Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Troyes - Paris FC 1 (1.80) bet365

Velika razlika između ova dva tima na tabeli Francuske druge lige. Troyes se nalazi na trećem mjestu, gdje su završili i prošle sezone, imaju isto bodova kao i drugoplasirani Lens, dok imaju samo četiri boda manje od prvoplasiranog Lorienta. Znači oni su još uvijek u borbi za titulu i ovdje će sigurno juriti ka pobjedi.

Screenshot_6.jpg

Izvor: bet365

Paris FC ima sezonu za zaborav, nakon što su izgubili duplo više utakmica nego što su pobijedili. Tim je prošle sezone završio na četvrtoj pozciiji, a sada su 17. nakon 27 kola i bore se za opstanak, jer imaju samo dva boda više u odnosu na Niort. U ovaj susret dolaze nakon što su poraženi na domaćem terenu od strane Lensa.

Domaćini postižu barem po gol u prosjeku po utakmici. Paris nije baš kosntantan po tom pitanju, jer su postigli samo jedan u posljednjih pet gostujućih susreta. Troyes ima četiri pobjede zaredom u posljednjih pet utakmica i vjerujem da će i ovdje ostvariti tu potrebnu pobjedu kako bi prestigli Lensa na drugoj poziciji. Naime, prva i druga pozicija u ovoj ligi vode direktno u Ligue 1, tako da motivacije neće nedostajati.

Što je zanimljivo, koeficijent je 1.80 na pobjedu domaćina, nisam siguran zašto je tako velik, ali je u padu i vjerujem da će još pasti do sutra, tako da treba požuriti sa ovim tipom. Sretno!

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 5.3. u 13:49 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Marseille - Amiens 1 (1.57) bet365

Marseille će ugostiti Amiensa večeras. Amiens se nalazi u zoni ispadanja, to jest na 19-oj poziciji na tabeli i jedan su od glavnih kandidata za ispadanje. Marseille se trenutno nalazi na drugoj poziciji i sigurno će ganjati pobjedu u ovom susretu protiv ovako laganog protivnika. Kada pogledam statistiku, Amines u posljednih pet susreta u ligi nema pobjede. Oni su ove sezone ostvarili samo četiri pobjede i to na domaćem terenu tri, a u gostima jednu.

Marseille je prilično dobar kod kuće. Četvrta su najbolja ekipa po toj vrsti forme i nakon poraza u prošom susretu protiv Nantesa na domaćem terenu, vjerujem da će ovo biti savršena utakmica za njih da se vrate na pobjedničke staze. Amiens ove sezone četvrta najgora ekipa u gostima. Imaju tri poraza i dva remija u posljednjih pet gostujućih utakmica. Amiens ove sezone također ima drugu najgoru obranu u ligi nakon što su primili 48 golova u dosadašnjih 27 kola. Po meni ovdje lagana pobjeda Marseillea i sve osim pobjede bi bilo veliko iznenađenje. Sretno!

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 6.3. u 09:55 CET) 

Braga - Portimonense 1 (1.36) bet365

Braga se suočava sa Portimonenseom večeras. Ovdje naravno očekujem pobjedu domaćina. Braga je uradila zaista sjajan posao ove sezone do sada i nalaze se na trećoj poziciji na tabeli u ligi. Razlika između drugog mjesta i njih je velika, tako da mislim da bi ovo treće mjesto bilo dobro postignuće.

Portimonense, na drugoj strani, se trenutno nalazi u zoni ispadanja sa šest bodova dalje od sigurne zone. Mislim da će oni ispasti ove sezone, jer igraju zaista loše.

Braga ima 13 pobjeda, četiri remija i šest poraza do sada ove sezone. Oni su imali težak raspored na domaćem terenu u posljednje vrijeme, ali su uspjeli pobijediti Sportinga dva puta i Porta jednom. Tako da će sigurno imati veliko samopouzdanje pred ovaj susret.

Portimonense je ostvario dvije pobjede, deset remija i 11 poraza do sada ove sezone. Ulaze u ovaj susret sa četiri izravna poraza u gostima. Igrali su dobro na početku sezone, ali počinje biti jasno da ovaj tim ne može igrati u ovom elitnom natjecanju. Vjerujem da će Braga uzeti sva tri boda u ovom susretu.

Screenshot_10.jpg

(Koeficijenti 6.3. u 13:00 CET) 

Paderborn - Koln 2 @@ 2.10 bet365 ovo sam stavio na listic sa manjim ulogom ziheraski oslanjajuci se najvise na statistike i rezultate prethodnih utakmica oba tima kao i medjusobnih susreta. Gledajuci kvote u ponudi bet365 daje najmanje sanse nerijesenom rezultatu sto ce reci ocekuju pobjedu jedne od strana. Paderborn je izgubio zadnjih 5 utakmica, tri izgubljene kod kuce. Ovo je po meni value bet sa kvotom 2.10. Najvise sam puta popusio zbog tzv favorita i malih, navodno sigurnih kvota od 1.20-1.30. Jucer dva favorita u Skotskoj ligi popusila, Celtic (gubili pa izvukli nerijeseno u 90-toj minuti)  i Rangers (pusiona 1:0), a razmisljao sam vjerovali ili ne staviti neku sicu na te utakmice.

Alaves - Valencia BTTS @@ 1.95 bet365 u njihovim susretima je uvijek bilo bar po tri gola i oba tima daju gol, moguce da ce nastaviti tradiciju i u ovom susretu. I ovo sam stavio ziheraski, srecom mali ulog.

Marseille - Amiens -1.0AH @@ 2.075 bet365 kolega IzudinB je sve lijepo napisao za taj susret, ja si samo malo nabrijavam kvotu na listicu. Ako pobjede sa dva razlike WIN, ako samo sa jednim golom racuna se kvota kao 1.

Ne znam jel ostali koriste statisticke podatke kod bet365. Pored odredjene utamice ako kliknete na "stats" otvori vam novi prozor sa raznim podacima o klubovima ucesnicima, rezultatima, igracima koji dobiju najvise kartona itd.

Nottingham - Millwall 1 (2.25) bet365

Hvala kolegi @thescaaar na analizama. Nadam se da će nam se i drugi pridružiti u pisanju. Što se tiče ove utakmice u kojoj će Nottingham ugostiti Millwalla, mislim da će domaćin ostvariti sva tri boda. Nakon pobjede protiv Cardiffa, Nottingham nije uspio ispuniti očekivanja protiv Middlesbrougha u gostima. Na kraju su se morali zadovoljiti sa remijem od 2-2. Sada se nalaze na četvrtoj poziciji i treba im pobjeda da održe svoju poziciju i bore se za mjesta koja vode u doigravanja za Premier ligu sljedeće sezone. Veznjak Sow je još uvijek ozlijeđen, a napadač Costa ostaje pod znakom sumnje.

Millwall u ovaj susret dolazi nakon dva uzastopna remija na domaćem terenu. U prošlom susretu su igrali 1-1 protiv Bristol Cityja. To je bio njihov prvi gol u tri utakmice bez pobjede. Oni se nalaze samo pet boova iza mjesta koja vode u doigravanje, ali im je potrebna konstantnost kako bi se uspjeli probiti. U gostima su ispod standarda timova koji senalaze u na prvih šest mjesta u ligi i zbog toga vjerujem da će ova utakmica biti vrlo teška za njih. Njihov vratar Fielding je ozlijeđen, kao i Williams i Thompson.

Screenshot_11.jpg

(Koeficijenti 6.3. u 13:40 CET) 

Alaves - Valencia / X2 & Over 1,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,10

Kada sam razmišljao što ovdje odigrati odmah mi je ovako nešto palo na pamet i nisam mogao vjerovati kada sam vidio kolika je kvota. Ubijeđen sam da Valencia ovo neće izgubiti a ako se to desi mislim da bi trebali vidjeti barem dva gola jer teško je zaista očekivati da se meč završi bez pogodaka. U 5 zadnjih utakmica Alaves ima 2-2-1 omjer a gol razliku 5:6, a Valencia ima 1-1-3 i gol razlika 5:13. Dakle, Šimiši su u nešto lošijoj formi od Alavesa, primaju puno pogodaka u zadnje vrijeme, mislim da će i večeras primiti gol, ali da će također i zabiti barem jedan.  U međusobna 2 susreta ove sezone 2:1 i 3:1 za Valenciju. U zadnjih 9 međusobnih utakmica uvijek je dolazio tip oba daju gol i 2,5+ s toga i ovdje očekujem golova ali prednost dajem Valenciji.

image.thumb.png.a4cf6a6fe064c58bf61d92031d813a22.png

Paderborn - Koln / Over 2,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 1,53

Susreti između ova dva kluba tijekom takmičenja u drugoj Bundesligi bili su zaista ludi, doista sulude stvari su se dešavale, igrali su kao da nijedan klub njih nije imao defanzivaca na terenu. Golovi su padali sa svih strana, oba tima su tada a i sada kada igraju sa slabijim protivnicima gajili napadački nogomet i očekuijem da večeras bude tako. Paderbornu su potrebni bodovi, Koln igra odlično u zadnje vrijeme i mislim da sve osim golijade večeras, kako to obično i biva petkom u Njemačkoj bi bilo iznenađenje.

Zadnje 4 međusobne utakmice

image.png.2ac68486815be60a746a5d748de55b87.png

image.thumb.png.bfcc445d8ee1917102acc56aaa2af852.png

prije 3 sati, thescaaar said:

Ima li tko kakve prijedloge za Igokea - Cibona Anadolu Efes - Olympiacos?

Meni se cini dobar koeficijent od 2.20 na vise od 162.5 koseva u susretu Efes - Olympiacos ali ne pratim bas kosarku i ne znam koliki su im prosjeci

Igokea - Cibona | Gagić više od 10.5

Da napišem dok nisu počele utakmice, iako ima još vremena. Igokea ove sezone zaista ima sjajnu ekipu, no nisu uspjeli ostvarivati željene rezultate. Doveden je i Bajić koji je dosta puta spasio ovaj tim.

Na drugoj strani Cibona se nalazi tijekom cijele sezone na donjem dijelu tabele, tako da oni moraju juriti pobjedu i igrati nešto otvorenije. Međutim, ako ne ostvare pobjedu mogu se naći u teškoj situaciji. Ne bih ovdje prognozirao pobjednika, nego bi igrao više na Gagića, koji igra za domaćine kao prvi centar. Gagić je ponovo u formi, posebno u domaćoj ligi. Cibona očajnički brani reket, tako da ih je do sada skoro svaki centar napunio. Gagić je također u prvoj utakmici protiv Cibone uspio ubaciti 18 koševa, tako da ga ovdje vidim barem na 11. Našao sam granicu od 10.5 na wwinu, nisam mogao naći nigdje na bet365, 1xbet i betfairu, čak nema ni na unibetu. Ako nađeš u nekoj kladionici javi, uglavnom ima na Wwinu. Sretno!

Pozz ljudi...

Evo nesto od mene odmah da kazem nemam osobno podatak da je to dogovoreno ili nesto slicno... radi se o informaciji koju mi prije par minuta javio prijatelj... sad ako se mene pita nista os toga... sam ne pratim ove lige:).... ako ovakih info bilo puno... ali svejedno znate kako ide .... ako ne uplatim par eur i slucajno prolazi bit se slabe volje... ako uplatim i padnem izgubit cu pa eur i prezivjet cu:)... evo ako netko zeli i nije mu zao par eur neka proba kvota nije losa....sretno

Screenshot_20200306-175922_Samsung Internet.jpg

Nogomet 3 njemacka liga

A sad malo ozbilnije

1 par alaves valencija vrlo vazan mec za valenciju nesmije da izgubi jer polaku gubi nada za 4 mjesto... valencija nije bas prljava ekipa i po kartonima su na 15 mjestu... ali danas ce bit nervoze i ako rezultat nece ic u njihovu stranu over 1.5 na valenciju nece bit problem a onace mislim da 2 kartona dobivaju... alaves nemam puno pricat mesarji od ekipe na 3 mjestu dobili vise nego 80 kartona vec u ligi. Sudi manzano i to je super prosjek mu je na 5.9 kartona i onda dodajem jos over 0.5 gola je utakmica tezko da zavrsi 0 0. Kvota na ovu kombinaciju je 1.90

2 par nemam puno za pricat marseille puno jaca ekipa u svim segmentima... forma odlicna u poslednjih 5 imajo 4 pobjede i poraz... amiems losa forma 3 remija 2 poraza ... 5 bodova su iza mjesta koji jih drzi u 1 ligi... tezko da ce danas dobit bod... ali ja se kladim da marseille zabije over 1.5 gola i rezultat mi nije briga:).... o kartinima nema.puno za reci marseille na prvom.mjestu u ligi ima 65 kartona a amiens na 4 mjestu znaci kartoni bi morali lagano svak po jednog. Ova kombinacija mi daje kvotu 2.30.

Znaci ovaj double mi daje 4.37 kvotu...

Vidit cu ako cu dodat brago.

Screenshot_20200306-201155_Samsung Internet.jpg

prije 5 sati, crash1 said:

Paderborn - Koln / Over 2,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,53

Susreti između ova dva kluba tijekom takmičenja u drugoj Bundesligi bili su zaista ludi, doista sulude stvari su se dešavale, igrali su kao da nijedan klub njih nije imao defanzivaca na terenu. Golovi su padali sa svih strana, oba tima su tada a i sada kada igraju sa slabijim protivnicima gajili napadački nogomet i očekuijem da večeras bude tako. Paderbornu su potrebni bodovi, Koln igra odlično u zadnje vrijeme i mislim da sve osim golijade večeras, kako to obično i biva petkom u Njemačkoj bi bilo iznenađenje.

Zadnje 4 međusobne utakmice

image.png.2ac68486815be60a746a5d748de55b87.png

image.thumb.png.bfcc445d8ee1917102acc56aaa2af852.png

Win :)

prije 1 sat, jansavc said:

A sad malo ozbilnije

1 par alaves valencija vrlo vazan mec za valenciju nesmije da izgubi jer polaku gubi nada za 4 mjesto... valencija nije bas prljava ekipa i po kartonima su na 15 mjestu... ali danas ce bit nervoze i ako rezultat nece ic u njihovu stranu over 1.5 na valenciju nece bit problem a onace mislim da 2 kartona dobivaju... alaves nemam puno pricat mesarji od ekipe na 3 mjestu dobili vise nego 80 kartona vec u ligi. Sudi manzano i to je super prosjek mu je na 5.9 kartona i onda dodajem jos over 0.5 gola je utakmica tezko da zavrsi 0 0. Kvota na ovu kombinaciju je 1.90

2 par nemam puno za pricat marseille puno jaca ekipa u svim segmentima... forma odlicna u poslednjih 5 imajo 4 pobjede i poraz... amiems losa forma 3 remija 2 poraza ... 5 bodova su iza mjesta koji jih drzi u 1 ligi... tezko da ce danas dobit bod... ali ja se kladim da marseille zabije over 1.5 gola i rezultat mi nije briga:).... o kartinima nema.puno za reci marseille na prvom.mjestu u ligi ima 65 kartona a amiens na 4 mjestu znaci kartoni bi morali lagano svak po jednog. Ova kombinacija mi daje kvotu 2.30.

Znaci ovaj double mi daje 4.37 kvotu...

Vidit cu ako cu dodat brago.

Screenshot_20200306-201155_Samsung Internet.jpg

Ajmo jos 1 gol marseilla i jedan  karton valencije... ostalo vec na poluvrijemenu proslo :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use