Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 25 minute, Xxx0 said:

Gore od toga... al je jos gora budala koja njega delegira... 1.faul hendersoma na felixu za zuti, drugo njegovo uklizavanje đonom za sprijecavanje kontre na granici izmedu zutog i crvenog...Debelo krade atletico

On ako ima kartone u dzepu evo glave

Stvarno nije normalan, ne razumijem ga uopce..mislim da ga opali sad netko nogom u jaja da mu nebi dao karton

prije 5 sati, prlito said:

PSG - Dortmund

Over 40 booking pts (2.00) 5u Betfair" rel="">Betfair

Više od 40 booking bodova je oklada, čisto informativno žuti donosi 10, a crveni 25 bodova, po igraču max 35 bodova. Susret dviju momčadi koje gaje otvoren nogomet kojeg cemo ssiguran sam gledati i veceras. U takvim okolnostima bi trebali vidjeti dosta taktickih faula u tranzicijama momcadi koji ce vjerujem i registrirati se kartonima. Osim toga oba tima imaju iznimne individualce koji sami mogu iznuniditi faul kojeg Taylor nebi smio bas tolerirati ako ce biti dosljedan kao sto i je u prvenstvu gdje je jedan od vodecih sudaca po broju kartona u Engleskoj.

Čini se preglatko, ali se strepilo do nadoknade

prije 12 sati, crash1 said:

Liverpool - Atletico / Prolazak Liverpool bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,05

Pa ja stvarno ne znam, kvota 2,00 na prolazak a na pobjedu 1,55. Ako Liverpool pobjedi i proći će jer stvarno ne znam kako Atletico može da zabije gol u gostima, nekoj jačoj ekipi a kamoli Liverpoolu? Ovo je po meni value bet, ja danas samo ovo igram i duplam se. Dijeli li neko mišljenje sa mnom?

Redsi su vikend su slavili 2-1 protiv Bournemoutha. Doživjeli su lagani pad forme no i dalje su vrlo jaka momčad. Atletico je nakon pobjede protiv Liverpoola upisao 3-1 pobjedu protiv Villarreala a zatim su 1-1 igrali kod Espanyola i 2-2 prošli vikend kod kuće protiv Seville. Čeka ih teško gostovanje kod Liverpoola koji ipak kod kuće pruža bolje partije nego u gostima. Atletico je na gostovanjima u grupnoj fazi upisao pobjedu 0-2 kod Lokomotiv Moskve, 2-1 poraz kod Bayera i 1-0 poraz kod Juventusa. Vjerujem da će slaviti na domaćem terenu protiv Atletica ali i izboriti prolazak dalje a ispadanje bi bilo veliko razočaranje za Liverpool koji ove sezone slovi za najbolju momčad u Evropi.

image.thumb.png.b8dc713e84ade1034ac677c4206878ce.png

I ovo mi je pomalo nerealno, zašto su ovolike kvote? Ja ću na oba tipa staviti sitno nešto, jer ovako visoke kvote od 10 i 15 a da im je ovako realan prolaz nisam dugo primjeto.

image.thumb.png.6cb666dec9415806de7a595318d20c3d.png

UPLATI ODMAH!

Hahah win win win

Što se tiče ne pokazivanje kartona, očito je da su 2-3 situacije u 1.pol.zasluzile karton(faulovi  Hendersona i Arnolda) i svaki normalni sudac koji ima povijest davanja kartona tipa Orsato, Rocchi, Lahoz, Brych bi dao žuti. 

No ovaj Makkelie ima svoj skrti kriterij, to je sudac koji veći nivo škrtosti ima nego Cakir, Turpin i i brojni drugi skrtci. 

No čovjek je odabrao pravi pristup za ovu utakmicu, pustio duel igru, totalno smirio igrače u 2.pol.i na tome mu moramo čestitati kao i psovati za njegov stil suđenja koji je razlog našeg pada. 

prije 3 minute, mario007 said:

Što se tiče ne pokazivanje kartona, očito je da su 2-3 situacije u 1.pol.zasluzile karton(faulovi  Hendersona i Arnolda) i svaki normalni sudac koji ima povijest davanja kartona tipa Orsato, Rocchi, Lahoz, Brych bi dao žuti. 

No ovaj Makkelie ima svoj skrti kriterij, to je sudac koji veći nivo škrtosti ima nego Cakir, Turpin i i brojni drugi skrtci. 

No čovjek je odabrao pravi pristup za ovu utakmicu, pustio duel igru, totalno smirio igrače u 2.pol.i na tome mu moramo čestitati kao i psovati za njegov stil suđenja koji je razlog našeg pada. 

Dodao bih i ocito bacanje lopte rukom coste no ni to nije cak ni upozorio a kamoli sankcionirao..odlucio lik bez kartona i mozes se je, kao sta rekogmh da je njega netko lupio mislin da bi ga smirivao i proslo bi beg kartona, eto kakav je kriterij bio..

Teski id***, i definitivno ide na crnu listu za vijeke vijekova..van sebe sam koliko mi je zivaca uzeo..

Mada, ovo boldano apsolutno potpisujem, i slazem se potpuno

• Goksim unpinned this topic

Kao sto tekoh, njega ne treba igrati u el clasicu preko 3,5 zuta, covjek uopste ne nosi kartone sa sobom. Zna umrtviti igru i tolerirsti svaki faul  za ne povjerovati.  Toliko pusta igru da naprosto covjek pomisli da ne zna da procjeni sta je faul a sta ne. Nece  da sjece igru prekidima( da ne bi bio previse u centru paznje) opet takvo sudjenje za sobom vuce greske , oprastajuci zute . Jer ovakve utakmice su same po sebi grube i ne pokazujuci javne opomene,tj. ne pokazivajuci kartone dajes sanse igracu da 3,4 × skidaju igrace i pri. tome ostaju na terenu 90' bez opomene a napravio je 6-7 prekrsaja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use