Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Neslužbeno: Ivan Prelec ponudio ostavku?

ŠUŠKA SE ŠUŠKA...
Kako iz više izvora saznaje Regional Express trener Istre 1961 Ivan Prelec ponudio je ostavku upravi kluba. Iako ova vijest još uvijek nije službena iz istih izvora saznajemo da će ostavka najvjerojatnije biti prihvaćena. Nakon poraza od Gorice na društvenim mrežama se po prvi puta spominjala mogućnost odlaska mladog trenera koji se teško snalazio s Upravom koja ga nije podržala u sklapanju igračke križaljke a imena s kojima se baratalo ili koje je javnost spominjala bili su Sergej Jakirović, Ferdo Milin, Igor Pamić, Mirsad Omerhodžić…Još se čeka službena potvrda ili demantij ove vijesti. (REX)

Izvor: http://www.regionalexpress.hr/site/more/neslubeno-ivan-prelec-ponudio-ostavku1

Istra - Osijek 2 (1.61) bet365

S obzirom na ovu vijesti iznad, te na činjenicu da Osijeku jako trebaju bodovi iz ove utakmice, mislim da je ovo dobar koeficijent. Istra se nalazi u vrlo teškoj situaciji, na dnu su tabele zajedno sa Varaždinom. Ove sezone su ostvarili samo tri pobjede, a zajedno sa Slavenom i Interom imaju najgoru obranu u ligi.

Osijeku bodovi prijeko potrebni. Imaju samo jedan manje od Lokomotive Zagreb, te dva manje od Rijeke i oni do kraja sezone ciljaju barem jedno od ta dva mjesta, to jest, treće i četvrto, koja vode na europska natjecanja. Istri ove sezone do kraja predstoji samo velika borba za opstanak u ligi. Sretno!

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 2.3. u 17:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Juventus - Milan igrat će se pred navijačima, ali bez gostujućih

JUVENTUS je objavio u ponedjeljak kako navijačima iz regija Lombardije, Emilije Romagne i Veneta neće biti dopušten ulazak na stadion u srijedu kada će se u Torinu igrati uzvratni susret polufinala Talijanskog kupa između Juventusa i Milana.

Iz Juventusa su objavili kako su ovakvu odluku donijeli u skladu s nedjeljnom preporukom talijanske vlade koja je u cilju prevencije širenja zaraze koronavirusom zabranila organizirano kretanje navijača iz spomenute tri regije.

Sve osobe koje će doći na stadion će uz ulaznicu morati pokazati i dokument u kojemu se navodi njihovo prebivalište.

Prva polufinalna utakmica između Milana i Juventusa prije tri tjedna završila je rezultatom 1:1.

Drugi polufinalni par čine Napoli i Inter koji bi svoj uzvratni susret trebali igrati u četvrtak u Napulju.

Izvor: Index.hr

prije 8 sati, Goksim said:

JUVENTUS je objavio u ponedjeljak kako navijačima iz regija Lombardije, Emilije Romagne i Veneta neće biti dopušten ulazak na stadion u srijedu kada će se u Torinu igrati uzvratni susret polufinala Talijanskog kupa između Juventusa i Milana.

Iz Juventusa su objavili kako su ovakvu odluku donijeli u skladu s nedjeljnom preporukom talijanske vlade koja je u cilju prevencije širenja zaraze koronavirusom zabranila organizirano kretanje navijača iz spomenute tri regije.

Sve osobe koje će doći na stadion će uz ulaznicu morati pokazati i dokument u kojemu se navodi njihovo prebivalište.

Prva polufinalna utakmica između Milana i Juventusa prije tri tjedna završila je rezultatom 1:1.

Drugi polufinalni par čine Napoli i Inter koji bi svoj uzvratni susret trebali igrati u četvrtak u Napulju.

Dodao bi da milan ima suspendirane mozda najbolje igrace Hernandez i Ibrahimovic. Daleko je bio Milan bolji u prvi utakmici, Juventus je dobio smesni penal.

prije 23 sati, Goksim said:

Odlozena je i ova utakmica, ne kladite se

Crvena zvezda U19 - Midtjylland U19 - under 3.5 goals @1.62 unibet

Osmina finala za igrače do 19 godina. Zvezda dočekuje Midtjylland. Zvezda je ovdje po mišljenju kladionica favorit, dok sam ja mišljenja da je Midtjylland podcijenjen, iz više razloga. Možda po imenu ne zvuči tako atraktivno, ali Midtjylland je klub koji živi od omladinske škole, plus imaju nešto stariji tim. Zvezda ima dosta igrača koji imaju 17 godina, plus nisu svi igrači zdravi. Kapiten Burmaz nije trenirao zadnjih 5-6 dana, u međuvremenu su se razbolila još dva igrača, Ilić i Milikić. Prekjučer je 17-godišnje krilo Radulović (jedan od važnijih igrača) nešto ranije završio trening zbog mišića. Sve u svemu, Zvezda ima malen izbor igrača. 

Ja iskreno ne znam na osnovu čega kladionice ovdje očekuju veći broj golova, pa je koeficijent na under 3.5 ovako veliki. Zvezda je sve utakmice i u grupi imala na mali broj golova, 0-1, 1-1, 2-0, 2-1...osim poraza od Tottenhama 9-2. U 1/16 finala protiv Sherifa 0-0 nakon dva produžetka, i na penale prolaz Zvezde. Tako da, ne očekujem da će se jedna od dvije ekipe tako lako otvoriti s obzirom na važnost meča. 

NENAD BJELICA I MISLAV ORŠIĆ UOČI PUTOVANJA NAJAVILI NAJVEĆI HRVATSKI DERBI Dinamov trener komentirao 'cyber okršaj' koji je punio medijske stupce

Trener Dinama Nenad Bjelica obratio se medijima kratko prije polaska njegove momčadi u Split. Iskomentirao je novonastalu situaciju glede borbe na društvenim mrežama, ali je temeljni naglasak jasno, stavljen na utakmicu koja se igra u srijedu od 19 sati.

- Pobjeda, želim samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, mi želimo biti na svom maksimumu, a kada smo takvi onda imamo velike šanse svugdje uzeti tri boda, pa tako i u Splitu - kaže Bjelica, pa dodaje:

- Hajduk? Djeluju mi dobro, hrabro i ofenzivno, zabijaju dosta golova. Igor Tudor im je donio dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament, sve to njegovoj momčadi donosi pozitivnu energiju. I vidi se stabilnost koju je donio Hajduku.

Bjelici će ovo biti jubilarna 100. utakmica na klupi Dinama.

- Po svakoj računici je 100., ako netko to broji drugačije, njegova stvar. U karijeri je bilo 10-15 utakmica koje nisam vodio zbog kazni, ali ja ih sve brojim. Odgoda žalbe? Ja sam iskoristio svoje zakonske mogućnosti, baš kao i Hajduk prije dvije godine kada su žalbama odgodili kaznu o zatvaranju stadiona.

- Volio bih kada bi sve ostalo na tome s društvenih mreža, to je zasad sve simpatično. Hajduk je naš najveći rival i želimo ga pobijediti. Ja sam osobno imao dosta kazni u svojoj karijeri, ovo sutra doživljavam kao novu utakmicu u kojoj moja momčad traži pobjedu. Nema nam samo Marina i Perića, usto što su Šutalo i Gvardiol s mladom momčadi. Svi su na raspolaganju. Što se juniora tiče, želim im svu sreću u Münchenu. Bit će im teško bez Antonija Marina, ali i u Kijevu su bili bez njega pa su uspjeli proći - rekao je Bjelica.

Uoči puta javio se i Mislav Oršić.

- Derbi kao derbi, svi će željeti tu pobjedu. Idemo puni samopouzdanja po bodove. Ovo s društvenih mreža, to su medijske prepirke, nevezano uz bilo koju momčad. O Hajduku? Otkako je došao Tudor igraju jako dobro, bit će teško no nadamo se da ćemo uz našu igru doći do tri boda. Nećemo otkrivati naše tajne kako ćemo do toga doći - rekao je Oršić.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/nenad-bjelica-i-mislav-orsic-uoci-putovanja-najavili-najveci-hrvatski-derbi-dinamov-trener-komentirao-cyber-okrsaj-koji-je-punio-medijske-stupce/10044961/

Hajduk - Dinamo Zagreb 2 (2.10) bet365

U sklopu 25. kola 1. HNL će se sastatit Hajduk i Dinamo. Hajduk se u ovom trenutku nalazi na drugoj poziciji sa 45 bodova osvojenih i do kraja sezone će se boriti za mjesta koja vode u europska natjecanja. Trenutno se iza njih nalaze Rijeka i Lokomotiva Zagreb.

Na drugoj strani, Dinamo ima 14 bodova prednosti u odnosu na Splićane i već je odavno jasno da je ekipa iz Zagreba osvojila ovo prvenstvo. Hajduk Split je u prošlom kolu remizirao u gostima protiv Osijeka (0-0), dok je Dinamo Zagreb na svom terenu pobijedio Rijeku sa 4-0. Iako Dinamo Zagreb ima toliku prednost, ja ipak mislim da će oni ovdje ići na pobjedu, kao što to uvijek rade protiv jednog od najvećih rivala Dinama u ovom prvenstvu. 

Hajduk je ove sezone već igrao dva puta protiv Dinama, na domaćem terenu su slavili, dok je Dinamo pobijedio u Zagrebu. Mislim da je sada došao red da Dinamo ostvari pobjedu, te ako budu na svom nivou, mislim da će rezultat biti kao i protiv Rijeke za vikend.

Screenshot_38.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.3. u 08:43 CET) 

prije 30 minute, IzudinB said:

NENAD BJELICA I MISLAV ORŠIĆ UOČI PUTOVANJA NAJAVILI NAJVEĆI HRVATSKI DERBI Dinamov trener komentirao 'cyber okršaj' koji je punio medijske stupce

Trener Dinama Nenad Bjelica obratio se medijima kratko prije polaska njegove momčadi u Split. Iskomentirao je novonastalu situaciju glede borbe na društvenim mrežama, ali je temeljni naglasak jasno, stavljen na utakmicu koja se igra u srijedu od 19 sati.

- Pobjeda, želim samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, mi želimo biti na svom maksimumu, a kada smo takvi onda imamo velike šanse svugdje uzeti tri boda, pa tako i u Splitu - kaže Bjelica, pa dodaje:

- Hajduk? Djeluju mi dobro, hrabro i ofenzivno, zabijaju dosta golova. Igor Tudor im je donio dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament, sve to njegovoj momčadi donosi pozitivnu energiju. I vidi se stabilnost koju je donio Hajduku.

Bjelici će ovo biti jubilarna 100. utakmica na klupi Dinama.

- Po svakoj računici je 100., ako netko to broji drugačije, njegova stvar. U karijeri je bilo 10-15 utakmica koje nisam vodio zbog kazni, ali ja ih sve brojim. Odgoda žalbe? Ja sam iskoristio svoje zakonske mogućnosti, baš kao i Hajduk prije dvije godine kada su žalbama odgodili kaznu o zatvaranju stadiona.

- Volio bih kada bi sve ostalo na tome s društvenih mreža, to je zasad sve simpatično. Hajduk je naš najveći rival i želimo ga pobijediti. Ja sam osobno imao dosta kazni u svojoj karijeri, ovo sutra doživljavam kao novu utakmicu u kojoj moja momčad traži pobjedu. Nema nam samo Marina i Perića, usto što su Šutalo i Gvardiol s mladom momčadi. Svi su na raspolaganju. Što se juniora tiče, želim im svu sreću u Münchenu. Bit će im teško bez Antonija Marina, ali i u Kijevu su bili bez njega pa su uspjeli proći - rekao je Bjelica.

Uoči puta javio se i Mislav Oršić.

- Derbi kao derbi, svi će željeti tu pobjedu. Idemo puni samopouzdanja po bodove. Ovo s društvenih mreža, to su medijske prepirke, nevezano uz bilo koju momčad. O Hajduku? Otkako je došao Tudor igraju jako dobro, bit će teško no nadamo se da ćemo uz našu igru doći do tri boda. Nećemo otkrivati naše tajne kako ćemo do toga doći - rekao je Oršić.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/nenad-bjelica-i-mislav-orsic-uoci-putovanja-najavili-najveci-hrvatski-derbi-dinamov-trener-komentirao-cyber-okrsaj-koji-je-punio-medijske-stupce/10044961/

Hajduk - Dinamo Zagreb 2 (2.10) bet365 online kladionica" rel="">bet365

U sklopu 25. kola 1. HNL će se sastatit Hajduk i Dinamo. Hajduk se u ovom trenutku nalazi na drugoj poziciji sa 45 bodova osvojenih i do kraja sezone će se boriti za mjesta koja vode u europska natjecanja. Trenutno se iza njih nalaze Rijeka i Lokomotiva Zagreb.

Na drugoj strani, Dinamo ima 14 bodova prednosti u odnosu na Splićane i već je odavno jasno da je ekipa iz Zagreba osvojila ovo prvenstvo. Hajduk Split je u prošlom kolu remizirao u gostima protiv Osijeka (0-0), dok je Dinamo Zagreb na svom terenu pobijedio Rijeku sa 4-0. Iako Dinamo Zagreb ima toliku prednost, ja ipak mislim da će oni ovdje ići na pobjedu, kao što to uvijek rade protiv jednog od najvećih rivala Dinama u ovom prvenstvu. 

Hajduk je ove sezone već igrao dva puta protiv Dinama, na domaćem terenu su slavili, dok je Dinamo pobijedio u Zagrebu. Mislim da je sada došao red da Dinamo ostvari pobjedu, te ako budu na svom nivou, mislim da će rezultat biti kao i protiv Rijeke za vikend.

Screenshot_38.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.3. u 08:43 CET) 

Tudor: Bez Nene to nije to, drago mi je da će biti na klupi

Gosti u Split dolaze s ogromnih 14 bodova prednosti u odnosu na Splićane, ali Hajduk se može pohvaliti da je ove sezone u međusobnim dvobojima bolji od vjerojatnog budućeg prvaka. Hajduk je slavio na Poljudu s 1:0, a u Zagrebu je bilo 1:1.

Pred novinare na Poljudu stao je trener Hajduka Igor Tudor i najavio je derbi.

''Super je ozračje. Baš sam jučer pitao Miju kakvi smo, on je rekao - taman. Imamo još danas zadnji trening. Četiri dana između dvije utakmice, ali kako nama tako i njima. Veselimo se utakmici, volio bih da je derbi svaku nedjelju. Uvijek želim pobijediti, kada sam trener Hajduka pogotovo. S Udineseom i Karabukom manje, ali s Galatom i Hajdukom to je tako. Dinamo je igrao u Ligi prvaka protiv De Bruynea i ekipe. Napravili su fenomenalne stvari, ali da na Poljud dođu Real i Barcelona, Hajduk mora ići na pobjedu. Tako će biti i sutra'', rekao je Tudor na početku presice.  

Mnogi kažu da je Dinamo u maloj krizi nakon poraza od Rijeke u Kupu i od Osijeka u prvenstvu.

''Dinamo nije na razini kao u prvom dijelu sezonu, ali kada je derbi, razlike se smanje. Svatko će dati više nego što može, motivacija je velika.''

Na društvenim mrežama vlada prepiska između Dinama i Hajduka.

''Nisam to gledao, ne pratim medije. To je dio folklora, neka malo prepucavanja, samo da je u dobrom duhu. Teren je mjerilo svega, 11 protiv 11, idemo vidjeti tko je bolji.''

Kakav će Hajduk biti sutra?

"Mislim da moramo biti dobri. Ne volim tu riječ hajdučki, izgleda mi kao klišej, ali ima nešto u tome. Kod kuće protiv Dinama ne možeš garantirati pobjedu, ali možeš garantirati da ćeš dati sve od sebe, da ćeš ih pretrčati i s borbenošću anulirati razlike koje možda jesu. Dinamo ima nemoguću kvalitetu. Nogomet je takav da možeš izgubiti ako si dobar, ali i pobijediti ako si loš."

Dinamo je slabiji bez Olma?

''Istina, ali Dinamo je dobar i bez Olma.''

Koliko Hajduku može prednost biti trka?

''To je jednom Klopp rekao: 'Volim da mi ekipa pretrči 115 kilometara umjesto 105.' Ja bih volio da pretrčimo deset kilometara manje, a da pobijedimo 1:0. Ali naslonit ćemo se na Kloppovu izjavu. Ima segment kvalitete, taktičkog dijela, prekide...Puno je faktora, ali taj segment je oduvijek, otkad ja treniram bitan, a on dolazi iz načina treniranja tijekom tjedna.''

Koji vam je do sada bio najdraži derbi?

''U igračkom dijelu kada je trener bio Luka Bonačić, zabio je Jurica Vučko za 1:0. Prekrasni dani, nostalgični. U trenerskom dijelu kada smo pobijedili 2:0 golovima Pašalića, neka se tako ponovi sutra.''

Koji će biti vaši savjeti mlađim igračima?

''Dva, tri, četiri momka koja dolaze osim kvalitete imaju i dobar personality, što je nužno kada igraju za ovakav klub. Savjet je da budu kakvi jesu."

Dinamo stiže na Poljud nakon pobjede protiv Rijeke...

''Pogledao sam sve njihove utakmice. Meni je drago da je i Neno sutra na klupi. O njemu imam super mišljenje, kao treneru i kao osobi. Neka je derbi s njim, veselim se tome.''

S koliko biste bodova bili zadovoljni iz dvoboja s Dinamom i Rijekom?
''Sa šest.''

Je li derbi Hajduka i Dinama kao ogled Fenerbahčea i Galatasaraya?

''U Turskoj je vatreno kao i ovdje. Svako podneblje ima svoje. Ti kada si iz ovoga grada, to se ne može usporediti s ničim. Vodio sam PAOK protiv Olympiakosa, ali ovo je za mene najjače.''

Hajduk je u prošlosti protiv Dinama na Poljudu često gubio u posljednjim minutama.

''Utakmice se mogu odlučiti u prvom ili zadnjem dijelu. To je nogomet, na taj detalj ne možete se posebno pripremiti.''

Pobjeda protiv Dinama bi puno značila prema drugom mjestu i Ligi prvaka nakon 25 godina.

''Prošlost je bila velika. Naš je cilj ovaj klub pokušati vratiti tamo. Jedini način je biti fokusiran na sadašnjost i ići korak po korak.''

Kakav je zdravstveni bilten?

''Dolček ima problema, ostali su svi tu.''

Kakav je vaš osjećaj?

''Super, uvijek bih volio derbije. Utakmica je to koja se priprema kao i svaka druga. Neka bude fešta, ali to je nogometna utakmica, treba uživati.''

Može li Hajduk dobiti Dinamo?
''Naravno da možemo.''

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/tudor-bez-nene-to-nije-to-drago-mi-je-da-ce-biti-na-klupi/2161719.aspx

Oprezno sa derbijem, svaka tri znaka su vrlo realna i moguća, Dinamo je barem za klasu, dvije jači od Hajduka ali Hajduku je ova utakmica puno bitnija jer su u borbi sa Rijekom za drugo mjesto a Dinamo je gotovo pa siguran, Dinamo ima nekih problema i sa ozljedama dok je Hajduk kompletan. Očekuje se oko 25 tisuća navijača. Kartoni su za mene dosta realna opcija bez obzira što sudi najveći škrtac uz Pejina, Ivan Bebek.

Frankfurt - Werder 1 (1.70) bet365

U sklopu četvrtfinala kupa njemačke igraju Frankfurt i Werder. Ovo je utakmica koja se odgodila zbog obaveza Frankfurta u Europskoj ligi. Po meni je ovdje najlogičnije igrati na pobjedu domaćina, s obzirom da im je ova pobjeda potrebna kako bi nastavili dalje u kupu, koji bi im donio igranje na europskim natjecanjima.

Werder je zaista u teškoj situaciji ove sezone i zaista se ne sjećam kada su bili u ovako lošoj situaciji. Znali su imati zaista lošu seriju rezultata, ali su znali ostvariti i niz pobjeda te prevazići situaciju opstanka, ali sada je to mnogo teško, jer se još nekoliko timova pored Werder, bori za opstanak u ligi.

Međutim, ovo nije liga, ali sam ovo spomenuo, jer je vrlo bitna činjenica. Siguran sam da se Werder ovdje neće mnogo trošiti, potrebni su im svježi igrači za utakmicu u Bundesligi. Sljedeća utakmica im je protiv Herthe u gostima i mislim da će im ta utakmica biti glavna misao u ovom trenutku. Njima ovaj kup ne treba, ne treba im ni nogomet u europi, pogotovo ako ispadnu iz lige.

Frankfurt je što se toga tiče siguran, međutim, značilo bi im dosta da osvoje ovaj kup jer bi ih odveo u europu, što i ciljaju ove sezone, nakon nešto lošije sezone u kojoj su prodali nekoliko dobrih igrača. Otom potom, vjerujem da će Frankfurt ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 4.3. u 11:43 CET) 

prije 1 sat, zviz said:

Oprezno sa derbijem, svaka tri znaka su vrlo realna i moguća, Dinamo je barem za klasu, dvije jači od Hajduka ali Hajduku je ova utakmica puno bitnija jer su u borbi sa Rijekom za drugo mjesto a Dinamo je gotovo pa siguran, Dinamo ima nekih problema i sa ozljedama dok je Hajduk kompletan. Očekuje se oko 25 tisuća navijača. Kartoni su za mene dosta realna opcija bez obzira što sudi najveći škrtac uz Pejina, Ivan Bebek" rel="">Ivan Bebek.

Slažem se za kartone iako mislim da je oklada na Dinamo najbolji izbor. Koeficijent mi ima value, smatram da ne bi trebao biti veći od 1,60-1,70. Gledao sam Hajduk sa Osijekom te sam u live temi i sugerirao okladu na under golova. Utakmica je završila 0:0 a igra je bila poprilično loša sa obje strane.

Dinamo me razočarao sa Rijekom jer su se dobar dio utakmice branili ali su uvjerljivo slavili i definitivno su daleko kvalitetniji od Hajduka. Zadnjih godina smo vidjeli velik broj slavlja modrih na Poljudu u utakmicama koje im rezultatski nisu bile bitne a mislim da će tako biti i danas. 

Ono što mi se najviše sviđa jest da Dinamo pobjeđuje barem jedno poluvrijeme za što bet365 daje lijepih 1,61. Čak ako kojim čudom i budu gubili u prvom poluvremenu sa ovom okladom imamo popravnu šansu jer drugo poluvrijeme uz ovaj tip oklade uvijek starta sa 0:0. 

Danas navijački na Hajduka ?

Nogomet: Hajduk - Dinamo 1 (3,70) 1X (1,75) (Germania): Najveća utakmica Hrvatskog sporta ,iako se kladionica ne igra navijački danas uzimam 1 i pobjedu Hajduka ,dok čak i oklada na 1X nije loša ,ali svi znamo što nama Splićanima ili općenito i ostalima u Hrvatskoj znači Hajduk zato čista 1. Hajduk ove sezone lovi to drugo mjesto gdje se i sada nalaze. Hajduk je odigrao 24 utakmice ,ima 13 pobjeda ,6 remija i 5 poraza i nalaze se kao što smo rekli na drugome mjestu i imaju 45 bodova ,14 bodova manje od Dinama. Hajduk u zadnjih 5 utakmica upisao 3 pobjede po remi i poraz. Kao domaćin ove sezone Hajduk odličan 11 pobjeda ,bez remija i samo jedan poraz. Hajdukova boljka ove sezone su gostovanja gdje stoji glavni razlog ovolikog zaostatka za Dinamom. Kod Hajduka je danas upitan samo Dolček ,no on je kod Tudora većinom bio na klupi i kao zamjena ulazio u igru pred kraj utakmice. Što se tiče derbija igranih u Splitu, tu je Hajduk u prednosti, jer je od 44 utakmice dobio 19, Dinamo je na Poljudu slavio 11 puta, a u 14 navrata bilo je neriješeno. Dinamo ove sezone već standardno pobjegao konkurenciji i gotovo sigurno će postati prvak bez obzira kako ova utakmica večeras završila. Dinamo je trenutno 1. na ljestvici ,u 24 odigrane utakmice imaju 19 pobjeda ,2 remija i 3 poraza. U zadnjih 5 utakmica skupili su 4 pobjede i taj jedan poraz od Osijeka. Kao gosti ove sezone imaju 7 pobjeda ,remi i 3 poraza. Pročitao samo gore u postovima da Dinamo fale neki igrači što nije istina ,fali im stoper Perić koji je završio sezonu ,mladi Marin i mislim da će Gvardiol igrati za juniore. Od sviju navedenih najvažniji izostanak je Perić. Dodajmo još da će i treneri imati slavljeničke utakmice. Ova utakmica bit će jubilarna i za Tudora i za Bjelicu. Za Hajdukova trenera ovo je 200. utakmica u trenerskoj karijeri, ima 89 pobjeda i 62 poraza. Bjelica će 100. put voditi Dinamo, ostvario je 71 pobjedu i 13 poraza. Posljednji derbi igran u Splitu završio je pobjedom Hajduka 1 - 0 ,dok je zadnji u Maksimiru završio 1 - 1.  Derbi ko derbi ,nadam se jednom dobroj i zanimljivoj utakmici ,jedina šteta je što je srijeda ,ali prebrodit će se i to. Mislim da je ovdje Hajduku dosta važnija utakmica nego Dinamu ,oni su svakako prvi bez obzira na ishod večeras ,a Hajduk lovi Ligu prvaka i drugo mjesto. Dinamu nije lako igrati na Poljudu kao što nije nikome i mogu slobodno reći da su oni nešto lošiji nego u prvome dijelu sezone ,dok dolaskom Tudora Hajduk zasigurno igra dinamičnije ,što je najvažnije trkački su dosta moćniji nego kod Burića ,a važnost utakmice za Hajduk je veća nego kod Dinama i nadam se da će Tudor uspjeti morivirati Hajdukove igrače i odvesti ih do pobjede. 

prije 2 sati, zviz said:

Oprezno sa derbijem, svaka tri znaka su vrlo realna i moguća, Dinamo je barem za klasu, dvije jači od Hajduka ali Hajduku je ova utakmica puno bitnija jer su u borbi sa Rijekom za drugo mjesto a Dinamo je gotovo pa siguran, Dinamo ima nekih problema i sa ozljedama dok je Hajduk kompletan. Očekuje se oko 25 tisuća navijača. Kartoni su za mene dosta realna opcija bez obzira što sudi najveći škrtac uz Pejina, Ivan Bebek" rel="">Ivan Bebek.

Kojom logikom su kartoni realnij ako mislis da dinamimu nije potrebno...i ako ti je sudac skrt, onds je logican under

Lyon - PSG 2 (1.60) bet365

Lyon će ugostiti još jedno polufinale protiv jakog protivnika. Prošle godine Lyon je izgubio u polufinalu od Rennesa, a zatim je PSG izgubio u finalu od istog Rennesa. U prethodnoj posjeti ovom stadionu, PSG je pretrpio poraz od 2-1 protiv Lyona, tako da možemo očekivati nešto kao osvetu od strane gostiju. Lyon je iznenadio Juventusa također u prethodnoj utakmici u Ligi prvaka na svom terenu. Iako je to bila minimalna pobjeda od 1-0, to je otvorilo mali prozor u Ligi prvaka za prolazak dalje, međutim, Lyon je ostvario samo tri pobjede u posljednjih sedam utakmica.

U međuvremenu, PSG dolazi u ovaj susret nakon pobjede od 4-0 protiv Dijona na domaćem terenu u Ligue 1. Oni su također izgubili samo jednom u posljednjih deset utakmica i to je bilo protiv Dortmunda u Ligi prvaka. U toj utakmici je Dortmund pobijedio sa 2-1.

Za ovaj susret nisam siguran da li će Neymar igrati, međutim, siguran sam da neće biti Choupo-Motinga, Dagbe, Herrere i Silve. Za Lyon nema Depaya, Reine-Adelaidea i Soleta. Mislim da sa Edinson Cavanijem i Mbappeom, Tuchel ima nešto oko čega može biti pozitivan u svom sastavu. Očekujem pobjedu PSG-a u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_40.jpg

(Koeficijenti 4.3. u 14:25 CET) 

Salzburg U19 - Derby U19 | Više od 3.5 (1.75) bet365

UEFA Liga prvaka za mlade - osmina finala. Očekujem golove, a mislim da to ne bi trebao biti problem u ovom susretu. Mlada momčad Salzburga je pokazala izvanredan ofanzivni nogomet u grupnoj fazi, gdje su postizali golove sa lakoćom, ali njihova obrana je definitivno nešto na čemu moraju poraditi. U prethodnom kolu, protiv Porta su remizirali sa 1-1, ali je trebalo biti više golova u tom susretu. Porto je jedna čvrsta ekipa i težak protivnik.

Protiv Derbjya će vjerujem biti lakše kreirati šanse za postizanje gola, jer je Derby sličan Salzburgu. Vole igrati napadački stil nogometa, solidni su i u tranziciji iz obrane u napad, dok znaju biti i opasni iz kontranapada. Svidjeli su mi se protiv Dortmunda i mislim da će igrati sa istim stilom. Oni mogu napraviti probleme Austrijancima, međutim, vjerujem da neće uspjeti zadržati svoju mrežu netakntuom. S obzirom na karakteristike oba kluba, njihovih napadačkih sposobnosti i manje efikasnom obranom, mislim da bi ovdje trebali vidjeti golove. Sretno!

Screenshot_41.jpg

(Koeficijenti 4.3. u 14:55 CET) 

Pozz ljudi...

Sta da kazem.... necu rec da nece danas  moj Hajduk izgubit ali u najmanje 50% dajem da necemo izgubit danas.... poljud ljepo  popunjen ocekujem 25K ljudi... pobjedili smo dinamo ove godine vec 1 0... istina dinamo kvalitetnija ekipa... ali danas mislim da nece slavit... hajduk igra bolje... ima jos tu za radit puno al sve jedno ide se po pravome putu... najbolja publika na svitu danas ce nosit nas Hajduk i mislim da su sanse za pobjedu dobre .... i moje mislenje je da je danas hajduk blize pobjedi nego dinamo... ne kazem da cemo pobjedit nego samo kazem da kvaliteta dinama danas gubi sjaj u paklu poljuda:).... stretno svima ... a naravno mom Hajduku.... ajmo samo Hajducki....

prije 1 sat, CharliHR said:

Borac Banja Luka- Zeljezničar Sarajevo 2- 2.95

Malo me iznenađuje da je borac veci favorit u ovoj utakmici je da ne igraju loše u ligi ali željo je na drugom mjestu u ligi po meni kvalitetnija momcad ipak. Možda zna netko više o ovoj utakmici jel se isplati rizik igrat na Želju

Željo jeste kvalitetniji ali po mom mišljenju ni Borac ne zaostaje previše, sklopili su respektabilan tim za bh. uslove. Ove zime doveli su Zakarića koji je dobro poznat svima koji prate ovdašnji fudbal, svojevremeno ga je kao veliku nadu uzeo Dinamo, a odigrao je 36 utakmica za Partizan prošle i pretprošle godine. Kapiten i najbolji igrač je Stojan Vranješ, bivši igrač Legije, Volkov i Jovanović (ex Partizan), Mirić i Vujaklija (ex Zvezda), ima tu još nekoliko dobrih igrača.

Jesenas je Željo ubjedljivo poražen u Banjaluci (3:0), ovo im nikad nije bilo lako gostovanje, čak ni kada je Borac imao dosta lošiji tim. Borac je pružio blijedu partiju za vikend protiv Sarajeva pred prepunim stadionom, ova utakmica im je prilika da se na neki način iskupe za taj poraz pred svojim navijačima, slažem se da kladionice favorizuju Borac više nego što bi trebalo, ali ja bih ovdje radije išao sa under 2.5 (@1.61 bet365), jer rijetko kad je bilo mnogo golova u njihovim međusobnim okršajima, posebno u Banjaluci, osim u posljednjoj utakmici, kada je Borac dao dva gola u samoj završnici. Dosta novca je uloženo u Borac ove sezone, tako da se u najmanju ruku očekuje plasman u kvalifikacije za Ligu Europe.

Teren će sigurno biti teži za igru zbog kiše koja je padala od sinoć do danas oko podne, igra se samo jedna utakmica u četvrtfinalu a ulog nije mali i mislim da će i jedni i drugi biti nešto oprezniji, jer nema prilike za "popravni".

prije 2 sati, CharliHR said:

Borac Banja Luka- Zeljezničar Sarajevo 2- 2.95

Malo me iznenađuje da je borac veci favorit u ovoj utakmici je da ne igraju loše u ligi ali željo je na drugom mjestu u ligi po meni kvalitetnija momcad ipak. Možda zna netko više o ovoj utakmici jel se isplati rizik igrat na Želju

Nisam stigao ranije odgovoriti,ali Zeljo je otisao u  Banja Luku bez Lendrica,a kako su otisli Zec i Krpic, Zeljo je ostao bez pravog napadaca.Obzirom koliko je Borac kod kuce tvrd i da im Kup vise znaci nego Zelji,jasno je zasto su favoriti u ovom mecu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use