Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.jpg

Serie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.jpg

Bundesliga.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.jpg

Ligue 1.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.2. u 18:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Premier liga

Everton - Manchester Utd (15:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.21)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.85
1bgZTiL.png

Tottenham - Wolves (15:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.36)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.63
wP16YDg.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Sevilla - Osasuna  (12:00) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (4.64)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 2.92
lWFwDyN.png

Ath. Bilbao - Villarreal (14:00) bet365
Sudac: David Medie Jimenez (5.83)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.04
j7DrP9k.png

Espanyol - Atl. Madrid (16:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.69)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 2.36
NmqpZaJ.png

Mallorca - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Mario Melero Lopez (5.85)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 3.40
2JGxhMd.png

Real Madrid - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (6.23)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.28
uMuAshM.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

AC Milan - Genoa (12:30) bet365
Sudac: Daniele Doveri (4.90)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 3.17
A75RAm9.png

Lecce - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Davide Massa (6.30)
Prosjek ekipe 1: 2.91
Prosjek ekipe 2: 2.13
dOMpvp6.png

Parma - SPAL (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (5.56)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 3.04
AkmAft4.png

Sassuolo - Brescia (15:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (5.22)
Prosjek ekipe 1: 2.65
Prosjek ekipe 2: 2.46
9CjMPo3.png

Cagliari - AS Roma (18:00) bet365
Sudac:  Marco Di Bello (3.56)
Prosjek ekipe 1: 2.78
Prosjek ekipe 2: 2.88
VxRV5Ku.png

Juventus - Inter (20:45) bet365
Sudac: Marco Guida (6.55)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 2.57
a2OEroi.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Union Berlin - Wolfsburg (13 :30) bet365
Sudac: Bastian Dankert (3.89)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.70
dY0dgFn.png

RB Leipzig - B. Leverkusen (15:30) bet365
Sudac: Felix Zwayer (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.43    
Prosjek ekipe 2: 1.61
3E4K2Gp.png

W. Bremen - E. Frankfurt (18:00) bet365
Sudac: Patrick Ittrich (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.17    
Prosjek ekipe 2: 1.91
06t7NUn.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Francuska liga

Nantes - Lille (15:00) bet365
Sudac: Willy Delajod (4.11)
Prosjek ekipe 1: 1.61
Prosjek ekipe 2: 1.83

Bordeaux - Nice (17:00) bet365
Sudac: Benoît Millot (6.17)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 2.06

Lyon - St. Etienne (21:00) bet365
Sudac: Frank Schneider (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 1.94

(Koeficijenti 28.2. u 13:30 CET) 

Mnogi nogometni zaljubljenici će u nedjelju navečer biti u velikom problemu budući da se i El Clasico i utakmica Juventusa i Intera igraju u gotovo isto vrijeme. Paralelno ćemo tako imati dvije utakmice direktnih kandidata za naslove u La Ligi i Serije A. Ako će nekome pomoći, bet365 če prenositi obje utakmice za svoje korisnike potpuno besplatno. 

BET365 LIVE STREAM

On 28. 02. 2020. at 13:31, IzudinB said:

Real Madrid - Barcelona (21:00) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz">Antonio Miguel Mateu Lahoz (6.23)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.28
uMuAshM.png

Real je porazom doma od Cityja vjerojatno i ispao iz Lige Prvaka. Pokušat će popraviti situaciju u uvratu ali realno teško da će to moći i napraviti. Tako im ostaje samo La Liga za spas sezone a osobno mislim da će Barcelona sa Messijem osvojiti naslov. Očekujem pad Barcelone kad Messi ode, isto kao što se Realu desilo nakon Ronalda. Ciklusi. 

Zadnji El Clasico bio je možda i najgori koji sam ikad gledao. Ako se dobro sjećam podatka, zadnjih 10ak godina nismo bili vidjeli El Clasico koji je završio 0:0 i uvjeren sam da se to ovog puta neće ponoviti. Obje momčadi će imati svoje prilike i samo je pitanje tko će biti spretniji i sretniji. Mislim da ću preskočiti tipovanje na pobjednika, barem ne prije početka utakmice. preporučujem i drugima da se suzdrže od tipovanja na 1X2 pa isto odigraju na liveu kod bet365 (običnu budu fantastične razrade za live klađenje za El Clasico) kada se vidi kako tko stoji na terenu. 

Lahoz je nepredvid sudac koji zna utakmice zarvšiti sa 10ak kartona ali koji i zna završiti prvo poluvriejme bez kartona. Nekonzistentan je sa kriterijem međutim ima tendenciju pokazivanja većeg broja kartona a zadnje utakmice koje je sudio i koje sam sve po redu preskočio je konstantno išao u over. Iskusan je sudac i bez dileme jedan od najboljih sudaca La Lige i očekuje ga zahtjevan posao. 

Sugeriram over kartona na granicama 5,5 i 6,5 kod bet365 . Ovo se može složiti na betbuilderu i ovo pišem ranije jer vjerujem da će koeficijenti znatno pasti do početka utakmice. 

2020-02-29-21-41-29-bet365-Online-Sports

2020-03-01-10-35-36-bet365-Online-Sports

2020-03-01-10-35-30-bet365-Online-Sports

Juventus - Inter (20:45) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Marco Guida">Marco Guida (6.55)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 2.57
a2OEroi.png

Juve je glavni kandidat za naslov Serie A međutim nemaju puno prava na grešku koju vrebaju i Inter i Lazio. Dugo Juve nije bio u ovoj situaciji da ima ozbiljne konkurente za titulu. Problem Juventusa je vezni red koji nije na nivou renomea momčadi. Imaju dobru obranu te uz Ronalda i Dybalu te Higuaina najbolji napad lige. Ipak, ne izgledaju tako uvjerljivo vođeni Sarrijem kojeg mnogi navijači ne favoriziraju previše. 

U srijedu je Juventus izgubio od Lyona u osmini finala Lige Prvaka i tako si znatno zakomplicirao situaciju za uzvratnu utakmicu gdje će morati slaviti sa 2:0 da bi išli dalje. Primanje gola u toj utakmici neće im biti opcija jer bi onda trebali slaviti sa dva gola razlike. 

Juventus u Serie A upisuje pobjede u utakmicama koje mora slaviti ali pobjeđuje juventusovski odnosno dosta se muče i sve su to mršave ali rutinske pobjede. Reći će mnogi tako se osvaja i naslov međutim činjenica je da Juventus izgleda lošije nego prijašnjih sezona. Opet i takav vjerujem da još ove sezone uzima titulu. 

Inter si je znatno smanjio šanse za naslov porazom od Lazija u utakmici koju nisu smjeli izgubiti. Imaju 6 bodova manje od Juventusa a 5 manje od Lazija i današnji poraz značio bi i definitivno ispadanje iz utrke za naslov. Pobjeda bi pak zakomplicirala sve. 

U četvrtak su igrali Europsku ligu koja im sigurno, uz ovu utakmicu, nije bila previše u fokusu. 

Jasno je da nas čeka utakmica od ogromne važnosti gdje bi veću prednosti ipak dao Juventusu. Budući da je granica za kartone poprilično niska ako uzmemo u obzir suparnike, te suda koji da sam ga sam birao ne bi mogao biti bolji za ovu utakmicu moj odabir je i ovdje više kartona na granicama 4,5 i 5,5.

Guida je odličan sudac sa, već godinama, konstatno jednim od najvećih prosjeka kartona po utakmici u Serije A. 

OTKAZANO

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Upravo je objavljeno da je utakmica Juventus - Inter odgođena zbog opasnosti od koronavirusa. Odgođeni su još i:

• Milan - Genoa
  • Parma - SPAL
  • Sassuolo - Brescia

Serie A ipak odgodila derbi Intera i Juvea. Razlog je novac

SERIE A ipak je odgodila pet utakmica koje su se ovaj vikend trebale igrati bez gledatelja zbog epidemije koronavirusa.

Juventus-Inter, Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-SPAL i Sassuolo-Brescia su susreti koji su se trebali igrati bez gledatelja, no liga ih je ipak odlučila odgoditi za 13. svibnja. Tada se trebalo igrati finale kupa, no ono je prebačeno tjedan dana kasnije, na 20. svibnja.

Razlog je jednostavan - novac. Koronavirus se širi i dobro je što se želi zaštititi ljude, no klubovi ne žele izgubiti značajan profit u velikim utakmicama kao što je Derby d’Italia Intera i Juventusa koji se trebao igrati sutra.

Juve je domaćin u toj utakmici, a susret ima dodatni značaj zbog borbe za naslov prvaka. Naime, Inter ima šest bodova manje od Bianconerra i eventualnom pobjedom bi dodatno zakomplicirao borbu za Scudetto. 

Stara dama zato očekuje da bi prihodi s te utakmice iznosili oko pet milijuna eura.

Izvor: Index.hr

Everton - Manchester Utd (15:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Chris Kavanagh" rel="">Chris Kavanagh (3.21)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.85
1bgZTiL.png

Obično bi pomislili da će ulazeći u ožujak na 11-oj poziciji na tabeli Premier lige značiti da neke europske ambicije više nisu briga za takve klubove. To još nije slučaj ove sezone, a Carlo Ancelotti pozvat će svoje igrače da završe snažno ovu sezonu kako bi dokazali da pripadaju na Goodison Parku u sezoni 2020/21, te da se barem zalažu za mjesta za Europsku ligu.

Oni se nalaze na 11-oj poziciji na tabeli Premier lige, ali Everton je samo pet bodova u zaostatku za Manchester Unitedom, koji se nalazi na petoj poziciji i sada će ih ugostiti ovog vikenda. Rekord od 7 pobjeda, tri remija i tri poraza na Goodison Parku u Premier ligi izgleda dobro na papiru, ali Carlo Ancelotti će tražiti mnogo više u ovom susretu, jer je Everton postigao samo 18 golova ovdje, dok su primili čak 14.

Everton je u pet utakmica u Premier ligi bio neporažen te je uzastopno pobijedio protiv Watforda i Crystal Palacea, prije nego što su prošle nedelje izgubili od Arsenala u gostima sa 3-2. Neporaženi su u sedam utakmica na domaćem terenu u svim natjecanjima, otkako su izgubili sa 0-2 protiv Norwicha. Everton je pobijedio tri od posljednje četiri utakmice na ovom stadionu u Premier ligi, sem te utakmice protiv Newcastlea, gdje su završili sa 2-2.

Morgan Schneiderlin je van terena, dok je Lucas Digne pod znakom sumnje. Theo Walcott se nada povratku ovog vikenda. Gbamin također neće natupiti.

Pobjeda nad Club Bruggeom je bila očekivana, iako im je pomogao taj rani crveni karton kojeg su dobili Belgijanci, iako je nastup Uniteda bio vrlo pozitivan. Teško ih je podržati u ovom susretu, nakon što ih je Everton osramotio prošle sezone u utakmici koja ih je koštala prve četiri pozicije.

Manchester United ponovo pravi kratko putovanje na Goodison Park, imajući u vidu najbolju četvorku, jer se nalaze samo tri boda iza Chelseaja. Gostujuća forma je bila beznačajna cijelu ovu sezonu, a Manchester United na putovanjima ima tek četiri pobjede, tri remija i čak šest poraza u Premier ligi, gdje su postigli 14, a primili 17 golova.

Manchester United se poboljšao u posljednjih sedam utakmica koje su završili neporaženi na svim natjecanjima. Oni su ostvarili tri pobjede u posljednje četiri utakmice, dok su također zadržali mrežu netaknutom u tih šest utakmica. Oni su ostvarili tri pobjede zaredom u gostima kod Tranmerea, Manchester Cityja i Chelseaja prije tog remija protiv Club Bruggea.

Anthony Martial je propustio utakmicu u Europskoj ligi u četvrtak i pod znakom sumnje je za ovaj susret. Zajedno sa njim su Fosu-Mensah i Tuanzebe, dok sigurno neće nastupiti Paul Pogba, Rashford i Grant.

S obzirom da je ovo vrlo teška utakmica za predvidjeti koji će rezultat biti i tko će ostvariti pobjedu, odlučio sam se igrati na jednu kombinaciju, koja će se vjerujem svidjeti i vama. Naime, ova utakmica je vrlo važna za oba tima, s obzirom da sam već spomenuo tu borbu za mjesta koja vode na europska natjecanja, stoga sam siguran da će se obje ekipe boriti za pozitivan rezultat.

Zbog toga vjerujem da će ovdje biti barem po jedan karton na obje strane, što se može odigrati u bet365 kladionici, betbuilderu, gdje nam ova kombinacija daje koeficijent od 1.44, što je prilično dobro, s obzirom da ova dva tima dobivaju negdje oko dva kartona u prosjeku po utakmici.

Chris Kavanagh je sudac koji sudi ovaj susret. Nije neki baš pouzdan sudac, pokazuje nešto više od tri kartona po utakmici, što je sasvim dovoljno za nas, tako da preporučujem svima ovu kombinaciju. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 28.2. u 17:02 CET) 

Real Madrid - Barcelona X2 (1.61) bet365

Najzanimljivija utakmica ovog vikenda. El Clasico, koji se igra na Bernabeu. Madriđani ove sezone igraju toplo-hlando, međutim, oni se i dalje drže vrha tabele, zajedno sa Barcelonom. Real Madrid je trenutno drugoplasirana ekipa, imaju dva boda zaostatka za Barcelonom. Njima u posljednje vrijeme ne ide ništa, izgubili su kod kuće protiv Cityja u Ligi prvaka, dok su prije toga izgubili od Levantea sa 1-0, te da spomenem i taj remi protiv Celte od 2-2. Zaista razočaravajuća serija rezultata i mislim da im ova utakmica dolazi u najgorem trenutku. Nedostajat će im Asensio, Hazard i Rodrygo.

Kada je Barca u pitanju, oni također igraju loše ove sezone ako ćemo iskreno, ali su i dalje na prvoj poziciji. Kako se Suarez ozlijedio, ništa im ne ide, šansu će sada dobiti novi napadač Braithwaite. Ovdje očekujem dosta agresivniju Barcelonu. Prva utakmica između ova dva tima završila je sa 0-0, utakmica u kojoj je čak Real Madrid bio nešto bolji, ali kada pogledamo trenutnu formu domaćina, nekako mi se čini prevlika kvota na Barcu 3.20. Nekako mi je najrealnije da se ovdje podijele bodovi i mislim da će se Katalonci zadovoljiti remijem. Mislim da Barcelona ovdje neće izgubiti. Po meni X2. Za Barcu nema Albe, Dembelea, Roberta i Suareza. Sretno!

Screenshot_27.jpg

(Koeficijenti 29.2. u 17:15 CET) 

Real - Barca // Under 2,5 golova bet365 Bet365 Hrvatska - 2,20

Ako uzmemo u obzir formu ali i kvalitet ove dvije ekipe, ovo bi mogao biti možda najslabiji i najneatraktivniji El Clasico u zandjih nekoliko godina. Samim odlaskom Ronalda iz Reala ove utakmice su izgubile tu neku draž koje su imale zadnjih godina zbog rivalstva Messija sa Portugalcem. Možda ćete reći kako je samo popularnost El Clasica opala odlaskom Ronalda, ali morate također priznati, ne vezano za Portugalca da je kvalitet Reala i Barcelone na najnižem nivou u zadnjih desetak godina.

To najbolje potvrđuju i rezultati iz ove sezone, a posebno rezultati prvih mečeva osmine finala Lige prvaka. Po meni value na ovom meču imaju golovi, ali do granice od 2,5.

S obzirom na važnost ovog meča, ali i na lošu napadačku formu jednih i drugih, vrlo je izvjesno da se ponovi rezultat iz prvog meča El Clasica. Koliko je kvalitet ovog derbija opao, najbolje nam govori podatak da je na zadnja dva El Clasica postignut samo jedan pogodak.

image.thumb.png.3416ad432d765ef4d3d37519d5de006b.png

Mega - Igokea k1 (1,33) 12:00 bet365

Zadar je teškom mukom slavio protiv FMP-a. Pred Megom je izuzetno bitna utakmica dok je Igokea imala 8 utakmica u zadnjih 16 dana i ovo gostovanje im je samo jedno u nizu. 

2020-03-01-10-34-28-bet365-Online-Sports

Igokea u 20. kolu ABA lige gostuje kod Mege: Protiv umora i tradicije

Košarkaši Igokee u 20. kolu ABA lige kao gosti će pokušati na pleća da obore Megu. Utakmica se igra u nedjelju, u matine terminu od 12 časova.

Neće im biti lako, jer domaćinu “gori pod nogama”, a i “igosi” su se prilično istrošili u posljednje vrijeme, igrajući mečeve prvenstva BiH. Uz to, tradicija im baš i ne ide na ruku. Učenici Dragana Bajića dobili su prvo gostovanje kod Mege, a potom su nanizali pet poraza.

– Moramo da gledamo sebe. Postoji doza umora kod mog tima, jer smo u 16 dana odigrali osam utakmica, što baš i nije prirodno, pogotovo ako se zna da je bilo dosta putovanja. Sigurno je da smo i umorni poslije dvostrukog programa u Hercegovini, ali pokušali smo da “napunimo baterije”. Dalibor Ilić nam se priključio nakon reprezentativnih obaveza, a tu je i Majk Grin, koji je propustio utakmice domaćeg šampionata. Idemo spremni. Imam dosta motiva i pokušaću tu energiju da prenesem na svoju ekipu – optimista je trener Bajić.

Šef struke je svjestan da njegovu četu čeka zahtjevan zadatak protiv sastava kojem je ovo jedna od najbitnijih utakmica sezone u borbi za jadranski opstanak.

– Mi smo u lakšoj situaciji, puno smo rasterećeniji, a doza pritiska je na njihovoj strani. Ipak, rival je u posljednje vrijeme podigao formu. Kvalitet je dokazao ubjedljivom pobjedom protiv Cibone u Zagrebu i duelom sa Crvenom zvezdom u Kupu Radivoja Koraća. Mega je podigla nivo agresivnosti, pogotovo kad je odbrana u pitanju. Moraćemo da se adaptiramo na tu agresivnu igru. Protivnik i napadački djeluje jako dobro, pogotovo Kendrik Peri i Marko Simonović. Oni su možda i glavne uzdanice ekipe. Takođe, ne treba zaboraviti da im se priključio i Ivan Paunić – dodao je Bajić.

“Igosi” nakon 19 rundi takmičenja drže osmo mjesto sa skorom 7-12. Bajićeva četa je izbjegla “fenjer”, a samo još teoretski može pasti na pretposljednju poziciju, koja vodi u baraž.

Izvor: bhbasket

Cagliari - Roma / Pobjeda Rome u bilo kojem poluvrmenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,57

Cagliari je od najvećeg iznenađenja u ligi došao do kante za nabijanje. Ekipa ne zna z apobjedu još od početka decembra, u nizu bez pobjede su 10 utakmica a od toga su izgubili 7 mečeva. Jednostavno, veliki pad u formi i čini se da je nisu pravilno tempirali što je najveća greška trenera ali i igrača koji su do decembra izgarali na terenu i jednostavno pregorili. Roma voli igrati protiv Cagliaria, na njihovo stadionu punih 8 godina nisu poraženi i mislim da Roma uzima ovo danas, s obzirom da još uvijek imaju lijepe šanse da se izbore za četvrtu poziciju ali si jednostavno ne smiju priuštiti da gube mečeve kao što je ovaj. Kvota je odlična ali ja uzimam pobjedu u bilo kojem poluvrmenu jer sa Romom je uvijek kritično, često odigraju jedna dio meča dobro, a drugi katastrofalno.

Leece - Atalanta / Pobjeda Atalante bet365 Bet365 Hrvatska - 1,33

Drugi meč, Leece - Atalanta. Ekipa iz Bergama se bori sa Romom za četvrto mjesto a igraju protiv ekipe koja će po mom mišljenju da se vrati u niži rang. Zaista jedna vrlo loša ekipa, neka vas ne zavaraju pobjede na zadnja dva domaća meča. Slavili su protiv SPALA koji je u rangu tu negdje sa njima i protiv Torina koji je zandjih mjeseci postao kanta za najbijanje i kojem je Atalanta uvalila sedam komada. Atalanta je jedna od najboljih gostujućih ekipa u ligi, igraju odlično, to su pokazali i u LP gdje su demolirali Valenciu i bila bi šteta da ih i iduće godine ne gledamo u LP a za to će im biti potrebno da slave u ovakvim mečevima. Čista dvojka na Atalantu, mnogo im više vjerujem nego ekipi Rome.

image.png.b2e8395b6636d64c75a4ae8f7ffd5fb5.png

Čelik - Radnik / Prvo poluvrijeme X; rezultat meča neriješeno; X-X; Under 2,5 golova - bet365 Bet365 Hrvatska 

Ovdje izaberite šta vam odgovara. Ja mislim da bi sva četiri prijedloga mogla doći. Prognoziram rezultat 0:0 ili 1:1. Susret dvije najdefanzivnije ekipe u ligi, u ligi u kojoj se ionako igra krš i negledljiv nogomet, važno je da se ne primi gol a u napadu šta bude. Pogotovo kada je riječ o ovako najlošijim ekipama u takmičenju. Mislim da su opet bookmakeri promašili kvote, baš kao i juče kada sam predložio par iz slovenske lige, koji je prošao bez većih problema a kvota je bila ogromna.

Dakle, ova liga je poznata po tvrdom fudbalu sa malo golova i defanzivnom i agresivnom igrom a upravo jedne od defenzivnijoj ekipa lige su Čelik i Radnik te vjerujem da su jako dobre šanse da se meč završi bez golova. Na pet njihovih posljednjih mečeva čak dva su završena sa 0:0 . Čelik se nalazi u velikoj krizi i svaki bod do kraja sezone je jako bitan za njih budući da im gori pod nogama jer se uz lošu igru nalaze u opasnoj zoni i čisto sumnjam da će se i ove godine izvući. Možda da probamo i tačan rezultat 0:0 po kvoti od 7,50!

UNDER.thumb.png.f0b880d29e1c796d1c73d3af6b1da551.png

X.thumb.png.06e31b2cec33142fe810231457cecfe6.png

1Px.thumb.png.c0e21cf43e41b5072b20d212459fed4c.png

XX.thumb.png.6787a6b39a255be9615a30f93e6c0b0a.png

7.thumb.png.4a50a9444eb502c638e2fef54fce7590.png

Zemaljske kladionice na ovaj par traže minimalno tri para, što je apsurd. Dakle kod naših domaćih kladionica ovo ne možete siglirati i samim time prijedlog gubi smisao. Otovrite račun kod Bet365 Hrvatska kladionice i riješite problem.

Druga stvar su mnogo niže kvote, jer naše kladionice imaju specijalne bookmakere za naše lige i mnogo su više upućeni u dešavanja nego online kladionice.

RB Leipzig - Leverkusen / Prvo poluvrijeme X2 bet365 Bet365 Hrvatska - 1,72

Pokazao je Leipzig da je već sada izrastao u vrhunsku ekipu koja se može ravnopravno nositi sa protivnicima i u Ligi prvaka. Pokazali su to protiv Tottenhama u Londonu su slavili sa 1:0 da bi par dana nakon toga na još jednom teškom gostovanju razmontirali Schalke sa 5:0. Ovo je vikend gdje favoriti kiksaju, to smo vidjeli joče, ne kažem da će Leipzig izgubiti ali trebali bi se anmučiti sa Leverkusenom koji je u februaru odigrao 6 utakmica, upisao isto toliko pobjeda i pri tome postigao 19 pogodaka.

Leipzig je vjerujem izmoren, a evidentno je da su više motivisaniji kada igraju u gostima, jer ovo je jedna mlada ekipa koja još uvijek nije mentalno zrela tako da se vrlo lako može desiti da podbace pred vojom publikom

Mislim da opklada prema kojoj će biti X2 na poluvrmenu po kvoti 1,72 ima vrijednost za odigrati. Strašno visoka kvota a ako več bookmakeri ne vjeruju u pobjedu Apotekara, onda ćemo odigrati samo poluvrijeme a kraj meča nas ne zanima. :)

lever.thumb.png.53a60f58c92268c676450fc82df77e39.png

prije 58 minute, crash1 said:

Čelik - Radnik / Prvo poluvrijeme X; rezultat meča neriješeno; X-X; Under 2,5 golova - bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska 

Ovdje izaberite šta vam odgovara. Ja mislim da bi sva četiri prijedloga mogla doći. Prognoziram rezultat 0:0 ili 1:1. Susret dvije najdefanzivnije ekipe u ligi, u ligi u kojoj se ionako igra krš i negledljiv nogomet, važno je da se ne primi gol a u napadu šta bude. Pogotovo kada je riječ o ovako najlošijim ekipama u takmičenju. Mislim da su opet bookmakeri promašili kvote, baš kao i juče kada sam predložio par iz slovenske lige, koji je prošao bez većih problema a kvota je bila ogromna.

Dakle, ova liga je poznata po tvrdom fudbalu sa malo golova i defanzivnom i agresivnom igrom a upravo jedne od defenzivnijoj ekipa lige su Čelik i Radnik te vjerujem da su jako dobre šanse da se meč završi bez golova. Na pet njihovih posljednjih mečeva čak dva su završena sa 0:0 . Čelik se nalazi u velikoj krizi i svaki bod do kraja sezone je jako bitan za njih budući da im gori pod nogama jer se uz lošu igru nalaze u opasnoj zoni i čisto sumnjam da će se i ove godine izvući. Možda da probamo i tačan rezultat 0:0 po kvoti od 7,50!

UNDER.thumb.png.f0b880d29e1c796d1c73d3af6b1da551.png

X.thumb.png.06e31b2cec33142fe810231457cecfe6.png

1Px.thumb.png.c0e21cf43e41b5072b20d212459fed4c.png

XX.thumb.png.6787a6b39a255be9615a30f93e6c0b0a.png

7.thumb.png.4a50a9444eb502c638e2fef54fce7590.png

Zemaljske kladionice na ovaj par traže minimalno tri para, što je apsurd. Dakle kod naših domaćih kladionica ovo ne možete siglirati i samim time prijedlog gubi smisao. Otovrite račun kod bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska kladionice i riješite problem.

Druga stvar su mnogo niže kvote, jer naše kladionice imaju specijalne bookmakere za naše lige i mnogo su više upućeni u dešavanja nego online kladionice.

Odlicno zapazanje. Wwin, lokalni u BiH, ne trazi nikakav uslov. Sve moze u singlu pa i 0:0 sto je po kvoti 7.75.

Sevilla - Osasuna 1 (1,48) 12:00 bet365

Sevilla će igrati La Ligu tri dana nakon europskih obveza u Europa Ligi. Nakon crne serije i mini krize Sevilla je napokon slavila u prošlom kolu na gostovanju kod grubog i prljavog Getafea sa 3:0. Protiv Cluja su odigrali mršavih 0:0. 

Ever Banega se vraća dok je Joan Jordano zljeđen. Gostima nedostaje Nacho Vidal. 

Sevilla igra odlično doma i sigurno su kvalitetnija momčad od gostiju. Bore se za pozicije koje vode u Ligu Prvaka i bodove iz današnje utakmice ne bi smjeli ispustiti. 

2020-03-01-11-17-09-SEV-OSA-Sevilla-Osas

Primera.jpg

prije 4 sati, crash1 said:

Leipzig je vjerujem izmoren, a evidentno je da su više motivisaniji kada igraju u gostima, jer ovo je jedna mlada ekipa koja još uvijek nije mentalno zrela tako da se vrlo lako može desiti da podbace pred vojom publikom

lever.thumb.png.53a60f58c92268c676450fc82df77e39.png

Leipzig odmarao 8 dana,Leverkusen prije 3 dana gostovao u Portugalu...

Jučer imao Montpellier i Szeged protiv Barçe +5.5, došla oba bez problema, nažalost nisam stigao postaviti tipove na forumu. Idemo danas pokušati sa PPD Zagreb +4.5 prvo poluvrijeme protiv PSG @1.64 unibet

Danas je utakmica 'biti ili ne biti' za PPD, za osminu finala Lige prvaka treba im prava senzacija, pobjeda protiv PSG-a, ekipe sastavljene od superzvijezda poput Hansena, Sagosena i Karabatića. PSG je već osigurao polufinale kao drugoplasirani u skupini, a Zagrebu treba pobjeda kako bi sa 7 bodova preskočili Celje koje je zadnje kolo već odigralo. Rukomet je čudan sport (u najmanju ruku), pobjeda PPD protiv PSG-a bi bila luda senzacija, ali nikada ne isključiti takvu mogućnost, u rukometu se dešavala slična iznenađenja bezbroj puta, mnogo češće nego u ostalim sportovima. Parisu je ova utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja, pitanje je kako će uopšte ući u susret, koliko su motivisani i koliko im se uopšte igra. Mislim da su šanse skoro pa nikakve da vidimo vodstvo od 5 razlike za PSG već na poluvremenu. :)

Ja sam uzeo nešto sigurniju opciju s obzirom da imam još dva para na tom listiću, a mislim i da je +4.5 poprilično siguran. Keoficijent na PPD pada. 

9L2T0JG.png

Iden dns probat ovako...

Nogomet: Tottenham - Wolverhampton (Zbroj golova 2 - 4) (1,53) (Germania): U Germanije dns igram koja ima vrlo odlične oklade na svaki tip ili utakmicu ,preko 300 opcija za igrati ,a ja sam izabrao po solidnoj kvoti Tottenhama i Wolwse 2 do 4 gola na utakmici. Prije dva vezana poraza (Leipzig i Chelsea) nogometaši Tottenhama su ostvarili vrlo dobar omjer od 5-2-0 u svim natjecanjima. Dobar je Tottenham i ako se zadržimo samo na domaćim utakmicama u Premier ligi. Ima 8-2-3 u takvim slučajevima. Trenutno su 5. na ljestvici i imaju 40 bodova ,bod iza Uniteda i 5 iza Chelsea i tog 4. mjesta koje vodi u Ligu prvaka (treba vijdeti oće li City biti izbačen). Tottenham opterećen izostancima danas gdje im zbog ozljeda fale Kane, Sissoko, Son, Foyth i Sessegnon. . Kada su neodlučeni rezultati u pitanju Wolvesi ih imaju čak 12 ove sezone u Premier ligi. Više ih ima jedino Arsenal (13). U Premier ligi je Wolverhampton konstantno u gornjem domu ljestvice i ponovno konkurira za "europske pozicije". U gostima je Wolverhampton na 4 pobjede ,6 remija i 3 poraza, manje poraza na gostujućim terenima od njega imaju samo Liverpool (jedan) i Sheffield (dva). Zanimljivo je navesti da je od početka prošle sezone u međusobnim susretima ovih klubova uvijek pobjeđivao gost. Ove sezone je Tottenham u gostima slavio 2-1. Prošle sezone su gosti bili bolji na sljedeći način: Tottenham (3-2), a Wolverhampton (3-1). Wolwsima nedostaje Johhny zbog ozljede. Kao i prošle utakmica i dns očekujem da oba tima postignu po gol ,ali nama to ak i ne treba jer bitno da budu najmenje 2 gola pa do 4 najviše. Tottenham mora probati isprati gorak okus poraza u zadnje dvije utakmice ,dok Wolwsi igraju lijepo i sigurno mogu do gola pa zašto ne i pobjede ili remija.

Nogomet: Real Madrid - Barcelona (X) (3,70) (Germania): Real početkom drugog mjeseca uživao u lijepoj sezoni no onda su sve upropastili ispadanjem iz kupa ,mršavim remijom protiv Celte ,pa poraz kod Levante i na kraju taj poraz u Ligi prvaka od Cityia. Real trenutno 2. na ljestvici ,zaostaju dva boda za Barcelonom. Real kod kuće ove sezone još nije izgubio utakmicu u prvenstvu ,8 pobjeda i 4 remija. Real u zadnjih 5 utakmica ima 3 pobjede po remi i poraz. Realu večeras nedostaju Hazrad i Asensio zbog ozljeda ,dok Rodrygo ima suspenziju. Dodajmo još podatak da je Real pobijedio samo jedan od zadnjih 10 El Clasica što se tiče utakmica  u prvenstvu ,dok Real nije slavio na zadnjih 7 El Clasica u bilo kojem natjecanju. Barcelona je dobila 4/4 posljednje ligaške utakmice kod Reala u Madridu. Pritom u čak tri susreta nije primila pogodak, a u dva je slučaja te susrete dobila s hendikepom. Najveći Barcelonin problem ove sezone su ozljede, određena klupska previranja, ali i igre u gostima u Primeri. Barca ima u gostima slab omjer 5 pobjeda ,3 remija i 4 poraza što je daleko od brojki koje mora imati tako moćna momčad. Barcelona ima 4 pobjede ,3 remija i niti jedan poraz protiv Reala u posljednjih sedam ogleda (sva natjecanja), a zadnju je utakmicu izgubila u 8. mjesecu 2017. godine (0-2, španjolski Superkup). Barca je trenutno 1. na ljestvici ,a u zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i poraz. Barci večeras nedostaju Dembele, Suarez, Sergi Roberto zbog ozljeda ,dok neki mediji i portali pišu da je upitan i Alaba. Sve u svemu očekujen jednu tvrdu utakmicu ,Real porazom dodatnu komplicira borbu za prvaka i mislim da oni neće to dozvoliti ,dok Barca remijem može biti isto zadovoljna jer opet imat će istu prednost.

Sretno!

real madrid barcelona dvostruka pobjeda barcelone 11.30

očekuje nas kišovit dan u madridu gdje očekujem utakmica da ide u smjeru barcelone . i jedni i drugi imaju probleme s ozljedama ali barcelona svakako ima dovoljno igrača da zamine te igraće. tako da je barca u prednosti i lagana pobjeda

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Gledajte ove ljepotice sa opcijom Zlatnog gola (tip pogođen bez obzira na krajnji rezultat) ako Borac ili Dinamo zabiju prvi gol.
    • Hvala na brzim reakcijama kolege, a posebno kolegi @furyshaa na iscrpnoj i ocekivano dobroj analizi a obzirom da nam se misljenja oko gola Sloge podudaraju u skladu s time cu i igrati da nece doci gg3+. Hvala vam jos jednom, lp
    • E ovako treba da se pisu analize na ovom smesnom Forumu.  
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use