Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 sati, bjorn said:

Jučer imao Montpellier i Szeged protiv Barçe +5.5, došla oba bez problema, nažalost nisam stigao postaviti tipove na forumu. Idemo danas pokušati sa PPD Zagreb +4.5 prvo poluvrijeme protiv PSG @1.64 unibet" rel="">unibet

Danas je utakmica 'biti ili ne biti' za PPD, za osminu finala Lige prvaka treba im prava senzacija, pobjeda protiv PSG-a, ekipe sastavljene od superzvijezda poput Hansena, Sagosena i Karabatića. PSG je već osigurao polufinale kao drugoplasirani u skupini, a Zagrebu treba pobjeda kako bi sa 7 bodova preskočili Celje koje je zadnje kolo već odigralo. Rukomet je čudan sport (u najmanju ruku), pobjeda PPD protiv PSG-a bi bila luda senzacija, ali nikada ne isključiti takvu mogućnost, u rukometu se dešavala slična iznenađenja bezbroj puta, mnogo češće nego u ostalim sportovima. Parisu je ova utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja, pitanje je kako će uopšte ući u susret, koliko su motivisani i koliko im se uopšte igra. Mislim da su šanse skoro pa nikakve da vidimo vodstvo od 5 razlike za PSG već na poluvremenu. :)

Ja sam uzeo nešto sigurniju opciju s obzirom da imam još dva para na tom listiću, a mislim i da je +4.5 poprilično siguran. Keoficijent na PPD pada. 

9L2T0JG.png

Prošlo :)

On 29. 02. 2020. at 20:13, crash1 said:

Real - Barca // Under 2,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,20

Ako uzmemo u obzir formu ali i kvalitet ove dvije ekipe, ovo bi mogao biti možda najslabiji i najneatraktivniji El Clasico u zandjih nekoliko godina. Samim odlaskom Ronalda iz Reala ove utakmice su izgubile tu neku draž koje su imale zadnjih godina zbog rivalstva Messija sa Portugalcem. Možda ćete reći kako je samo popularnost El Clasica opala odlaskom Ronalda, ali morate također priznati, ne vezano za Portugalca da je kvalitet Reala i Barcelone na najnižem nivou u zadnjih desetak godina.

To najbolje potvrđuju i rezultati iz ove sezone, a posebno rezultati prvih mečeva osmine finala Lige prvaka. Po meni value na ovom meču imaju golovi, ali do granice od 2,5.

S obzirom na važnost ovog meča, ali i na lošu napadačku formu jednih i drugih, vrlo je izvjesno da se ponovi rezultat iz prvog meča El Clasica. Koliko je kvalitet ovog derbija opao, najbolje nam govori podatak da je na zadnja dva El Clasica postignut samo jedan pogodak.

image.thumb.png.3416ad432d765ef4d3d37519d5de006b.png

Win

prije 13 sati, crash1 said:

Cagliari - Roma / Pobjeda Rome u bilo kojem poluvrmenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,57

Cagliari je od najvećeg iznenađenja u ligi došao do kante za nabijanje. Ekipa ne zna z apobjedu još od početka decembra, u nizu bez pobjede su 10 utakmica a od toga su izgubili 7 mečeva. Jednostavno, veliki pad u formi i čini se da je nisu pravilno tempirali što je najveća greška trenera ali i igrača koji su do decembra izgarali na terenu i jednostavno pregorili. Roma voli igrati protiv Cagliaria, na njihovo stadionu punih 8 godina nisu poraženi i mislim da Roma uzima ovo danas, s obzirom da još uvijek imaju lijepe šanse da se izbore za četvrtu poziciju ali si jednostavno ne smiju priuštiti da gube mečeve kao što je ovaj. Kvota je odlična ali ja uzimam pobjedu u bilo kojem poluvrmenu jer sa Romom je uvijek kritično, često odigraju jedna dio meča dobro, a drugi katastrofalno.

Leece - Atalanta / Pobjeda Atalante bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,33

Drugi meč, Leece - Atalanta. Ekipa iz Bergama se bori sa Romom za četvrto mjesto a igraju protiv ekipe koja će po mom mišljenju da se vrati u niži rang. Zaista jedna vrlo loša ekipa, neka vas ne zavaraju pobjede na zadnja dva domaća meča. Slavili su protiv SPALA koji je u rangu tu negdje sa njima i protiv Torina koji je zandjih mjeseci postao kanta za najbijanje i kojem je Atalanta uvalila sedam komada. Atalanta je jedna od najboljih gostujućih ekipa u ligi, igraju odlično, to su pokazali i u LP gdje su demolirali Valenciu i bila bi šteta da ih i iduće godine ne gledamo u LP a za to će im biti potrebno da slave u ovakvim mečevima. Čista dvojka na Atalantu, mnogo im više vjerujem nego ekipi Rome.

image.png.b2e8395b6636d64c75a4ae8f7ffd5fb5.png

Win

prije 13 sati, crash1 said:

Čelik - Radnik / Prvo poluvrijeme X; rezultat meča neriješeno; X-X; Under 2,5 golova - bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska 

Ovdje izaberite šta vam odgovara. Ja mislim da bi sva četiri prijedloga mogla doći. Prognoziram rezultat 0:0 ili 1:1. Susret dvije najdefanzivnije ekipe u ligi, u ligi u kojoj se ionako igra krš i negledljiv nogomet, važno je da se ne primi gol a u napadu šta bude. Pogotovo kada je riječ o ovako najlošijim ekipama u takmičenju. Mislim da su opet bookmakeri promašili kvote, baš kao i juče kada sam predložio par iz slovenske lige, koji je prošao bez većih problema a kvota je bila ogromna.

Dakle, ova liga je poznata po tvrdom fudbalu sa malo golova i defanzivnom i agresivnom igrom a upravo jedne od defenzivnijoj ekipa lige su Čelik i Radnik te vjerujem da su jako dobre šanse da se meč završi bez golova. Na pet njihovih posljednjih mečeva čak dva su završena sa 0:0 . Čelik se nalazi u velikoj krizi i svaki bod do kraja sezone je jako bitan za njih budući da im gori pod nogama jer se uz lošu igru nalaze u opasnoj zoni i čisto sumnjam da će se i ove godine izvući. Možda da probamo i tačan rezultat 0:0 po kvoti od 7,50!

UNDER.thumb.png.f0b880d29e1c796d1c73d3af6b1da551.png

X.thumb.png.06e31b2cec33142fe810231457cecfe6.png

1Px.thumb.png.c0e21cf43e41b5072b20d212459fed4c.png

XX.thumb.png.6787a6b39a255be9615a30f93e6c0b0a.png

7.thumb.png.4a50a9444eb502c638e2fef54fce7590.png

Zemaljske kladionice na ovaj par traže minimalno tri para, što je apsurd. Dakle kod naših domaćih kladionica ovo ne možete siglirati i samim time prijedlog gubi smisao. Otovrite račun kod bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska kladionice i riješite problem.

Druga stvar su mnogo niže kvote, jer naše kladionice imaju specijalne bookmakere za naše lige i mnogo su više upućeni u dešavanja nego online kladionice.

2/4 :D

prije 12 sati, crash1 said:

RB Leipzig - Leverkusen / Prvo poluvrijeme X2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,72

Pokazao je Leipzig da je već sada izrastao u vrhunsku ekipu koja se može ravnopravno nositi sa protivnicima i u Ligi prvaka. Pokazali su to protiv Tottenhama u Londonu su slavili sa 1:0 da bi par dana nakon toga na još jednom teškom gostovanju razmontirali Schalke sa 5:0. Ovo je vikend gdje favoriti kiksaju, to smo vidjeli joče, ne kažem da će Leipzig izgubiti ali trebali bi se anmučiti sa Leverkusenom koji je u februaru odigrao 6 utakmica, upisao isto toliko pobjeda i pri tome postigao 19 pogodaka.

Leipzig je vjerujem izmoren, a evidentno je da su više motivisaniji kada igraju u gostima, jer ovo je jedna mlada ekipa koja još uvijek nije mentalno zrela tako da se vrlo lako može desiti da podbace pred vojom publikom

Mislim da opklada prema kojoj će biti X2 na poluvrmenu po kvoti 1,72 ima vrijednost za odigrati. Strašno visoka kvota a ako več bookmakeri ne vjeruju u pobjedu Apotekara, onda ćemo odigrati samo poluvrijeme a kraj meča nas ne zanima. :)

lever.thumb.png.53a60f58c92268c676450fc82df77e39.png

Win..

Kakav dan ljudi moji ??

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use