Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 16.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

San Lorenzo - Urquiza

Urquiza -0,5 (2.03) 5u bet365

Mislio sam da ovih dana ne bude ništa od oklada, ali uzimam ipak danas jedan po meni zanimljiv iz Argentinskog prvenstva za žene. Razlika u kvaliteti je ovdje mislim kud i kamo veća nego što nam tečaj pokazuje. Gosti su aktualni prvaci i dobro su kotirali u Copa Libertadoresu gdje su tijesno ispali od Cali koji je bio na kraju treci. Gledajuci tablicu nikako se ne moze naslutiti da postoji razlika, ali gosti su imali par kikseva koji se vise nece ponavljati, također ako gledamo međusobne oglede debelo su na strani gostiju - 9 pobjeda i 1 remi u zadnjih 10 međusobnih.

Eskisehirspor - Adana Demirspor | Više od 2.5 gola (1.53) bet365

Hvala @prlito ispratio sam. Ono što sam primijetio tijekom ove sezone, a to je da na utakmicama Adama Demirspora skoro uvijek bude golova na obje strane. Rijetko smo to imali priliku gledati na statistici jer inače odigraju utakmicu sa 1-1, pa se ne može vidjeti na prvi pogled, međutim, to je ekipa koja, vjerujem ima kvalitet da se bori za ulazak u veću ligu. Oni su tijekom cijele sezone na vrhu tabele, ali kada dođu neke odlučujuće utakmice, oni padaju u formi. Tako je bilo i protiv direktnih rivala za mjesta u doigravanjima za veću ligu.

S obzirom da su gosti vezali deset utakmica sa golovima na obje strane, to danas neću igrati, međutim, vjerujem da ćemo ovdje gledati golidaju, te barem tri gola, a ne bi me čudilo ni da gosti danas kiksaju, te ako kiksaju mislim da to neće biti bez golova. Uglavnom kada Adana igra u gostima na njihovim utakmicama bude po 2.9 golova u prosjeku, dok imaju i prosjek golova po 3.1 ukupno gldajući, što je najviše u ligi.

Kada je domaćin u pitanju, mislim da je u njihovoj ekipi teška situacija, nakon što im savez oduzima golove. Ovo je prije nekoliko sezona bio prvoligaški tim, međutim, stvari se dosta brzo mijenjaju. Ova tim također nema neku obranu, ali umije postići gol, tako da mislim da će danas na ovoj utakmici biti golova, dok mi je sumnjiv ovaj pad kvote na pobjedu gosta. Uglavnom više od 2.5 gola je moja odluka. Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 16.3. u 12:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 10 sati, prlito said:

San Lorenzo - Urquiza

Urquiza -0,5 (2.03) 5u bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislio sam da ovih dana ne bude ništa od oklada, ali uzimam ipak danas jedan po meni zanimljiv iz Argentinskog prvenstva za žene. Razlika u kvaliteti je ovdje mislim kud i kamo veća nego što nam tečaj pokazuje. Gosti su aktualni prvaci i dobro su kotirali u Copa Libertadoresu gdje su tijesno ispali od Cali koji je bio na kraju treci. Gledajuci tablicu nikako se ne moze naslutiti da postoji razlika, ali gosti su imali par kikseva koji se vise nece ponavljati, također ako gledamo međusobne oglede debelo su na strani gostiju - 9 pobjeda i 1 remi u zadnjih 10 međusobnih.

Samo 2-2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use