiciju pobjeda s ovim ekipama, pogotovo Fener. Liverpool takoder ziher, al mene on kopka, ne znam, Wolwesi su rupa to se zna, ovisni o Cunhi a taj specijalac je u glavi tanji od folije, kad mu se igra razvali tekmu sam, kad ne onda ekipa ne moze nista i jbg. Liver su suci dobrano zeznuli kontra Evertona, kiks bzvz, crveni Eliota i trenera Slota, sigurno da nije idealna situacija u ekipi, ali od ovih su masu bolji i morali bi ih uzeti, medutim, kazem, sacekao bih uzivo pa vidio stanje na terenu, ionako  Liver ove sezone dosta lomi protivnike u drugim poluvremenima pa se ulovi jos veca kvota, il eventualno odustane od oklade ukoliko ne budu pravi na terenu. Sretno svima, pogotovo s Fenerom i tatom Mourinhom, idem po prolaz u kupu i realnom kladenju, ili dan zalosti, sve je moguce. i da, Osijek ce dati gol Rijeci , sretno
    • Nivelacija kvote prema uplatama. Kladionice su  uvek u PLUS-u
    • Iz mog iskustva nikakve veze nema što kvota raste. Masu puta sam pao kad je kvota padala i prošao kad je kvota rasla.
    • Evo kolega,cisto da vas informiram da sam poslusao vas savjet.Jucer sam usrecio suprugu i za vrijeme tekme Bayer vs Bayern otisao pogledati "Dnevnik B.Jones" 3.Nisam vise u kupu pa sam eto,imao vremena za i pogledati film kak ste me lijepo savjetovali.Film je inace tesko woke sr**** ( na kraju s crncem zavrsi) ali meni je bilo gust vidjeti 0-0 u derbiju i vas pad i uopce me nisu smetali uzdasi ljevicarki kad je crnjo zazvalio debelu ofucanu alkicku na kraju filma🙂
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use