Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 16 sati, bjorn said:

Crvena zvezda U19 - Midtjylland U19 - under 3.5 goals @1.62 unibet" rel="">unibet

Osmina finala za igrače do 19 godina. Zvezda dočekuje Midtjylland. Zvezda je ovdje po mišljenju kladionica favorit, dok sam ja mišljenja da je Midtjylland podcijenjen, iz više razloga. Možda po imenu ne zvuči tako atraktivno, ali Midtjylland je klub koji živi od omladinske škole, plus imaju nešto stariji tim. Zvezda ima dosta igrača koji imaju 17 godina, plus nisu svi igrači zdravi. Kapiten Burmaz nije trenirao zadnjih 5-6 dana, u međuvremenu su se razbolila još dva igrača, Ilić i Milikić. Prekjučer je 17-godišnje krilo Radulović (jedan od važnijih igrača) nešto ranije završio trening zbog mišića. Sve u svemu, Zvezda ima malen izbor igrača. 

Ja iskreno ne znam na osnovu čega kladionice ovdje očekuju veći broj golova, pa je koeficijent na under 3.5 ovako veliki. Zvezda je sve utakmice i u grupi imala na mali broj golova, 0-1, 1-1, 2-0, 2-1...osim poraza od Tottenhama 9-2. U 1/16 finala protiv Sherifa 0-0 nakon dva produžetka, i na penale prolaz Zvezde. Tako da, ne očekujem da će se jedna od dvije ekipe tako lako otvoriti s obzirom na važnost meča. 

Danci dobili 0-3. 

Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans - manje od 244.5 poena @1.65 unibet

Zanimljiv susret večeras u American Airlines Centru u Dallasu. Back to back utakmica za Pelicanse koji su sinoć (iznenađujuće) izgubili od Timberwolvesa 134-139. Luda utakmica sa 273 poena, kao All Star da se igrao. Pelicansi tako sebi dodatno zakomplikovali borbu za play-off poziciju, a večeras igraju protiv Dallasa koji je zadnju također izgubio protiv Bullsa u gostima 109-107. Dallas je bio bez Porzingisa, a Hardaway i Dončić su predvodili ekipu sa 26, odnosno 23 poena. 

Pelicansi jesu ekipa koja uvijek ide na veliki broj poena, ali mislim da ih Dallas može itekako usporiti, a i granica od 244 poena je stvarno velika, vjerovatno zbog toga što je Pelicansima prosjek 117 poena po meču, ali večeras je malo drugačija situacija - back to back utakmica, sigurno ima umora, a Dallas je po mom mišljenju ovdje favorit, i ne vjerujem da će ih Zion i društvo tako lako natrpati. Tako da ovdje bih samouvjereno išao sa ovim underom jer u pitanju je zaista veliki broj poena, a ni Pelicansi nisu terminatori. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Evo kolega, idemo zajedno. Odigrao sam tvoj izbor, over 1,5 gol na utakmici. Dodao sam gol Olimpije i jedinicu na Inter. Inter sam dodao da imam barem jedan pogodjen par. Idemo zajedno, nema nazad. Odigrao sam sa novcem koji sam odvojio ako nekad dodje do treceg svetskog rata, da imam da pobegnem u Juznu Ameriku, jer drugog novca nemam.
    • Mali doprinos temi je ovaj moj prijedlog iz posljednje sanse, u kojeg sam poprilicno uvjeren, za razliku od kolege iznad ali razumljivo obzirom na njegov krah ljubavi sa bavarskim fekalijama. Mislim da i nije tako tesko pogoditi kako ce igrati ove ekipe veceras. Psv bi napadao sve da je i donio prednost iz Torina, jer samo tako znaju igrati, i nista drugo ne dolazi u obzir. Doduse vjerojatno bi u tom slucaju bili malo oprezniji, a veceras nemaju sta cekati tako da ih ocekujem visoko i napadacki od prve minute, a Juve oprezniji i na kontre, pa tko koga, a ne bi me cudilo da prvo zasvjetli 0-1 Muani, iz neke kontre ili slicno, no ne bitno tko i kako zabije prvi, vjerujem da minimum 2 gola padaju pa makar oba zabio Juve a da PSV i ne docekamo, no nesto mi nije taj scenarij vjerojatan, tako da kao sto rekoh ocekujem da sijeva od samog starta, uz golove sa obje strane i potencijalno da ova utakmica bude ljepotica ovog nokaut eliminacijskog dijela lige.
    • Da ne bude samo teorije, evo kako bih odigrao realno kladjenje, kada bih imao novca, ili kada bi mi kladionice vratile novac kojim sam mislio da Bayern moze do dva gola protiv skota u sred Munchena: Drzao bih se doubla, jedinica na Inter (subota) plus gol Olimpije Borcu (sutra) sto daje ukupnu kvotu od 1,50 A onda bih na taj osnovni double, dodavao uvek po jedan par, i igrao samo triple, i to sto tripli. Na jednoj tripli bi bio sto veci handicap na Juve, na drugoj nesto u vezi golova na mecu Real vs ManCity, na trecoj bi probao taj over 1,5 gol na utakmici Psv vs Juve, na cetvrtoj prolaz Juventusa za sto manje novca, a dodao bih i golove sa meca Bundeslige izmedju Kiela i Leverkusena (weekend), a probao bih i sa duplom sansom 1X na Olimpiju, ali ne zato sto nesto znam o njima, vec samo sto bih voleo da vise ne gledamo ovaj Borac ako ne moramo.  
    • Psv vs Juventus, Liga Prvaka, najava meca Mnogo je lakse najaviti ovaj mec, nego proceniti u kom pravcu ce utakmica otici, jer ove dve ekipe nemaju nista zajednicko.  Psv, sta sve oni mogu. Psv je u stanju da dobije Liverpoola, iako je dva puta gubio na toj utakmici. U stanju su da postignu tacno 101 gol u sezoni (u svim takmicenjima) i 71 gol u holandskom prvenstvu, iako smo jos uvek u drugom mesecu. Bili su u stanju da sezonu otvore sa deset uzastopnih pobeda, i da vec nakon tri meseca budu u prednosti nad drugoplasiranim Ajaxom devet, pa deset, pa jedanaest bodova prednosti. Bili su u stanju da vec krajem desetog meseca imaju gol  razliku “u plusu 40 golova”, a u ovom trenutku im nedostaje pet gola da bi bili “u plusu 50 golova”. U stanju su da igraju najspektakularniji fudbal u Evropi trenutno, u stanju su da postignu vise golova od Liverpoola u medjusobnoj utakmici, i ukupno u sezoni. U sezoni su imali pobede nad krsevima od timova po 8:0, 7:1, 6:0, 6:1, 5:0, 5:1, 5:2 … Ali isto tako su u stanju da me sjebu u dugorocnom kladjenju na pobednika holandskog prvenstva, gde sam vec potrosio novac koji sam sebi vec proglasio dobitnim jos u desetom mesecu, a oni sve prosuli, kao prave seljacine. Psv vise nije u stanju da dobije ni Tekstilac iz Dervente, u drugom mesecu imaju skor jednu pobedu, tri neresena ishoda i poraz. U prvenstvu imaju tri uzastopna remija, gde su uvek vodili, pa ispustili prednost. (3:3 sa Nec-om, 1:1 sa Willem-om, 2:2 sa Utrechtom). Na zadnjih sedam utakmica na strani (u svim takmicenjima) su uvek primili gol, i to ne gol, vec golove, cak 14 komada. Golove im daje ko hoce i koliko hoce, Zwolle tri, Nec tri, Excelsior tri, Zvezda dva, Utrecht dva puta po dva komada, Breda dva, Juventus dva komada … Znaci, u stanju su da pobede Liverpool nakon sto su dva puta bili u zaostatku, ali i da sjebu celu sezonu, za samo pola meseca, jednom recju deluju kao seoski cirkus koji gostuje u nasem gradu.  Juventus, sta sve oni mogu Ako uplatite 100€ da ce Juventus i ManCity biti prvaci Italije i Engleske, zaradicete tacno 515.000€ a da niste uzeli lopatu u ruke. Znaci, kvote od 51,00 i 101,00 jasno govore gde su Juve i gradjani danas. Juventus je u stanju da ima sesnaest X-a, neresenih ishoda u prvenstvu. Tesko pobedjuju, ali tesko i gube, do utakmice sa Napolijem, pre desetak dana, nisu imali nijedan poraz u italijanskom prvenstvu. Nisu u stanju da dobiju Empoli, Cagliari, Parmu, Veneziju, Lecce ili Brugge, ali ne gube ni od ManCity, Intera, Milana, Rome, Leipziga ili Aston Ville. Juventus u gostima ove sezone ima skor od sest pobeda, devet neresenih ishoda i samo jedan poraz od Napolija ( gde su vodili). Sto se mene tice, najvrednije kod Juventusa je sto cak sesnaest puta nisu primili gol, jedanaest puta u sezoni su primili samo jedan gol, i samo jednom u sezoni primili vise od dva gola (4:4 sa Interom) Sta ja mislim o ove dve ekipe Mislim da veceras igraju dva potpuno razlicita sveta, i da treba do utakmice da se odlucim i izaberem koji klub cu kupiti, i postati vlasnik kluba, uvek bi to bio Juventus. Morao sam malo da kontaktiram emigraciju da cujem sta mediji u svetoj Holandiji govore o Psv-u. Uglavnom se slazemo, sve kritike idu u pravcu takticke nediscipline, prepotentnosti, anarhije i nonsalancije. Kritike su upucene igracima koji se neodgovorno odnose, nemaju autoritet na klupi i uglavnom igraju bez pritiska, pa se tako i objasnjava primljeni broj golova, i cinjenica sto su vec sto puta u sezoni bili u rezultatskom zaostatku. Znaci u dve reci, sezonu bi mogli da objasnite recima takticka nedisciplina, iako imaju tri puta jaci roster od biko koje druge holandske ekipe. Sto se tice Juventusa, ne moram nikoga nista da pitam. Nece biti prvaci Italije u narednih sto godina, a da mene pitaju, Antonio Conte na klupi bi im legao kao budali samar. Postujem im odbranu, postujem im prakticnost i relativnu disciplinu, a svidja mi se i sto tesko gube, iako i tesko pobedjuju. A najvise mi se svidja sto ce prodati onog drvosecu Vlahovica i sto su ga zakucali ekserima za klupu. Uvek moze i sa manje crnaca u rosteru, pogotovo u napadu. Sve u svemu, Juventus je tacno na onom mestu na tabeli Serie A koje i zasluzuju.  Hteo sam da kazem da bi Psv mogao da bude ono sto kaze srce, lepa igra, puno golova i spektakl, a Juventus ono sto kaze razum, daj da se prodje dalje i uzme italijanski Kup, ionako se niko nece secati za sto godina kako smo igrali. Bas kao sto se desilo prosle godine, kada je nikada gori Juve dobio Atalantu bez primljenog gola u nikad gorem Finalu jednog kupa. Predlozi za kladjenje Mislim da ovde vec ulazimo u deo nadprirodnih moci svakoga od nas da predvidjamo buducnost, odnosno da procenimo u kom pravcu ce otici utakmica. Mirise na golove, ako gledamo kako igra Psv. Ali u italijanskom prvenstvu bi holandski treneri umrli od gladi, a holandski pogled na fudbal ne bi prosao ni u italijanskim seoskim ligama. Ako mirise na golove, sta da radimo sa cinjenicom da Juventus sesnaest puta u sezoni nije primio gol. Sa druge strane, ne znamo kako Psv misli da prodje, ako ne napadne jer je napad jedino sto imaju. Gledam juce one seljake iz Atalante. Pruzi ti se prilika jednom u sto godina da prodjes dalje u Ligi Prvaka, a da jedna ekipa izmedju Reala i gradjana mora da ispadne, Bog, sreca ili sudbina ti za protivnika da belgijance, pri tome imas aktivni rezultat iz prve utakmice, plus su te pokrali u prvoj utakmici, i ti budes tolika seljacina da primis tri komada za poluvreme. Dakle, priprema utakmice - nula, glava -promaja, mentalitet -seljacki, a Juventus nikada nije bio takav klub. Dakle, ovako. Svako od nas treba najpre da vidi koliko u sebi ima talenta da predvidja buducnost i to iskoristi za procenu u kom smeru bi mogla da ode utakmica. Ako se klubovi odluce za borbu prsa u prsa, bice deset golova. Ako Psv napadne kako zna i ume, u stanju je da postigne cetiri gola. A da ne govorimo koliko prima i ko im je sve davao golove. Ali i Juventus bi bio Atalanta, a ne Juve kada u ovakvim utakmicama ne bi igrao sah umesto fudbala.  Evo i moje prognoze. Prva je live, dakle sacekati prvih deset minuta, pa tek onda divljati sa uplatama, nakon sto smo videli kako ce se otvoriti utakmica, i uopste ne stedeti za one kolege koje jos uvek imaju novca kod sebe. Drugo, veoma mi se svidja onaj predlog iz druge, amaterske, a to je neki handicap na Juve, da ih Psv nece potopiti. Trece, mislim da je izuzetno privlacna i igra ko prolazi dalje, jer su obe kvote interesantne, svaka na svoj nacin, a sve zavisi od toga da li cete kroz live prepoznati potencijal napada i poseda sa jedne strane, ili prakticnost i racionalnost plus odbrana, sa druge strane. Ipak, sada pre utakmice deluje da je lakse kroz live, a nakon prvih deset minuta, proceniti igru na golove, odnosno kladjenje na golove na utakmici. Sve to pod uslovom da ste i stanju da gledate istovremeno dve utakmice i da se pri tome kladite na dve utakmice istovremeno, jer ko je lud da ne gleda Real i gradjane.  
    • Liga prvaka, Real-City 2 Logičnog objašnjenja nemam, a dosad se pokazalo da logika i nogomet nisu uvijek u simbiozi. Računam na jednostavni zakon brojeva ,visokih brojeva,tj.da je vrijeme da Real više izgubi meč u kojem se očekuje da će ići dalje. Žao mi je samo Luke,ali ova garnitura Reala je takva da svima idu na živce,osim njihovim navijačima,pa čak i nekim njihovim navijačima. Jučer čitam kako su napravili tablicu La Lige, kao bez grešaka Vara,na kojoj je Real prvi. Oni pričaju o sudačkim greškama, nevjerojatno. Da je Var postojao od 1955. oni bi imali maksimalno 6LP i 15 La Liga. I sad im fora objašnjavati da Jude B.kod crvenog kartona nije rekao Fuck you nego Fuck off. Nije go*** nego se pas ... I koliko pametan moraš biti otac da sinu crncu daš ime Jude. Ali bitno je da mali Juda još kao dijete sanjao da će igrati u bijelom kraljevskom dresu.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use