Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

08.08.2009. subota, listić dana

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo dva listića, oba dva sam pripremio u HL (hrvatska lutrija):

Ovaj je ozbiljniji i ide na veći ulog...

Werder - Eintracht F.   1   1,45

-nakon loše prošle sezone očekujem da će Werder ozbiljno ući u novu sezonu i da neće propustiti pobjediti prvu utakmicu pred svojim navijačima, jasno je da je Werder jača ekipa i svi očekuju njihovu pobjedu...ja vjerujem da će je ostavriti...

Leeds - Exeter   1   1,45

-domaćini su prošle sezone dosta dobro igrali međutim nisu uspjeli ponovno ući u engleski Championship, mislim da su jedna on najboljih ekipa u ovoj engleskoj ligi (3. engleska) i da će napravit nešto slično što i Leicester prošle sezone u toj ligi...

Sivasspor - Trabzonspor   1X   1,40

-Sivasspor je prošle sezone bio jedan od boljih klubova u Turskoj i ne vidim razloga zašto na otvaranju na svom terenu nebi uzeli bodove, barem jedan ako ne i sva tri...pa sam se odlučio i za ovaj par čak mi je i koeficjent 1,40 vrlo prihvatljiv s obzirom na njihove igre prošle sezone...

Anderlecht - Cercle Brugge   1   1,30

-ovaj Belgijski velikan mi je već donio lovu u ovoj sezoni :D pa ih nikako ne smijem zaobići, u prošlom kolu u prvenstvu su pobjedili 0:2 u gostima ako se ne varam (nisa siguran u taj rez) ali su i odličnu igru pokazali u kvalifikacijama za LP gdje su već nakon prve tekme imali vodstvo od 5:0...ukratko mislim da su u formi i pobjeda na domaćem terenu nebi trebala biti problem...

Ovaj je ovako da vidim kako stojim pa taj ide na manji ulog...

Inter - Lazio   1   1,75  1:2

Osijek - Karlovac   1   1,65

Liecester - Swansea   X2   1,50

Hoffenheim - Bayern   X2   1,60   tri i više golova

-3,5/Roddick - Isner   1   1,85   hendikep gemova u meču

LA Angels - Texsas   1   1,65

Detroit - Minnesota   1   2,00   hendikep na Detroit     

Evo dva listića, oba dva sam pripremio u HL (hrvatska lutrija):

Ovaj je ozbiljniji i ide na veći ulog...

Werder - Eintracht F.   1   1,45

-nakon loše prošle sezone očekujem da će Werder ozbiljno ući u novu sezonu i da neće propustiti pobjediti prvu utakmicu pred svojim navijačima, jasno je da je Werder jača ekipa i svi očekuju njihovu pobjedu...ja vjerujem da će je ostavriti...

Leeds - Exeter   1   1,45

-domaćini su prošle sezone dosta dobro igrali međutim nisu uspjeli ponovno ući u engleski Championship, mislim da su jedna on najboljih ekipa u ovoj engleskoj ligi (3. engleska) i da će napravit nešto slično što i Leicester prošle sezone u toj ligi...

Sivasspor - Trabzonspor   1X   1,40

-Sivasspor je prošle sezone bio jedan od boljih klubova u Turskoj i ne vidim razloga zašto na otvaranju na svom terenu nebi uzeli bodove, barem jedan ako ne i sva tri...pa sam se odlučio i za ovaj par čak mi je i koeficjent 1,40 vrlo prihvatljiv s obzirom na njihove igre prošle sezone...

Anderlecht - Cercle Brugge   1   1,30

-ovaj Belgijski velikan mi je već donio lovu u ovoj sezoni :D pa ih nikako ne smijem zaobići, u prošlom kolu u prvenstvu su pobjedili 0:2 u gostima ako se ne varam (nisa siguran u taj rez) ali su i odličnu igru pokazali u kvalifikacijama za LP gdje su već nakon prve tekme imali vodstvo od 5:0...ukratko mislim da su u formi i pobjeda na domaćem terenu nebi trebala biti problem...

Ovaj je ovako da vidim kako stojim pa taj ide na manji ulog...

Inter - Lazio   1   1,75   1:2

Osijek - Karlovac   1   1,65

Liecester - Swansea   X2   1,50

Hoffenheim - Bayern   X2   1,60   tri i više golova

-3,5/Roddick - Isner   1   1,85   hendikep gemova u meču

LA Angels - Texsas   1   1,65

Detroit - Minnesota   1   2,00   hendikep na Detroit     

Totalni promašaj...cijeli dan :( tek dva para pogodio (za sada)....no dobro idemo dalje ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use