Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Derby - Manchester United 2 (1.53) bet365

Sve oči će biti uprte ka Pride Parku u četvrtak, gdje će Derby dočekati Uniteda u FA kupu. To će biti jedan emocionalan meč za Wayne Rooneya, koji će igrati protiv svog bivšeg tima. Derby je veliki autsajder u ovom susretu, ali smo ove sezone vidjeli dosta sličnih utakmica koje su išle u korist autsajderima.

Manchester United je u dobroj formi i rezultati koje su ostvarili u veljači su fenomenalni. Ekipa Ole Gunnar Solskjaera je na dobrom putu da završi na mjestima koja vode u Ligu prvaka, zatim bi mogli osvojiti FA kup i Europsku ligu. Mnogo toga je u opticaju za United ove sezone, Solskjaer je počeo lagano ulaziti u štos.

Derby na drugoj strani, nije ni blizu one forme u kojoj je nekada bio. Kvalitet momčadi im je definitivno opao u odnosu na onu koju su imali prošle sezone kada su stigli u doigravanja i to u finale doigravanja. Dolazak Wayne Rooneya je veliko ohrabrenje za ovu momčad i njihov moral, ali teško da će to biti dovoljno za jedan ovakav susret.

Derby je imao lošu sezonu u Championshipu, gdje se nalaze na 13-oj poziciji i minimalnom šasom za ulazak u top šest timova. Oni su se mučili sa formom u veljači također. Niz od četiri utakmice bez pobjede je napokon prekinut prošlog vikenda kada su ostvarili pobjedu od 3-1 protiv Sheffield Wed. Po mom mišljenju, ovdje bi United trebao ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_42.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.3. u 15:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

granada-bilbao  over 5.5 žutih kartona PSK 1.95

uzvrat kupa, prva završila 1-0 na san mamesu, uz 5 kartona, 2 za prigovor a 3 za prekršaj, sudio je hernandez a dosta je bolji sudac od ovog današnjeg kojeg na njegovoj temi doslovno svi pljuju za opraštanje i odvlačenje tekmi u under iako ona po svemu MORA ići u over al eto, škrtac i jbg..

oba trenera najavljuju bespoštednu borbu do zadnjeg atoma snage jer ulog je velik..

Martinez- Došli smo jako blizu ogromnog uspjeha i želimo zgrabiti tu šansu. No, očekuje nas pakao od utakmice. Prvo moramo vjerovati u uspjeh i u to ne dvojim. Nadalje moramo biti koncentrirani i vrlo učinkoviti jer ovo neće biti utakmica s mnogo prilika. Spremni smo u potpunosti za završni boj

Garitano- Do finala Kupa kralja se ne dolazi svaki dan tako da ćemo na terenu ostaviti baš sve što imamo i možemo. Nas nije lako slomiti i pobijediti, ali takva je i Granada. Trebala bi biti ovo vrlo zanimljiva, ali i žestoka utakmica. Sretan sam kada vidim da svi moji igrač žele igrati. Svi su napeti, osjećaju ovaj trenutak i žele finale

jedini minus okladi za jači ulog mi je taj škrtac od suca, pa molim i za druga mišljenja, ukoliko budemo djelili mišljenje odigrat cu za umanjeni ulog, iako osobno mislim da uz malo sreće sa rezultatom danas ovo mora ići u over, bez obzira na opraštanja jer očekujem da frca sve s obzirom na do sada viđeno od bilbaa u kupu, a za granadu se zna također kakvi su, pogotovo u ovakvoj tekmi..

prije 17 minute, mesrine said:

uzvrat kupa, prva završila 1-0 na san mamesu, uz 5 kartona, 2 za prigovor a 3 za prekršaj, sudio je hernandez a dosta je bolji sudac od ovog današnjeg kojeg na njegovoj temi doslovno svi pljuju za opraštanje i odvlačenje tekmi u under iako ona po svemu MORA ići u over al eto, škrtac i jbg..

oba trenera najavljuju bespoštednu borbu do zadnjeg atoma snage jer ulog je velik..

Martinez- Došli smo jako blizu ogromnog uspjeha i želimo zgrabiti tu šansu. No, očekuje nas pakao od utakmice. Prvo moramo vjerovati u uspjeh i u to ne dvojim. Nadalje moramo biti koncentrirani i vrlo učinkoviti jer ovo neće biti utakmica s mnogo prilika. Spremni smo u potpunosti za završni boj

Garitano- Do finala Kupa kralja se ne dolazi svaki dan tako da ćemo na terenu ostaviti baš sve što imamo i možemo. Nas nije lako slomiti i pobijediti, ali takva je i Granada. Trebala bi biti ovo vrlo zanimljiva, ali i žestoka utakmica. Sretan sam kada vidim da svi moji igrač žele igrati. Svi su napeti, osjećaju ovaj trenutak i žele finale

jedini minus okladi za jači ulog mi je taj škrtac od suca, pa molim i za druga mišljenja, ukoliko budemo djelili mišljenje odigrat cu za umanjeni ulog, iako osobno mislim da uz malo sreće sa rezultatom danas ovo mora ići u over, bez obzira na opraštanja jer očekujem da frca sve s obzirom na do sada viđeno od bilbaa u kupu, a za granadu se zna također kakvi su, pogotovo u ovakvoj tekmi..

Ovi iz bet365 jos nisu razradili kvote za kartone

Salzburg - LASK Linz | Oba tima daju gol (1.50) bet365

Ovo je polufinale Austrijskog kupa. Salzburg je ovaj drugi dio sezone započeo vrlo loše. U domaćem prvenstvu su odigrana tri kola, a oni su osvojili samo jedan bod, ispali su iz europskih natjecanja i ne smiju više dopuštati sebi takve kikseve. Trenutno se nalaze šest bodova dalje od protivnika LASK-a, koji ih je nedavno porazio sa 3-2 u prvenstvu, te će ova utakmica biti odličlna prilika da se Salzburg osveti.

Na drugoj strnai imamo LASK koji je krenuo drugi dio sezone vrlo pozitivno. Ako računamo sva natjecanja, LASk je ostvario pet pobjeda uz jedan remi, dok su izborili i prolazak u osminu finala Europske lige i nema govora o njihovoj motivaciji, koje sigurno neće nedostajati.

Iskreno, očekujem nešto sličan duel kao i prošli put, vrlo zanimljiv sa dosta golova, te mi se opcija da oba tima postižu gol najviše sviđa u ovom susretu. Salzburg sigurno jeste favorit, jer će im glavni cilj biti da se iskupe za ovakav početak drugog dijela sezone, te zbog toga očekujem jedan otvoren meč i golove na obje strane.

U posljednjih šest sureta između ova dva tima pet puta su oba tima postigla gol. Sve u svemu idemo jako pred vikend. Sretno!

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 5.3. u 11:40 CET) 

prije 40 minute, IzudinB said:

Salzburg - LASK Linz | Oba tima daju gol (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo je polufinale Austrijskog kupa. Salzburg je ovaj drugi dio sezone započeo vrlo loše. U domaćem prvenstvu su odigrana tri kola, a oni su osvojili samo jedan bod, ispali su iz europskih natjecanja i ne smiju više dopuštati sebi takve kikseve. Trenutno se nalaze šest bodova dalje od protivnika LASK-a, koji ih je nedavno porazio sa 3-2 u prvenstvu, te će ova utakmica biti odličlna prilika da se Salzburg osveti.

Na drugoj strnai imamo LASK koji je krenuo drugi dio sezone vrlo pozitivno. Ako računamo sva natjecanja, LASk je ostvario pet pobjeda uz jedan remi, dok su izborili i prolazak u osminu finala Europske lige i nema govora o njihovoj motivaciji, koje sigurno neće nedostajati.

Iskreno, očekujem nešto sličan duel kao i prošli put, vrlo zanimljiv sa dosta golova, te mi se opcija da oba tima postižu gol najviše sviđa u ovom susretu. Salzburg sigurno jeste favorit, jer će im glavni cilj biti da se iskupe za ovakav početak drugog dijela sezone, te zbog toga očekujem jedan otvoren meč i golove na obje strane.

U posljednjih šest sureta između ova dva tima pet puta su oba tima postigla gol. Sve u svemu idemo jako pred vikend. Sretno!

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 5.3. u 11:40 CET) 

Pratim, i podizem na over 2,5 + BTTS @@ 1.83 

Nejasno mi zasto je domacin favorit u ovom slucaju kad su izgubili zadnje tri utakmice a dvije igrali nerijeseno?!

prije 1 minutu, thescaaar said:

Pratim, i podizem na over 2,5 + BTTS @@ 1.83 

Nejasno mi zasto je domacin favorit u ovom slucaju kad su izgubili zadnje tri utakmice a dvije igrali nerijeseno?!

Koeficijent na pobjedu domaćina je 2.00 u bet365 kladionici, ali s obzirom da su domaćini, mislim da su im kladionice dale prednost, međutim, igraju vrlo loše u posljednje vrijeme, zbog toga mislim da oba tima mogu postići gol, te i to da može biti više od 2.5 gola. Vidjeli smo što se dogodilo u prošlom susretu.

Granada - Athl. Bilbao | Oba tima daju gol (2.05) bet365

Polufinale kupa, uzvratni susret. S obzirom da su iz ovog natjecanja Real Madrid i Barca već ispali, Granada ili Bilbao bi mogli osvojiti kup, ako pobijede Sociedada u finalu, jer je Sociedad jučer prošao dalje. Ovo je šansa za sve ove klubove, s obzirom da su dva najveća kluba u Španjolskoj ispala.

Athl. Bilbao je ostvario minimalno vodstvo od 1-0 na domaćem terenu i većinom susreta su dominirali u prvoj utakmici. Granada mora promijeniti nešto u svom sastavu danas, jer moraju postići gol. U posljednjem susretu u La Ligi Granada je odmorila svog najboljeg strijelca Machisa, koji je ušao sa klupe u posljednjih 15 minuta susreta protiv Celte Vigo.

Bilbao će vjerujem postići još jedan gol ovdje, imaju dobar rekord protiv Granade, pobijedili su četiri od posljednje četiri međusobne utakmice, dok sada imaju i prednost od jednog gola, tako da od njih očekujem da igraju na kontranapade, jer se Granada mora otvoriti od početka susreta. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 5.3. u 13:18 CET) 

Feyenoord - NAC Breda 1 (1.36) bet365

Feyenoord je prošlog vikenda odigrao 1-1 protiv PSV-a i ovo je bila njihova prva utakmica bez pobjede nakon 10 pobjeda u nizu. Feyenoord je neporažen otkako im se trener Advocaat pridružio u klubu i trenutno su treći na tabeli u Erediviziji. Neki navijači se nadaju da će oni osvojiti ovo natjecanje, ali jednostavno su Ajax i AZ mnogo bolji timovi. Za ovu utakmicu neće biti Jorgensena i Sinistierre koji su ozlijeđeni. Haps je pod znakom sumnje, dok bi se Botteghin mogao vratiti, ali vjerojatno će biti na klupi, nakon njegovog nastupa protiv PSV-a.

NAC Breda je u prošlom kolu odigrala remi od 1-1 protiv NEC Nijmegena. Trenutno su šesti na tabeli i jednu ligu su manje od Feyenoorda. Imaju 47 bodova osvojenih do sada i 12 bodova su iza drugoplasiranog De Graafschapa. Otkako im se pridružio novi trener Hyballa, NAC Breda igra dobro. Oni su neporaženi u posljednjih pet utakmica i imaju dobre rezultate u kupu. Pobijedili su PSV-a sa 2-0 i Alkmaara sa 1-3. Jedini problem za NAC je postizanje golova u posljednje vrijeme. Protiv Almere Cityja i NEC-a su postigli samo po jedan gol.

Feyenoord je ovdje i dalje ogroman favorit i igrat će na rasprodanom stadionu večeras. Feyenoord igra dobro sa novim ternerom. NAC Breda je pobijedila PSV-a i AZ-a u kupu tako da će Feyenoord biti oprezniji dosta. Međutim, na domaćem terenu bi oni trebali ostvariti pobjedu, kvalitetniji su i očekujem da to i ostvare. Budite oprezni sa ulozima, ova NAC Breda je izbacila i PSV-a i Alkmaara iz kupa. Sretno!

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 5.3. u 13:33 CET) 

Sinoć se desilo ono čega sam se pribojavao, Dallas i Pelicansi su otišli u produžetke i moj tip under nije prošao jer je u produžecima palo 26 poena, da nije bilo produžetaka lagani under bi bio kao što sam prognozirao, unlucky :( Danas idem pokušati Valencia - Milano sa underom od 165.5 po koeficijentu 1.45 u unibetu.

Utakmica u Valenciji se igra bez publike, a utakmica izuzetno važna za obje ekipe. Borba za playoff je na vrhuncu, Valencia je na skoru 12-15, Milano na 11-16. Očekujem polu-mrtvu utakmicu bez ritma, pogotovo u prvoj četvrtini. Važnost utakmice neće dozvoliti nijednoj ekipi da se opuste u defanzivi, jaka odbrana na obje strane i lagani under. Također vrijedi pokušati i under od 40.5 po 1.82, a od igrača bih išao sa Dubljevićem over 13.5 u većini kladionica.:) Srećno. 

Granada - Bilbao / Over 8,5 kornera bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Mnogo kladionica ima marginu 9,5 dok je kod bet365 kladionice margina za jedan korner niža. Kvota jeste manja ali više volim da tip bude dobitan po manjoj kvoti nego da ne prođe po većoj kvoti, logično :D Nisam stigao ranije napisati, ne znam da li ćete stići odigrati ali ovo je zicer po meni.

Susret dvij ekipe koje su podijednakog kvaliteta i jako je tesko prognozirati bilo šta ovde pa sam se odlučio za kornere jer očekujem jesnu dosta zanimljivu utakmicu sa jako puno šuteva prema golu i mislim da nakon dvije utakmice u kojima su ostalin ispod granice od 8,5 kornera vrijeme je da prođu tu granicu koja je za ovakav meč dosta mala i mislim da ima velike čanse da ovo ode u over danas. Bilbao i Granada su ekipe koje vole da igraju fudbal i da se nadigravaju a danas će Granada morati zapeti da nadoknadi rezultat iz prve utakmice što će otvoriti dosta prostora gostima koji će sigurno čekati da iz kontranapada naprave nešto.

image.thumb.png.25eb610f9f50c081ba82cb17043073b1.png

UPLATI ODMAH - KLIK!

prije 3 sati, bjorn said:

Sinoć se desilo ono čega sam se pribojavao, Dallas i Pelicansi su otišli u produžetke i moj tip under nije prošao jer je u produžecima palo 26 poena, da nije bilo produžetaka lagani under bi bio kao što sam prognozirao, unlucky :( Danas idem pokušati Valencia - Milano sa underom od 165.5 po koeficijentu 1.45 u unibetu.

Utakmica u Valenciji se igra bez publike, a utakmica izuzetno važna za obje ekipe. Borba za playoff je na vrhuncu, Valencia je na skoru 12-15, Milano na 11-16. Očekujem polu-mrtvu utakmicu bez ritma, pogotovo u prvoj četvrtini. Važnost utakmice neće dozvoliti nijednoj ekipi da se opuste u defanzivi, jaka odbrana na obje strane i lagani under. Također vrijedi pokušati i under od 40.5 po 1.82, a od igrača bih išao sa Dubljevićem over 13.5 u većini kladionica.:) Srećno. 

Hahaha, kakva je ovo ludnica bila. :D Opet je otišlo u produžetke, i u produžetku je palo 34 poena (!), a isti broj poena je pao i u zadnjoj četvrtini za duplo više vremena. :D Milan pobijedio tricom Micova u zadnjoj sekundi. Dubljević je dao 19 poena, a prva četvrtina je također došla under kao što sam sugerisao. 

Ali eto, regularan dio utakmice je bio tako mrtav da je došao under i sa 34 poena u produžetku. Nevjerovatno. :D

prije 22 sati, mesrine said:

ostalo ovo na 4 kartona...

ako je netko gledao volio bih čuti mišljenje o tekmi i sucu, jer nisam bio u mogućnosti gledati

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use