Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

[HELP] Ponovno otvaranje racuna...

Recommended Posts

LP svima, ima 2 godine sam se aktivno kladio na bet365 i uplacio novce preko Skrilla pa sam sebe blokirao na neko vrijeme i odlucio prestat pa me sada opet pukla dosada da ponovno krenem pa imam pitanja..

1. u hrvatskoj je porezna blokirala sve ulaze na strane kladionice preko interneta pa me zanima kako to riješit jeli jedna opcija od tih alternativni linkovi i jel to sigurno ? 

2. Uplaciva sam novce preko bankovnog deviznog racuna na skrill firmu koja je kolko znam britanska  pa me zanima s obzirom na izlazak Britanije iz europske unije jeli sve ostalo isto kod uplata i isplata da porezna ne moze pratit gdje novci idu ? 

Znaci ukratko jel se moze igrat preko alternativnih linkova i dalje isto uplacivat/isplacivat novac na skrill pa sa skrilla/neteller na banku 

prije 5 minute, kellner said:

LP svima, ima 2 godine sam se aktivno kladio na bet365 online kladionica">bet365 i uplacio novce preko Skrilla pa sam sebe blokirao na neko vrijeme i odlucio prestat pa me sada opet pukla dosada da ponovno krenem pa imam pitanja..

1. u hrvatskoj je porezna blokirala sve ulaze na strane kladionice preko interneta pa me zanima kako to riješit jeli jedna opcija od tih alternativni linkovi i jel to sigurno ? 

2. Uplaciva sam novce preko bankovnog deviznog racuna na skrill firmu koja je kolko znam britanska  pa me zanima s obzirom na izlazak Britanije iz europske unije jeli sve ostalo isto kod uplata i isplata da porezna ne moze pratit gdje novci idu ? 

Znaci ukratko jel se moze igrat preko alternativnih linkova i dalje isto uplacivat/isplacivat novac na skrill pa sa skrilla/neteller na banku 

Pozdrav @kellner, može se igrati na bet365 bez ikakvih problema. skrill funckionira kao i ranije i izlazak UK-a iz Europske Unije nije imao apsolutno nikakvih posljednica. Alternativne linkove za bet365 možeš naći na https://www.svijetkladjenja.com/online-kladionice/bet365/alternativni-mirror-linkovi/

@Goksim

Fala na odgovoru ali ovi svi alternativni linkovi koji su vam navedeni u linku odma mi je blokiran od strane porezne uprave, ali alternativni linkovi se na dnevnoj bazi izbacuju tako da nevjerujem da ce to predstavljat problem, najbitnije mi je da ne prate promet novca da doma ne bi došla zahvalnica od porezne :)

prije 53 minute, kellner said:

@Goksim

Fala na odgovoru ali ovi svi alternativni linkovi koji su vam navedeni u linku odma mi je blokiran od strane porezne uprave, ali alternativni linkovi se na dnevnoj bazi izbacuju tako da nevjerujem da ce to predstavljat problem, najbitnije mi je da ne prate promet novca da doma ne bi došla zahvalnica od porezne :)

Mislim da se nekima od alternativnih linkova može pristupiti a sa uplatama i isplatama nema nikakvih problema. Naravno, preporučljivo je koristiti skrill međutim uz milijune transakcija dnevno sumnjam da će se porezna baviti ovime, pogotovo ako su manji iznosi transakcija. Baš zato i preporuka ako netko isplaćuje veće iznose da isplatu razmije u više transakcija. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use