Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 sati, jansavc said:

Pozz ljudi...

Evo nesto od mene za neku kombinaciju...basket slovenska liga 

Domzale- Cedevita Olimpija

Olimpija jucer igrala vrlo vazan mec protiv buducnosti i na kraju pobjedila ali potrosila puno snage utakmica zavrsila oko 21 sati tako da jih danas ocekuje nova utakmica za manje od 20 sati. Neznam ko ce igrat ali sigurno ako igraju najbolji oni ce igrat manje i pitanje sa kolko energije... olimpija nema igre a pogotov sut nije bas dobra strana... i sad sta igrat... bilo je dvojbe izmedzu kontrahendi na domzale bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 9.5 kvota 1.45...i cedevita under 89.5 kvota 1.26... znam kvote nizke ali za neku kombinaciju okk... mislim da cu odigrat under 89.5 jer tezko da olimpija moze zabit 90... u poslednjih 6 utakmica protiv domzalama nikad ni blizu ove granice... ocekujem danas sporu igru i manje poena... ako nekomu pomoze za double triple super....

Kako reko igrao under 89.5 i proslo... ostali na 82... ma.da so u 3/4 postigli 28 poena inace gladko izpod 80 bi bilo:) nadam se da je nekome pomoglo a sad dalje liga prvaka...

prije 5 sati, Goksim said:

Leipzig - Tottenham over 9,5 udaraca u okvir gola bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo sam sugerirao i za prvu utakmicu gdje smo vidjeli 4-5 udaraca u okvir u prvih 10ak minuta. Istina, kasnije je ritam bio nešto slabiji ali over udaraca je prošao. Leipzig igra lijep kombinatoran nogomet i vjerujem da će i danas stvarati šanse. Tottenham pak nema puno izbora nego igrati otvoreno i ići direktnije na gol, samim tim 10 udaraca u okvir mi se ne čini previše za utakmicu ovog tipa. 

Najzanimljivije utakmice su na rasporedu sutra. Nadam se da ste ulovili overe kartona o kojima sam pisao u ponedjeljak ;)

Slika-zaslona-2020-03-10-u-15-32-28.png

Evo bet365 podigao granicu prije početka utakmice na 10,5 udaraca. Nije puno ali nekad jedan udarac prolaz znači :D 

Ulovili smo dobru granicu a nadam se da će se i igrati kako svi ovdje i očekujemo :)

Sretno nam bilo ;)

2020-03-10-20-47-01-bet365-Online-Sports

Debakl sa udarcima u drugom poluvremenu. Nije bilo udarca u okvir dobrih 35 minuta a onda smo u zadnjih par minuta vidjeli četiri. Mourinhov pristup igre sa malo rizika i dodavanjima u obrani iako gube 2-0 je teško shvatljiv. Dosta polukontri Leipziga nisu završile udarcem u okvir, često je falio završni pas ili više preciznosti, T'ham užasan u napadu. 

Šteta jer mislim da je jako lako moglo biti i drugačije 

prije 13 sati, Goksim said:

Debakl sa udarcima u drugom poluvremenu. Nije bilo udarca u okvir dobrih 35 minuta a onda smo u zadnjih par minuta vidjeli četiri. Mourinhov pristup igre sa malo rizika i dodavanjima u obrani iako gube 2-0 je teško shvatljiv. Dosta polukontri Leipziga nisu završile udarcem u okvir, često je falio završni pas ili više preciznosti, T'ham užasan u napadu. 

Šteta jer mislim da je jako lako moglo biti i drugačije 

Tip na mestu..Falilo malo srece 

Kakvog si misljenja za istu igru danas PSG-Dortmund . Granica je 9,5 

Ako se vec ocekuju golovi..mogli bi da vidimo i 10ak suta na gol. 

Jedino ne znam Mbape da li igra.. ako ne veliki minus 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use