Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.jpg

Premier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak3.jpg

Bundesliga.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak4.jpg

Ligue 1.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak5.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.2. u 18:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Gorica - Istra 1 (1,50) bet365

Jedna zanimljiva utakmica iz 1. HNL ovog petka. Gorica će ugostiti Istru u 24. kolu. Gorica se trenutno nalazi na šestoj
poziciji sa 31 bodom osvojenim u prva 23 kola. Imaju sedam bodova manje u odnosu na Osijek koji se nalazi iznad njih,
međutim, Osijek sljedeću utakmicu igra protiv Hajduka, te ako kiksaju, to je odlična prilika za Goricu da se približi
koji bod. 

Gdje ćete bolju utakmicu za to nego ovu protiv Istre, koja jeočajna ove sezone. Imaju jedan od najgorih napada, te
vjerujem da čak neće uspjeti ni postići gol u ovom susretu, no otom potom, vjerujem da će Gorica ostvariti pobjedu na
svom terenu. Gorica je na svom terenu osvojila većinu svojih bodova ove sezone i mislim da će uspjeti ostvariti sva tri
boda i u ovom susretu. Primili su samo devet golova u 12 utakmica na domaćem terenu. Istra katastrofalna u gostima, imaju
pet poraza u posljednjih pet utakmica.

Screenshot_7.jpg

(Koeficijenti 27.2. u 18:32 CET) 

Norwich - Leicester // betbuilder bet365 288sb - 1,70

Kanarinci su pružili nekoliko zavidnih partija ove sezone ali to im nije od pomoći s obzirom da se nalaze sedam bodova ispod sigurne zone. Najbolji strijelac Teemu Pukki više ne postiže golove i možda nije čudno što Norwich nije uspio postići gol u posljednja tri meča. Zapravo, njihova posljednja dva gola postignuta su iz penala, dok su zadnji gol iz ige postigli još 1. januara.

Ako će Norwich želi da ostane u ligi, oni jednostavno trebaju započeti pobjeđivati mečeve, što je teško očekivati s obzirom na njihovu neefikasnost u napadu. Leicester se također bori sa formom, ali su pokazali neke pozitivne stvari u porazu od Manchester Cityja, te vjerujem kako će rutinski dobiti ovaj meč. Ipak, kombinujem pobjedu Leicestera u bilo kojem dijelu meča i manje od dva postignuta gola za Norwich, što po meni daje odličan koeficijent od 1,7 koji ima velike šanse za prolazak.

8.thumb.png.2fe3d49d84996b64530f38c3a426f405.png

Žalgiris - Olimpia Milano // Pobjeda Žalgiris & obje ekipe više od 80 koševa bet365 288sb - 6,00

Žalgiris je na zadnje dvije domaće utakmice zabio 104 protiv Albe i i 94 protiv Olimpijakosa. Napomićnjem domaće utakmice, jer za ovu ekipu je totalno drugačja stvar kada igraju pred domaćom publikom koja je sigurno jedna od najboljih u Evropi. Oni su ove sezone na prosjeku od skoro 80 postignutih poena dok Milano u prosjeku prima nešto više od 80 poena po meču.

Razigrao se Žalgiris, trenutno u februaru nemaju poraza, ako se gleda i domaće prvenstvo a u EL su u zadnje kolu pobjedli Baskoniu na gostovanju. Ja prednost ovdje dajem Žalgirisu a ono što mi je zapalo za oči je ogroman koeficijent, na pobjedu Žalgirisa a da će pri tome obje ekipe dati više od 80 poena.

Ne znam zašto je koeficijent 6,00 ali ovo meni itekako ima logike. Puno koševa daje ali i prima ova ekipa, a ako slave u ovom meču trebali bi postići više od 80. Na zadnjih 5 međusobnih mečeva samo dva puta nisu uspjeli otići preko granice od 80 poena. Milano standarno igra mečeve sa puno poena tako da mislim da bi mogli gledati efikasan meč ovdje a ovo vrijedi probati na manji ulog.

image.png.63b1bf17434e1f98a3b5fbfe5e11c3e9.png

Tuzla City - Velež Mostar 1 (1.75) bet365

Igra se 21. kolo Premier lige u Bosni. Tuzla City će ugostiti Veleža iz Mostara. Utakmica se igra danas u 14:30 sati. Tuzla City se nalazi na petoj poziciji sa 34. boda koje su osvojili do sada. Oni imaju smao pet bodova manje u odnosu na lidera Sarajevo, te će sigurno da nastave da se bore za mjesto koje će ih odvesti na Europska natjecanja. Da napomenem, ova ekipa je tek svoju drugu sezonu u ovoj ligi. Oni su u prošlom kolu, to jest na početku ovog dijela sezone izgubili od Sarajeva sa 6-2, tako da je ovo savršena utakmica za njih da se vrate na pobjedničke staze.

Kada je u pitanju sastav Tuzle Cityja, trener Elvir Baljić neće imati tri igrača na raspolaganu. Badji je dobio crveni karton protiv Sarajeva, dok je Hasanović zaradio tri žuta i ovu utakmicu će propustiti, baš kao i Hadžanović, dok se u momčad vraćaju najbolji strijelac Ubiparip, zatim Crnkić i Efendić.

Na drugoj strani imamo Velež iz Mostara, koji se nalazi na osmom mjesdtu na tabeli sa tek 28 osvojenih bodova. Velež je nastavio baš onako kako su i završili svoju prvu polusezonu. Oni su u prvoj utakmici drugog dijela sezone ostvarili pobjedu protiv Zvijezde, što je bila njihova treća pojeda zaredom. Oni u ovaj susret dolaze totalno rasterećeni, jer je njihov glavni cilj ove sezone bio da ostanu u ligi, a sada se nalaze čak 12 bodova dalje. Međutim, oni imaju problema sa momčadi pred ovaj susret, jer neće biti Fajića i Behrama.

Ovdje je Tuzla City favorit, te mislim da će oni ostvariti pobjedu u ovom susretu. Ulozi su visoki, žele ta mjesta koja vode na europska natjecanja. Ove dvije ekipe su odigrale dva međusobna susreta do sada ove sezone, gdje je Mostarski Velež ostvario pobjedu u ligi, a Tuzla City u kupu. Vjerujem da ovo neće biti lagana utakmica za domaćine, ali očekujem jednu kvalitetnu partiju od njih, tako da bi trebali doći do pobjede.

Screenshot_8.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 28.2. u 10:14 CET) 

Tsitsipas - Evans 1 

Evans je na terenu u zadnja dva dana proveo preko šest sati. Prekjučer je spasio nekoliko meč lopti i uz dobru igru ali i ludu sreću prošao dalje. Jučer je poveo 1:0 da bi u drugom setu gubio servis i vraćao se. Protivnik je imao ogroman broj neiskorištenih brejk lopti te nekoliko set lopti i tie brejku. Da je meč otišao u treći set uvjeren sam da bi danas gledali sasvim druge igrače na terenu međutim Evans se spasio sretno i spretno te prošao dalje. 

Tsitsipas igra odličan tenis, taktički je zreo te ima fantastični servis. Mislim da je danas sve na njegovoj strani i bio bi stvarno iznenađen kada bi Evans prošao dalje. 
Očekujem 2:0 za Tsitsipasa međutim odlučio sam se igrati samo pobjedu, kao sigurniju opciju. 

2020-02-28-13-41-46-Unibet-Online-Bettin

2020-02-28-13-41-39-Unibet-Online-Bettin

prije 1 sat, Goksim said:

Tsitsipas - Evans 1 

Evans je na terenu u zadnja dva dana proveo preko šest sati. Prekjučer je spasio nekoliko meč lopti i uz dobru igru ali i ludu sreću prošao dalje. Jučer je poveo 1:0 da bi u drugom setu gubio servis i vraćao se. Protivnik je imao ogroman broj neiskorištenih brejk lopti te nekoliko set lopti i tie brejku. Da je meč otišao u treći set uvjeren sam da bi danas gledali sasvim druge igrače na terenu međutim Evans se spasio sretno i spretno te prošao dalje. 

Tsitsipas igra odličan tenis, taktički je zreo te ima fantastični servis. Mislim da je danas sve na njegovoj strani i bio bi stvarno iznenađen kada bi Evans prošao dalje. 
Očekujem 2:0 za Tsitsipasa međutim odlučio sam se igrati samo pobjedu, kao sigurniju opciju. 

2020-02-28-13-41-46-Unibet-Online-Bettin

2020-02-28-13-41-39-Unibet-Online-Bettin

Lagano 6:3 6:2 ?

Real Sociedad - Valladolid 1 (1.53) bet365

Real Sociedad je odigrao jedan od boljih nastupa u prošlom susretu protiv Valencije, na domaćem terenu, gdje su pobijedili sa 3-0. Ovo je bila njihova četvrta pobjeda zaredom u kombinaciji sa kupom Kralja. Sada se nalaze na šestoj poziciji sa samo tri boda manje od trećeg i četvrtog mjesta koja vode u Ligu prvaka. Na tim mjestima se nalaze Sevilla i Atletico. Branič Llorente je van terena zbog ozljede, baš kao i veznjak Illarramendi.

Valladoli je dobro reagirao nakon poraza protiv Granade u gostima, pobijedivši Espanyola sa 2-1 na domaćem terenu prošlog vikenda. To je bila zaslužena pobjeda, ali moglo je otići u bilo kojem smjeru u slučaju da su igrali sa istim brojem igrača. Ekipa se nalazi na 15-oj poziciji u Primeri, gdje trenutno imaju sedam bodova više od Mallorce koja se nalazi u zoni ispadanja. Gosti nemaju novih problema sa ozljedama, međutim, van terena ostaju Nacho i Fernandez nakon što su propustili posljednjih par kola. Mislim da će Sociedad ostvariti pobjedu u ovom susretu.

Bet365 kladionica nam daje šansu za ovaj susret, da ako tim na koji smo odigrali da će pobijediti povede sa 2-0, oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Screenshot_11.jpg

(Koeficijenti 28.2. u 15:35 CET) 

Nimes - Marseille | Oba tima daju gol (1,95) bet365

Marseille je bio jedan od najboljih timova u Francuskoj ligi ove sezone nakon PSG-a i oni definitivno imaju šanse za pobjedu u ovom susretu gdje igraju protiv 18-plasiranog Nimesa. Međutim, Marseille mora biti oprezan, jer je Nimes ostvario četiri pobjede zaredom u veljači. Ali jednostavno mislim da je Marseille mnogo iskusnija i talentiranija ekipa od Nimesa.

Treba biti oprezan, Marseille je tek svoju prvu utakmicu na domaćem terenu izgubio u prošlom kolu i to protiv Nantesa. I tada sam igrao na pobjedu Marseillea, ali jednostavno, čak i ako su bili bolji u svim statistikama na toj utakmici, Nantes je uspio ostvariti sva tri boda. Otom potom, mislim da će se Marseille željeti vratiti na pobjedničke staze nakon tog rezultata. Oni su također druga najbolja ekipa u gostima ove sezone odmah nakon PSG-a.

Na drugoj strani imamo Nimes, koji se nalazi u zoni ispadnja. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Bila je samo jedna pobjeda protiv nešto jačeg tima i to Monaca, dok su ostale tri bile protiv timova koji se nalaze na sredini ili na dnu tabele. Oni su zaista neugodna ekipa, dobra kvota je na pobjedu Marseillea, no mislim da bi mogli postići barem jedan gol ovoj ekipi. Rennes je imao dosta problema sa njima iako su igrali na domaćem terenu. Tada sam odigroa keca na Rennes i sjećam se da su postigli gol u posljednjim minutama susreta. Po meni je ovdje dobra oklada pobjeda na Marseille, ali sigurnija mi se čini ova da će oba tima postići gol.

Što se tiče ozljeda, Briancon neće nastupiti za Nimes, dok su im Ben Amar, Deaux i Depres pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Radonjića i Sakaija, dok je Thauvin pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_12.jpg

(Koeficijenti 28.2. u 15:48 CET) 

prije 22 sati, IzudinB said:

Gorica - Istra 1 (1,50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Jedna zanimljiva utakmica iz 1. HNL ovog petka. Gorica će ugostiti Istru u 24. kolu. Gorica se trenutno nalazi na šestoj
poziciji sa 31 bodom osvojenim u prva 23 kola. Imaju sedam bodova manje u odnosu na Osijek koji se nalazi iznad njih,
međutim, Osijek sljedeću utakmicu igra protiv Hajduka, te ako kiksaju, to je odlična prilika za Goricu da se približi
koji bod. 

Gdje ćete bolju utakmicu za to nego ovu protiv Istre, koja jeočajna ove sezone. Imaju jedan od najgorih napada, te
vjerujem da čak neće uspjeti ni postići gol u ovom susretu, no otom potom, vjerujem da će Gorica ostvariti pobjedu na
svom terenu. Gorica je na svom terenu osvojila većinu svojih bodova ove sezone i mislim da će uspjeti ostvariti sva tri
boda i u ovom susretu. Primili su samo devet golova u 12 utakmica na domaćem terenu. Istra katastrofalna u gostima, imaju
pet poraza u posljednjih pet utakmica.

Screenshot_7.jpg

(Koeficijenti 27.2. u 18:32 CET) 

Goricu vodi novi strani trener što bi trebao biti pozitivni šok za domaće. Trenera su mediji izuzetno pozitivno najavili pa su i očekivanja mnogih velika. 

Istra je jedan od najgorih gostiju lige, bodovi su im neophodno potrebni u borbi za opstanak ali mislim da se neće imati ćemu veseliti danas. 

prije 13 sati, crash1 said:

Žalgiris - Olimpia Milano // Pobjeda Žalgiris & obje ekipe više od 80 koševa bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 6,00

Žalgiris je na zadnje dvije domaće utakmice zabio 104 protiv Albe i i 94 protiv Olimpijakosa. Napomićnjem domaće utakmice, jer za ovu ekipu je totalno drugačja stvar kada igraju pred domaćom publikom koja je sigurno jedna od najboljih u Evropi. Oni su ove sezone na prosjeku od skoro 80 postignutih poena dok Milano u prosjeku prima nešto više od 80 poena po meču.

Razigrao se Žalgiris, trenutno u februaru nemaju poraza, ako se gleda i domaće prvenstvo a u EL su u zadnje kolu pobjedli Baskoniu na gostovanju. Ja prednost ovdje dajem Žalgirisu a ono što mi je zapalo za oči je ogroman koeficijent, na pobjedu Žalgirisa a da će pri tome obje ekipe dati više od 80 poena.

Ne znam zašto je koeficijent 6,00 ali ovo meni itekako ima logike. Puno koševa daje ali i prima ova ekipa, a ako slave u ovom meču trebali bi postići više od 80. Na zadnjih 5 međusobnih mečeva samo dva puta nisu uspjeli otići preko granice od 80 poena. Milano standarno igra mečeve sa puno poena tako da mislim da bi mogli gledati efikasan meč ovdje a ovo vrijedi probati na manji ulog.

image.png.63b1bf17434e1f98a3b5fbfe5e11c3e9.png

Svaka cast, ovo je bio 'value' dana ?

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Gledajte ove ljepotice sa opcijom Zlatnog gola (tip pogođen bez obzira na krajnji rezultat) ako Borac ili Dinamo zabiju prvi gol.
    • Hvala na brzim reakcijama kolege, a posebno kolegi @furyshaa na iscrpnoj i ocekivano dobroj analizi a obzirom da nam se misljenja oko gola Sloge podudaraju u skladu s time cu i igrati da nece doci gg3+. Hvala vam jos jednom, lp
    • E ovako treba da se pisu analize na ovom smesnom Forumu.  
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use